srpskinacionalisti.com

Како Руси виде Србе и Србију

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 340
Приступио: мар 2015

Како Руси виде Србе и Србију

Порука Част 29.1.2020. 19:52

Како Руси виде Србе и Србију (Если вы ждёте, что мы вам поможем, лучше сразу перейдите в католичество.) Упознао сам, дружио се и водио разговоре са много њих. Најкраће, Русе генерално, баш брига и за Србе и за Србију, и за наше нерешено национално питање, и за све у вези са нама, просечног Руса - баш брига. Млади Руси, кад им нагласите да сте Србин, у најбољем случају ћете добити повратну реакцију типа "Био сам у Будви", или на викенду у Београду. _На то што смо Православни, само слегну раменима, по систему " Нисам ти ја баш неки верник". На мој последњи адут, да смо уз Русе, и ми на јулијанском црквеном календару, кажу само " То је занимљиво". За наше ратове из деведесетих знају, али их не дотиче много. Ни то што су на хиљаде њихових сународника ратовали на страни Срба. " Нас има много, није то ништа чудно да неки Руси оду у рат на Балкану".

Што се Срба тиче, свака им реченица и даље почиње са " Код вас, у Југославији...." Знају да смо били у ратовима, кивни су на Сједињене Државе јер су нас бомбардовали. Али, њихов бес би био подједнак и да разговарају са Либијцем или Ирачанином, нема никакве емотивне црте према српској браћи. Само констатација да су Американци битанге које сеју смрт по свету.

Ипак, сви се слажу у једном: на питање, зашто нам Русија не помогне више, или, када ће нам Русија конкретно помоћи, одмахују руком, или се смеју. " Па, како ће вама помоћи Русија, која ни сопственом народу није у стању да помогне? Питај Русе у Прибалтику, у Украјини или на Кавказу да ли им је Мајка Русија помогла, или их је пустила низ воду. Да, ми имамо атомске бомбе, нафту и гас, али, то је све што имамо. Привреда у Русији је уништена, судски систем корумпиран. Ако не знаш, наша држава увози чак и тоалет папир из Европе. НАТО нас је опколио са свих страна, држава ћути, а ви ОД НАС очекујете спас"?

Ако ви Срби стварно нас чекате да вам помогнемо, као православна браћа, боље вам је да одмах колективно пређете на католичанство. Ми да помогнемо не можемо ни себи.

https://archive.fo/QrkDl
https://arhiva.nedeljnik.rs/moj-nedeljn ... iju-esli-vы-zdёte-cto-mы-vam-pomozem-lucse-srazu-pereйdite-v-katolicestvo/

Искрено и тачно, ма колико Русофили желели другачије, само је једно
заборавио, Руси и ако су Бугари ушли у НАТО, зезају их око гаса, више воле Бугаре од Срба. Русе није брига што је Бугарска у НАТО, или зезање око гаса, многа празна Бугарска села су купљена и насељена од Руса, Српска их не интересују. Паметном доста.
Аватар
Vranac
Војвода
Војвода
 
Порука: 10349
Приступио: мар 2006
Место: Београд, Србија

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Vranac 6.2.2020. 23:18

На жалост Русија можда изгуби и Белорусију из своје орбите:

https://www.novosti.rs/vesti/planeta.29 ... redsedniku
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Зорад 6.2.2020. 23:35

А овде се маса залуђује како ће они да нам помогну да сачувамо Косово...
Брозовац: ПК
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука M-91 7.2.2020. 16:11

Јавна је тајна да Белорусија у последње време добар део енергената увози из Норвешке.

Исто тако, упркос чланству у ЕАУ и санкцијама ЕУ према Русији, увози производе, нарочито храну из Литваније, Пољске и Украјине па их препакује као да су белоруски , те их онда извози у Русију.
Србија нема алтернативу!
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 340
Приступио: мар 2015

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Част 9.2.2020. 7:12

Руси су п'олети. Подмукли к'рвински, дно дна. Поетичка правда да већина Руса данас живе у мизерију, у'рали се од страха да не добију још санкција од запада, зато су пустили источну Крајину низ воду, не добијају адекватно модерно оружје из Русије.

