Српски родољуб ::Дечко, како документи из 19. века могу бити комунистичка пропаганда. Објасни ми?! Тито се вероватно вратио кроз време, па је онда овим људима све ово рекао, јел да?!![]()
Ниси ми одговорио на нека проста питања! Зашто је становништво Македоније дигло два велика устанка против наше власти? Тиквешки устанак је подигнут у јуну 1913. године, а охридски пар месеци касније. Уколико се становништво сматрало Србима зашто су дизали буне против српске власти? Зашто је тадашњи режим распоредио 80% жцндарма на простору тадашње Вардарске Бановине?! Зашто се вршила толика репресија?!
Добро размисли, па одговори. Ја ћу у међувремену објавити још докумената!
О том изроду нећу трошити речи. Његову такозвану цркву нико озбиљно не схвата, човек је криминалац и место му је у затвору! Као што сам горе рекао та "црква" има више слова него верника!
Хаха који си ти лик брате мили, ти и даље верујеш у те лажи, па то је њихова фалсификована историја коју ти сада потураш овде нама и ми треба да верујемо у те македонско-бугарске лажи о њиховом прекрајању историје, у тако нешто може поверовати или превише наиван или луд човек, нема треће. Није само Тито ту крив, већ су и Бугари много пре Тита још радили на расрбљавању Срба из Македоније и стварању Македонске нације, јер су Бугари увек имали претензије на Македонију и на остале делове Јужне Србије и зато су почели полако да стварају Македонску нацију од Срба, тзв.Македонци су побугарени Срби.
Немам шта да одговарам на такве очигледне глупости и на ту македонско-бугарску пропаганду чији је циљ Србе представити као "агресоре", а остале као "жртве", то смо видели и у Хрватској и Босни у задњем рату, као и на Косову. Тако да та македонско-бугарска пропаганда се ни по чему не разликује од усташко-муслиманске и шиптарске, то је све исти сценарио против србског народа да би нас приказали као "агресоре" и да би нам отели земљу наших прадедова. И немам ја ту шта добро да размишљам, то је веома просто и једноставно закључити, пре би ти требао добро да размислиш зашто верујеш у те лажи и пропаганду која се потура како би се Србија и србски народ означили као главни "агресори" и то свуда где су Срби живели вековима уназад.
И то за Владику Јована је такође македонско-усташка пропаганда у коју исто верујеш нажалост и која се потура како би једног часног човека и Србина ставили на стуб срама и окарактерисали га као "криминалца", и да би показали како је СПЦ "криминална" организација док је њихова секташка МПЦ исправна, исти сценарио пресликан је и у Црној Гори, али Бог све види и Божија правда увек на крају побеђује.