srpskinacionalisti.com

Rusija ce dominirati

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Rusija ce dominirati

Порука Србски ратник 30.3.2018. 23:05

Још пар речи на овом форуму, чисто да не останем недоречен.
Republikanac ::Какав став?

Па тај став да све што не одговара неком устаљеном мишљењу, нпр. кад ја или било ко други искажем неко другачије мишљење, одмах се параноише (типа ,,Зорад је хаковао профил" и сличне небулозе), или се вређа и етикетира. То је последица комнунистичке свести, једно једноумље, које никад пре 1945. није било својствено Србима као народу.
Па моји аргументи се, откад сам на овом форуму, нису променили, шта сад треба да по милијардити пут понављам једно те исто?

Ма јасно је да си ти најдоследнији човек на свету, :mrgreen: , али објасни ми, ако ниси хтео да већ како кажеш понављаш једно те исто, што си онда улетео тако у дискусију? Пази, ти си улетео, изнео свој став а кад сам ја изнео контра-став и аргументе, ти запенио и сад као ,,нећеш да се понављаш".

Па кој си мој уопште онда и улазио у дискусију? Мсм, нејасан си ми скроз, ал опет, твоја ствар. :wink:

Нема грешке, ставови су идентични.

И то што ја имам идентичне ставове са Зорадом, то је доказ да сам ја у ствари он? Зар не видиш колико је тај твој став ограничењн и управо је одлика фанатизма? Значи, ти немаш ниједан једини доказ, сем тог да ја и он имамо по неком питању идентичан став. То што си тако сигуран у то, доказ је твог фанатизма а овамо дрндаш како си ти против фанатизма. Зар не увиђаш колико си конфузан?

Тешко, изгледа. Тај фанатизам код тебе и код многих Срба, нажалост, као и то једноумље, последица су комунистичке свести која је толико година обликовала Србе, нажалост. Зато смо дошли дотле да је свака критика или изношење другачијег става од устаљеног нешто што се одбацује у старту, а они који то износе са оцрњују, етикетирају, вређају, параноише се у вези њих, измишљају се разне небулозе, итд.
То је веома присутно и на овом форуму, није ни чудо што су сви вредни дискутанти напустили овај форум, а остали само букачи, фанатици или неки који би само да провоцирају. Зато и ја себе више не видим на овом форуму.

Елем, кад сам већ код српске традиције, коју би српски националисти требали да следе, она је увек била пуна једне културе размене мишљења, сукобљавања мишљења, здраве критике и самокритике, па и усвајања неких од тих здравих мишљења, мењања политике у складу са чињеницама, итд. Пример ради, један Димитрије Туцовић је критиковао српску власт због косовске политике (можемо расправљати дал је та његова критика била на месту или није), али нико га није зато сматрао издајником, чак напротив, он је погинуо као добровољац у Првом светском рату.
Тада се родољубље исказивало тиме ко ће реалније и боље да сагледа српску ситуацију и да да најбољи предлог у ком смеру ће да иде српска национална политика. А данас се родољубље мери тиме ко ће највеће пароле да испали и демагогија и популизам (елементи комунизма), данас, нажалост, пролазе.

Тако да су то проблеми који су видљиви не само на овом форуму, већ и у српском народу у целини.
Српски родољуб ::Србски ратниче, могу ти потврдити да је Коштуница заиста то рекао 2000. године.

Па шта ако је то рекао? Ок, верујем ти да је то рекао, али шта са тим? Не видим сад ништа спектакуларно у томе што је он то рекао.

Све и да је Милошевић то прихватио, ништа се не би променило...

Не би се променило, НАТО би свакако ушао на Косово, они су то решили да ураде, милом или силом. Ако је већ тако и ако се знало да су јачи од нас, да немамо војно-техничких снага да се одупремо, онда их је можда требало пустити милом да уђу. Ако ништа друго, бар би се спречило страдање и разарање земље и сачувао би се какав такав биолошки потенцијал.
Али, ово је проблематично рећи јер одмах си ,,издајник" и ,,Зорадов клон". Јбг, неке ,,српске националисте", зеза комунистичка свест, тако ти је то.
Опет би га данас многи оптуживали за капитулацију и предају Космета Шиптарима.

Па он је свакако потписао капитулацију, тако да опет не видим никакву разумну поенту у правдању те његове одлуке да се одбије понуда. Јер, ако ти такву понуду одбијеш, а знаш за претњу која ти прети, ти онда мораш да то да урадиш само ако знаш да постоји било каква шанса да се ти успешно одупреш претњи. Али, ти знаш да нема никакве шансе за то, а ипак одбијаш једину опцију која може да спречи страдање и ратно разарање.

За мене то није логичан потез мудрог државника, већ лудачки потез једног фанатика. И можда ће Републиканац опет да запени ,,ааа, Зорад те хаково", али да понуди један логичан и разуман одговор на ово питање, он неће бити у стању. Јбг.
Али, то није ни битно другови, ја се вероватно више нећу јављати, тако да ћете моћи да уживате у својим илузијама и својој несвести. :wink:
Зјуганов је чак рекао да ће ако дође на власт одмах објавити рат нато пакту!

Па зато што је фанатик, не размишља мудро, већ врло ограничено. Не увиђа и не схвата положај Русије тренутно у свету и геополитичким процесима, не схвата да би тиме самој Русији нанео штету, јер Русија нема капацитета за директни рат са НАТО пактом.
Такви би у ствари највише одговарали баш тим натовцима и осталим непријатељима Русије.

ПС: Иначе, уопште се не слажем са Зорадом да је Путин некакав ,,масонски" или ,,амерички агент", то су глупости и небулозе. Ни Јељцин и Јељцинова екипа, чак, нису то били.

Путин је мудар и одговоран државник, он је успео од некада преслабе Русије да направи светску силу. И још ради ка томе. Али, наравно, омн је реалан политичар и он увиђа положај Русије данас у свету и врло добро схвата неке могућности. Тако да то што Путин не одговара фанатицима јер неће да избомбардује главне градове ЕУ - то је њигов проблем. Али, Путин зна шта ради, он је стратег.
Такав један не би нама Србима данас уопште фалио. Али Руси су увек били политички мудрији од Срба, то је ипак чињеница.

Толико од мене. :wink:
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Човек
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 861
Приступио: мај 2011

Re: Rusija ce dominirati

Порука Човек 30.3.2018. 23:17

Српски родољуб ::Човек, то су обичне теорије завере. Ништа није поткрепљено доказима. Твоје приче су само "рекла-казала". Поткрепи доказима да је Путин западна "марионета"..


Нема овде никаквих теорија. Ово су сурове чињенице. Већ сам сто пута овде писао о свим Путиновим марионетским потезима. Почевши од предаје Украјине западним партнерима, па до најновије бламаже у Сирији. Не бих да понављам. Ако те интересује, прелистај моје старије коментаре.

Турска јесте чланица НАТО-а, тренутно. Али, све се чешће може чути како покреће питање о изласку Турске из НАТО пакта. Односи са западном су врло хладни. Никада нису били толико затегнути.


А да ли је покренуто то питање? Кад се то догоди, и ако се догоди, онда можемо о томе да дискутујемо. До тада, Турска је члан НАТО-а, на својој територији има америчке базе, и руски бродови само уз њихово одобрење могу да прођу кроз Босфор и Дарданеле.

Марионетске партије су освојиле максимално 2 % на руским изборима. Ту се свака даља прича завршава.


За тебе је, сигуран сам, Лига социјалдемократа Војводине марионетска партија. Верујем да слично мислиш и о Српској напредној странци. Е, а кад се ради о Русији, онда је, рецимо, Јаблоко марионетска странка, а Јединствена Русија патриотска. А Јединствена Русија подржава Српску напредну странку. Путин пред сваке изборе подржи Вучића.

Зјуганов би се сигурно упустио у ту ратну авантуру.


Где је доказ? То је све ствар вере. Ти верујеш да би он ратовао против НАТО-а. А не мора да значи, уопште. Зјуганов се, иначе, није ни кандидовао на овим изборима.

Опет понављам, то је било пре рата... Наравно да је тада контролисао 100 % територије. Није ли толико и Гадафи контролисао пре почетка рата у Либији?! И шта је после било. Тако да је ово више него велик успех.


Да, пре рата је контролисао 100%. У рату је изгубио 40%. То је пораз. Имаш целу кућу, ја ти узмем дневу собу и кухињу, и ти то прогласиш својом победом.

ДејанНационалистa ::Тачно је да се ради се о турским територијалним водама, али је статус Босфора и Дарданела регулисан још 1936. године Конвенцијом у Монтреу, па они све и да хоће не могу да заврћу како им се прохте.


Како да не. Запад је познат по томе што се држи конвенција, резолуција, декларација и сличних глупости.

Ко има силу може да ради шта хоће. Запад има силу. И то демонстрира свакодневно.

Ево, моја прогноза. Ризикујем да оманем, али шта има везе. Запад ће, у догледно време, ускратити боравак и руској делегацији у УН. Тако да ће Русија остати без представника у Савету безбедности. Тада ће кремљофили и путиноиди да кукакају како је то неправда, како није у складу са међународним правом, и сличне будалаштине. А Запад ће само још једном демонстрирати силу. Тако овај свет функционише.
Сврха/циљ/намера ове поруке није вршење нити позивање на вршење кривичних или других кажњивих дела, већ упражњавање Уставом зајемчене слободе мисли, савести и говора.
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Rusija ce dominirati

Порука Српски родољуб 30.3.2018. 23:21

Србски ратник
Па шта ако је то рекао? Ок, верујем ти да је то рекао, али шта са тим? Не видим сад ништа спектакуларно у томе што је он то рекао


Није битан Коштуница као Коштуница. Али, овде се јасно види да је и за њега био неприхватљив тај споразум у Рамбујеу. Што значи да би га и он одбио да је те 1999. године био на власти, да је био у позицији да одлучује.

Па он је свакако потписао капитулацију, тако да опет не видим никакву разумну поенту у правдању те његове одлуке да се одбије понуда. Јер, ако ти такву понуду одбијеш, а знаш за претњу која ти прети, ти онда мораш да то да урадиш само ако знаш да постоји било каква шанса да се ти успешно одупреш претњи. Али, ти знаш да нема никакве шансе за то, а ипак одбијаш једину опцију која може да спречи страдање и ратно разарање.

За мене то није логичан потез мудрог државника, већ лудачки потез једног фанатика


Да се не понављам. Коштуница је те 2000. рекао да је то једина исправна Милошевића одлука у његовој политичкој каријери. Одбијање споразума у Рамбујеу! Нема никакве сумње да би га и његова влада одбила! Да смо прихватили, Шиптари би сигурно након три године организовали референдум. Добили би подршку САД-а и свих водећих западних земаља....

Не кажем да је Резолуција 1244. идеална. Али, макар нигде не пише да Косово може да прогласи независност, не предвиђа било какав референдум. Друга је ствар што се резолуција није испоштовала, и што су Шиптари прогласили независност.

Морам ти поставити једно питање. Зашто си ти против Вучића?! Па, ето, он је свестан чињенице да је Запад јачи. Прихвата све њихове предлоге. Прихватио је да Косово добије позивни број. Де факто је признао независност јужне српске покрајине.... Није ли он по твојих схватањима прагматичан човек? Значи ли то да води мудру политику?

Па зато што је фанатик, не размишља мудро, већ врло ограничено. Не увиђа и не схвата положај Русије тренутно у свету и геополитичким процесима, не схвата да би тиме самој Русији нанео штету, јер Русија нема капацитета за директни рат са НАТО пактом.
Такви би у ствари највише одговарали баш тим натовцима и осталим непријатељима Русије.

ПС: Иначе, уопште се не слажем са Зорадом да је Путин некакав ,,масонски" или ,,амерички агент", то су глупости и небулозе. Ни Јељцин и Јељцинова екипа, чак, нису то били.


Ја нигде нисам рекао да подржавам Зјуганова. Морао сам њега навести као пример, јер је Човек тврдио како је опозиција марионетска, прозападна. Зјуганов и Жириновски су далеко већи антизападњаци и фанатици.

Јељцин је био веома неспособан. За време његовог мандата Русија је била на рубу сиромаштва. Није водио независну политику, већ марионетску....

Пример ради, један Димитрије Туцовић је критиковао српску власт због косовске политике (можемо расправљати дал је та његова критика била на месту или није), али нико га није зато сматрао издајником, чак напротив, он је погинуо као добровољац у Првом светском рату.


Димитрије Туцовић би био један од оснивача Комунистичке партије Југославије само да је дочекао крај Првог светског рата! Без обзира што је погинуо као добровољац, ја немам добро мишљење о њему. Он је за мене Чедомир Јовановић тога времена. Писао је о Шиптарима који су "обесправљени", противио се ослобађању Косова...

У то време је било срамота бежати од рата. Таква је била свест код већине људи. Због тога се и Димитрије Туцовић пријавио као добровољац. Знаш ли да се и Ненад Чанак пријавио као добровољац за време нато агресије? Да ли то мења чињеницу да је издајник, и да је његова политика штеточинска?


То је веома присутно и на овом форуму, није ни чудо што су сви вредни дискутанти напустили овај форум, а остали само букачи, фанатици или неки који би само да провоцирају. Зато и ја себе више не видим на овом форуму.


То није тачно. Форуми више нису ни близу популарни као раније. И то је разлог зашто данас многи људи не учествују и дискусијама. Данас већина њих пише на фејсбуку. Тамо су дискусије увек живе....
Последњи пут изменио Српски родољуб дана 30.3.2018. 23:38, измењено укупно 2 пута.
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Rusija ce dominirati

Порука Српски родољуб 30.3.2018. 23:30

Ниси нигде изнео аргументе. Те твоје приче немају реалног упоришта. Уосталом, време ће показати да ниси у праву. Ништа се неће догодити од онога што ниси рекао.

Зјуганов се није кандидовао, нисам ни рекао да је то изјавио сада. Већ пре једно 9-10 година, ако не и више...

Вучић је свиђало се нама или не легитимно изабрани председник... Шта преостаје Путину?! Слажем се да је званична Русија требала да подржи неку опозициону, русофилску странку. Подржали су у Француској Национални фронт... Али, шта да се ради...

ехехех. Шта би се догодило да је Асад све изгубио?! Да је прошао као Гадафи? Гадафи је доживео пораз, тотални крах. Асад не. Што не значи да касније неће контролисати и остатак земље.
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
ДејанНационалистa
Војвода
Војвода
 
Порука: 1222
Приступио: феб 2014

Re: Rusija ce dominirati

Порука ДејанНационалистa 30.3.2018. 23:33

Човек ::Како да не. Запад је познат по томе што се држи конвенција, резолуција, декларација и сличних глупости.

Ко има силу може да ради шта хоће. Запад има силу. И то демонстрира свакодневно.


Признај да ниси имао појма и да си мислио како све зависи од Истанбула.

Запад има силу, али она није ни близу оној из деведесетих и са почетка 21. века.
Човек
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 861
Приступио: мај 2011

Re: Rusija ce dominirati

Порука Човек 30.3.2018. 23:36

Српски родољуб ::Ниси нигде изнео аргументе. Те твоје приче немају реалног упоришта. Уосталом, време ће показати да ниси у праву. Ништа се неће догодити од онога што ниси рекао.


Живи били па видели.

ехехех. Шта би се догодило да је Асад све изгубио?! Да је прошао као Гадафи? Гадафи је доживео пораз, тотални крах. Асад не. Што не значи да касније неће контролисати и остатак земље.


Рат у Сирији још траје. Ја заиста не видим како Асад може да победи. Њему сам, у најбољем случају, прогнозирао судбину Радована Караџића.
Сврха/циљ/намера ове поруке није вршење нити позивање на вршење кривичних или других кажњивих дела, већ упражњавање Уставом зајемчене слободе мисли, савести и говора.
Човек
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 861
Приступио: мај 2011

Re: Rusija ce dominirati

Порука Човек 30.3.2018. 23:38

ДејанНационалистa ::Признај да ниси имао појма и да си мислио како све зависи од Истанбула.


Не разумем.

Запад има силу, али она није ни близу оној из деведесетих и са почетка 21. века.


