srpskinacionalisti.com

Избори за Београд, за кога ћете гласати

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
imenijevazno
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 552
Приступио: мај 2011

Re: Избори за Београд, за кога ћете гласати

Порука imenijevazno 6.3.2018. 23:53

Ако мислиш на твоје питање о томе шта бих ја конректно другачије радио да сам на Бошковом месту - мање више намерно нисам одговорио јер ми то није била битна тема . . . И рекох ти већ, немам ја примедбе не Бошка у том смислу.

А неки смисленији, свеобухватнији и употребљив одговор и не могу да дам, јер се не могу ставити у његове ципеле. Ја и тај Бошко имамо прилично различите системе вредности, тако да се не могу ставити у његове ципеле.
С друге стране, могу да се идентификујем, врло лако, са Борисом Тадићем, али претпостављам да те тај одговор не интересује нимало. А и немам шта пуно да кажем, Тадић се влада пристојно и примерено, немам никакве примедбе на њега. Ето, рецимо, писао сам негде раније, он је 2012. изгубио за 70,000 гласова, можда је могао да ухапси Мишковића, макар и са сумњивим доказима, ако би то премостило ту разлику. Није то лепо, али ево до чега је довело нехапшење....

едит. Сад се сетих, помињало се да је Бошко нешто хтео дас прича-преговара са Вучићем, пре једно годину-две-три . . .ето, то ми се не допада . . . али, појам немам, нисам то много пратио, можда сам и лоше запамтио . . .
Моје глобално мишљење о Дверима је лоше јер ми се не допада тај верско-милитантни дух, тај традиционално-примитивни лајтмотив који провејава . . . Не делује мени Бошко искрено, ако ћемо право. Није он, наравно, ни приближно кваран као Ђука или Вацић . . . али, мислим да би се он продао за довољно добру цену. Ово је само моје мишљење и утисак, немам доказе.

Рецимо, сигуран сам да Бакир, Тачи и Харадинај, никад и и ни у ком сценарију не би урадили бил шта што би нашкодило њиховим националним интересима. Они би уједали на смрт и до смрти. Бошко ми није та лига, више је позер.
Истини за вољу, ни за Тадића не бих могао да тврдим да би ишао до краја. С тим што би његови мотиви били другачији, он би можда негде и био спреман да попусти, али не из ситносопственичких, издајничких или разлога пуког остајања на власти, него зато што је цивилизованији по природи, спремнији на дугорочан компромис у уверењу да је то искорак у будућност а на корист народа и друштва . . . А што се мени, нема шта да се лажемо, нимало не би допало.Њему бих био спремнији да поверујем и опростим, управо зато.
Моје је приватно мишљење да је једино решење за ону тројицу са почетка, устрелити их као бесне псе на лицу места. Они мисле да је само мртав србин добар србин.
Србе кољу, силују и пљачкају на КосМету, а они који себе зову српски националисти не раде ништа у вези тога. И још се крију иза чедићеваца, тадићевих испрдака и њима сличних.
Аватар
Vranac
Војвода
Војвода
 
Порука: 10325
Приступио: мар 2006
Место: Београд, Србија

Re: Избори за Београд, за кога ћете гласати

Порука Vranac 7.3.2018. 0:39

Видим сада је народ који се продаје за паштете проблем. Али не говоре то само неки анонимуси по форумима, него и српски академици:
http://rs.n1info.com/a369261/Bg-Izbori/ ... gradu.html

Али народ није био проблем када је 12 година гласао за жутаће.

Проблем је Пинк и Жељко Митровић, а није био проблем када је био најжућа телевизија, где су дрљали сваки дан оне идиотске луткице где је суштина била да је Коштуница убио Ђинђића а Србија треба у НАТО..
https://www.youtube.com/watch?v=UOvCsOSRNlE
https://www.youtube.com/watch?v=EMrfm_zIm-8

Проблем су Вучићевић и Информер, а када су исти упозоравали на повратак сила мрака и безумља ако изгуби Тадић били су добри...

Проблем су Томине дипломе на фантомским факултетима, а када су сви ти факултети по тржним центрима и локалима акредитовани од стране ДОС-а то није био проблем...

ДС и њени деривати немају шта да понуде Србији и зато су људи гласали за СНС. Ако Ђилас случајно помисли да је он неки вођа опозиције, на следећим изборима ће моћи да буде срећан ако пређе цензус...

Да не говорим о жалосном стању интелектуалне елите, који и даље живи у 1989. и бави се осмом седницом, антифашизмом, Милком Планинц, Иваном Стамболићем и осталим актуелним проблемима Србије...

Неки говоре од коалицији Двери ДЈБ на последњим изборима као алтернативи, али то је била потпуно неприродна коалиција људи потпуно различитих идеолошких схватања, где су једни другима одузимали гласове, а једини адут им је што нису били на власти, и цео наступ им се сводио на кукумавчење што немају приступ медијима..
Аватар
Batistuta
Војвода
Војвода
 
Порука: 3083
Приступио: мај 2003
Место: United States Of Serbia-Argentina

Re: Избори за Београд, за кога ћете гласати

Порука Batistuta 7.3.2018. 6:14

Жутима је главна прича ако они не победе,за 24 сата опет почиње рат.,тенкови,хиперинфлација,не знам ти ни ја шта,како већ прошло 6 година а никаквог рата нема и њихова прича је даас шупља,а то је давало резултат баш ван Београда а Београд је био њихово упориште,али су на крају и ту пукли..Сећам се оних избора 2008 звали смо једно 5 пута жути ботови да ми причају да ако они не победе наступа катаклизма.А и СНС прича је можда још шупља али ове алтернативне опције су смешне у односу на њих..
SAMO!
SRS!
SRBIJU !
SPASAVA!
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4095
Приступио: мај 2012

Re: Избори за Београд, за кога ћете гласати

Порука Зорад 7.3.2018. 9:43

Али народ није био проблем када је 12 година гласао за жутаће.


Био је и тада. Макар што се мене тиче. Управо због овога што је Батистута навео:
Жутима је главна прича ако они не победе,за 24 сата опет почиње рат.,тенкови,хиперинфлација,не знам ти ни ја шта,


На тој причи и мантри "ЕУ нема алтернативу", Тадић је у другом кругу председничких избора 2008. (када је чак и необавештени Коштуница напокон схватио да нам та иста ЕУ отима Косово) био напластио неких 2,3 милиона гласова (то је и више него Вучићева два милиона лане). Што је и тада говорило о томе колико је народ генерално глуп.


Српски родољуб ::Одличан текст Марка Видојковића.


Иако га не волим јер је евидентни другосрбијанац, човек нема длаке на језику, текст је одличан, хвала што си га окачио.
Аватар
rade
Националиста
Националиста
 
Порука: 367
Приступио: јун 2004

Re: Избори за Београд, за кога ћете гласати

Порука rade 7.3.2018. 14:12

imenijevazno ::Моје глобално мишљење о Дверима је лоше јер ми се не допада тај верско-милитантни дух, тај традиционално-примитивни лајтмотив који провејава . . . Не делује мени Бошко искрено, ако ћемо право. Није он, наравно, ни приближно кваран као Ђука или Вацић . . . али, мислим да би се он продао за довољно добру цену. Ово је само моје мишљење и утисак, немам доказе.

Da, to je tvoje misljenje - ja bih dodao da su to tvoje nicim potkrepljene predrasude o Dverima, pa i o Bosku koji je po meni jedan od retkih politicara koji iskreno veruje u ono sto govori i koji nije puki karijerista. Ja sam, recimo, potpuno "ogoljeni" agnostik/ateista koji ne veruje u Boga ali to me nimalo ne sprecava da se ipak gotovo stoprocentno identifikujem sa politikom i ideologijom Dveri koju smatram najmodernijom i najprogresivnijom ponudom na politickoj sceni Srbije. Namerno ovde koristim reci "moderno" i "progresivno" da bih opisao njihov program jer ih mnogi neopravdano opisuju sa suprotnim epitetima. Sta primera radi moze biti progresivnije i modernije od zalaganja za porodicu? A "primitivci" su na drugu stranu po meni svi oni koji su jos uvek zarobljeni u ideoloskim matricama s kraja 20. veka, koji su ocarani globalizacijom, besmislenom podelom na levo i desno, postmodernistickim redefinisanjem svega i svacega u drustvu... Dveri jesu privrzeni veri ali nisu "klerikalci" i tu postoji jedna sustinska razlika izmedju njih i recimo Obraza koji su mnogo vise na tom fonu vere i verske iskljucivosti. Upravo je Mladen Obradovic iz Obraza zamerio Dverima sto su usli u lokalnu koaliciju sa osobom (Sasom.Radulovicem) koja se izjasnila da ne veruje u Boga. Dakle, po meni "klerikalac" u politici moze biti samo neko ko smatra (pravu) veru preduslovom bavljenja odredjenim javnim poslom. Za Dveri je vera stvar privatnosti i slobodnog opredeljenja svakog coveka ali pritom Dveri potpuno ispravno smatraju i da postoji neki javni moral koji je proistekao iz nase vere i tradicije i kome se svako, bez obzira na licno imanje ili nemanje vere, mora pridrzavati u javnom poslu i na javnom mestu kao nekoj opsteprihvacenoj drustvenoj normi (otuda recimo protivljenje homoseksualnoj propagandi itd). Dakle, svi ovi vajni kriticari Dveri neka se vec jednom odluce, jesu li Dveri suvise zatucani ili suvise pragmaticni u svojim uverenjima? Jer po logici stvari ne mogu istovremeno biti i jedno i drugo ali se Dverima po potrebi zamera cas jedno cas drugo, ili da su suvise ideoloski zatvoreni ili da su suvise spremni da se dogovaraju sa onima koji drugacije misle od njih. Meni deluje da Dveri nisu ni jedno ni drugo nego da su potpuno normalni ljudi tradicionalnih shvatanja, koji pritom prihvataju i prostu realnost da svi ne misle kao oni i da zato treba razgovorati i saradjivati i sa onima koji drugacije misle ne bi li se tako neke bitne stvari u ovom drustvu konacno pokrenule (borba protiv korupcije, medijskih i drugih nesloboda, stranackog zaposljavanja, itd). Ja za bolji pristup od ovoga sto Dveri rade ne znam, e sad drugo je pitanje zasto kod prosecnog srpskog biraca uvek bolje prolazi laz, demagogija i obmana, ali to je pitanje koje se ne tice ispravnosti stavova i uverenja Dveri.

Batistuta ::Жутима је главна прича ако они не победе,за 24 сата опет почиње рат.,тенкови,хиперинфлација,не знам ти ни ја шта,како већ прошло 6 година а никаквог рата нема и њихова прича је даас шупља,а то је давало резултат баш ван Београда а Београд је био њихово упориште,али су на крају и ту пукли..Сећам се оних избора 2008 звали смо једно 5 пута жути ботови да ми причају да ако они не победе наступа катаклизма.А и СНС прича је можда још шупља али ове алтернативне опције су смешне у односу на њих..

Treba biti posten i reci da je svo ovo vreme uvek postojala i alternativa ovom izboru izmedju manjeg i veceg zla, samo sto narodu (tj. prosecnom biracu) izgleda savrseno odgovara da ga lazu, obmanjuju i potkupljuju jer mnogi i sebe valjda pronalaze u takvim manirima vodecih politicara i stranaka.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Избори за Београд, за кога ћете гласати

Порука vemavuk 8.3.2018. 13:11

Избори завршени, тема закључана.
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Аватар
imenijevazno
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 552
Приступио: мај 2011

Re: Избори за Београд, за кога ћете гласати

Порука imenijevazno 20.3.2018. 2:25

http://www.nspm.rs/hronika/narodna-stra ... lanci.html

Народна странка: Група насилних активиста СНС претукла шефа нашег изборног штаба у Смедеревској Паланци
PDF Штампа Ел. пошта
понедељак, 19. март 2018.

Шеф изборног штаба Народне странке у Смедеревској Паланци Игор Миленковић нападнут је у касним поподневним сатима, пред локалне изборе, саопштила је та странка.

Ова вест је само врх леденог брега, било их је бар 5-6 сличних. Кад се овако понашају док имају већину, шта ли ће да раде кад почну да губе власт? Да пакују опозицију у хладњаче?

Ко се мача лати . . .
Србе кољу, силују и пљачкају на КосМету, а они који себе зову српски националисти не раде ништа у вези тога. И још се крију иза чедићеваца, тадићевих испрдака и њима сличних.
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 61 гостију