http://www.alo.rs/vesti/politika/dukano ... 74401/vestОво ми је делује као да дође Ајхман и приговара човеку што је паркирао на зеленој површини. Оно, хистерише до обезнањења, до упљувавања, разуларио се и у свом изворном чудовишном моду урла и тражи да лика који је оставио ауто на трави вешамо, вежемо коњ'ма за репове и силујемо му све чланове породице до смрти . . . Не знам које речи да употребим. Лудило.
п.с. Стварно не видим сврху да ја овом форуму објашњавам ко је Ђука, то ми делује шизофрено. Да л' је ово Новаку најпаметнији потез у животу, да л' сам ја засењен генијалношћу и промишљеношћу ове изјаве о навијању, да л' . . . су све теме за дискусију. Мишљење мене који вам овде причам о кофама дечјих очију у Јасеновцу, тракторијади, јамама, ломљењу ћириличних табли и таблица... није тешко погодити.
Али, Ђукановић да неком држи било какве, а поготово морално-историјске придике... Има ли једно милијарду смајлија који повраћају жуч, који ... ма, треба ми носач авиона да бих му одговорио.