srpskinacionalisti.com

Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се десити?

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!

Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се десити или не?

Да
6
86%
Не
1
14%
 
Укупно гласова : 7

Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се десити?

Порука M-91 31.12.2018. 22:49

„NATO око Србије - безбедност за Балкан или за алијансу?“

РАЗГОВОР ПОВОДОМ САМИТА АЛИЈАНСЕ У БРИСЕЛУ – У ОРГАНИЗАЦИЈИ „ГЕОПОЛИТИКЕ“ И ПОРТАЛА ФАКТИ

* Миломир СТЕПИЋ: Укључењем Црне Горе је постигнут први циљ, а други предстоји - да се NATO уклини у срце Балкана. Упркос томе што се сад већ спомиње оно што је до пре само коју годину била јерес: да NATO може да се «опара као џемпер». А Институт за политичке студије је пре две недеље окончао једномесечно испитивање пунолетних грађана Србије на узорку од готово 1400 испитаника које је показало да је 87 одсто грађана против уласка Србије у NATO

* Душан ПРОРОКОВИЋ: Нама се у документу који је алијанса усвојила на управо завршеном самиту у Бриселу црта да је улазак Србије у NATO могућ и без обзира на то што је то против воље народа. Тако што би Србија потписала завршни споразум са Приштином, после чега би Косово постало чланица NATO. Онда ће уследити инструментализација севера Косова, али и Прешевске долине, са том разликом да Србија више не би имали посла са албанским сепаратистима, него са чланицом NATO

* Мирослав ЛАЗАНСКИ: Србија од Русије добија «Панцир» до краја године, а сами смо модернизовали «Неву» и имамо 40 «Прага». Паралелно се ради на јачању трупне ПВО и аеродромске заштите против дронова (што се показало као веома важно у искуству Сирије). Међутим систем С 300 би нас коштао 800 милиона доллара, а ми у овом часу немамо те паре. Али, зато враћамо ловачку авијацију, добићемо 30 тенкова из Русије и на паради коју ћемо приредити поводом 100 годишњице Првог светског рата, на којој ће бити и Владимир Путин, све ће се то видети

„ГЕОПОЛИТИКА» и портал Факти организовали су данас разговор на тему „NATO око Србије - безбедност за Балкан или за алијансу?"

У Пресс центру УНС-а су говорили Миломир Степић, Душан Пророковић и Мирослав Лазански, а модератор разговора у име организатора био је Ђуро Билбија.

На скупу је констатовано да се опкољавање Србије земљама NATO полако али стабилно довршава усисавањем Македоније, а пре ње и Црне Горе, док се питање уласка БиХ у тај савез може постављати само дотле докле Републиком Српском управља суверенистичка српска власт, те да би рушењем Милорада Додика у алијансу одмах ушла и Босна.

Србија би у том случају остала усамљена не-NATO територија на Балкану.

NATO, међутим, већ предузима конкретне и директне кораке против «неутралног» курса Србије кроз све агресивнију кампању која прелази у офанзивни притисак да Београд са Приштином потпише правнообавезујући споразум. То је из разлога што тај споразум не би био крај «приче» о косовском баласту на путу ЕУ-просперитета Србије нити би био гарант безбедности и удовољавања сецесионистичким захтевима албанске националне мањине на територији Србије. На против, како је на скупу указано, то би тек био почетак српске неизбежне капитулације пред NATO пактом.

Тај финални циљ NATO пакта се јасно дефинише у новом стратегијском документу који је његов политички врх прексиноћ усвојио на Самиту у Бриселу, елаборирајући да је главни предстојећи задатак да све западнобалканске земље буду обавезно укључене у алијансу како би се осигурала леђа најисточнијим чланицама Румунији и Бугарској.

У том контексту треба посматрати и најављене, односно усвојене, мере за координацију друмске и железничке инфраструктуре NATO -а у Европи, које, према речима Душана Пророковића, уводе «шенген» за војне снаге, са циљем да се убрза транспорт NATO снага са запада Европе на њен исток.

- На бриселском самиту смо видели да су сва документа не само на енглеском, већ и на руском и урајинском језику што показује шта су најважнији геостратегијски циљеви NATO у наредном периоду. За Србију је важно да поруке са самита схвати реално: легитимизација статуса Косова столицом у УН, и пријем Косова у NATO, а паралелно са тим роварење по БиХ и смањивање надлежности РС. Нама се у документу црта да је улазак Србије у NATO могућ и без обзира на то што је то против воље народа, тако што би Србија потписала завршни споразум са Приштином, после чега би Косово постало чланица NATO. Онда следи инструментализација севера Косова, али и Прешевске долине, са том разликом да Србија више не би имали посла са албанским сепаратистима, него са чланицом NATO. У тој ситуацији, Србија ни сама неће имати много избора него да и сама из безбедносних разлога уђе у NATO, објаснио је Пророковић и додао да се ту ствар за Србију не би завршила, већ би она морала да буде «кооперативнија» и поводом БиХ , као и да «шаље војску у Летонију, Ирак или на Косово», као NATO чланица Црна Гора.

Указујући да Србија заиста може поћи путем Црне Горе, односно да није искључено да једна земља и потив воље свога народа постане NATO-полигон, Миломир Степић је указао да се у Србији у последње време појављује значајно више испитивања јавног мњења на тему чланства наше земље у западном војном савезу.


- Институт за политичке студије је пре две недеље окончао једномесечно испитивање пунолетних грађана Србије на узорку од готово 1400 испитаника и утврдили смо да је 87 одсто грађана против уласка Србије у NATO, рекао је Степић и указао да питње популарности NATO заправо није наивно јер оно говори о будућности NATO-а.

Јер, како је подвукао, сад се већ спомиње оно што је до пре само коју годину била јерес: да NATO може да се «опара као џемпер». У чланицама старе Европе се јавља скептицизам према НАТО тако да ће он ту бити «присутан у блажој форми», али ће се NATO-еуфорија одржавати у свежепримљеним чланицама, односно у источним земама тако што ће се ширити страх од Русије и њеног «малигног утицаја» .

- Конкретно, говоримо о простору Интермаријума: од Балтика до Јадрана. То је Иницијатива три мора! Од Пољске, преко Румуније до Хрватске се прави русофобни троугао, а њихова русофобија се манифестује на многе начине, укључујући антиракетни систем у Пољској или рецимо (фашистички) излив фудбалера на светском првенству, указао је Степић и закључио да ће функција NATO и у будуће бити да спречи да се Европа врати природном стању евроазијства, и не да остане у садашњем неприродном стању окупације у коме је држи NATO.

Мирослав Лазански је такође указао на чињеницу да је јавно мњење једно, а да политички курс може бити сасвим другачији.

- Кад би у неким од земаља био референдум о NATO да се види право расположење народа, питање је шта би тај народ рекао, мада живимо у времену у коме странке мало питају народ.


Он је као главни циљ NATO на Балкану детектовао потребу овог војно-политичког савеза да буде присутан политички, како не би имао проблема према својим бугарским и румунским истуреним позицијама. Лазански, међутим, није пропустио да укаже да је NATO на Косову већ направио војску и да је само питање дана када ће се те снаге и формално звати војском.

- NATO их је наоружао пушкама, опремио лаким оклопним средствима и аутомобилима обучио их, а ми против војске Косова не можемо ништа сем вербалних нота. То да без Срба ово не може да се деси је празна прича, јер Западу ништа не може да се верује. Не живимо у свету међунаодне правде, већ колико сте војно јаки, толико сте у праву, рекао је Лазански.

Подвукао је да Србија од Русије добија «Панцир» до краја године, да смо модернизовали «Неву» и да имамо 40 «Прага», док се паралелно ради на јачању трупне ПВО и аеродромске заштите против дронова (што се показало као веома важно у искуству Сирије).

За систем С 300, Лазански је оценио да је скуп јер би нас коштао 800 милиона долара.

- Ми у овом часу немамо те паре, али враћамо ловачку авијацију, добићемо 30 тенкова из Русије и на паради коју ћемо приредити поводом 100 годишњице, на којој ће бити и Владимир Путин све ћете то видети, најавио је Лазански, оцењујући да се NATO на балканском простору боји руског утицаја, јер схвата да су «то ипак Словени».

На конференцији је посебно осветљена безбедносна ситуација у Санџаку и у Босни и Херцеговини, јер је, према речима Степића, муслимански фактор – било као мигрантски или као терористички, ударни крај NATO батине.

Лазански је у том контексту упозорио да се сада «иде на удар на Републику Српску, и на покушај мењања изборне воље грађана, због чега су дошли специјалци из Велике Британије, ушао велики новац у медије, са циљем да сруше Додика јер мисле да ће тако угурати БиХ у NATO».


И Пророковић је ову претњу за РС аргументовао позивајући се на завршни документ НАТО из Брисела у коме се «посебно скреће пажња и наглашава очекивање да ће избори у БиХ бити по демократским стандардима, што је необично и имлицира питање - шта ће бити ако они оцене да то није било по њиховим демократским стандардима».

У сумирању интереса глобалних сила - Кине и Русије на подручју од NATO -а опкољеног Балкана и опкољене Србије, учесници су се сагласили да је Балкан блокиран са свих страна да би се Русија спречила да дође иза леђа Румуније и Бугарске, као и да би се пресекао пут Кини и њеним геостратешким интересима, без обзира колико она званично пориче да их на овом простору реализује.

Укључењем Црне Горе је постигнут први циљ, а други предстоји - да се NATO уклини у срце Балкана - упозорио је Степић.

Такво затварање је онај терет на тасу међународних односа који онемогућава равнотежу коју Русија и Кина настоје да заједнички изграде а којој се Србија - као декларисано неутрална - нада.

Диана Милошевић

http://fakti.org/serbian-point/nato-oko-srbije-bezbednost-za-balkan-ili-za-alijansu
Србија нема алтернативу!
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука M-91 31.12.2018. 22:57

Моје мишљење - нажалост, хоће.

Чим су ЦГ наврат-нанос, без питања убацили 2017. а по свему судећи ће и Северну Македонију 2019/20 у НАТО, јасно је да ће главни акцент бити на БиХ и Србији.

Наиме, у БиХ једино Додикова/РС одлука да размести 30 војних објеката по НАТО стандардима сходно Талинском споразуму дели БиХ од уласка у ту злочиначку организацију.
БиХ је већ активирала МАП споразум, а то је задњи корак пред приступ неке земље НАТО-у.
Зато му сада организују протесте , кобајаги због покојног Давида Драгићевића. А ако не успеју, не би ме чудило да уконе Додика поновним изборима или чак насилно.

Што се тиче Србије, пицоуста педерчина ће највероватније за годину-две признати независност Косова. Након тога, тзв. Косово глат иде у НАТО. Плус, могуће је да ће отцепити и Санџак и Војводину, па тако унакажен , понижен и осакаћен БГ пашалук угурају у НАТО и тако заокруже читав простор.

Што је још горе, физички утицај Русије престаје негде код Доњецког аеродрома. А званична Русија јасно каже да се неће много мешати у вучићево шуровање са шиптарчинама, тј. у признавање Косова.

Узгред, процедура за улазак у НАТО банду је далеко лакша него за улазак у ЕУ.

Наравно, народ нико ништа неће питати.....
Србија нема алтернативу!
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Српски родољуб 1.1.2019. 14:47

Свим форумашима честитам Нову 2019. годину. Желим вам пуно здравља и среће, да ова година буде много по чему боља него претходна. Да се догоде неке битне промене у Србији, и уопште у свету...

Што се тиче твог питања, ни ја на жалост нисам оптимиста. Питање је времена када ће Вучић рећи да Србија мора уђи у нато алијансу. Он врло зна да је већина народа против тога, па своје бирачко тело мора полако припремати... Није ни Мило Ђукановић када се разишао са Булатовићем одмах био за независну Црну Гору. Био је тада свестан да би то значило политичко самоубиство.

Црна Гора је постала чланица НАТО-а, Македонија ће нажалост већ 2019/2020. Референдум у Македонији је показао да је већина народа против промене имена, и против уласка у нато алијансу.... Али, и сами видите да референдум за власт није обавезујући. Немојте се зачудити ако тако буде и код нас. Ништа нас од Вучића не треба изненадити. Он може расписати референдум, а и не мора. Чак иако већина грађана буде гласала против уласка, то га неће спречити да погази народну вољу, и да уведе Србију у ту алијансу.

Тешка времена на предстоје, следи још већи притисак на Републику Српску, на смањивање њених надлежности. Као што сам више пута поновио, џабе што ће РС формално постојати као ентитет, ако јој се укину све битне надлежности... Нек нам је Бог у помоћ.
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Зорад 1.1.2019. 15:42

Када ускоро буде и формално признао Косово, улазак у НАТО више неће ни бити толико спорна и болна тема.
А "браћа Руси" нека ка и у случају Милодукљаније онда изигравају да су изненађени и увређени
Брозовац: ПК
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Српски родољуб 1.1.2019. 15:49

Зорад ::Када ускоро буде и формално признао Косово, улазак у НАТО више неће ни бити толико спорна и болна тема.
А "браћа Руси" нека ка и у случају Милодукљаније онда изигравају да су изненађени и увређени


Наравно, чим Србија формално призна Косово као државу, Вучићу неће бити толико тешко да убеди народ да је улазак у НАТО нужан... Лако ће прогурати то његови бирачи, ако су могли да пређу преко горих ствари.

То је оно што је најболније. Руси не раде ништа конкретно, нису ама баш ништа урадили да спрече улазак Црне Горе у нато, а ево сада и Македоније... Лицемерно је што раде неки руски званичници. Прво кажу да остају при своме да Македонија не мења уставно име, а онда после пар дана позову Ципраса у Москву, и само климају главом...
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука M-91 1.1.2019. 17:08

Штавише, руски политичари константно спомињу и позивају се на некакво "међународно право" :roll: , иако вероватно и сами знају да је оно сахрањено још 1999. године.

Никако не схватају да са лудацима (НАТО, САД, ЕУ, израел) мора још луђе ако мисле да их победе и отргну неку државу из њихових канџи.
Србија нема алтернативу!
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Зорад 1.1.2019. 18:25

Све сте сами лепо рекли. Како би Ђинђић то својевремено рекао: "Ако треба да гуташ жабе, прво треба кренути од највеће". За Вучића је то Косово. Ако дефинитивно све око њега до краја заврши, а народ се око тога активније не побуни, тим пре ће га лакше натерати да прогута и нову жабу (говно) звано улазак у НАТО, јер су ти људи највећим делом потпуно лишени способности размишљања.

А што се Руса тиче, они нису у стању да одбране и сачувају ни гро свог народа у Украјини, а како ће тек да помогну нама, који смо острво потпуно изловано и окружено НАТО пактом, где је удаљеност две најближе тачке, Прахова и Ростова на Дону око 2.200 километара. Ситуација је далеко гора него 1941. године, када нам је Хитлер претио, али је макар и нудио неке користи (Солун), а сада нема никакве користи, већ само легања на руду.
Брозовац: ПК
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Српски родољуб 1.1.2019. 18:36

Зорад ::Све сте сами лепо рекли. Како би Ђинђић то својевремено рекао: "Ако треба да гуташ жабе, прво треба кренути од највеће". За Вучића је то Косово. Ако дефинитивно све око њега до краја заврши, а народ се око тога активније не побуни, тим пре ће га лакше натерати да прогута и нову жабу (говно) звано улазак у НАТО, јер су ти људи највећим делом потпуно лишени способности размишљања.

А што се Руса тиче, они нису у стању да одбране и сачувају ни гро свог народа у Украјини, а како ће тек да помогну нама, који смо острво потпуно изловано и окружено НАТО пактом, где је удаљеност две најближе тачке, Прахова и Ростова на Дону око 2.200 километара. Ситуација је далеко гора него 1941. године, када нам је Хитлер претио, али је макар и нудио неке користи (Солун), а сада нема никакве користи, већ само легања на руду.


Ово је на жалост сурова истина. Украјински нацисти раде шта им је воља, разна зверства чине над руским народом. Званична Москва само ћути, с времена на време се огласе руски званичници где осуђују насиље украјинских власти... И шта Руси који тамо живе имају од тога?! Хоће ли им то спасити главе?

Добро кажеш да је ситуација далеко гора него 1941. године. НАТО не само да не нуди ништа, него отворено подржава шиптарске власти, противи се било каквој подели Косова и Метохије, подржава ватрено смањивање надлежности Републици Српској...
Али, ја не бринем. Неће овде бити никаквог протеста због тога, нити ће народ масовно изаћи на улице када Вучић званично објави вест да ће Србија бити чланица нато пакта.
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
Đorđo Napolitano
Војвода
Војвода
 
Порука: 1858
Приступио: мар 2012

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Đorđo Napolitano 1.1.2019. 20:31

ушли-не ушли, исти нам к. а и НАТО-у , пошто НАТО овде већ ионако има сва права као да смо чланови
rođen da me svi iskorišćavaju, ne zato što sam naivan i glup, već zbog toga što sam nekotrolisano human -K.G.
Аватар
imenijevazno
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 552
Приступио: мај 2011

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука imenijevazno 2.1.2019. 19:41

Појма немам. У земљи у којој Вучић има два милиона гласова а у којој још два томе нема ништа да примети . . . је могуће да се изгласа и да је Земља равна плоча.

Ја ћу, кад и ако ме се буде питало, наравно гласати против. Од свих који гласају за очекујем да сутрадан оду и чувају стражу испред америчке војне базе у којој су заробљени талибани.

Узгред, а што да постанемо чланица, шта ће нам то. Ови натовци кажу, па сигурност, безбедност... Па чекајте, зар Србија није окружена нато чланиацама? Јесте. Па онда нам и не прети никаква опасност.
Једноставно, зар не.
Србе кољу, силују и пљачкају на КосМету, а они који себе зову српски националисти не раде ништа у вези тога. И још се крију иза чедићеваца, тадићевих испрдака и њима сличних.
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука M-91 2.1.2019. 20:28

Đorđo Napolitano ::ушли-не ушли, исти нам к. а и НАТО-у , пошто НАТО овде већ ионако има сва права као да смо чланови


Фора је у томе што се наказе не задовољавају само де факто статусом, него хоће и де јуре улазак, са циљем да се Русија ТОТАЛНО отера и истисне из Европе, тј. са Балкана у нашем случају .
Србија нема алтернативу!
Аватар
Đorđo Napolitano
Војвода
Војвода
 
Порука: 1858
Приступио: мар 2012

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Đorđo Napolitano 2.1.2019. 23:16

M-91 ::
Đorđo Napolitano ::ушли-не ушли, исти нам к. а и НАТО-у , пошто НАТО овде већ ионако има сва права као да смо чланови


Фора је у томе што се наказе не задовољавају само де факто статусом, него хоће и де јуре улазак, са циљем да се Русија ТОТАЛНО отера и истисне из Европе, тј. са Балкана у нашем случају .


Русија је потпуно пукла на Балкану, јужни ток је пропао, Црна Гора у коју су скљокали брдо пара их је превеслала и отишла у НАТО, у Македонији је срушен Заев и доведена проамеричка гарнитура и ускоро ће ући у НАТО, у Србији је отеран Томча који је био много наклоњенији Русији него Вучић, Албанија је ушла у НАТО, Бугарска где је много јаче русофилство него код нас је још одавно у НАТО-у и ЕУ. Ко зна када ће следећи пут Русија имати толики утицај на Балкану какав је имала пре 10-ак година
rođen da me svi iskorišćavaju, ne zato što sam naivan i glup, već zbog toga što sam nekotrolisano human -K.G.
Аватар
Vranac
Војвода
Војвода
 
Порука: 10349
Приступио: мар 2006
Место: Београд, Србија

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Vranac 3.1.2019. 0:56

M-91 ::
Đorđo Napolitano ::ушли-не ушли, исти нам к. а и НАТО-у , пошто НАТО овде већ ионако има сва права као да смо чланови


Фора је у томе што се наказе не задовољавају само де факто статусом, него хоће и де јуре улазак, са циљем да се Русија ТОТАЛНО отера и истисне из Европе, тј. са Балкана у нашем случају .Руси нису ништа конкретно учинили да Црна Гора и Македонија не заврше у НАТО-у. Ми смо данас доведени у ситуацију да смо у потпуном обручу НАТО земаља. Не видим какав је значај за Русију да ли ћемо ми бити унутра или не.
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Republikanac 3.1.2019. 2:21

Улазак Србије у НАТО био би највећа национална срамота у историји српског народа, већа чак и од оне када смо бившег председника као врећу бува противуставно изручили хашким џелатима.

Ми у НАТО једноставно не можемо и ту нема шта да се дискутује. Лако је Бугарима њих нит је НАТО бомбардовао нит им је одузео део територије нити је подржавао све бугарске непријатеље.

Колико год то било тешко ми морамо да се држимо садашњег курса војне неутралности. Не због Руса већ због нас. Наравно, није довољно рећи "ја сам војно неутралан" и онда ударити бригу на весеље, треба активно радити на јачању војске, повећати војни буџет за барем 100 посто, увести поново обавезно служење војног рока (по рецимо швајцарском систему мада се мени лично више свиђа израелски) итд. Мале земље не могу да се играју чисто професионалне војске, то је шарена лажа коју нам је Запад подметнуо, малим земљама једина војна стратегија мора да буде теорија о "наоружаном народу", све друго је замајавање и бацање пара...
Жилко, смрдиш.
Аватар
Zola
Војвода
Војвода
 
Порука: 2731
Приступио: јан 2004
Место: N.Bg

Re: Усисавање Србије у НАТО криминални клан - хоће ли се дес

Порука Zola 3.1.2019. 6:47

Неће се никако сад десити јер још није завршен процес дезинтеграције Србије они очекују у наредном периоду отварање питања Војводине и Санџака (ту није само Србија него и 6 црногорских општина). Србија у НАТО је она Србија у времену у границама пре балканких ратова.Неки малоумни дегенерици у Србији нам предстаљају Слобу као неког идиота који је баш запео да ратује против НАТО и ови јадни морали да иду против те ''будале'' а он лично нудио да уђемо као СРЈ а ови одмах одбили.
Следећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 2 гостију