srpskinacionalisti.com

Највећи Српски непријатељ

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!

Ко је највећи Српски непријатељ ?

Хрватска
23
32%
Албанија
5
7%
Босна
0
Нема гласова
НАТО
21
29%
Немачка
2
3%
Америка
20
28%
Турска
1
1%
Бугарска
0
Нема гласова
 
Укупно гласова : 72

Аватар
Serlancelot
Војвода
Војвода
 
Порука: 1496
Приступио: феб 2009

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука Serlancelot 13.2.2017. 15:45

никад се не расправљај са будалом јер ће те спустити на свој ниво а онда ће те потући искуством.

Живи сваки дан као да ти је последњи, јер ти нико не гарантује да ћеш се ујутро пробудити....
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука M-91 15.2.2017. 19:15

Србија нема алтернативу!
Аватар
Serlancelot
Војвода
Војвода
 
Порука: 1496
Приступио: феб 2009

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука Serlancelot 16.2.2017. 10:07

Ова књига коју си поставио је искључиво намењена људима којима мозак служи зашта је и направљен, за размишљање. Нажалост, на земљи од укупног броја становника 95% је идиота са просечним IQ 50-80 што доказује и овај форум.

Већ сам написао да 50% људи на планети верује у измишљеног јеврејског бога! И шта је овде најтрагичније, то што су идиоти у апсолутној већини и било шта паметно да кажемо ти, ја и још неколицина појединица са овог форума, неће проћи управо због оног што рекох у претходној реченици, идиоти су у већини.

Највећи злочиначки изум у историји човечанства је телевизија! "Слика говори више од хиљаду речи" је потврда да идиоти користе флоскулу "па било је на телевизији". Крај.
никад се не расправљај са будалом јер ће те спустити на свој ниво а онда ће те потући искуством.

Живи сваки дан као да ти је последњи, јер ти нико не гарантује да ћеш се ујутро пробудити....
Аватар
Serlancelot
Војвода
Војвода
 
Порука: 1496
Приступио: феб 2009

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука Serlancelot 7.3.2017. 19:09

Хазари - ратоборно племе које влада светом субота, 04 фебруар 2017

Ратоборно племе које ратује против истине од Постанка света. Представљају се Јеврејима, али они то нису! Грег Фелтон, канадски писац и стручњак за питања Блиског истока, рекао је: „Оно што познајемо као ‘јеврејску државу Израел у ствари је етноцентрична гарнизон-држава коју су утемељили не-Семити с декларисаним циљем да Семите цивиле лише власништва и угњетавају их“.

Пре него што се говори о појмовима као што су Илуминати, слободни зидари, темплари, розенкрајцер, бабилон, Митра и разне крвне везе, ваља прво разумети историју Хазара. Ова раса урођених психопатских паганских свештеника налази се на највишим нивоима банкарства, трговине, дроге, сатанизма, педофилије, масовних убистава и злочина против човјечности. Они су већ избачени из цивилизације, још у доба Грчке.
Али, као паразити они се враћају и вребају и вас и вашу децу док сте заслепљени вестима о „угљен диоксиду“ и осталим инсталираним катастрофама. Највећа завера икад откривена је данас у историји. Ако погледате прошлост видећете своју будућност која је испланирана за вас без вашег пристанка. Ми смо само потрошни ресурс; кметови, пољопривредници, радници, проститутке, купци њихова психо конзумеризма и они нам се смеју све време.

Да појаснимо – Јевреји владају читавим светом! У својим рукама те моћне банкарске породице, попут Ротшилда, Рокфелера, Сороша и других налази се све, готово живот сваког човека данашњице. Да, то је тачна информација о којој се не сме говорити, као што се нигде не сме помињати како је давно откривено да светом не владају изворни жидови односно преци Аврама и његових 12 племена, већ лажни жидови, Хазари о којима је у овом тексту и реч.

Како време одмиче, коцкице се слажу. Наука је доказала и подигла своје мрачне завесе те открила змију и њене људе. Оно што данас сви називамо „Јеврејима“ заправо су ученици злог субјекта којег Библија описује као „Стару змију, ђаво“! Од раног првог века, првог миленијума Хазари источне Европе били су познати као „Змијином ђавољски људи“, а сада је и сам Израел признао да су његови људи који се представљају јеврејима заправо Хазари. Оно што се намерно прећуткује је сензационално извештај које је процурило на Times of Isrаеl, професора Јима Валда који је из тајних државних кругова дознао за тајни план хазарских жидова који финансирају рат у Украјини како би тамо наново подигли своју другу јеврејску државу Кхазар.
И то је прави разлог читавог украјинског питања. Према извештају израелске вође у Јерусалиму у Украјину шаљу војну опрему, извршавају геноцид над хришћанима како би тамо населили израелске Јевреје. О томе ћути читав свет. Јевреји су преузели власт и финансије целог света са циљем опустошења земље Украјине како би тамо створили другу домовину за Јевреје, баш као што су ти исти Јевреји Хазари финансирали 2. светски рат како би створили Израел.

Њихов план процурио је из тајних кругова, а почео се формирати када је израелски вођа Нетанијаху заједно са својим кабинетом прегледао све ДНК доказе који су доказали да данашњи Јевреји нису потомци Аврама већ потичу из Кхазарије која се простирала на подручју данашње Украјине. Наиме, готово сви европски Јевреји и жидови САД-а потичу из Украјине која је бивша Кхазарија. Хазари су у историји називани „ђавољим племеном“, а идентификовани су и у библијском Откровењу 2. и 9. као опака „синагога Сотоне“ (Знам твоју невољу и сиромаштво – али ти си богат! – и погрде од оних који се називају Јеврејима, а нису, него су синагога Сотонина.), а додатно су идентификовани у Езекиелу 38. и 39. као порочки народ Гога из земље Магога.


