srpskinacionalisti.com

Тражи се опозиција

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6406
Приступио: мар 2006

Re: Тражи се опозиција

Порука Коста 16.3.2018. 17:19

- види га оваi сероња?! - iе ли бре, серчо, зар ти ниси чуо резултате?

- пандркн`о Бошкић. Никад више неће прећи цензус. Ни у каквоi цензус-коалициiи.

- капираш, имбећиле?
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
Аватар
Kolya
Војвода
Војвода
 
Порука: 1226
Приступио: сеп 2008
Место: Kenjada/DR

Re: Тражи се опозиција

Порука Kolya 17.3.2018. 4:32

kosta-Ако се нешто добро деси - потећи ће опет из круга интелектуалаца. Оно мало поштених, ако смо претекли.

I kada si sve izvredjao, da gore ne moze biti,stavio si sebe na celo kolone, kao nekog intelektualca ( bez navoda, jer nema sta da se navodi, bar u tvom slucaju).
Fizicara u provinciji nema, nikada ih nije ni bilo, jer nikakve potrebe za time tamo nije bilo.
Znaci mogao si da budes neki profesorcic, a to nikako ne cini inteligenciju, jer ti je ona ostala u Beogradu, sa zadnjim ispitom.
Podescas me na Kardelja, koji je sa uciteljskom skolom mislio da moze da bude ideolog komunisticke partije Jugoslavija.
Gomila takvih laznih svetaca popunise onu rupu od 1000 ( onakva Sparta pa nije mogla vise od 300) kao neki Dr. ili sta vec, a kada im pogledas pedigre po Internetu ( a danas je to sveto pismo) nigde ni jednog rada da se svet za time okrene. Imase DSS jednoga, ali ga brze bolje one pijandure i propali "novinari"( e od tih mi tek pripada muka i nikako mi nije dobro) oterase i zamenise sa onom tetkicom, koja ima talenat za politiku kao i ona Baba Milunka sto neki uskisao sir na pijaci ( Banjica) prodaje, i sve se u oci kune da je njen.
Dakle, opozocija postoji, i ocigledno je tu oko Boska, ali treba vremena da sazre, jer je ne gura DB.
Zasto?
Zato sto ti polovnjaci znaju da im je ovo zadnja vlada koju drze u fiokama.
Bosko se isprobao i u koalicijama, i video koliko ga vuku za nogu (Samtovic i Radule) pa je sada ostalo da se krene sopstvenim snagama. Bice ti i mladih,i jos mladjih.
Tvoja je inteligencinja potrosena, ako je ikada i bila.
I zato ucuti i skijaj, jer ces uvek dalje doterati skijajuci se po govnima, neko po soderu.
Kapiras?
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"
Аватар
imenijevazno
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 552
Приступио: мај 2011

Re: Тражи се опозиција

Порука imenijevazno 18.3.2018. 0:16

http://www.pravda.rs/2018/03/17/godisnj ... -eu-video/

Ево, ови нешто раде. То је за сваку похвалу.
Србе кољу, силују и пљачкају на КосМету, а они који себе зову српски националисти не раде ништа у вези тога. И још се крију иза чедићеваца, тадићевих испрдака и њима сличних.
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4676
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: Тражи се опозиција

Порука SMUK 18.3.2018. 1:08

imenijevazno ::http://www.pravda.rs/2018/03/17/godisnjica-pogroma-u-beogradu-gorele-zastave-nato-sns-i-tzv-kosova-u-novom-sadu-protest-ispred-kancelarije-eu-video/

Ево, ови нешто раде. То је за сваку похвалу.


На протесту је било око 1000 људи.
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Тражи се опозиција

Порука Republikanac 23.3.2018. 4:32

Нешто се размишљам... Каква смо ми qурчева држава кад немамо Министарство индустрије? О чему се ради? Индустрија није битна? Не треба јој помоћ? Не треба јој стратегија развоја? Или је пак неки „геније“ дошао до закључка да ми и не треба ништа да производимо јер све може јефтиније да се пазари у Кини?

Непостојање дотичног министарства је у најмању руку срамота. Крунски доказ да се деиндустријализација Србије (ми још увек каскамо за индустријском производњом из деведесетих) спроводи плански, по већ уходаном неолибералном рецепту.

Е сад, шта је то што мене највише брине? Па то што нико од тзв. националистичких и патриотских партија ту аномалију, да једна деиндустријализована земља нема ни Министарство индустрије, и не примећује. Боли их к****. Кад сте икад чули неког радикала да прича о томе? Шешко уме да проведе и по два сата као гост у некој емисији и читава прича о индустрији му се сведе на констатацију да је „Слободан Милошевић, упркос тешкој ситуацији и санкцијама, успео да сачува индустријске капацитете земље“. Премало за неког коме је као бајаги национализам основна идеологија. Националиста кога не занима индустрија и који сигурно нема ни појма да код нас министарство за ту привредну грану и не постоји је псеудо-националиста. Лако је бити националиста кад се треба .ебат матер националним мањинама но када треба предложити нешто конкретно у вези развоја е онда кур мој.

Двери? Удавише с причом о потреби Министарства за породицу. ОК, лепо је то, треба помоћи породицама, садашњим и будућим. А где је захтев за Министарством индустрије? Е то „светосавским националистима“ изгледа и поред све анти-неолибералне реторике није битно. Православље, хришћанство, гејеви све је то важније...

„Без индустрије нема ни Нације“, рекао је својевремено бивши аргентински председник Артуро Фрондизи покренувши до тада највећи процес индустријализације у историји те земље. Некадашњи националисти, од Јужне Америке па до Азије, су веровали да земље без индустрије немају право да траже своје место под сунцем. Није се постављало питање да ли је министарство потребно или није. Савремени српски националисти не знају ни да немамо дотично министарство а камоли нешто друго. Смак света...
Жилко, смрдиш.
Аватар
Kolya
Војвода
Војвода
 
Порука: 1226
Приступио: сеп 2008
Место: Kenjada/DR

Re: Тражи се опозиција

Порука Kolya 23.3.2018. 12:26

Ne radi se o neoliberalizmu nego o NEOKOLONIJALIZMU!
Kolonije ne proizvode industriske proizvode, vec daju sirovine.
Sada se i radna snaga smatra u sirovinu, pa proizvodnja u vidu savijanja kablova i te kako ima smisla, ali nema veze sa industrijom.
Marx je, istina po narudjbi) sve lepo rekao u manifestu.
samo citaj i otvorice ti se oci.
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Тражи се опозиција

Порука Republikanac 23.3.2018. 13:53

Стани мало, па зар теби није нелогично да једна неразвијена и деиндустријализована земља којој би ПРВИ циљ требао бити сустизање развијених нема Министарство индустрије? Двадесет министарстава имамо али ето то немамо, није ваљда битно. То не само да је идиотизам већ је и срамота.

И зар ти не боде очи да ниједна од тзв. националистичких и патриотских странака и странчица не тражи оснивање дотичног министарстава? Па какви су то онда националисти? Сваком националисти (уколико није псеудо-националиста) свугде у свету приоритети су индустрија и војска. Након тога долази све остало. Колонијализам, ово оно, све су то приче за мале децу. Многе земље су биле још веће колоније него ми па су се развиле, не може то да буде оправдање...

Маркс? Пусти Маркса на миру он је ионако у већини својих процена промашио. Приде она његова теорија о „класној борби“ као „мотору прогреса“ се показала као тотално погрешном. Управо је супротно. Класна борба доносила је током историје само пустош а најбржи прогрес су доживеле нације које су успевале да „класну борбу“ држе под контролом. Време марксизма је прошло и више се вратити неће. И не само марксизма већ и осталих „изама“. Једина идеологија која данас треба да окупира нашу пажњу је идеологија националног интереса. Ево рецимо, ја сам противник неолиберализма али не из истог разлога због кога су и ортодоксни левичари већ само зато што још нигде нисам нашао историјски пример да се једна земља брзо развила користећи теорије Чикаго бојса. Кад би нашао тај пример можда би и ја постао неолиберал. Зашто да не, уколико се покаже да је то у националном интересу? Али пошто сматрам да није онда сам против (и то не од јуче, кад је то постало популарно, већ од 1990). Укратко: не треба губити време ни на „изме“ ни на лепо срочене теорије већ само гледати шта је то што је током историје најбоље функционисало и одатле црпити идеје. И веруј ми, неће се погрешити...
Жилко, смрдиш.
Аватар
Kolya
Војвода
Војвода
 
Порука: 1226
Приступио: сеп 2008
Место: Kenjada/DR

Re: Тражи се опозиција

Порука Kolya 23.3.2018. 19:21

Republikanac ::Маркс? Пусти Маркса на миру он је ионако у већини својих процена промашио. Приде она његова теорија о „класној борби“ као „мотору прогреса“ се показала као тотално погрешном. Управо је супротно. Класна борба доносила је током историје само пустош а најбржи прогрес су доживеле нације које су успевале да „класну борбу“ држе под контролом. Време марксизма је прошло и више се вратити неће.


Totalno nepoznavanje teorije, ali do bola.

Nema ni jedne situazij u drustvenom razvoju koju nije predvideo i pogodio.

Prvo: Osnovno nacionalno pitanje svake radnicke klase je ovladavanje svrestvima za proizvodnju. To je nacionalni interes, a ne interes par mangupa, kao sto je sada.

Drugo: Haos u obliku ratova ( narocito kolonijalnih, kao sto je bio Prvi) je izazvan da bi se vladajuca elita sto bolje ucvrstila na svojim pozicijama ( citaj malo o ratnim profitima, i vojno-industriskom kompleksu)

ITD, itd, da se vise ne zamaram.

Mora da ucis, pre nego sto se upustis u iznosenje misljanja, jer ispadas povrsan i nedoradjen.

Uzivaj u dozivljaju i razmisli kako mozes da sabotiras siste. Prestani da placas racune, zagusi im sudski sistem, zatvori vodu u zgradi, bilo sta, samo nemoj da sedis i cekas da to drugi za tebe uradi.
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6406
Приступио: мар 2006

Re: Тражи се опозиција

Порука Коста 23.3.2018. 20:31

- нема озбиљне теориiе друштва без Маркса. Ни на Истоку ни на Западу. Дас Капитал се уредно прештампава у тврђавама капитализма. Тамо, зачудо, има правих интелектуалаца. А у бившим комунистичкм земљама - ниiедан!

- а то што наш Републиканац, као типични производ времена, овако "лазмисља" (Буцко лазмисља!) више спада у тему: Беда интелигенциiе. Наши надри-нтелектуалци (сви лстом анткомунисти и "православни верници") своiим отровним ( и безвреднм) "мудростима" производе клинце каквих има и на овом Форуму - на кило. Млад маiмун, научио две-три анткомунистичке мантре, и - ете ти га! Будући академик...
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Тражи се опозиција

Порука vemavuk 23.3.2018. 20:34

Kuji su ti klinci, al mislis na zilkovci :D
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Тражи се опозиција

Порука Republikanac 24.3.2018. 0:22

О Боже, „овладавање радничке класе средствима за производњу“... Ало дечко, јеси ли ти нормалан? Закаснио си са реториком једно 70 година...

„Нема ни једне ситуације у друштвеном развоју коју није предвидео и погодио“. Да а нарочито пропаст капитализма, ту је погодио ко прстом у ду.пе...

Најобичнији „социјални патолог“ (како је то рекао Сун Јат Сен) који је све своје псеудо-теорије базирао на „манчестерској школи“ јер за другу није ни знао. А од „манчестерске школе“ до данас капитализам је еволуирао једно педесет пута...

„Капитал“ популаран? Јесте, нарочито у НР Кини. Тамо све умиру и за Марксом и за „Капиталом“. И још на власти Комунистичка партија, моште мислит...

Коља метеоролог прича о некаквом неплаћању рачуна, затварању воде у згради,... ? Тражи од мене да "саботирам систем". Па што га ти Коља не саботираш у тој "мрској" капиталистичкој земљи где живиш? Је ли им не плаћаш рачуне, јел' им заврћеш славине, јел' им тамо дижеш „револуцију“ против система? Дижеш, ал' до мога, јел' тако? Па што онда серуцкаш...

Коста булазни о некаквим „правим интелектуалцима“ на Западу... Којим? Професорима са Берклија? Онима што га још од шездесетих дркају на Че Гевару и Мао Це Тунга? Што проведоше године убеђујући свет да је венецуелански социјализам права ствар а данас у Венецуели немају леба да једу? Све мој до мога. Да није 21 век сви би били туберани...

Иначе... Немам намеру да много губим време ни на марксизам ни на Маркса. Маркса и његове теорије (укључујући и најидиотскију од њих, ону о „вишку вредности“) су демонтирале много веће фаце од мене па нема потребе да се сад ја нешто упињем. А нема ни смисла, времена кад се разглабао марксизам су одавно иза нас, данас има важнијих ствари. Као нпр. непостојање Министарства индустрије (што видим да „националисту“ Косту нешто баш не секира превише, угледао се ваљда на оне своје берклијевце којима је исто тако индустрија задња рупа на свирали).
Жилко, смрдиш.
Аватар
Kolya
Војвода
Војвода
 
Порука: 1226
Приступио: сеп 2008
Место: Kenjada/DR

Re: Тражи се опозиција

Порука Kolya 24.3.2018. 6:02

Republikanac ::Коља метеоролог прича о некаквом неплаћању рачуна, затварању воде у згради,... ? 'Оће човек да саботира систем. Па што га не саботираш ти у тој "мрској" капиталистичкој земљи где живиш? Је ли им не плаћаш рачуне, јел' им заврћеш славине, јел' им тамо дижеш „револуцију“ против система? Дижеш, ал' до мога, јел' тако? Па што онда серуцкаш....


Prvo da se naucis ponasanju, a onda sve ostalo.

Koliko sam ja sistem u Kenjadi iskostao samo ja znam, a o tome sigurno necu sa tobom da diskutujem.
Nikada neces uspeti da se popnes na moju granu.

Sinovac, ja zimujem na Karibima ( Nov-Apr) , u svojoj vili od 240m2 sa bazenom, a i provatnom plazom ( oko 800m) , dok lova sama stize. Ni prstom ne mrdam. Sistem, kapitalisticki, radi za mene.

Kada to uspes, e onda cemo da diskutujem, kako se pobedjuje sistem. Meni je dobro. Ti se patis!

Za mene si zelen kao pacije govno.

PS 21 vek je postindustriski vek! Nema vise masina. Sve se stampa u 3D! Ne kapiras?
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Тражи се опозиција

Порука Republikanac 24.3.2018. 19:59

Значи сезонски си радник у Кењади. Келнер, претпостављам, можда молер (знам једног молера што тамо ради тако као ти, сезонски). Проблем : сезона траје само пола године а Кењада скупа, треба некако преживети. Онда си присиљен да са то мало цркавице што приштедиш ону другу половину године проведеш у некој карипској вукојебини где је живот јефтинији. Претпостављам Доминиканска Република, тамо је кењадске сиротиње пун к****. Купио си страћару од неког чамуге коју помпезно називаш „вилом“. Строго пазиш на сваки цент јер треба изгурати до почетка нове кењадске сезоне.

Упознао сам ја пар наших „успешних и богатих Кенађана“ који живе „на Карибима“ по „вилама са базенима“. Обично им ја платим ручак у ресторану. Нека, није ми тешко, нек се људи барем једном поштено наједу. И теби ћу га платити ако се икад негде видимо, не брини ништа...

Пост-индустријско доба? Није ваљда да си толико глуп да верујеш у те бајке...

Иначе... Чуди ме да као си као марксиста емигрирао у капиталистичку Кењаду а не на Кубу. Изгледа да тај капитализам и није толико лош (ако ништа друго веће су плате)...
Жилко, смрдиш.
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Тражи се опозиција

Порука Српски родољуб 25.3.2018. 0:24

Бољи је пример наш велики Србин Богдан. Живи у Немачкој, иако му је мрска та немачка политика. То га није омело да тамо ради најпрљавије, најогавније послове. Вероватно ради као неки говнар... Дође лето, уштеди неку цркавицу, и правац код својих сељака у Црну Гору, да их мало импресионора. Да помисле како је тамо успео, како је стекао нешто. Да им по 50-100 €, они пресрећни... Тада је човеку срце на месту, јер цело село прича о њему као о неком успешном човеку!

"Наш Боле ради у контролу лета. Еее, у контролу лета" https://youtu.be/FDfJAxpp1SY
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
Kolya
Војвода
Војвода
 
Порука: 1226
Приступио: сеп 2008
Место: Kenjada/DR

Re: Тражи се опозиција

Порука Kolya 25.3.2018. 12:09

Republikanac ::Упознао сам ја пар наших „успешних и богатих Кенађана“ који живе „на Карибима“ по „вилама са базенима“. Обично им ја платим ручак у ресторану. Нека, није ми тешко, нек се људи барем једном поштено наједу. И теби ћу га платити ако се икад негде видимо, не брини ништа...
.


Dela ti meni kazi koji su da se upoznam sa ljudima. Nije steta znati nekog Srbina odve.

A ako hoces naci cu i tebi neku "stracaru" ovde, samo mora da spremis jedno 150.000 E, pa da se druzimo. More je toplo, a hrana jeftina, kao sto i sam kazes. Sta ces u Grcku, da te oni cigani deru. Ne mora da ostajes bes 6 meseci, mozes i manje. Mozda ti je kozica tanka, pa izgoris. Razumem ja to. Ja sam ti malo od bliskoistocne fele ( kao i Marx) , pa me nece Sunce, ali vas severnjake (od Lenjinske) fele znam da hoce.

Inace ministrasto za industriju postoji. Ono je u glavi El Presidentea, i ne treba nikakva zgrada, kancelarije, placanje portira, struje, vode, cistacica. On ti to sve lepo isplanira, i na sastancima ( tajnim, zato i ne znas za to ministarstvo) lepo dogovori, a isplanirano 100%.

Ima jos takvih ministarstva za koje ti i ne znas. Ima ono cuveno Ministarsvo Straha. li si cuo za to?

Hajde idi jedi govna, da ti ostane koji dinar da mi platis rucak ( mada je meni dovoljno i sladoled) u Avgustu u Knezu ( ispred Kolarca), ako znas gde je to.

PS Nisi pokazao neku inteligenciju, jer ti lepo pise mesto boravka DR, a to ti je Dominikanska Republika.
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"
ПретходнаСледећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост