Није било упућено теби него малом тадићевцу који кука што данашњи Срби нису као Принцип али заборавља притом да није ни он.
Треба му организација, кажеш? Па нека направи организацију...
И како ти то замишљаш тај „српски терор према Шиптарима“? Да из Србије убацијемо комите који ће „иза непријатељских линија“ да праве дар-мар? Нешто у фазону Тарантинових „Проклетника“? Алдо и његови „Апачи“, јел' то? А НАТО је наравно глуп па неће знати одакле долазе „Алдови Апачи“. И наравно када сазна неће ништа предузети поводом тога, јел' тако? А не би ни могао ништа да предузме јел' Боже мој, Руси ће нас бранити...
Уосталом, нико ни теби ни младом тадићевцу не брани да оснујете некакву чету а ла Тарантинови јунаци, упаднете на Косово и тамо направите хаос, не треба вам државна помоћ за то, само воља, нешто новца и муда. А можете у стилу рецимо Бате Живојиновића и његових „диверзаната“ (из истоименог филма легендарног Хајрудина Шибе Крвавца) да оплетете и по НАТО банди, ни то вам нико не брани...
Што се мене тиче ја сам ипак реалиста и не бавим се војно-политичким „влажним сновима“...
Дражина стратегија „јачања и чекања“? У овом тренутку засигурно је то најбоља опција. А кад Јенкији са тенковима и пешадијом умарширају у БГ, направе потом комесарску управу а Влада и Вучко побегну у иностранство прелазимо наравно на партизанштину...