Бреме јасно говори како ће ово крволочно и ратоборно племе људи освојити Израел, а да ће затим покорити читави свет изазивајући рат и хаос. То се догађа управо сада, пред нашим очима. Наиме, уздизање Кхазарије на подручју Украјине, јеврејски је тајни план, а након тога наставиће освајати док се не уздигне Нови светски поредак (поништење свих држава света) којим ће владати жидови.
Још 2007. године професори с Аmеrican Political Sciеncе, Јамес Петрас, Иван Меарсхеимер и Степхен Валт дошли су до закључка да је цела Америка као и њена спољна политика под доминацијом Израелског хазарског лобија. Како су они рекли, Јевреји су успели преко својих новчарских заједница окупирати читаву Америку. Они, према речима научника, контролишу и републиканце и демократе, а Бела кућа извршава њихове наредбе. Једна од наредби је и освајање Украјине те велика сеоба Јевреја у Украјину која ће бити истребљена од хришћана геноцидом који се одвија управо сада док је јавност потпуно одмакнута од стварности уз помоћ њихових светских медија који су сви до једног под утицајем Јевреја / Хазара!
Након 2. светског рата жидомасонерија влада светом кроз САД, УН, НАТО, ИВФ, ММФ, ЕУ и сродне органе. Ти органи наступају као нека светска полиција која наводно желе мир за свет док с друге стране у свету намерно формирају хаос, промовишу блудништво, хомосексуализам, педофилију и разне злочине, а све у сврху самоуништења такозваних нејевреја.


Јевреји који то нису
Наиме, објава књиге маџарског жидова Артура Коестлер 1976. под називом „Тринаесто племе“ јако је уздрмала јеврејску заједницу и осталу јавност јер по Коестлеровој књизи данашњи европски жидови нису пореклом из Палестине него из Кхазарије, велике и моћне државе која се простирала између реке Волга и Дњепра и заузимала данашњи простор Украјине, Крим, Грузије и Азербејџана.
Шок који је изазвала Коестлер књига био је у томе што је он на један начин одузео Јеврејима право на семитско порекло. Дакле, они нису изабрани синови Абрахама како се представљају тј. Припадници 12 Божјих племена већ су они 13. надодано племе зла. Коестлер је након објаве књиге убијен под сумњивим околностима. Наводно су се он и супруга отровали, али постоји оправдана сумња да су убијени. Упркос томе његова узбудљива књига пуна археолошких и историјских доказа отворила је млађим нараштајима нови поглед на сопствену прошлост.
Иако су у јавности говорили како је то лаж јеврејски генетичар Ерма Елхка потврдио је наводе из књиге „Тринаесто племе“ те је изнео тезу у којој је потврдио на узорку од 1282 особе јеврејског порекла у поређењу са нежидовима да су њихови гени најближи туркменским племенима на Кавказу . „Ово је први научни рад који доказује кхазарску хипотезу и одбацује рајанску“ рекао је израелски научник Елхка. По рајанској хипотези око 50 хиљада Јевреја из Палестине је преко Шпаније и Италије дошло у Немачку да би се затим распршили по целој Европи, наручито у Пољској и Русији. То је хипотеза у коју цео свет верује иако у демографском смислу та је теза потпуно неодржива јер је већ у 15. веку било на милионе Јевреја по различитим европским енклавама. У 20. веку било их је 8 милиона док их сада заједно са америчким и афричким Јеврејима има око 13 милиона упркос прогонима.

Сада су и израелски вође прихватили чињенице да су њихови израелски жидови заправо Хазари односно историјски туркместанска, номадско-ратничка племена вођена бјелопутом војничком елитом која се у 7. веку конвертирала на кабалистички јудаизам како не би били део Византије, али ни муслимана. Они су узели трећи пут и били су тампон зона између Византијског царства и оријента.
Пропадање те велике државе почело је великим поразом од руских племена који су надирали са севера и основали московску Русију. Након навале монгола, Кхазарија постаје мистерија. Њихова држава нестаје као и њихови људи и до дана данашњег није се знало шта се с њима догодило. Сада је откривено да су се пожидовљени Кхазари заправо раселили широм источне Европе највише у Пољску, Русију, Литванију, Немачку, Бугарску, Мађарску итд. и да су то заправо данашњи Јевреји. Велики мађарски песник 19. века је узвикнуо: „ја, син Гога и Магога“ алудирајући на кхазарско порекло мађарских Јевреја! Та чињеница кхазарског порекла постаје све прихваћенија и од јеврејске моћне елите која у томе види добар посао.
Како су ционисти у јеку 2. светског рата док су источни жидови доживљавали прогоне успели створити нову државу Израел, ко каже да им сад план није повратити своју Кхазар (Украјину), тим више што је Украјина изразито богата земља. Према тајном јеврејском плану објављеном у „Тимес оф Исраел“ циљ је управо то, оснивање друге јеврејске државе па постаје јасније за разумети тренутни политички немир у Украјини. Јевреји су покренули потрагу за својом прастаром украјинском домовином. Они имају подршку САД-а, а контролише их јеврејски дипломата, Викторија Нуланд, у Стејт департменту.
САД упозорава Владимира Путина да задржи растојање од Украјине и препусти руске историјске везе с тим народом, данашњем Израелу. Бивши председник САД-а, Обама и тако је јавно признао како је смена власти у Украјини била намештена, а смењени председник Јанукович, под притиском ЦИА-е, Мосада и Израела морао је да одступи како би на његово место дошао јеврејски милијардер Петро Порошенко.
Како пише у извештају јеврејски новац и војна опрема колају Украјином док украјински хришћани (нежидови) бивају заклани и истребљени, а њихова имовина припада јеврејским олигарсима. Све остало је игроказ за несвесне масе.
Извор: timesofisrаel.com,
никад се не расправљај са будалом јер ће те спустити на свој ниво а онда ће те потући искуством.

Живи сваки дан као да ти је последњи, јер ти нико не гарантује да ћеш се ујутро пробудити....
Аватар
Serlancelot
Војвода
Војвода
 
Порука: 1496
Приступио: феб 2009

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука Serlancelot 20.3.2017. 20:49

Crkla džukela Dejvid Rokfeler!!!
никад се не расправљај са будалом јер ће те спустити на свој ниво а онда ће те потући искуством.

Живи сваки дан као да ти је последњи, јер ти нико не гарантује да ћеш се ујутро пробудити....
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука M-91 20.3.2017. 21:27

Serlancelot ::Crkla džukela Dejvid Rokfeler!!!


Одлична вест !!!! \:D/ :chrs: :chrs: :pice: :tri:

Даће Бог да му се ускоро придруже Ротшилди, Сорош, Олбрајтова, Кисинџер, Бернанке, Опенхајми, Коени, Голдман Сакс, сви њихови рођаци и пријатељи, као и њихове слугерањчине.
Србија нема алтернативу!
Аватар
Atreid
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 546
Приступио: јун 2004

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука Atreid 20.3.2017. 23:09

bih

kontra od onog rip :D
SMUK :: пре потопа инцест је био дозвољен јер није било мутације коју су спречавали препотопни животни услови.
Аватар
Трећи
Војвода
Војвода
 
Порука: 12571
Приступио: сеп 2004
Место: Јужнобачки округ

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука Трећи 22.3.2017. 0:02

M-91 ::Даће Бог да му се ускоро придруже Ротшилди, Сорош, Олбрајтова, Кисинџер, Бернанке, Опенхајми, Коени, Голдман Сакс, сви њихови рођаци и пријатељи, као и њихове слугерањчине.

Ако их већ Бог неће себи (није му ни замерити...), нек их пода ђаволу! Своји својима.
А могао би им и послугу у Србији мало проредити... Накотило се тога овде ко скакаваца!
Вук на овцу своје право има
ка' тирјанин на слаба човјека.
Ал' тирјанству стати ногом за врат,
довести га к познанију права,
то је људска дужност најсветија!
Аватар
Atreid
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 546
Приступио: јун 2004

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука Atreid 22.3.2017. 22:48

SMUK :: пре потопа инцест је био дозвољен јер није било мутације коју су спречавали препотопни животни услови.
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука M-91 4.4.2017. 19:09

Јудео-америчко зло


СРПСКИ НАРОДЕ


Србија и српски народ се налазе у веома тешком положају. После губитка западних српских територија, снашло нас је злочиначко бомбардовање од стране НАТО пакта и окупација свете српске земље, Косова и Метохије. Уз сво ово зло, економска ситуација је очајна. На политичкој сцени су две опције: садашња левичарска власт, која се буса својим патриотизмом, а овамо пљачка српски народ, док њихови синови купују привате фабрике и виле богатећи се на рачун напаћеног српског народа. Са друге стране је "демократска опозиција" која сасвим отворено заступа интересе крвника који су нас бомбардовали и која је спремна да прода Србију и српски народ за њихове паре.

Иза овог прогласа стоји група патриота, која свом народу жели да укаже како су и једна и друга опција за нас погубне. Такође, желимо да укажемо на творце несрећа српског народа и творце свог зла на планети.
КО СТОЈИ ИЗА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА ?

Већ дуже време кружи прича о Новом Светском Поретку. Међутим, нигде се не помиње ко стоји иза тог ужаса. Ко има такву моћ да господари светом, диригује јавним мњењем, политичким и економским збивањима, да покреће револуције и ратове? Ко то за човечанство припрема гору тамницу од оне у којој су уништени и ојађени животи стотина милиона људи под комунистичким бољшевизмом? Ко прети да успостави диктатуру крвавију од бољшевичке?

Одговор је само један: иза Новог Светског Поретка стоје Јевреји и слободни масони!

Можда ће ова наша констатација некога изненадити, можда ће некоме деловати апсурдно, али ми ћемо вам изнети низ доказа и чињеница којима ћемо доказати нашу тезу. При томе се нећемо водити никаквом мржњом и предрасудама, већ искључиво љубављу према истини.

Сви знамо да су САД, као водећа светска сила, биле главни покретач иницијативе да се Срби бомбардују, прво у Републици Српској, а затим и цела Србија. Највеће европске силе - Немачка, Велика Британија и Француска -су такође биле заговорници уништавања Србије. У свим овим земљама власт имају Јевреји и масони! За почетак, навешћемо имена Јевреја који су умешани у рат против Србије у последњих десетак година.


