srpskinacionalisti.com

Како Руси виде Србе и Србију

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 340
Приступио: мар 2015

Re: Како Руси виде Србе и Србију

Порука Част 9.2.2020. 20:04

Америка је удаљена најмање толико па јој није проблем да милијарде долара најмодернијег оружја поклања Израелу. Само испадаш смешан.


Зорад ::
Само што нити смо ми Израелци, нити су Руси Американци...

Броз је био "вољен" зато што је деценијама вршио терор над Србима, многи Срби су итекако знали за огроман геноцид који је Тито починио над Србима и звер чиниио док је дисао. Титова десна рука је јавно у интервју признао да су Срби били за Српске интелектуалце и Краља, Тита је запад подржао и да ради шта хоће да би владао то је и урадио.

Па у томе је ствар Израел је сам наоуружан нуклеарним и најмодернијим оружјем које није америчко и ипак добија најбоље најмодерније америчко оружје. Док 200.000 Срба пакао свакодневно преживљава а Путин неће да барем врати војску да чува Србе на Косову. Притом 60их намерно су израелци убијали на мору амерички војни брод. И пуј пике ништа. Срби су далеко више крварили за Русију кроз историју него Бугари, али п'оклета Русија и Руси то не цене. Зато и сад већина живи у мизерији и дефинитивно ће нестати као народ у не тако далекој будућности, сасвим сазлужено.
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост