Значи, по теби треба да одбацимо све науке које постоје још из паганског доба, само због тога што су их научно истраживали неки пагани?! Јел не ваља математика? Геометрија, астрономија? Да поништимо то?..Е ограничена кутијо шибица...
Што се тиче твог вређања Светих Отаца, то споменух ради тебе а не ради њих. Јер њима не можеш наудити већ само себи штетиш ако будеш и даље тако неокајано лајао.
А ја теби лепо кажем да се тај "пагански календар" темељи на егзактним наукама које сви и дан данас прихватамо (математика, астрономија, геометрија, итд.).
Раде Дерикоња ::Значи, по теби је ђаво измислио науке попут математике, геометрије или астрономије?
Republikanac ::Зашто СПЦ није прешла на грегоријански календар (као Грчка црква нпр.) ако се зна да је грегоријански тачнији од јулијанског? Зна ли неко, не да ми се да сад копам по нету...
Српски родољуб ::Свашта ћемо чути од СМУКА. Тако је пре извесног времена рекао да пензије треба укинути, да њему лично не треба пензија јер ће га деца издржавати. Да човек не поверује...
Српски родољуб ::Свашта ћемо чути од СМУКА. Тако је пре извесног времена рекао да пензије треба укинути, да њему лично не треба пензија јер ће га деца издржавати. Да човек не поверује...
Срамотиш тај лепи шумадијски крај
Прво, није то римски календар
Друго, твој јеврејски календар је исто заснован на неким научним и природним принципима и део је твоје религије
Апостоли су много штошта избацили из праксе, поготово разне обичаје јеврејске и ми нисмо дужни да се тога држимо.
Тако је пре извесног времена рекао да пензије треба укинути, да њему лично не треба пензија јер ће га деца издржавати. Да човек не поверује...
Смук је био Миретов следбеник
Раде Дерикоња ::Ајде јешо жибе са овог форума Православље, иди под Разно па бљуј твоје отрове колико хоћеш.
Тамо ти је место.
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 5 гостију