Русима су пуне Српске крви. Русија је почетком 90 продала им продало огромну количину модерног оружја које је масовно убијали Крајишке Србе, Хрвати још нису отплатили дуг, па се Руски амбасадор недавно жалио Хрватској.

Празна Српска села, п'оклети Руси ниједно Српско а масовно Бугарска села.
Русима је дефинитивно стало до геноцидних Бугср, који су починили близу ист толико светског као Хрвати.

Већ су Руси и Бугари су п'оклети и тек ће им много Црње бити

11 одличних војних хеликоптера и брдо оружја све у одлож Станку и то на рате које Хрвати јш нису исплатили.

Србима су шкарт продали прошле године, једино 3 војна врхун хеликоптера којима су на рате најмање 20 врхунских војних хеликоптера почетком 90их продали на рате које још нису исплаћене.

Са "пријатељима" као Русија, нису нам потребни непријатељи нам нису потребни. Са потпуно одличним образложеним разлозима.

П'оклета непријатељска посла Русија за сва времена.

Нек призна Косово, Кина сигурно неће, то се јасно видело по изјавамс Русије и Кине.

Србија не би имала путеве да их Кина није обновила. Милијарду долара Кина је уложила у једну индустрију с тек ће још.

Русија малтене ништа. Већина Руса нису верници, то само кажу да су Православви. Блог је у праву,Руси су углав
ном дно дна.
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Српски родољуб 9.2.2020. 11:08

То што Руси више воле Бугаре уопште не треба да нас изненађује. Русија је створила модерну Бугарску, много Руса је изгинуло за њену слободу. Не треба заборавити да храм бугарске патријаршију Софији носи име по руском светитељу, Александру Невском. Споменик руском цару се налази у центру Софије. Бугарска је била и веран савезник СССР-у, били су чланица Варшавског пакта. Чак су 1947. из бугарске азбуке избачена два слова, како би што више личила руској... Бугари и Руси се чак лакше споразумеју него Срби и Руси.

Знамо да су продавали оружје Хрватима. Треба ставити прст на чело и размислити чија је то заслуга! Преподобни је био паметан па се досетио да подржи руске пучисте. И после се неко чуди зашто су тих година и Руси били против нас!
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Зорад 9.2.2020. 13:50

Не треба се томе чудити. Једноставно, Бугарска је Русији географски далеко ближа него Србија, постоји директна прекоморска веза између те две државе. Бугарска се простире на до 50 км од Босфорског мореуза, чије је заузимање био вековни руски геополитички сан. Наравно, има ту и ово што Родољуб каже, језици су сличнији, културолошки утицаји Русије на Бугарску одувек су били јачи него на Србију. Историјска повезаност је била јача, Бугари никада нису имали на челу своје државе ликове попут Александра Карађорђевића, Јосипа Броза и Преподобног, који су терали контру руској званичној политици у том моменту.

А ми смо од Русије удаљени 2.500 километара, нема директне копнене везе, немамо директан излазак на море, херметички смо затворени НАТО државама, са становишта руских интереса смо одувек били геополитички мање интересантни, западњачки политички и културни утицаји су одувек били далеко јачи... знају Руси да се због нас оваквих не исплати улазити у било какву озбиљну конфронтацију са западом...
Брозовац: ПК
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 340
Приступио: мар 2015

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Част 9.2.2020. 17:36

Српски родољуб ::То што Руси више воле Бугаре уопште не треба да нас изненађује. Русија је створила модерну Бугарску, много Руса је изгинуло за њену слободу. Не треба заборавити да храм бугарске патријаршију Софији носи име по руском светитељу, Александру Невском. Споменик руском цару се налази у центру Софије. Бугарска је била и веран савезник СССР-у, били су чланица Варшавског пакта. Чак су 1947. из бугарске азбуке избачена два слова, како би што више личила руској... Бугари и Руси се чак лакше споразумеју него Срби и Руси.