1. GEORGE SOROS САД Quantum фонд за "отворено друштво"
2. LAWRENCE EAGLEBURGER САД БИВШИ амбасадор САД у Југославији
3. HENRI KISSINGER САД Бивши државни секретар САД
4. WARREN ZIMMERMAN САД Бивши амбасадор САД у Југославији
5. MADELEINE ALBRIGHT САД Државни секретар САД
6. RICHARD HOLBROOKE САД Изасланик САД за бившу Југоспавију
7. ALFRED (AL) GORE САД Потпредседник САД
8. WILLIAM COHEN САД Секретар одбране САД
9. SAMUEL BERGER САД Саветник за националну безбедност
10. JAMES RUBIN САД Портпарол Стејт Дипартмента
11. ZBIGNEW BRZEZINSKI САД Бивши саветник за нацирналну безбедност
12. ANTHONY LAKE САД Бивши главни саветник за нацио. безбедност
13. WARREN CHRISTOPHER САД Бивши државни секретар
14. PETER GALBRIGHT САД Бивши амбасадор САД у Хрватској
15. ROBERT GELBARD САД Изасланик САД за бившу Југославију
16. JACKUES KLEIN САД Управник УН за сремско-барањску област
17. JOHN KORNBLUM САД Изасланик САД за бившу Југославију
18. REGINALD BARTHOLOMEW САД Изасланик УН за бившу Југославију
19. JOHN DEUTSCH САД Бивши ЦИА директор
20. RICHARD KAUZLARICH САД Амбасадор САД у БиХ
21. STUART EISENSTAT САД Бивши помоћник Државиог сек. за безбедност
22. STEPHEN OXMAN САД Бивши помоћник Државног сек. за Европу
23. RICHARD SCHIFTER САД Амбасадор у Израелу, изасланик за ЈУ.
24. IRA MAGAZINER САД Бивши главни саветника за безбедност
25. MARAK GOULOING САД Подсекретар Уједињеких Нација
26. JEFFRY SAX САД Творац економског програма за Источну Евро.
27. MAURICE GOLDSTEEN САД Институт за међународну економију
28. ELIE WIESEL САД Нобеловац, захтевао бомбардовање Срба
29. ROBERT FROWICK САД Шеф мисије ОЕБС у БиХ
30. TIM GOULDIMAN САД Мисија ОЕБС у Хрватској
31. DAVID BORNSTEIN САД Портпарол СФОР-а у БиХ
32. TOM LANTOS САД Кoнгресмен, увек против Срба
33. PETER TARNOFF САД Помоћник Државног сек. за политичка питања
34. KATTY MARTHON САД Председница Организације за слободу медија
35. ROY GUTMAN САД Новинар, добио Пулицера за лажи о Србима
36. DAVID KAPLAN САД Дописник ТВ мреже АБЦ из Бих
37. LARRY KING САД Чувени СNN водитељ
38. WOLFF BLITZER САД Извештач СNN-а
39. PETER USTINOV САД Познати глумац, рекао "Срби су ретардирани"
40. STEVEN SPIELBERG САД Познати редитељ и велики србомрзитељ
41. WESLEY KANNE CLARK САД НАТО генерал, ратни злочинац

42. MALCOLM RIFKIND Британија Бивши Министар одбране
43. GERALD KAUFMAN Британија Члан Блерове Лабуристичке партије
44. NIGEL LAWSON Британија Бивши Министар финансија
45. DAVID HUNT Британија Комисија за борбу против антисемитизма
46. SIR LEON BRITTEN Британија Председник GАТТ Комисије
47. SIR ALFRED SHERMAN Британија Бивши саветник Маргарет Тачер
48. PETER MENDELSOHN Британија Блеров саветник, Министар трговине
49. DAVID HANNEY Британија Британски амбасадор у УН
50. NORA BELOFF Британија Дописник Оbservera
51. MAURICE SAATCHI Британија Организатор студентског протеста у БГ '97.

52. CARLOS WESTERNDORP Шпанија Представник међународне заједнице у БиХ
53. JORGE SAMPAIO Португал Председник Португалије
54. RICHARD GOLDSTONE Ј. Африка Бивши председник Хашког Трибунала
55. BRONISLAW GEREMEK Пољска Администратор ОЕБС
56. GIANNI DE MICHELLIS Италија Бивши Министар спољних послова
57. RUPERT MURDOCH Аустрал. Медијски магнат
58. JAMES WOLFENSON Аустрал. Председник Светске банке
59. EUGEN LANSKI Чешка Потпредседник Чешке републике

60. HENRY WEINNANS Холандија Бивши Министар спољних послова
61. PETRU ROMAN Румунија Бивши Премијер, вођа Демократске партије
62. GYORGY KONRAD Мађарска Председник Светског ПЕН клуба
63. EDGAR BROMFMAN Канада Председник Светског Јеврејсхог Конгреса
64. SIMON WIESENTAL Aустрија "ловац на нацисте"
65. TEDDY KOLEK Израел Градоначелник Јерусалима, мрзитељ Срба
66. SIMONE WAIL Франц. Бивша председница Европског Парламента
67. ROBERT BADINTEUR Франц. Председник чувене "Бадинтерове комисије"
68. BERNARD-HENRY LEVY Франц. Филозоф, предводник групе србомрзитеља
69. ANDRE GLUCKSMAN Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
70. JACQUES DERIDA Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
71. ALAIN FINKELKRAUT Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
72. LORAIN FABIUS Франц. Бивши Премијер
73. TANSU CILER Турска Бивша Премијерка
74. DANIEL COHN-BENDIT Франц. Вођа студентског протеста из 1968.
75. GABY GLUMAN Шведска Председница шведског ПЕН клуба
76. JACQUES ATALLY Франц. Председ. Европске банке за обнову и развој
77. RICK SALUTIN Канада Писац, учесник студентског протеста у БГ '97.
78. JOSEF "JOSHKA" FISHER Немачка Министар спољних послова
79. HELMUTH KOHL Немачка Бивши немачки Канцелар
80. FREIMUT DUWE Немачка Изасланик ОЕБС за слободу штампе
81. LUC LEVY Франц. Директор Француског културног сентар у БГ
82. BERNARD KUSHNER Франц. Србомрзитељ, увек са непријатељима Срба
83. JACK LANG Франц. Бивши Министар културе
84. LAZAR MOJSOV Македонија Високи функционер бивше Југославије
85. MICHAEL FRIDMAN Немачка Саветник бившег Канцелара Кола
86. ISRAEL KELMAN Аустрија Власник 51% пљачкашке Дафимент банке
87. MARGARET KOCH Швајцарска Председница Швајцарске конфедерације

