srpskinacionalisti.com

Sukobi Makedonaca i Albanaca

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
...K.U.G.A...
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 770
Приступио: дец 2011

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука ...K.U.G.A... 10.12.2017. 3:09

M-91 ::Нажалост, она масонска курбештија из Трилатералне комисије ЗЛОБАна Михајловић ће изминирати и тај пројекат, баш као што је изминирала долазак УралВагонЗавода у Смедерево (железару и Желвоз) 2013. године. :evil: :evil: :evil:

Надам се да грешим.


Зна та крмача јако добро шта ће њене газде урадити са њом пре него што пусте воду.

У сваком случају, видећемо како ће се ситуација даље одвијати Слика

едит:

огласио се у међувемену заменик замениковог заменика косооки мајмун хојт

Не постоји опција за сецесију Републике Српске од БиХ

Не постоји опција сецесије нити за један ентитет у БиХ, поручио је Хојт Брајан Ји, замјеник помоћника државног секретара САД-а за Европу и Азију, који је гостовао у емисији Н1 на 1.

Слика

Ји је у ексклузивном разговору за Н1 одбацио наводе појединих медија како ће постати нови амерички амбасадор у Македонији, те је додао да је задовољан тренутним послом који обавља.

"Јако сам поносан што сам замјеник помоћника државног секретара САД-а и задовољан сам овим што радим. Драго ми је рећи да ћу још бити ту", истакао је Ји.

Говорећи о америчким интересима у региону, Ји је навео како САД жели помоћи земљама региона да се приближе своме циљу - просперитетној, демократској, стабилној и сигурнијој будућности...

"Интерес је да земље региона имају што бољу тржишну економију, са шансама за све грађана регије, посебно за младе", поручио је Ји.

На питање која је црвена линија коју лидери БиХ не би смјели да пређу Ји каже:

"Волио бих да размишљамо о реформама и промјенама, тешким одлукама пред којима се налазе бх. политичари како би се што више приближили циљевима за које су се опредијелили. Што се тиче ограничења за лидере - та ограничења поставља Устав земље и међународне норме", оцијенио је.

На питање како коментарише изјаве предсједника РС Милорада Додика у вези са "мирним отцјепљењем РС", као и изјаве члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића да ће "патриоте бранити БиХ од сваког покушај сецесије", Хојт Ји је понови став САД како не постоји опција сецесије нити за један ентитет.

"Наше чврсто увјерење је да лидери БиХ имају обавезу поштовати Устав БиХ, као и да поштују међународне законе и права, те да доносе одлуке које ће унаприједити интересе ове земље, нарочито у вези интеграција са остатком Европе.

Не постоји опција сецесије нити за један ентитет. Не постоји, вјерујем, интерес нити једног лидера, нити једне странке, за некаквим обликом насиља.

Тако да је наша порука лидерима - САД и европске земље желе помоћи овој земљи на путу ка ЕУ интеграцијама, а све друге инцијативе које могу одвући БиХ од тих интеграција - треба их обесхрабрити", закључио је замјеник помоћника државног секретара САД-а за Европу и Азију.
Аватар
...K.U.G.A...
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 770
Приступио: дец 2011

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука ...K.U.G.A... 17.12.2017. 13:40

Албанија ће наставити да подржава пут Македоније у НАТО

Скопље -- Заједничком седницом влада Македоније и Албаније отворено је ново поглавље у односима две земље, оценили су македонски и албански премијер.

Слика

На седници две владе у том пограничниом албанском месту Подградецу, Рама је најавио појачану сарадњу на инфраструктури, путничком и железничком саобраћају, у енергетици и међународне царинске олакшице.
Албанија ће, како је истакао, наставити с подршком Македонији да уђе у НАТО, што је оценио као инвестицију у мир и сигурност у региону.

Рама је оценио да је заједничка седница влада Албаније и Македоније добра порука и за регион, за политички суживот, грађење мостова и просперитет за који су опредељење две земље.

Заев је истакао да две владе "шаљу снажну поруку у регион да две државе имају одговорна политичка руководства која раде искрено и отоворено са циљем да побољшају квалитет живота својих грађана и за њихову добру будућност у евроатлнатрској породици".

"На основу прошлости, у садашњости радећи на решењима која воде до спокојне и сигурне будућности наших грађана и наших земаља, ми, поштоване колеге и пријатељи, градимо будућност за Македонију, за Албанију, за регион", рекао је Заев на првој заједничкој седници две владе.

Како је саопштила македонска влада, владе Македеоније и Албаније посвећене су развоју регионалне сарадње и значајним стратешким циљевима две државе, а то су интеграција у Европску унију и НАТО, што је не само политички интерес, већ и могућност за економски развој држава.

Заев је изразио очекивање да ће међувладина седница у Подградецу допринети економској сарадњи Македоније и Албаније, реализацији заједничких пројеката и повезивању пословних заједница две земље.

Међу инфраструктирне пројекте који повезују две земље, навео је енергетско повезивање (Битољ-Елбасан) и могућност изградње пруге на Коридору 8 од Кичева до албанске границе.

Заев је позвао албанског премијера Едија Раму и његове министра да идуће године заједничку седници влада две земље одрже у Охриду.

Након међувладине седнице, преијери су потпсали декларацију о већој сарадњи и меморандум о превенцији и сузбијање екстрермизма и радиклаизма који се води као тероризам.

Слика
Аватар
...K.U.G.A...
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 770
Приступио: дец 2011

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука ...K.U.G.A... 24.12.2017. 17:57

Otvorena prva deonica autoputa Priština-Skoplje

Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Na Kosovu je svečano otvoreno prvih 20 kilometara autoputa “Arben Džaferi”, koji će povezivati Prištinu i Skoplje, javlja Anadalija.

Otvorena deonica se proteže od uključenja na autoput “Ibrahim Rugova” kod Prištine do sela Babuš, kraj Uroševca.

Predsednik Kosova Hashim Tači tom prilikom ke čestitao građanima Kosova na ovom infrastrukturnom projektu kojim će biti omogućeno bolje kretanje ljudi i robe, što će doprineti ekonomskom razvoju samoproglašene republike.

Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veseli ocenio je da je ovaj autoput osnova velike ekonomske transformacije koju će Kosovo imati.

Premijer Kosova Isa Mustafa je ocenio da je danas otvorena deonica jako važan deo novog autoputa.

Kako je saopšteno iz Ministarstva infrastrukture, prvi segment autoputa “Arber Džaferi” projektovan je prema transevropskim standardima i maksimalno dozvoljena brzina vožnje je 120 kilometara na sat.

Duž ovog segmenta su urađena dva čvora za povezivanje na relacijama Lipljan – Šimlje, te Priština – Hani i Elezi (Đeneral Janković). Izgrađeno je i osam nadvožnjaka i sedam podvožnjaka, kao i paralelni putevi s ciljem kretanja građana koji žive u zonama oko autoputa.

Prema planu gradnje do kraja 2017. očekuje se završetak još 42 kilometara autoputa, dok će ceo autoput biti dugačak oko 60 kilometara.

Taj autoput, isto kao i prvi "Ibrahim Rugova" koji spaja Kosovo sa Albanijom, gradi američko-turska kompanija Behtel-Enka.

Слика
Аватар
СлобаСрбија
Војвода
Војвода
 
Порука: 2073
Приступио: јун 2009
Место: Беловград, Србија

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука СлобаСрбија 27.12.2017. 19:46

Македонски издајници гори од српских. Прихватиће промену имена Македоније у Централно Балканску Републику? Шиптарско-македонска конфедерација и дистрикт Скопље.
Блокирана анти-српска олош: Vemavuk, orgin, Verterdegete, Зорад, Sistem, Српски родољуб, Republikanac...
Аватар
...K.U.G.A...
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 770
Приступио: дец 2011

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука ...K.U.G.A... 28.12.2017. 23:33

@СлобаСрбија јебига, бугаризовани турски цигани су одабрали свој пут, према томе ко их јeбe нека се лепо усреће са својом шиптарском браћом 8)
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука Српски родољуб 28.4.2018. 20:03

17 година од стравичног злочина који је извршен од стране албанских терориста за време оружаног конфликта у Македонији.

На данашњи дан, пре 17 година (28.04.2001) на Шар Планини, код села Вејце, из заседе су крвнички убијени и масакрирани четири припадника Јединице специјалне јединице „Вукови“, припадници АРМ и четири припадника специјалних јединица МУП-а Битоља. Након оружаног напада који је трајао десетак минута на мртвим телима је изведен грозоморни масакар, а тројица који су још увек показивали знаке живота били су живи изгорени. Терористи су започели масакар њихових тела тако што су кундацима пушака брутално ломили њихове лобање.
Након осмократног убиства, очевици који су присуствовали истрази, потврдили су да су специјалци били крвнички касапљени и мучени ножевима, а затим су били живи запаљени и потпуно изгорени...

За овај ужасан злочин још увек нико није одговарао!

Нека је вечна слава македонским херојима!

Да се никад не заборави!

Слика
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4676
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука SMUK 29.4.2018. 14:06

E dosadan si više sa tim čokalijama!
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука M-91 3.5.2018. 21:57

SMUK ::E dosadan si više sa tim čokalijama!


Штета што их шипци нису самлели и од њиховог меса и костију направили храну за керове. :badgrin:
Србија нема алтернативу!
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука Српски родољуб 3.5.2018. 22:15

Од срца ти желим да Шиптари тебе измасакрирају као ове мученике у селу Вејце 2001. Да и они ураде нешто корисно!
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука M-91 3.5.2018. 22:23

Српски родољуб ::Од срца ти желим да Шиптари тебе измасакрирају као ове мученике у селу Вејце 2001. Да и они ураде нешто корисно!


Ти си се бре на те македроњце и бугаре навукао ко мува на лепак. Досадан си бре више са њима. :roll:
Србија нема алтернативу!
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука Српски родољуб 3.5.2018. 22:24

Нико те не тера да читаш! Нема аднина, тако да свако од нас може да пише шта жели!
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
origin
Војвода
Војвода
 
Порука: 3862
Приступио: окт 2003
Место: Негде у равници

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука origin 3.5.2018. 22:48

M-91 ::
Српски родољуб ::Од срца ти желим да Шиптари тебе измасакрирају као ове мученике у селу Вејце 2001. Да и они ураде нешто корисно!


Ти си се бре на те македроњце и бугаре навукао ко мува на лепак. Досадан си бре више са њима. :roll:

Ма још један СНС бот , чак је то раније и сам признао.
Може бити само један.
Срби брзо забораве и оно мало што упамте.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука Српски родољуб 3.5.2018. 23:06

Ма још један СНС бот , чак је то раније и сам признао


Мене је ВМРО ангажовао! Они ме плаћају! :D
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука M-91 3.5.2018. 23:07

Српски родољуб ::
Ма још један СНС бот , чак је то раније и сам признао


Мене је ВМРО ангажовао! Они ме плаћају! :D


Сас 2 кила на кикириТки по месец. :badgrin:
Србија нема алтернативу!
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2327
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Sukobi Makedonaca i Albanaca

Порука Српски родољуб 3.5.2018. 23:08

Имам код себе сачуване вестерн унион уплатнице. ;-)
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
ПретходнаСледећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 0 гостију