Знамо да су продавали оружје Хрватима. Треба ставити прст на чело и размислити чија је то заслуга! Преподобни је био паметан па се досетио да подржи руске пучисте. И после се неко чуди зашто су тих година и Руси били против нас!

Јелтсин би 100% продао оружје Хрватима да је Милошевић подржао Јелтсина. Јелтсин је био америчка марионета.То само ко је малоуман може веровати да не би Јелтсин продао оружје Хрватима да је Милошевић подржао Јелтсина. Бугарска није била веран савезник СССР него је била присиљена. Бугарска је добровољно била уз нацисте. Њих није СССР ослободио нациста, Бугарска је добровољно била савезник Хитлеру.

Русија не може бити ишта друго него подмукли непријатељ Србима на Балкану. Фол као пријатељи, а кроз
историју и данас је још увек, нек призна Косово отишли су и оставили Србе на Косову да Шиптарија ради са Србима шта хоће зато што је био сувише био велики трошак за Русију да остане на Косову. 2015 је једино ставила вето у УН зато што су сазнали да би Кина ставила. Помагали геноцидним з'отворима Бугарима који су слични у геноцидима над Србима као Хрвате, Шиптаре и Потурице.

Руске су углавном лепе и исто већином к'рве. Препуна Европа и то без белог робља на енглеском traficking, се проституишу. Само Кипар је пун њих, да многе плавуше су морале ставити мајицу "Нисам Рускиња". Дно дна.

Русија је само једно помогла Србију у првом Светском рату, све друго је ништа у упоређењу колико су помогли геноцидним антисрпским Бугарима.

Драго ми је наравно да Руси изумиру као народ од алкохолизма и још ствари, али то је им је на великом првом месту највећи узрок смрти :badgrin: =D> .
Russia is quite literally drinking itself to death
.
https://qz.com/403307/russia-is-quite-l ... -to-death/

Зезају око С300 више од 20 година. Да су стварно желели Србији С300, они не би питали да га донесу Србији, донели би га Србији и Руска стража би га чувала и нико не би смео да зуцне, Силиконац би добио поруку ако покуша да врати С300 мрак би га појео и његове.

Зна се како се поступа кад је стало до некога. Русији није стало до Срба на Балкану, зеза Србе на Балкану јако подмукло. Кина је пријатељ Србији, она се не шепури као одвратни комплексашки Путин и његови, Србија не би имала путеве да није Кине, Кина је уложила огроман новац у изградњи индустрије у
Србији. Од Руса једино што ваља је наћи мали део девојака што је остао у Русији и оженити који је циљ да створи и живи за породицу, у Републици Српској има поприлично таквих бракова. Остале Рускиње су само за сексање. Иначе као истински Србин све најцрње Русији и то ће им бити у скоријој будућности. Кина ће владати Светом и небитном Русијом, за које ће јефтин новац купити Рускиње за сексање. Русија је заслужила све најцрње, и налази се у врло мизерном стању ма које лажи Руска пропаганда изјваљивала.
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 340
Приступио: мар 2015

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Част 9.2.2020. 17:56

Зорад ::Не треба се томе чудити. Једноставно, Бугарска је Русији географски далеко ближа него Србија, постоји директна прекоморска веза између те две државе. Бугарска се простире на до 50 км од Босфорског мореуза, чије је заузимање био вековни руски геополитички сан. Наравно, има ту и ово што Родољуб каже, језици су сличнији, културолошки утицаји Русије на Бугарску одувек су били јачи него на Србију. Историјска повезаност је била јача, Бугари никада нису имали на челу своје државе ликове попут Александра Карађорђевића, Јосипа Броза и Преподобног, који су терали контру руској званичној политици у том моменту.

