јеси га растурио али Жилко не рачуна да је растурен док га не опалиш да му очи искачу
ПКИИМБ
јеси га растурио али Жилко не рачуна да је растурен док га не опалиш да му очи искачу
Српски родољуб ::Вемо, јеси ли ти током деведесетих година имао прилике да срећеш те Вукове присталице? Они су веровали свему што каже Вук Манити. Прво су били радикални десничари, да би недуго затим постали већи "пацифисти" од Весне Пешић и сличних.... Такав скуп лудака се ретко сретао.
Српски родољуб ::Зашто мислиш да је Диклић усташа? Човек јесте по рођењу Хрват,
Из Бјеловара је човек, и отац и мајка су му Хрвати.
Што се Диклића тиче, гостовао је пре пар година у једној емисији на Хрватској телевизији. Водитељка је рекла "Богдан Диклић, глумац хрватског подријетла". Чак је ту причао ијекавским, дијалектом који је карактеристичан за то подручје.
Српски родољуб ::Питај Зорада ако мени не верујеш!Вероватно мислиш да сам измислио и за Штимца...Прогуглај где је Штимац одрастао. Коњско брдо у Лици. Чисто хрватско место!
Српски родољуб ::Лично ми је рекао пријатељ из Хрватске. Заједно уређујемо страницу "Југоплејка", на фејсбуку. Његова цура је из Бјеловара. Зна добро Диклићеву фамилију.
А посебно овај што користи слику усташе.
Шта се десило?
СНС и СПС су се вратиле у 2008. годину - напредњаци су сустигли и за мало престигли по броју гласова тадашњи гигантски ДС, док су се социјалисти после огромног скока вратили на ниво једва изнад цензуса. СНС и јесте нови ДС. Иста идеологија, исти начин владања и крађа избора, иста широка коалиција којекаквих мрачних типова који никада не би самостално прешли цензус.
Демократе су се распале на безброј сујетних фракција и зато су прошли како су прошли. Искрено речено, мени је то једина позитивна ствар од како су напредњаци дошли на власт. ДС је на изборима 2014. године изгубио половину бирачког тела, да би сада полако почели да се враћају на сцену. Ђилас + Шапић на последњим изборима су заједно добили 227.572 или 27,94%. Обојица су 2014. године била у ДС-у, зато их стављам у исти кош - жутаћи.
Међутим, поставља се питање шта је са родољубивим гласовима у Београду, а таквих у Београд није мало - готово 500.00.
Очигледно је да већина људи апстинира, односно не жели да изађе на изборе јер у постојећој понуди странака не препознају никога коме би дали глас. Двери, ДСС, СРС, па чак и Заветници...
И за то има очигледних разлога: СРС подржавају издајничку политику напредњака, ДСС је након одласка Коштунице, а затим и Сандре Рашковић Ивић спектакуларно потонуо на дно, Заветници ће увек бити на нивоу статистичке грешке. А Двери?
Па, после ових избора је јасно да су они последњи бастион родољубиве опозиције - али су остали испод цензуса. И то је ужасно јак ударац самом покрету.
Прекасно је донета одлука да се изађе на изборе, кампања је била катастрофална, лоша организација, коалиција са ДЈБ... све то је довело до тога да њихова порука не дође до народа. И сами су криви за то. Ваљда ће после овог пораза извући праве закључке како се овако нешто не би поновило.
Ови избори су показали да је народ уморан и апатичан. Када сам у 13ч видео излазност, било ми је јасно да је битка већ изгубљена.
Вучић, уз сав медијски мрак, уцене, подмићивање, плашење, лажне гласове, новопријављене Београђане, крађе, преправке, константне нападе на неистомишљенике, ненормалну пропаганду и диктатуру, је успео да добије готово исти број гласова као и демократе 2008. године када су постојали опозициони медији и када је заправо могло да се чује и другачије мишљење.
Проблем је опозиционих странака (превасходно мислим на Двери) што нису успели да убеде људе да изађу на изборе и гласају за њих. На овим изборима није победио Вучић, него је изгубила опозиција.
А опозиција нам је под хитно потребна, како би се спречио овај велеиздајник да потпише независност Косова.
Лепо ти рекох, и Зорад има ту информацију.
Не видим у чему је проблем?
Корисници тренутно на Форуму: Google [Bot] и 13 гостију