Kolya 17.3.2018. 4:32
kosta-Ако се нешто добро деси - потећи ће опет из круга интелектуалаца. Оно мало поштених, ако смо претекли.
I kada si sve izvredjao, da gore ne moze biti,stavio si sebe na celo kolone, kao nekog intelektualca ( bez navoda, jer nema sta da se navodi, bar u tvom slucaju).
Fizicara u provinciji nema, nikada ih nije ni bilo, jer nikakve potrebe za time tamo nije bilo.
Znaci mogao si da budes neki profesorcic, a to nikako ne cini inteligenciju, jer ti je ona ostala u Beogradu, sa zadnjim ispitom.
Podescas me na Kardelja, koji je sa uciteljskom skolom mislio da moze da bude ideolog komunisticke partije Jugoslavija.
Gomila takvih laznih svetaca popunise onu rupu od 1000 ( onakva Sparta pa nije mogla vise od 300) kao neki Dr. ili sta vec, a kada im pogledas pedigre po Internetu ( a danas je to sveto pismo) nigde ni jednog rada da se svet za time okrene. Imase DSS jednoga, ali ga brze bolje one pijandure i propali "novinari"( e od tih mi tek pripada muka i nikako mi nije dobro) oterase i zamenise sa onom tetkicom, koja ima talenat za politiku kao i ona Baba Milunka sto neki uskisao sir na pijaci ( Banjica) prodaje, i sve se u oci kune da je njen.
Dakle, opozocija postoji, i ocigledno je tu oko Boska, ali treba vremena da sazre, jer je ne gura DB.
Zasto?
Zato sto ti polovnjaci znaju da im je ovo zadnja vlada koju drze u fiokama.
Bosko se isprobao i u koalicijama, i video koliko ga vuku za nogu (Samtovic i Radule) pa je sada ostalo da se krene sopstvenim snagama. Bice ti i mladih,i jos mladjih.
Tvoja je inteligencinja potrosena, ako je ikada i bila.
I zato ucuti i skijaj, jer ces uvek dalje doterati skijajuci se po govnima, neko po soderu.
Kapiras?
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"