А ми смо од Русије удаљени 2.500 километара, нема директне копнене везе, немамо директан излазак на море, херметички смо затворени НАТО државама, са становишта руских интереса смо одувек били геополитички мање интересантни, западњачки политички и културни утицаји су одувек били далеко јачи... знају Руси да се због нас оваквих не исплати улазити у било какву озбиљну конфронтацију са западом...

Бугари су итекако имали владаре који су тереали контру Русији. Броза је твој вољени запад поставио кроз геноцид над Србима иначе никад не би дошао на власт, то је искрено изјавила његова десна река која је била главна за геноцид над Српским интелектуалцима, и уопште над Српским народ док не прихвати Тита. То је твој вољени запад дефинитивно спровео.

Ако су Бугари толико верни Русији не би постали нацисти добровољно Хитлеру. Нити би ушли у НАТО, зезају их око гаса, има још пуно ствари. Боље да не пишеш ништа кад се брукаш.

Америка је удаљена најмање толико па јој није проблем да милијарде долара најмодернијег оружја поклања Израелу. Само испадаш смешан.

Запад углавном ништа није чинио него највеће зверске геноциде над Србима на Балкану, покушали су Срби спријатељитите се са западом али је запад то одбио. Запад је вековима био међу најкрволочнијим непријатељима Србима на Балкану. Огромна помоћ геноцид кроз векове геноцидној творевини Турској.

Чињеница као и остало што сам навео је и то да од геноцдне творевине Турске данас скоро не би постојала.
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Зорад 9.2.2020. 18:04

Бугари су итекако имали владаре који су тереали контру Русији. Броза је твој вољени запад поставио кроз геноцид над Србима иначе никад не би дошао на власт, то је искрено изјавила његова десна река која је била главна за геноцид над Српским интелектуалцима, и уопште над Српским народ док не прихвати Тита. То је твој вољени запад дефинитивно спровео.


А који су то владари? Да није можда Тодор Живков?
Запад ми никако није вољен.
Броз је пред смрт био највољенији управо код Срба.


Ако су Бугари толико верни Русији не би постали нацисти добровољно Хитлеру. Нити би ушли у НАТО, зезају их око гаса, има још пуно ствари. Боље да не пишеш ништа кад се брукаш.


Бугари су били паметни, па видели да се Хитлеру не треба супротстављати. Али колико знам, они нису слали јединице на Источни фронт. Нити су након рата били кажњени, штавише, задржали су Јужну Добруџу коју су 1940. узели од Румуна.


Америка је удаљена најмање толико па јој није проблем да милијарде долара најмодернијег оружја поклања Израелу. Само испадаш смешан.


Само што нити смо ми Израелци, нити су Руси Американци...
Брозовац: ПК
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 340
Приступио: мар 2015

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Част 9.2.2020. 18:29

Пошто нема више корекције овде сам поставио исправилније одговоре:
Јелтсин би 100% продао оружје Хрватима да је Милошевић подржао Јелтсина. Јелтсин је био америчка марионета.То само ко је малоуман може веровати да не би Јелтсин продао оружје Хрватима да је Милошевић подржао Јелтсина. Бугарска није била веран савезник СССР него је била присиљена. Бугарска је добровољно била уз нацисте. СССР је ушла и отерала нацисте, Бугарска је добровољно била савезник Хитлеру.

Русија не може бити ишта друго него подмукли непријатељ Србима на Балкану. Фол као пријатељи, кроз историју и данас је још увек, нек призна Косово отишли су и оставили Србе на Косову да Шиптарија ради са Србима шта хоће зато што је био сувише велики трошак за Русију да остане на Косову. 2015 је једино ставила вето у УН зато што су сазнали да би Кина ставила. Помагали геноцидним з'отворима Бугарима који су слични у геноцидима над Србима као Хрвати, Шиптари и Потурице над Србима.

Руске су углавном лепе и исто већином к'рве. Препуна Европа и то без белог робља на енглеском traficking, се проституишу. У Кипру се једва може прође од њих, толико далеко је отишло да многе плавуше су морале ставити мајицу „Нисам Рускиња”.

Русија је само једном помогла Србију у првом Светском рату, све друго је ништа у упоређењу колико су помогли геноцидним антисрпским Бугарима.

Драго ми је наравно да Руси изумиру као народ од алкохолизма и још ствари, али то је им је на великом првом месту највећи узрок смрти :badgrin: =D> .
Russia is quite literally drinking itself to death
.
https://qz.com/403307/russia-is-quite-l ... -to-death/

Зезају око С300 више од 20 година. Да су стварно желели Србији С300, они не би питали да га донесу Србији, донели би га Србији и Руска стража би га чувала и нико не би смео да зуцне, Силиконац би добио поруку ако покуша да врати С300 мрак би га појео и његове.

Зна се како се поступа кад је стало до некога. Русији није стало до Срба на Балкану, зеза Србе на Балкану јако подмукло. Кина је пријатељ Србији, она се не шепури као одвратни комплексашки Путин и његови, Србија не би имала путеве да није Кине, Кина је уложила огроман новац у изградњи индустрије у Србији. Од Руса једино што ваља је наћи мали део девојака што је остао у Русији и оженити који је циљ да створи и живи за породицу, у Републици Српској има поприлично таквих бракова. Остале Рускиње су само за сексање. Иначе као истински Србин све најцрње Русији желим и то ће им бити у скоријој будућности. Кина ће владати Светом и небитном Русијом, за које ће јефтин новац купити Рускиње за сексање. Русија је заслужила све најцрње, и налази се у врло мизерном стању ма које лажи Руска пропаганда изјваљивала.

Бугари су итекако имали владаре који су тереали контру Русији. Броза је твој вољени запад поставио кроз геноцид над Србима иначе никад не би дошао на власт, то је искрено изјавила његова десна река која је била главна за геноцид над Српским интелектуалцима, и уопште над Српским народ док не прихвати Тита. То је твој вољени запад дефинитивно спровео.

Нити су Руси углавном верници, ни приближно као например Грци. Руси су више атеисти него верници.
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Српски родољуб 9.2.2020. 18:43

Шта год неко мислио о Бугарима чињеница је да су знали да воде рационалну политику, да се прилагоде датој ситуацији. Лепо каже Зорад, они јесу били на Хитлеровој страни, али нису слали војску на Источни фронт. Када су видели да се Хитлеру ближи крај, приклонили су се Русима, и тако стали на страну победника.

Интерес државе мора бити на првом месту. Бугаре чланство у НАТО и ЕУ није спречило да имају пријатељске односе са Русијом! Једно је љубав, а сасвим друго су интереси земље и народа. Бугари су и 1990. били паметнији од нас. Чим су видели да је пао Берлински зид приклонили су се Западу... А ми?

Лепо је овде објаснио Гутовић. Наша највећа трагедија је што тога нисмо били свесни. Да јесмо све би било другачије!

https://youtu.be/4jMhsbV3X1k
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Зорад 9.2.2020. 18:54

Од комшија би се доста тога могло научити. Они су чак 1919. онако поражени успели да се толико увуку западу, да су на крају нама морали да предају "само" Цариброд, Босилеград и Струмицу, иако је наша влада тражила далеко веће уступке (и Видин и Ћустендил и шта све још не). И када су се увлачили Западу, они никад нису кварили односе са Русима. А ми...
Брозовац: ПК
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 340
Приступио: мар 2015

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Част 9.2.2020. 19:06

"Зорад"Бугари су итекако имали владаре који су тереали контру Русији. Броза је твој вољени запад поставио кроз геноцид над Србима иначе никад не би дошао на власт, то је искрено изјавила његова десна река која је била главна за геноцид над Српским интелектуалцима, и уопште над Српским народ док не прихвати Тита. То је твој вољени запад дефинитивно спровео."

""Зорад" А који су то владари? Да није можда Тодор Живков?
Запад ми никако није вољен.
Броз је пред смрт био највољенији управо код Срба."

Ако су Бугари толико верни Русији не би постали нацисти добровољно Хитлеру. Нити би ушли у НАТО, зезају их око гаса, има још пуно ствари. Боље да не пишеш ништа кад се брукаш.


Зорад ::
Бугари су били паметни, па видели да се Хитлеру не треба супротстављати. Али колико знам, они нису слали јединице на Источни фронт. Нити су након рата били кажњени, штавише, задржали су Јужну Добруџу коју су 1940. узели од Румуна.


Русија је п'оклета ослободили су само мали део Србије, знали су најзверскија клања над Србима у многим другим деловима, Јасеновац их уопште није интересовао да ослободи и ако су знали шта се дешава.

Руси да су људи ангажовали би се да се врати стотине хиљаде Српских кућа и станова што су Хрвати отели и још много, али их не интересује. Из људског аспекта барем би то требало урадити. Србија не може ту ништа, нема никакву моћ, али Русија ако би хтела итекако би могла притегнути Хрвате да врате Српску имовину.

Два С300 нису ништа за Русију да поклоне Србији, али неће. Америка милјарде долара најмодернијег оружја поклања Израелу. Дно дна од Русије. Из хуманог аспекта требали би оставити Русе на Косову, али они су толике звери да им је бедан изговор сувише им скупу.

Бугари дефинитивно нису били више пријатељски према Русији него што су Срби са Балкана према Русији кроз историју, али једноставно Руси су п'оклети као народ и не цене огромне Српске жртве за Русију кроз историју. Позната је ,Русија не верује Српским сузама, и за то већ су у мизерији, а тек их чека такорећи нестанак као народ итекако заслужен.
Последњи пут изменио Част дана 9.2.2020. 19:54, измењено укупно 1 пут.
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 340
Приступио: мар 2015

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Част 9.2.2020. 19:35

Српски родољуб ::Шта год неко мислио о Бугарима чињеница је да су знали да воде рационалну политику, да се прилагоде датој ситуацији. Лепо каже Зорад, они јесу били на Хитлеровој страни, али нису слали војску на Источни фронт. Када су видели да се Хитлеру ближи крај, приклонили су се Русима, и тако стали на страну победника.

Интерес државе мора бити на првом месту. Бугаре чланство у НАТО и ЕУ није спречило да имају пријатељске односе са Русијом! Једно је љубав, а сасвим друго су интереси земље и народа. Бугари су и 1990. били паметнији од нас. Чим су видели да је пао Берлински зид приклонили су се Западу... А ми?

Лепо је овде објаснио Гутовић. Наша највећа трагедија је што тога нисмо били свесни. Да јесмо све би било другачије!

https://youtu.be/4jMhsbV3X1k

Ма да као да је Румунија пружила неки отпор, малтене одмах постали совјети.

Зорад игнорише велику ствар, Совјетски Савез није Царска Русија, усташа туђман је добио орден и похвалио се пред Руским амбасадором да су Хрвати ратовали за комунисте а Срби за Руског Цара што је било много драго Руском амбасадору у Хрватској, свакако и осталима уз з'отвора Јелтсина. Путин је дефинитивно комуњара, само се фолирају да су уз џара.

Не може се од таквих нељуди као тај Руски амбасадор очекивати људскост, он је претио током рата ако не прође кроз Српско село (зато што се представио као велепосланик) да ће довести Руску војску која се налази недалеко одатле и све их побити.


Идиотски мислити да ако би Србија стала на страни запада почетком 90их кад је пад Берлински зид, да би другачије било. Има доказе ништа не бу помогло Србији да стане на западној страни, шиптари, хрвати, словенци, потурице су већ добили потпуну подршку против Срба ма шта Србија покушала да приволи запад, ово је било доста пре рата.
Следећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост