Ко је прави господар Србије? Вучић сигурно није. Он прича оно по чему је пљувао пре 10 година. Оно што ме нервира није то колико ми лоше живимо, већ ме нервирају они што су се обогатили за његово време. Ми бивша радикалска армија, који смо сад ван икаквих странака, гладујемо и у дуговима смо.
Моја мајка је 10 година лепила плакате за Шешеља,Николића,Вучића. Ја сам лепио плакате као малолетник од 1994 до 2000. Жртвовао сам свој факултет, да би се они 1997. нашли у коалицији са Јулом и СПС. Због мојих ставова моја мајка је отпуштена. Ето када ми је било најгоре, људи из супортног табора су ми помогли.
Вучић се попишао на све оне јадне људе који су лепили плакате за њега и Шешеља и Николића.
У ИТ фирмама се углавном налазе бивше демократе које су се само префарбале. Те послове у ИТ добијају ретко националисти зато што су прокажени. Ако си члан не-владине организације, или неког лобија посао је загарантован. Вучић сахрањује приватни сектор. Све се усмерава у два велика града - празни се Србија од људи, или иду у град лепотицу или у Нови Сад. Оваквим темпом Србија ће за 20 година остати без 800.000 становника.
Ко стварно влада нама? Да ли су то тајкуни? Да ли су то велике стране фирме. Он је очигледно само фигура као и сви.