АСИ, Ратибора Тривунца
Српски родољуб ::ахахаха, знаш Ратибора? Он је луђи него наш Миланче. Једно време је носио мантију, к`о да је свештеник...Лик је против капитализма, против приватне својине, а пун к`о брод.
ДејанНационалистa ::Ахахахах, значи Крстан је творац те приче о Тадићевом сродству с Францетићем? Какав лудак
M-91 ::ДејанНационалистa :: Националсоцијализам је немачка идеологија, са својим манама и врлинама.
SMUK :: пре потопа инцест је био дозвољен јер није било мутације коју су спречавали препотопни животни услови.
M-91 ::Српски родољуб ::Волео бих да ми наведе иједан православни народ чији је национализам изразито секуларни, где православље не игра никакву улогу. Такав пример ћеш тешко наћи.
Националиста може бити и секулариста, веровао ти или не. Републиканац нпр. је то више пута објаснио.Нпр. Ли Гуанг Јао, човек који је од некада бедног Сингапура направио веома богату државу је био атеиста.
А за националне програме Руса, Грка, Румуна а нарочито бугара ме заболе... Нек верују и у моћ космичког кекса ако хоће.
M-91 ::ДејанНационалистa ::Нико то не спори. Имали смо и ми атеисту Милошевића
Који је урадио 100х више за Србију и Србе од разних турбо-верника, "срБских домаћина" и гибаничара типа веље-сеље, коштуњаре итд.
Republikanac ::[
ПС. Лично нисам ни десничар ни левичар (у неком класичном смислу тих појмова) али када се упореде резултати десних диктатура (нарочито оних "модернистичких") са резултатима левих диктатура (Куба, Венецуела итд.) десне убедљиво воде...
Сви знају како је манипулисао србским народом из Крајине, како је смењивао тамо паметне и одговорне људе, поставио недораслог Мартића који га је све слушао, па одбио спасоносни план за Крајину (З-4), на крају их оставио на цедилу. И онм и Караџић, кога видим овде хвале и величају, исто је тако завлачио Мартића и србски народ, а кад је запуцало и кад је кренула Олуја и Караџић је ћутао и није послао војску, на шта се обавезао Мартићу, итд.
Српски родољуб ::
Шешко је једва дочекао прилив тракториста те 1995. године.
Срби у Хрватској су требали тражити права у оквиру државе Хрватске, а не оснивати некакве парадржаве.
Максимум им је био тај план Z-4. По мени им је и то било премного
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 14 гостију