imenijevazno ::Vranac ::....
Нисам ово знао, признајем, занимљиви подаци, верујем да су тачни. То, међутим, не мења основну истину да је само мртав шиптар добар шиптаристо и за балије. Добро, вероватно ће ми чак и на овом форуму бити пришивен говор мржње
али да појасним. Ако уместо сто отровних змија, имамо 80, да ли се тиме нешто мења у нашој политици према отровним змијама? Не мислим да су сви шиптари лоши, али треба да се изјасне. Погледајте само како се понашају у Прешеву и слично . . . онај споменик терористима што су хтели да поставе је довољан показатељ.
Рецимо, послушајте (мада верујем да знате, можда чак и боље него ја) оног Кавазовића (а најсмешније је то што га неки чак оптужују да је превише попустљив!!! према србима; тип је класично зло), оног Зукорлића, баците погледа шта пишу њихови медији, коментаре по сајтовима. Прошетајте Сарајевом.
Ти људи се неће смирити док сви срби не буду под једном шљивом, а и тада само ако су то Чеда и њему слични.
Ту мира нема јер они мир не желе. Они су спремни да уједају на смрт и до смрти, а од нас једино желе да умремо. Мени је жао што је тако, али не могу да негирам реалност.
Republikanac ::Нисам баш нешто сигуран да би се твој идол Борис Тадић (за кога рече да би опет гласао) сложио са твојим ставовима...
imenijevazno ::Само што бих ја имао и скривени део, онај у коме бих се понашао исто као што то Империја и муслимани раде са нама.
Srbija (bez KiM) / Albanija / Kosovo (procentualno smanjenje)
1990 : 90.590 / 82.125 / 55.175
2015 : 65.657 / 32.715 / 24.594 (-27.52 / -60.16 / -55.43)
Dakle, te 1990. godine, imali smo na prostoru Srbije, Albanije i Kosova rodjenih oko 132-133 hiljade Albanaca. Dvadeset pet godina kasnije, Albanaca u Albaniji, na Kosovu i u Srbiji nesto oko 56 hiljada zivorodjenih. Za mene je ovo demografsko zanemocavanje Albanaca brutalno.
Dakle, Albanija i Albanci za 25 godina doziveli su demografski sunovrat. Niko to pre 25 godina ne bi ni pretpostavio, mada pitanje je kako bi sa postojecim resursima i stanjem ekonomije usred Evrope taj vrlo visoki natalitet mogao da se odbrani.
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 5 гостију