Kolya 31.3.2018. 17:12
U trenutku najvece krize i trenutka razresenja kosovckog pitanja ovoj forum je zamro.
Uvek sam bio misljenja da je srpski nacionalizam vise folklornog nego sustinskog tipa, bas kao i ono sa cetnicima i bradama, i kamama.
Sve gola budala do budale.
Narocito sam se ucvrscivao u tom misljenju kada su se ograsavali oni koji su smatrali sa Srbi izvan Srbije ne smeju nista da kazu o Srbiji, i to u vreme kada Hrvatski predsednik ide na noge Ustaskoj kamarili u Argentinu.
Mozda bi ovaj forum trebal prevesti u njegov realan format : Cekajuci saveznike! ( bas kao i Draza...nikada ga nece naci! )
Eto sada svu u Srbiji cekaju da necija tudja deca ( narocito imaju pik na rusku) dodju i da ratuju za nih, a oni ce da bacaju cvece, ili ce posle da isto donose na njihove grobove ( reciklaza Bato, to je zakon!).
Prosecna uspesna srpska porodica ima mamu koja pazi na liniju, i iz ***** ne moze da joj izadje ni jedno dete, vec se sve to resava carskim rezom, pa careva ima koliko hoces, ali ne vise nogo jedan po mami. Tata se privukao u SNS, i sa drugarima resava gradjevinske dozvole , ili uvozne, sve jedno, samoda je neki harac, i sve se nadaju da ce neki tamo iz dijaspore kupovati stanove za sebe ili svoju decu, koja se nikada nece vratiti u smrdljivi Beograd, ili Novi Sad. U Cacak nece da idu jer, koji ce moj preko Obrenovca ( poplava isterala Cigane na sred grada)?
I tako onda dodje neka kinta (koju sljuste brze nego ja ovaj RUM dominikanski) i misle da ce tako biti doveka.
Svet se u medjuvremenu ozbiljno sprema za rat, koji niko dalje od Obrenovca ne vidi.
Sve podseca na 1941. Jevropa pod cizmom, a mi mislimo da ce nas ostave za mustru".
Stalno citam pitanja po raznim komentarima "Blica"( naravno da znam da oni iz redakcije sami i pisu te "komentare". Nisam zinenadjen, bas kao i kada sam kao klinac saznao da su isti ljudi pisali za "Dragu Savetu" u CIK-u.) I u tim komentarima je uvek isto montirano defitisticno pitanje:
"Da li bi vi vasu decu slali u rat za Kosovo?"
Onda se danas , ili juce, ili prekljuce, javi Ël Presidenta "( jako dobro pivo ovde u Dominikanskoj republici) i kaze :
"Ja vam decu necu slati u rat!" I svi URAAAAAAAAAAAAAAAA!
Sloba Sloboda, i Voja Velika Srbija ista fora.
"Niko ne sme da vas bije!", i "Srbija nije u ratu!"....dok vam NATO ne istrese jedno 1000 krstarecih raketa na glave, i par dona osiromasenog Uranijuma.
I sada imamo istu situaciju. Gluperde Bosanceroske zasele u generalstabu, koji kao izvodi vezbe protiv "pobunjenika", a neke zenturace sa kosama do dupeta su u stroju.
Eto nasao je ciju ce decu da salje u rat. Opusteno!
Nema brige vasu decu nece. Vi cete da cekate okupatora, i da se spremate da njemu prodate one stanove sto ste sa ortacima izgradili.
To sto niste ukapirali da ste Shoshoni, a i da okupator nece trebati vas bas kao ni Pony ili Pownee Indijanci, kada se sve zavrsi. E, to ja vas problem, jer niste pazili na casu, i sada vam je jedina nada da dodje neki okupator i da sa njim dilujete.
Drago mi je i GADITE MI SE ( u proseku)!
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"