Запад има довољну силу да Русијом брише патос. И то свакодневно ради. Ко то не жели да види, ја му не могу помоћи.
Сврха/циљ/намера ове поруке није вршење нити позивање на вршење кривичних или других кажњивих дела, већ упражњавање Уставом зајемчене слободе мисли, савести и говора.
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Rusija ce dominirati

Порука Српски родољуб 30.3.2018. 23:39

Судбину Радована Караџића? Баш да видим ко ће да му суди. Ни Сирија ни Русија не признају било какав међународни суд. Нису они као ми. ;)
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Rusija ce dominirati

Порука Српски родољуб 31.3.2018. 0:17

Наш Србски ратник је решио да напусти форум... Његов избор. Није имао разлога, али поштујем одлуку.

Таман ћу искористити прилику да цитирам његове објаве из 2016. године. Дакле, од претпрошле године. И њему ће добро доћи да се подсети. Сигуран сам да ће с времена на време читати форум! :)

Србски ратник (2016. година)

СПС у Слобино време нису били никакви ,,комунисти" и ,,бољшевици" пусти причу, брате- то је била лева, али ипак патриотска и национална странка. Више патриотска него усрани СПО, који је био плаћеничка антисрбска организација која је, под плаштом ,,патриотизма" имала суштински антисрбско деловање. Јесте, Слоба је објавио то да ,,Србија није у рату", али је то био прагматичан потез, намењен странцима пре свега, док је са друге стране Слобина власт организовала помоћ сваке врсте Србима у Крајии и Босни кроз материјалну помоћ. мобилизацију, добровољце, итд . Да се усташа Вук питао, Срби би на тим просторима пропали још 1990."Дакле, није Слоба крив, криви су Срби (и то највише они из Србије и Шумадије) јер су кукавице, издајници и продане душе који би и рођену мајку продали за паре. Душа ме боли што је тако али тако је. И док се то не поправи, нема нам напретка и узалуд ти пишеш против Слобе, Слоба је био људина у односу на продане душе из редова Срба, пре свега Срба из Србије и Шумадије, где је одзив на мобилизацију био најмањи.


Тако да је ствар јасна, Слоба се супроставио, Срби су хтели да се изборе за своја права, и успели су сачувана је Република Србска. Е сад, Слоба јесте правио грешке, то није спорно, али тврдити да се све то десило јер је Слоба био ,,комуњара" који није хтео да ,,сарађује са Америма" и да им да базу- то је стварно небулоза.
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Rusija ce dominirati

Порука Republikanac 31.3.2018. 0:40

Србски ратник :: бла, бла, бла...


Зораде, смири живце и мани се прича о „комунистичкој свести“ и сличних глупости. Хаковао си човеку профил и то је ОК, треба и то знати, ето ја не знам а не би ми било мрско да хакујем профиле једно пар идиота на овом форуму чисто зајебанције ради...

Србски ратник је иначе патриота, њему на памет не би пало да пише глупости како је „требало потписати у Рамбујеу“ јер би „НАТО и овако и онако ушао на Косово“. То су класичне твоје тезе које једино ти и износиш. Зато и знам да си човеку хаковао профил.

Иначе... Ти си Слобу прогласио фанатиком (још једна твоја карактеристика је бесконачна мржња према Слоби а Србски ратник је нема) ја сам доказао да он није био никакав фанатик и то је то. Шта ја сад с тобом опет имам да претресам Слобину политику од Осме седнице до 5. Октобра, радили смо то већ милион пута...

ПС. Онај Коста јесте луд али је у једном у праву: Слоба је данас лакмус тест за сваког поштеног националисту (патриоту). Они који се слажу са досманлијама у вези Слобе и шире њихову пропаганду не могу себе називати српским националистима (патриотама). Просто и једноставно.

ПС2. Људи, ако видите да сам изненада почео да пљујем по Слоби знајте да то нисам ја већ да ми је Зорад хаковао профил...

ПС3. Родољубе, не троши превише времена на овог сорошевца што се потписује као „Човек“, он вазда дрви једно те исто („Руси кретени и фуј, фуј“, „Запад паметан“), крајње досадан тип. Ја лично немам ништа против да се Руси критикују али сорошевца препознам чим видим да то ради острашћено и с мржњом (као што немам ништа против ни да се Слоба критикује ако има шта да се критикује али досманлију одмах препознам јер то ради острашћено и с мржњом)...
Последњи пут изменио Republikanac дана 31.3.2018. 0:48, измењено укупно 1 пут.
Жилко, смрдиш.
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4150
Приступио: мај 2012

Re: Rusija ce dominirati

Порука Зорад 31.3.2018. 0:47

И то што ја имам идентичне ставове са Зорадом, то је доказ да сам ја у ствари он? Зар не видиш колико је тај твој став ограничењн и управо је одлика фанатизма? Значи, ти немаш ниједан једини доказ, сем тог да ја и он имамо по неком питању идентичан став. То што си тако сигуран у то, доказ је твог фанатизма а овамо дрндаш како си ти против фанатизма. Зар не увиђаш колико си конфузан?


Познат је доктор по томе, не брини.
Иначе нисам хаковао ничији профил, нити имам дупле профиле, не знам шта је доктору у глави...

Моји ставови око Рамбујеа и Куманова су одавно познати, па да се не понављам ако не морам, о Милошевићу такође.

Што се Русије тиче, чак до пре пар година далеко више сам (исувише наивно) веровао у њих, али како пролази време, све је јасније да ми њима нисмо толико интересантни да би нас бранили и залегли по сваку цену за нас. Да им ми будемо каменчићи у ципели ЕУ, да узму НИС скоро за џабе то хоће. Али да нас активно бране ако дође до неког општег срања мислим да објективно ни не могу, све када би хтели (а мислим да неће нарочито). Миша Ђурковић је одавно написао да ће се Руси овде увек пре задовољити са 20% утицаја на власт, него са 100% утицаја на опозицију и то је то.
Бошко и Санда 2016. се убише од увлачења Русима, а Чепурин оде у Арену на митинг СНС, а ово двоје није хтео ни да прими када је СНС покушао да их обори испод цензуса. Њима је послао пајаца Железњака да их забавља и обмањује, и мислим да га је Санда одмах након неке небулозне изјаве откачила, а мислим да је евидентно да је и Бошко у задње две године све ређе и ређе помиње Русију (а 2014. обећавао улазак у Евроазијску унију као главну тачку програма).
Брозовац: ПК
Човек
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 861
Приступио: мај 2011

Re: Rusija ce dominirati

Порука Човек 31.3.2018. 13:01

Republikanac ::
ПС3. Родољубе, не троши превише времена на овог сорошевца што се потписује као „Човек“, он вазда дрви једно те исто („Руси кретени и фуј, фуј“, „Запад паметан“), крајње досадан тип. Ја лично немам ништа против да се Руси критикују али сорошевца препознам чим видим да то ради острашћено и с мржњом (као што немам ништа против ни да се Слоба критикује ако има шта да се критикује али досманлију одмах препознам јер то ради острашћено и с мржњом)...


Онда имаш врло лош метод препознавања, јер ја не испољавам никакву мржњу нити острашћеност. Само износим суве чињенице. То што се оне теби не свиђају је друга ствар.
Сврха/циљ/намера ове поруке није вршење нити позивање на вршење кривичних или других кажњивих дела, већ упражњавање Уставом зајемчене слободе мисли, савести и говора.
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Rusija ce dominirati

Порука Republikanac 31.3.2018. 13:08

Човек :: јер ја не испољавам никакву мржњу нити острашћеност.


Ма јок, где би ти...
Жилко, смрдиш.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Rusija ce dominirati

Порука vemavuk 2.4.2018. 22:51

Данас је Путин саопштио да је у наоружање уведена најновија примајућа контра ракете која је названа ''Жилавка''. Контра ракета привлачи све ракете противника и прима их их у себе. Када се напуни слети у базу, механичари је испразне и поново пусте у промет.
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Rusija ce dominirati

Порука Republikanac 3.4.2018. 18:55

vemavuk :: Контра ракета привлачи све ракете противника и прима их их у себе


А јел' прима велике или мале? Или величина није битна?
Жилко, смрдиш.
ПретходнаСледећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост