srpskinacionalisti.com

Србија - Хрватска

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Србија - Хрватска

Порука Зорад 1.5.2018. 11:07

ПКИИМБ
Брозовац: ПК
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Србија - Хрватска

Порука vemavuk 2.5.2018. 23:46

Зорад ::ПКИИМБ

појеш ми јајца, много хранљива, има да ти гуза издржи 101 туцање на дан :D :D :D
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Србија - Хрватска

Порука Зорад 2.5.2018. 23:54

ПКИИМБ
Брозовац: ПК
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Србија - Хрватска

Порука vemavuk 3.5.2018. 20:07

Зорад ::ПКИИМБ


101 туцање на дан :D :D :D
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Србија - Хрватска

Порука Зорад 3.5.2018. 20:45

ПКИИМБ
Брозовац: ПК
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Србија - Хрватска

Порука M-91 8.8.2018. 16:32

Срби и чифути "браћа заувек": :roll: :evil:

Još jedna provokacija pred godišnjicu Oluje: U Hrvatsku stigla tri izraelska aviona F-16 i leteće iznad Knina u nedelju (VIDEO)


Letelice su stigle praćene MiG-om 21 koji ih je dočekao pri ulasku u hrvatski vazdušni prostor

Uoči obeležavanja 23. godišnjice akcije "Oluja", hrvatsko Ministarstvo odbrane priredilo je, kako kažu, "iznenađenje" za njihove građane - dolazak tri izraleska F-16 aviona i let iznad Knina.

Letelice su stigle praćene MiG-om 21 koji ih je dočekao pri ulasku u hrvatski vazdušni prostor. Izraelski F-16 su iz vojne baze Ramat David, severno od Tel Aviva, gde je nedavno pukovnik Željko Ninić po prvi put leteo na F-16-ici, avionu koje Hrvatska kupuje od ove zemlje.

Jedna od najvećih srpskih tragedija, u Hrvatskoj se slavi kao praznik, Foto: Profimedia/AFP
Izraelske F-16-ce su do Hrvatske doletele u neprekinutom letu, dakle prevalile su oko 3.000 kilometara.

U nedelju, na takozvani "Dan pobede, Domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja", očekuje se da će se izraelski F-16 pridružiti hrvatskim avionima i učestvovati u letu iznad kninske tvrđave i time uveličati, kako kažu, najvažniji državni praznik u Hrvatskoj.

http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2980311-jos-jedna-provokacija-pred-godisnjicu-oluje-u-hrvatsku-stigla-tri-izraelska-aviona-f-16-i-letece-iznad-knina-u-nedelju?utm_source=najnovije_vesti_desni_timeline&utm_medium=linkovi&utm_campaign=desni_timeline_najnovije&utm_content=3
Србија нема алтернативу!
Аватар
ДејанНационалистa
Војвода
Војвода
 
Порука: 1222
Приступио: феб 2014

Re: Србија - Хрватска

Порука ДејанНационалистa 8.8.2018. 21:04

M-91 ::Срби и чифути "браћа заувек": :roll: :evil:

Није ли већи проблем и понижење по нас Србе присуство милогорског официра?
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Србија - Хрватска

Порука M-91 14.8.2018. 20:48

Том клипану наравно желим све најгоре.

Али , ово са чифутима је далеко битније. То што чифути подржавају усташе није никаква случајност.

Чифути су одувек подржавали Хрвате : усташки покрет је основао један од њих - Јосип Франк .
Исто су познати јевреји на високим функцијама у НДХ били и Еуген Дидо Кватерник, Милан Мислер, Хинко Хинковић, Владимир Сингер, Иво Корски те Павелићева жена - јеврејка.

Па и 90-их се зна на чијој су страни били, кога су наоружавали а кога сатанизовали и на крају организовали војну интервенцију .

Хрвати као један не-бели народ (највише њих су потомци Авара) и као народ са особинама хијена , врло су згодно оруђе чифутарије . Били и остали . Ово што их сад наоружавају и подржавају њихове злочине врло лако може да значи да се спремају да организују нове покоље на територији бивше Југославије, уз помоћ својих слугу.
Србија нема алтернативу!
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Србија - Хрватска

Порука M-91 29.10.2018. 0:51

Са ФБ станице "Дневна доза окупације"

Мало о региону

Једини пост-СФРЈ испљувак коме добро иде јесте Словенија... Наиме имају скоро па западни стандард, најчистија су земља у Европи, воде помало националну политику и увозе радну снагу махом из Републике Српске и Србије и делимично и због тога имају позитиван наталитет...

Како идемо даље долазимо до Хрватске која већ сада има просечну старост од 46 година...
Ускоро ће 1 радник ићи на 1 пензоша, а у Југославији која им толико није ваљала и где су били богатији од 14 земаља данашње ЕУ имали су однос скоро 4 радника на једног пензионера да би на крају били индиректно одговорни за све ово односно за сопствену и нашу пропаст јер су отворили пандорину кутију ратова да би сада као народ изумрли за 2 и по деценије... Ретарди јебени. Зато много ондашњи интелектуалци говоре да је остварење тисућуљетњег сна заправо повијесни промашај без преседана.

Управо из тих разлога дижу праг одласка у пензију за 2 године, а ускоро ће и то повећати... Лидери су по одласку мозгова и радне снаге на свету... Све исто важи и за несуђену Херцег им Босну...Економски су данас на нивоу јебене Летоније, а у доба СФРЈ имали су стандард скоро ко средња Италија, ако не и благо бољи!
То је зато јер имају јако сличан систем власти ко и Србуљак... Наиме неолиберални са канцерогеним елементима самоуправљања (Ухљеби/ботови)...

За тај систем су карактеристичне велике пореске стопе и колосалне акцизе које постоје зарад издржавања трутова и стога становништво у обе земље масовно бежи трбухом за крухом што се каже. ХДЗ и СНС крезубократија су по огавној физиономији својих чланова и систему управљања малтене браћа близанци.

Но ваља их похвалити јер су се донекле захваљујући утицају католичке цркве одупрели ЛГБТ културалном марксизму оличеном кроз геј бракове, али у принципу то је први пост-СФРЈ испљувак после Македоније који ће се урушити и то захваљујући јаловости, миграцијама и нестајању.

Елем српска Крајина је увек била својеврсни инкубатор за РваЦку преко којег се држава пунила са потентним поунујаћеним односно потитоизаним Србима чија су деца по дифолту постајала Рвати, а сада када их нема, неће бити ни ђеце и самим тим и будућности, јбг.

Ако идемо мало јужније, Македонија је чак и најокупиранија земља и крунски је доказ да је неолибералној/глобалистичкој Америци опасније бити пријатељ него непријатељ.
Ето противно вољи народа преко ноћи им мењају идентитет и ускоро ће Арнаути иако после Рвата и Републике Српске можда најбрже нестају у региону моћи очекивати имплементацију свог федералног дела.

У БИХ смо скоро писали и ситуација је тамо таква да имамо 2 представника Боошњоока и једног Србина у највишем органу власти као и велике миграције и изумирање народа у оба ентитета мада највише са акцентом на Рвате па потом и Србе којих је у претходних 5 година њих 100.000 махом млађих и средовечних отишло пут Словеније/Аустрије/Немачке па и Србије...
Елем нестају и Муслимани брже од нас из Србије, али ипак доста спорије од остала два конститутивна народа унутар БИХ.

У Црној Гори која нема толико те популационе изазове због јако малог броја становника ђоном су кренули на Србе као и на СПЦ где се сада ради на рушењу цркве на Румији... Процеси су такви да се увелико ради на усташизацији Монтенегрина из разлога што је сам тај монтенегрински пројекат већ осуђен на пропаст с обзиром да је тотално неутемељен у историји јер их све пре 1945. године па чак и толико хваљени Зеленаши демантују у том социјалном инжињерингу без преседана па онда ајде по узору на Крајишнике и западне Херцеговце да их преточимо у Рвате само овога пута црвене... У контексту тога рваЦка историјографија још од рата својата целу Херцеговину односно Паганију, Захумље и Травунију скупа са Црном Гором(Црвена РваЦка) са све Рашком као повијесне рваЦке територије над којом су владали бројни митолошки рваЦки краљеви и исто тавке рваЦке надвојводе.
Власт и систем им се одржавају уз велику помоћ мањина (османлијских остатака) и још важније уз помоћ делова америчке дубоке државе(неолиберала). А медијски механизми су им идентични вУЧКовим па чак и исти човек ради за њих двојицу...
Толико о бризи Србуљка за српски карактер те државе.

Арнаути исто шиште и каче византијске ратне заставе (њихову националну) на рушевине старих српских манастира.... Елем Арнаути су против себе удружили колосалну мржњу Срба, Црногораца(Срба), Грка, а највише Македонаца и кад тад, а можда врло ускоро ускоро за то могу платити колосалну цену само да их се нови десни запад одрекне...
Албанија је пак шампион миграција и да вам буде лакше исто тако неће дочекати 22. век... Тај народ једноставно није дорастао да води државу као и Чечени који су ономад поново стали уз Русе не би ли живели ко људи. Арнауте на Космету масовно коси канцер и имају велике проблеме са стерилитетом и миграцијама и исто тако нестају тако да их на Косову место 2 милиона има дупло мање.
То вас само вУЧКова огавна крезубократија плаши да их има више да бисте прогутали највећу издају у нашој историји и то наравно нема везе ни са каквом истином па ни са разумом... Оно баш ће територија на којој има 50% незапослених имати огроман наталитет и становника више од оних на осовини Београд-Нови Сад... Јако реално! :roll: У доба Тита су се множили због примитивизма и јер их је овај подстицао социјалним давањима за тако нешто, а данас је то давно заборављена прошлост.

Што се Србуљка тиче ми исто масовно одлазимо, око 70.000 млађих/средовечних факултетски образованих, квалификованих радника па чак и обичних шљакера оде сваке године...
Већ постоји дефицит вариоца, возача аутобуса/камиона, лекара, медицинских сестара итд...
Систем огавни тера људе одавде и све су прилике да ће српски и рваЦки махом динароидски генетски код оплемењивати немачку нацију.
То им иначе и не би био први пут с обзиром да им трећина земље(махом бивши ДДР) има огромне упливе словенске генетике или прецизније гена Пољака и лужичких Срба. Зато су и жене из тог дела најлепше "Германке", а Пруси су вазда били познати као крем де ла крем немачких ратника...

Исто по узору на Рвацку и ова рупчага се претвара у земљу стараца и економска политика је иста као и она преко Дунава. Наиме комбиновање најгорих превазиђених елемената неолиберализма уз подстицање увоза са оним најгорим из социјализма(измишљање радних места за подинтелектуалну трутовску и неспособну крезубократију) коси сваку прилику за прогрес.
Дакле Србистан једнако свему најгорем из сваког економског система са примесама нечег између робовласништва и феудализма и то све зачињено са картелским криминалом при врху и апсолутним одсуством правне државе.
Такође би ваљало поменути одрицање од дела територије где је народ извалио да је вУЧКо уцењена сисица будући да је зарад могућности доласка на власт управо то обећао западњацима који не праштају проневерена обећања ономад када су му издајничка крпа Тадић и Мики Ракић основали оног монструма, а не би требало сметнути са ума и културални марксизам где ће све турбо-либерашке накарадности са запада у овој огавној геријатрији од земље наћи лагани пролаз и плодно тло.

У принципу Србија је скоро па изгубљен случај, а једине озбиљне земље у регији јесу Словенија а и Мађарска на коју се наравно ни један пост-СФРЈ испљувак угледати неће јер су управо то, најобичнији испљувци и то на погрешној страни историје (Ангела Меркел/Брисел), толико...
Србија нема алтернативу!
Аватар
Vranac
Војвода
Војвода
 
Порука: 10349
Приступио: мар 2006
Место: Београд, Србија

Re: Србија - Хрватска

Порука Vranac 7.12.2018. 19:37

Овако изгледају историјске мапе у српским школама када тржиште уџбеника препустиш Хрватима:

Слика
Аватар
ДејанНационалистa
Војвода
Војвода
 
Порука: 1222
Приступио: феб 2014

Re: Србија - Хрватска

Порука ДејанНационалистa 9.12.2018. 17:18

Чак је и НДХ била мања...
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост