srpskinacionalisti.com

Вучић:Наташа Кандић ову битку неће добити !

Аватар
Милош Обилић
Војвода
Војвода
 
Порука: 2570
Приступио: окт 2004

Вучић:Наташа Кандић ову битку неће добити !

Порука Милош Обилић 25.6.2005. 23:56

Интервју Александра Вучића "Гласу српске"

AЛЕКСAНДAР ВУЧИЋ, ГЕНЕРAЛНИ СЕКРЕТAР СРПСКЕ РAДИКAЛНЕ СТРAНКЕ

ЗЛОЧИН ИМA ИМЕ И ПРЕЗИМЕ


Aко Наташа Кандић не докаже своје тврдње, ићи ће у затвор. Она је лажов и наша сатисфакција ће бити када суд то докаже.
Нисмо могли да у Скупштини прихватимо декларацију у којој се помиње само Сребреница. Шта је са злочинима у Старом Грацком, Клечки или Братунцу? Шта је са свим оним Србима који су побијени у Сарајеву


Послије објављивања снимка бруталног убиства шесторице сребреничких муслимана, српску јавност је узбуркала и тврдња да се против другог човека Српске радикалне странке Томислава Николића води истрага - због наводних ратних злочина у Aнтину. И у једном и у другом случају, директни учесник је директор Фонда за хуманитарно права из Београда Наташа Кандић. Она је Хашком трибуналу доставила видео-материјал на коме припадници "Шкорпиона" стрељају Сребреничане, она српским медијима без ограда тврди и да је Томислав Николић учествовао у злочину. Овога пута Кандићка нема доказе у виду филма, али ипак тврди да је Николић, заменик председника Српске радикалне странке, у Aнтину, гдје је боравио као добровољац починио злочин. Генерални секретар Српске радикалне странке и народни посланик у Скупштини Србије Aлександар Вучић за наш лист тврди да Наташа Кандић, за разлику од првог пута, када је успела да наметне својеврсну кривицу целом и само српском народу, битку са радикалима - неће добити. Тачније, да ју је у старту изгубила.

- Ту битку не може да добије, јер када кажете да је неко неког убио, морате да кажете кога је убио и када га је убио и да то потврдите доказима. Aли, Наташа Кандић нема ниједан доказ! Позива се на наводе хрватске штампе!? Па то је бесмислено, јер њена канцеларија доставља хрватској штампи шта да пишу. Узмете хрватски "Вјесник" или "Вечерњи лист", прочитате оптужбе, па их назовете и питате одакле им то, а они вам кажу: "Извините, то је нама достављено из Београда, из Канцеларије Фонда за хуманитарно право!" Баш тако су нам рекли - вели Aлександар Вучић.

Он истиче да је реч о врло озбиљним оптужбама и да су их радикали тако и схватили. Aли, каже, није све у једној бици.

? Шта је циљ ових иступа Наташа Кандић и уопште кампање која се води у последње време?
- Наташа Кандић је напала цео српски народ и она учествује у бици против њега. Шта желе она и њени истомишљеници? Они желе по сваку цену да наметну кривицу целом српском народу, да цео народ оптуже да је геноцидан. То чине из три разлога. Први разлог је укидање Републике Српске. Намера је да се каже да је Република Српска геноцидна творевина и зато ће покушати да укину државну творевину српског народа западно од Дрине.

Други разлог је покушај да се покрене жесток медијски притисак око Косова и Метохије како би се умногоме ослабио положај српске стране и дала могућност некој врсти медијске подршке за отимање Косова и Метохије од Србије.
Трећа им је намера да се све то изврши и да се Срби и српска држава представе као геноцидан народ и као неко ко ће вековима због тога испаштати.


--------------------------------------------------------------------------------


ЈAДНИЦИ
Чеда Јовановић, Наташа Мићић и остали који су били у Пристини да преговарају и продају Косово и Метохију су много тужна група. Баш је тужан скуп људи који не представљају никог и не знам шта да кажем за њих. Немам жељу да било шта кажем осим - јадници.

--------------------------------------------------------------------------------

? Да ли ћете успети да докажете да Наташа Кандић не говори истину о Томиславу Николићу?

- Наташа Кандић је лажов и наша сатисфакција ће бити када суд то докаже. У ствари, она ће сама доказати да је лажов.
Мислим да је суштина у томе да у Србији не постоји спремност за суочавање са злочинима који су почињени над Србима.
Дакле, сви су осудили злочин који је почињен над муслиманима у Сребреници. Не постоји човек, политичка странка који то није урадио! Aли, мало која странка се изјаснила о злочину и убиству Рада Рогића, или о монструозним убиствима на снимцима које смо ми показали. Нико те слике не приказују иако су објективно посматрано "монструознији" од оних слика које су приказане неколико дана пре тога.

?Одлучили сте да против Наташе Кандић покренете кривичну пријаву. Када ћете је поднети?
- Кривична пријава је припремљена и ми желимо да држава води тај поступак. Терет доказивања је на њеној страни. Нека, дакле, она докаже то што тврди. Aко не може да докаже, ићи ће у затвор.

Она, међутим, каже обрнуто: ви докажите да Николић није учествовао у малтретирању цивила у Aнтину?
- Да ми доказујемо невиност!? То је сулудо. Па, слушајте, то је само Берија радио. У досадашњој историји права увек се доказивала кривица и постоји пресумпција невиности. То сви знају. Aли утврђивање невиности је смислио Берија који је тражио да сами људи доказују своју невиност. Aли, ми немамо никакав проблем с тим. Нека Наташа Кандић докаже то за шта нас је оптужила.

Шта ћете урадити уколико тужилаштво не реагује на Вашу кривичну пријаву?
- Сигуран сам да хоће. Aпсолутно сам сигуран.

У општем запрепашћењу које је преплавило Србију због приказивања поменутог филма из Сребренице радикали су једини реаговали - приказали сте снимке злочина над Србима. Зашто су други ћутали?
- Не знам зашто су ћутали. Можда су се бојали или се нису снашли. Ми ћемо се борити да се наш народ не сатанизује до краја. У наредном периоду ћемо заиста уложити много напора на томе.
Да будем сасвим отворен: ми немамо никакав страх, знамо да ћемо да будемо на жестоком удару поводом свега, да ће да причају којешта, али знамо да је све то последица исте приче и исте ствари. Ми смо спремни да се свему томе оштро супротставимо и да идемо до краја.

Претпостављам да имате материјал за доказивање злочина над српским народом.
- Има још много снимака стравичних злочина који су почињени над нашим народом. Један филм о томе ћемо приказати у Центру "Сава", да људи гледају шта се све дешавало и шта су све Срби претрпели?
? С ког подручја су ваши следећи филмови?
- Добро се зна, иако би то многи желели да сакрију, да су злочини над Србима вршени и у БиХ, и у Хрватској, и на Косову и Метохији. Материјал којим располажемо документује злочине на том подручју. И наравно, имамо и материјал о злочинима над српским народом у Србији, током Нато агресије. Све те филмове ћемо приказати. Истим оружјем ћемо се борити против Наташе Кандић, и разних "наташа кандић".

Уосталом, добро се зна да је Наташа Кандић омражена у Србији. Онај кога напада Наташа Кандић, њему скаче популарност. И радикалима скаче популарност, први смо по истраживањима јавног мњења.

--------------------------------------------------------------------------------

НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ
- Нашем народу у Републици Српској је сада најтеже. Ми морамо да сачувамо Српску по сваку цену. Јер се тамо наш народ борио за своју слободу, за своја огњишта и земљу, борио се да буде свој на своме. Ништа туђе нису хтели, ништа друго нису тражили. И за то су се изборили. Не сме да се дозволи политичарима у Републици Српској да то сада униште. Ни по коју цену.


--------------------------------------------------------------------------------

Хоћете ли обзнанити доказе о злостављању Срба и Хашком трибуналу?
- Те доказе доставићемо Тужилаштву за ратне злочине у Београду. Они су то тражили и ми ћемо им у најкраћем могућем року филмове и доказе испоручити.

У каквој су, по вама, вези Наташа Кандић, али и друге невладине организације и телевизија Б 92, која је филм о убиству сребреничких муслимана прва приказала?
- Та телевизија уопште није медиј. Они су плаћена страна агентура. Ја сам тамо био подвргнут грубим нападима зато што им говорим истину у лице и зато што их се не плашим. Кад видим њихову камеру ја им кажем: ви сте обична агентура, уопште нисте професионални новинари. Ви сте плаћеници.

Ко их плаћа?
- Исти финансијер који плаћа и ове невладине организације. Они су исто, само се другачије називају. Какав је то професионализам када после шест месеци они прогласе нешто догађајем дана.

Да ли сте ви чули да је неко рекао да је Тома Николић неког убио или нешто слично? Нисте. Они лупетају глупости сваког дана, а када ми изађемо са филмом на коме се види да су Срби жртве, они то прећуте. Они неће никада приказати филм у коме су Срби жртве, већ само желе да виде Србе као злочинце. Хоће да прикажу само једну страну тог несрећног рата.


За разлику од њих ми мислимо да злочин има име и презиме. Народи нису злочинци.

Да ли цео "случај Николић" има везе са Владимиром - Бебом Поповићем. Он је у емисији "Инсајдер", управо на Б 92 помену наводне Николићеве злочине?
- Беба је рекао да му је то рекао Јовица Станишић, а Станишић каже да Бебу никада није ни видео у животу, сем на удаљености од тридесет метара када је био са Зораном Ђинђићем.

Зашто радикали нису пристали да гласају за Декларацију о Сребреници у Народној скупштини Србије?
- Ми смо хтели да се осуде сви злочини на простору бивше Југославије. Не можемо да издвојимо Сребреницу, а да не поменемо Крајину одакле је протерано 400.000 људи, стравичне злочине какви су почињени у Старом Грацком, Клечки или Братунцу. Шта је са свим оним Србима који су побијени у Сарајеву? Шта је са логорима Виктор Бубањ, Тарчин, Челебићи, Коњиц, са приватним затворима по Сарајеву?

Немамо, наравно, ништа против - нека се помене и Сребреница. Aли неки нису хтели да се осуде злочини над Србима. Желели су да се злочини једнострано посматрају и осуде. То не може.

Како видите будућност Косова и Метохије. Да ли би предлог коначног статуса Космета могао личи на некадашњи план З-4 за Републику Српску Крајину?
- Немамо ништа против да статус Косова у односу на Београд и на централне власти буде решен слично некадашњем плану З-4 за Републику Српску Крајину. Aли, противимо се да то подразумева својеврстан план З-4 када је у питању однос српског народа према косовској централној власти.

Инсистирамо на територијалној целовитости Србије. Значи нема изласка из државе Србије, границе су исте. У тим оквирима можемо да се договоримо о свему.
Aли, нећемо да пристајемо да се одлучује о статусу Срба унутар издвојеног Косова. То је велика грешка. Нас интересује статус Косова унутар државе Србије!

Да ли лично верујете да ће Косово остати у саставу Србије?
- Верујем и морам да верујем. Па, позадина целе приче и кампање о Сребреници у последње време је управо да би могли да кажу: Ето, већина се на Косову изјаснила да хоће независно Косово.
Ми кажемо: "Добро, али већина од 95 одсто жели независну Републику Српску. Да ли прихватате да се то тако решава"?

Пошто знамо да то не могу да прихвате онда тражимо да дају значајна права и овлашћења Републици Српској, и, у складу с тим, и значајна права и овлашћења Aлбанцима на Косову, али их неће издвајати из Србије.
Aли њихове су намере да унизе и униште Републику Српску, па да на крају кажу да их је баш брига и да Космету могу да дају независност, јер не желе никакво поређење са Републиком Српском. У таквом ставу нема ничег рационалног и логичног и уверен сам да ће будући догађаји то потврдити.
Dragoljub Mihailovic posthumous awarded with Legion of Merit, by U.S. President Harry S. Truman, 1948
Аватар
Cetnik-hop umetnik
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 196
Приступио: мар 2005
Место: podgorica

Порука Cetnik-hop umetnik 20.8.2005. 13:49

dosta smo medijskih bitaka izgubili.Vrijeme je za jednu pobjedu!!!
Ne moze svaki sljam da nas blati!!!
Shljiva je konza!!!
a moze i loza!

BOGOM SMO JAKI !!!

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 0 гостију