imenijevazno 12.3.2017. 22:20
За Вука Јеремића. Ако буде другог круга, ако прође Јанковић, мораћу за њега. Ако у други, мада мислим да то нема шансе, прође Шешељ, све ми се више чини да ћу за Шешеља.
По мени, Шешељ је тежак идиот (у смислу вођења државе) али нешто вагам да би га можда било лакше скинути од Вучића, можда умре у међувремену . . . не знам.
Оно што ме инхибира је што мислим да је Шешељ далеко спремнији да убија (него Вучић), то је и доказао пре петог октобра. Узгред, моја дефиниција петог октобра је да су лопови сменили убице. Зато га и сматрам цивилизацијским напретком.
Ако Вучић победи, следи нам ердоганизација, до коначног проглашења за ајатолаха. С тим што је Вучић пичкица, па ће своју агресију да усмери ка слабијем (народу), а не ка јачем (спољашњим непријатељима).
п.с. Мени се Јеремић приказује на два места у анкети, на 4. и 9. месту. Ценим да ту грешку треба исправити.
Последњи пут изменио
imenijevazno дана 12.3.2017. 22:29, измењено укупно 1 пут.
Србе кољу, силују и пљачкају на КосМету, а они који себе зову српски националисти не раде ништа у вези тога. И још се крију иза чедићеваца, тадићевих испрдака и њима сличних.