88. BORIS YELTSIN Русија Бивши Председник Русије
89. YEGOR GAIDAR Русија Бивши Премијер
90. ANDREY KOZIREV Русија Бивши Министар спољних послова
91. SERGEY KIRIENKO Русија Бивши Премијер (1998.)
92. YEVGENI PRIMAKOV Русија Бивши Премијер (1999.)
93. ALFRED KOCH Русија Бивши заменик Премијера (до 1997.)
94. ANATHOLY CHUBAIS Русија Бивши Јелцинов саветник
95. GENADI BURBULIS Русија Бивши Министар финансија (код Гајдара)
96. VLADIMIR ZYRINOVSKY Русија Вођа Либерално-демократске партије Русије
97. GRIGORY YAVLINSKY Русија Вођа Блока Јаблоко (партије центра)
98. MICHAEL ZADORNOV Русија Министар финансија (код Примакова)
99. SERGEI STEPASHIN Русија Министар унутрашњих послова
100. SERGEI LAVROV Русија Амбасадор Русије у Уједињеним Нацијама
101. BORIS BEREZOVSKY Русија Билионер, медијски магнат
102. BORIS NIEMTSOV Русија Бивши заменик Премијера Кириенка
103. ALEXANDER RUTSKOY Русија Вођа побуне у Руском парламенту
104. PETER AVEN Русија Бивши Министар слољне трговине
105. MICHAEL FRIDMAN Русија Банкар, са Авеном сувласник Алфа банке
106. VLADIMIR GUSINSKY Русија Медијски магнат, пред. Руског Јеврејског Конг.
107. MICHAEL HODOROVSKY Русија Менател Банка
108. ALEXANDER SMOLENSKY Русија Престоничнаја Банка
109. VITALY MALKIN Русија Руска Кредитна Банка
110. VLADIMIR YASIN Русија Министар економије (код Черномирдина)
111. ANATOLY SOBCHAK Русија Градоначелник Санкт-Петерсбурга
112. YULLY VORONTSOVI Русија Бивши амбасадор Русије у УН
113. YEFIM ZVIAGILSKY Украјина Бивши Премијер
114. SONJA LICHT Југославија Председница Сорош фонда за Југославију
115. CZESLAV MILOS Чешка Нобеловац, тражио бомбардовање Срба
116. DAVID KALEFF САД Саветник за јавне односе код Милана Панића
117. LASLO SEKELY Југославија Дописник многих Сорошевих издања
118. DRAGOSLAV AVRAMOVIC Југославија Бивши Гувернер НБЈ, "вођа опозиције"Овом списку треба додати Хилари Клинтон, чији је отац Јеврејин (њен супруг Бил Клинтон је председник са највећим бројем Јевреја у својој администрацији, у целокупној америчкој историји), Дафину Милановић - која је опљачкала српски народ када му је било најтеже, Слободанку Груден -бившу градоначелницу Београда, Капетана Драгана - ратног профитера. Сви они су Жидови!

САД као највећа светска сила су потпуно под јеврејском контролом. Јевреји, иако чине мање од 3% становништва САД поседују преко 80% политичке моћи у САД. Преко 60% укупног капитала САД се налази у јеврејским рукама. САД владају светом - а САД-ом владају Јевреји!

Сви знамо да је Велика Британија уз САД била главни хушкач рата против Србије. Треба знати да је јеврејски утицај после САД највећи баш у Великој Британији. Она је још у 19. веку потпала под јакјеврејски утицај. Светски центар јеврејске моћи је тада био у Лондону, после се преселио у Њу Јорк, где је и данас. Зато и није чудо да је Велика Британија заговорник уништења Србије.

За време рата против Србије, наш народ се као и увек уздао у помоћ братске Русије; међутим, осим лепих речи нисмо ништа добили иако је руски народ био за упућивање војне помоћи Србији, иако се пријавило на хиљаде добровољаца да се боре са Србима. Међутим, и Русија се налази под јеврејском влашћу. Данас у Русији живи око три милиона Јевреја, од тога милион у Москви. Преко 60% руског капитала припада јеврејском бизнису који држи 12 јеврејских породица. Када то знамо, зар треба да нас чуди зашто од Русије нисмо добили помоћ?

Иста ситуација је и у Немачкој, Француској и осталим европским земљама. Све оне су под јеврејском влашћу.ЈЕВРЕЈИ ВЛАДАЈУ СВЕТСКИМ ФИНАНСИЈАМА

Многи од вас ће се запитати, како су то Јевреји успели да приграбе толику моћ и богатство? 0 Јеврејима се увек говорило као о "јадном, напаћеном народу кога су кроз историју увек угњетавали и прогањали". Поставља се питање: зашто су Јевреји кроз векове били прогањани? Зашто нико није могао живети са њима? Сами Јевреји ће рећи да су прогањани због своје вере, али то није прави разлог. Јевреје нико није прогањао због њихове вере, већ због њихових паразитских и експлоататорских навика. Јевреји су, вероватно, једини народ који никада није имао своју земљу или државу. Зато су стекли паразитски менталитет у тумарању светом, тражећи народ-домаћина на чији рачун могу да се издржавају и обогате не узвраћајући никаквим добром.

Историја новца и контроле над њиме је историја слободе и ропства, т.ј. историја економских окова и слободе. Јеврејин то врло добро зна. Јеврејин је одавно експерт у економском поробљавању људи путем банкарства, давањем зајмова и зеленаштва.


ЗЕЛЕНАШТВО

Позајмљивање новца са каматом је моћно оруђе у стицању финансијске власти над другим људима. Не само да онај ко узима зајам бива слуга ономе ко даје зајам, због новца који му дугује, већ и зато што мора да плати више него што је позајмио. Јеврејин у економском животу никада није био произвођач, он никада не обрађује земљу, он не прокопава канале, он не гради мостове. Он је увек посредник, банкар, адвокат. Јеврејин воли да тргује, али да тргује туђим трудом. Јеврејин је обичан експлоататор.Како Јевреји успевају да економски (а тиме и политички) завладају неком државом? Најједноставније речено: јеврејски банкари дају зајам некој држави, а као залог траже некретнине, имовину државе. Када дође време исплате зајма, захваљујући каматама, банкарима треба да се исплати много више, па им држава радије предаје у власништво заложену имовину. Мало по мало, банкари временом узурпирају ту државу, самим тим што постају власници огромног броја њених некретнина.

Јевреји су постали зајмодавци у већини европских земаља позајмљујући - државама, владарима, трговцима и земљорадницима - свакоме коме је новац требао. Реч Јеврејин је постала синоним за речи зајмодавац и зеленаш.

Данас, Јевреји држе светске финасије у својим рукама. Крунски догађај у јеврејском задобијању финансијске контроле, збио се када је у САД донет "Акт о федералним резервама" који је 23. децембра 1923. године потписала јеврејска марионета од председника Вудроу Вилсон. Главни архитекта овог плана био је, наравно, Јеврејин Пол Варбург из банке Кун, Леб и Компани. Овај законски акт створио је корпорацију "Банку федералних резерви", чије деонице поседују или контолишу јеврејске банкарске фирме.

Систем федералних резерви Јеврејима пружа могућност да оплођују сопствени новац (новчанице федералних резерви и вредносне папире), пуштајући га у "оптицај" и на тај начин манипулишу зајмовима и каматним стопама. Америка је сада потчињена господарима који су створили власништво над новцем.

Када би нека страна сила хтела да тајно преузме државу, најсигурнији метод би јој био поседовање и штампање целокупног новца у држави. Уосталом, то је рекао и председник Џејмс Гарфилд: "Ко год контролише количину новца у оптицају, у било којој земљи, апсолутни је господар целокупне индустрије и трговине у њој." То је управо случај са јеврејском Банком федералних резерви, као и код других централних банкарских система широм света. Јевреји имају економско господарство над целим светом.ПОЛИТИЧКА ВЛАСТ

Видели смо да Јевреји имају економско господарство над целим светом. Онда није никакво изненађење што Јевреји имају и политичку моћ целог света. Лидери у целом свету су постали јеврејске лутке и климоглавци, савијају се и клањају пред силом јеврејске кесе (погледајте само нашу "опозицију"). Они су везани обавезом према Јеврејима, јер су их они поставили на места на којима се налазе. Јевреји увек праве сигуран избор, постављајући на политичке положаје кукавичке и издајничке типове, или оне који имају јеврејски материјалистички и рушилачки начин размишљања.

Контрола коју су задобили над политичким лидерима практично их ставља на чело сваке државе. У Америци су имали утицај на сваког председника, као и на многе конгресмене још од доба Вудро Вилсона.

У многим државама беле расе Јевреји су формирали политичке групе за лобирање чији су моћ и утицај далеко изнад свих других. Јеврејски лоби у Америци има 125 комитета за политичку акцију (РАС) и њихов политички циљ се брижљиво чува. Ове комитете контролише америчко-израелски комитет за јавне послове (АIРАС), који је огранак израелске амбасаде у Вашингтону. АIРАС је тако лоби који ради у корист стране владе.

Ове организације могу да изаберу политичаре који су наклоњени Израелу и да учине да про-амерички политичари изгубе на изборима. Контролишу усељавање, нацрте закона, говоре конгресменима како да гласају или их на то приморавају, и старају се да помоћ непрестано долази у Израел! У сукобу Израела са арапским нацијама САД су увек на страни Израела. Израел бомбардује Либан кад год им се прохте и ником ништа. Нема НАТО интервенције, нема чак ни осуде тих напада. Зашто? Зато што Јевреји владају америчким јавним мњењем преко својих медија и тако обезбеђују подршку за криминалну државу Израел. Јеврејске групе за притисак непрестано "лобирају" за њихов Израел у свакој државној институцији САД. Ту јеврејски комитети представљају највећи извор новчаних донација за цео Конгрес. Дакле, Јевреји су, у ствари, сам Конгрес. Они имају политичку доминацију над америчком владом.

Јевреји желе власт над целим светом. Овај план јасно је изразио члан "Комитета за стране односе", Јеврејин Џејмс П. Варбург у сведочењу пред америчким Сенатским комитетом за иностране односе 17. фебруара 1950. године:"Имаћемо Светску владу, свидело се то вама ипи не. Једино је питање хоће ли се до те владе стићи освајањем или концензусом."

Да би дошли до светске владе, морали су да се обезбеде начини којима ће се она оснажити и помоћу којих ће се светом управљати. То средство су Организација Уједињених Нација - главни инструмент светске владе. Уједињене Нације (као и Лига Народа) сујеврејски план и програм. Промовисали су их и подржавали Јевреји да би служили јеврејским циљевима. Пар година после успостављања УН, Јеврејин Давид Бен Гурион, први председник републике Израел, изјавио је: "Наша-јеврејска - политика мора да буде јединство људске расе. Ми сматрамо да је идеал Уједињених Нација - јеврејски идеал".

Када држава постане члан Уједињених Нација, она предаје свој суверенитет и независтан статус. Потпада тада под међународни закон Јевреја и није слободна да одлучује о сопственој судбини. За то нема бољег доказа од америчког рата са Ираком (операција "Пустињска олуја"). САД нису деловале у складу са својим Уставом нити путем Конгреса, већ према резолуцији УН. Америка није суверена држава и она је потчињена диктатима Уједињених Нација које контролишу Јевреји.

Јеврејин Барух Леви је још давно, средином 19. века, сасвим отворено изнео крајње циљеве Јевреја:

"Јеврејски народ као целина биће свој сопствени Месија. Он ће постићи впаст над светом разарајући остале расе, укидајући границе, уништавајући монархије и успостављајући светску репубпику у којој ће Јевреји уживати привилегију грађанства. У овом новом светском поретку Јевреји ће дати све вође и они неће имати опозицију. Владе разних народа које формирају светску републику пашће без тешкоћа у руке Јевреја. Онда ће јеврејски владари бити у могућности да укину приватну својину и да свуда искоришћавају ресурсе држава. На тај начин испуниће се циљ ТАЛМУДА који каже да ће Јевреји, када дође време, имати имовину целог света у својим рукама".
("Из писма Карлу Марксу" – Le Revue d’ Paris, стр. 574, 1. јун 1928. године)

Данас видимо да су Јевреји испунили већину својих планова. Главни механизми помоћу којих Јевреји успевају да држе контролу и владавину над белим европским народима и целом планетом су: капитализам, комунизам, масонерија и демократија.

КАПИТАЛИЗАМ

Код капитализма је ствар више него јасна. Јасно се види ко је у задњих 200 година успео да узме у своје руке богатство целог света или да га бар стави под своју контролу. Погледајте само овај наш свет данас. Све се врти око материјалних ствари, док су духовност, морал и народне вредности готово потпуно нестале.

КОМУНИЗАМ

Велика је заблуда да је комунизам "руски" - он је у потпуности јеврејски изум и дело. Отац комунизма, КАРЛ МАРКС, био је син јеврејског рабина, а право име му је МОЗЕС МОРДИЧИ ЛЕВИ. Иако су Јевреји највећи корисници капитализма, они су увидели да је питање њихових злочиначких циљева везано баш за успех комунизма. Комунизам се показао као моћно оруђе за цепање европских народа, рушење њихових националних држава, борбу против беле Европе, за остварење јеврејске политичке владавине у свету.

У рату Србије против Турске, Маркс је изјавио да његово срце није на страни оних који се боре за слободу, већ на страни Турске. Нас Словене је сматрао неспособним и да ћемо "увек бити ђубриво за ђубрење туђих њива". У бившем СССР-у, све Марксове анти-словенске мисли су "прочишћене" из његових књига!
Јеврејин Хенри Ватон, који је био међу раним јеврејским комунистичким вођама у Америци, у својој књизи "Програм за Јевреје" јасно признаје ко је и зашто измислио комунизам:

"Комунизам је судбина човечанства. Постоји само једно дело из социологије, а то је Марксов КАПИТАЛ. Само Јеврејин може да напише такво дело".
Слом царске Русије, т.ј. Октобарску револуцију 1917. године, су иницирали Јевреји. Амерички Јевреји су употребили 20 милиона (садашња вредност од најмање 5 милијарди) долара од новца америчког народа да спроведу бољшевичку револуцију. Имена која су се у тој јеврејској револуцији највише истицала су: Троцки (право презиме Бронштајн), Стеклов (Нахамкес), Мартов (Зедербаум), Зиновјев (Апфелбаум), Рамењев (Розенфелд), Суханов (Гимел), итд. Сви они су били Јевреји! Веровало се да је једини Рус био Владимир Илич Лењин, али је касније утврђено да и он био Јеврејин по мајци.

После револуције и доласка комуниста на власт, почела је крвава бољшевичка диктатура у којој је убијено 60 милиона руских националиста. Ко год је увиђао зло комунизма, био је убијен. Тако је Русија од највеће европске силе постала јеврејско-бољшевичка тамница за братски руски народ.

Колико је руски народ био запостављен у бољшевичком СССР-у, т.ј. колика је јеврејска моћ, показују следећи подаци:
- од 556 главних функционера у првој Совјетској комунистичкој влади, преко њих 400 су били Јевреји ("Liberty Bell", Vol.8, No.1, 1. септембар 1980.)
- од првих 119 чланова комунистичког Руског савета који влада Русијом, 81 је био Јеврејин ("Rulers of Russia'', Д. Факси, 1938. година)
- 1936. године за време владавине Стаљина, на 98% водећих позиција у Русији налазили су се Јевреји ("Јеврејски рат за опстанак", 1945.)

МАСОНЕРИЈА

Јевреји сами не би успели у својим настојањима за потчињавање света да немају своје верне слуге и помагаче. Ових јеврејских колаборатора највише има међу нашом сопственом расом. Легло ових белих изрода је у слободној масонерији. У најкраћем, масонерија је тајно друштво подељено на 33 степена чији је задатак да обухвати врхове друштва и повеже их у "братски ланац" чије крајеве држе нечије невидљиве руке, а те руке су наравно јеврејске.

Да видимо шта сами Јевреји кажу за своје најоданије сараднике. Часопис Јеwish Тribunе је писао у вези масона: "Масонерија се заснива на јудаизму. Елиминишите јудејска учења из масонских ритуала и шта ће онда од ње да остане?" Јеврејска енциклопедија, капитална јеврејска књига, поносно истиче: "Технички језик, симболика и ритуали масонерије су препуни јевреjских идеја и термина."

Треба имати у виду да многе књиге о масонерији и масонима пишу сами масони, како би сакрили праву улогу масонерије и приказали је као безазлено удружење.

ДЕМОКРАТИЈА

Демократија је јеврејски изум који се тренутно највише потенцира. Сведоци смо да нас свакодневно бомбардују изјавама о неопходности демократизације, о "слободном демократском свету". Све то лепо звучи, али шта је заправо демократија? Једноставно речено, демократија је владавина туђина, или још боље демократија је владавина Јевреја. Видели смо да Америком, Британијом, Русијом не владају Американци, Британци и Руси већ Јевреји. Демократија омогућава Јеврејима да се као странци попну на највиша места у свакој држави. Нама свакодневно пуне главу како је демократија "облик владавине у коме народ сам одлучује о својој судбини". Да је то тачно Србија никада не би била бомбардована, пошто је већина Американаца и Британаца била против бомбардовања, али њихове јеврејске владе се нису обазирале на вољу грађана и бесомучно су бомбардовали нашу отаџбину.

Многи сматрају да само треба сменити Милошевића и тада ће све бити идеално, ући ћемо у демократску Европу, добићемо кредите и тећи ће мед и млеко. Многи наседају на пропаганду како демократија (Јевреји) није против Србије и српског народа, већ само против Милошевића и његовог режима. Ако је то истина, зашто су бомбардовали Србију убивши при томе хиљаде цивила? Зашто су ти "хуманисти" гађали болнице? Зашто су бомбе падале на школе? Зар су и деца војни циљеви (број убијене деце приликом бомбардовања износи 79)? Ако су они толики борци за људска права, зашто је после њиховог доласка на Косово протерано преко 150 000 Срба? Зашто допуштају да преостале Србе шиптари убијају и пале им куће? Зашто се допушта дивљим муслиманима да уништавају српске цркве и манастире? И поред свог тог дивљања шиптарских терориста, "мировне снаге" малтретирају преостале Србе, упадајући им у куће (наводно траже оружје) и понашају се према њима као према стоци. Па, ко још може да поверује у хуманост тих крволока? Као разлог бомбардовања Србије, ти зликовци су навели постојање масовних гробница у којима је наводно покопано на десетине хиљада шиптара. Па где су те силне гробнице? Нема их! То је био само изговор да се Србија бомбардује и да јеврејска ударна песница НАТО пакт окупира Косово.

И поред свега тога, гомила плаћеника из "демократске опозиције" уверава српски народ како "демократија" није против Србије! Они чак тврде да су они којим случајем били на власти до бомбардовања не би ни дошло, и да је за све крива садашња власт. Морамо схватити да је проблем Косова настао много пре Милошевића. Срамотни ултиматум из Рамбујеа нико није могао потписати. Његово потписивање би значило окупацију целе Србије. Док је НАТО бомбардовао Србију и сада док преостале Србе на Косову убијају, "лидери опозиције" се састају са тим крвницима, смешкају се, љубе им руке (брадати Драшковић) и примају њихове заповести. Врхунац њиховог "патриотизма" је било присуствовање устоличењу хрватског председника, усташе Месића који је учествовао у разбијању Југославије и који се преко ноћи претворио у "демократу". Уз то, главни адут "опозиције" Драгослав Аврамовић је Јеврејин!

Многи сматрају да Србија не може да опстане без страних (јеврејских) кредита. Наш народ треба да зна: уколико би Србија приступила Међународном Монетарном Фонду (ММФ), први одобрени кредити биће намењени искључиво "сервисирању дугова" заосталих из претходне пропале државе. ММФ и Светска Банка су јеврејске творевине уз чију помоћ Јевреји држе економску моћ над целим светом. "Слободна трговина" је такође јеврејски изум. Јевреји су увели своју валуту "еуро" у циљу брже контроле читаве европске економије. Слободна трговина је смрт за националну економију а тиме и за национални суверенитет. Као доказ погубности приступања светским (јеврејским) економским токовима можемо узети пример суседне Бугарске. Бугари су по налогу ММФ извршили све стране захтеве и одговарајућа "структурална прилагођавања". Сви ти захтеви и препоруке ММФ циљали су да изазову катастрофалне учинке. Бугарски народ је данас на ивици глади и бори се за голо преживљавање. Наравно стручњаци ММФ и домаћи агенти, редовно сву кривицу сваљују на "неспособност" и "некомпетентност" политичара на власти. Слична ситуацијаје и у Румунији.

Права истина је да је Јеврејима Балкан веома битан због свог стратешког географског положаја и њихов циљ је да читав Балкан постане њихова колонија. Због тога је и разбијена претходна Југославија, а притисак је највећи на Србију као највећу силу на Балкану (што смо током историје много пута доказали). Због тога се Србија мора уништити као највећа сметња њиховим циљевима.

И на крају, колико је ММФ и слободна трговина добра за европске народе види се по томе што је у целој Европи све већа стопа незапослености, све су чешћи штрајкови експлоатисаних радника, и све већа имиграција обојених странаца у Белу Европу.

ДЕМОКРАТИЈА ЈЕ ПРИКРИВЕНИ КОМУНИЗАМ

Већина српских (и светских) "демократских" политичара су "бивши" комунисти (Драшковић, Ђинђић, Драгослав Аврамовић сам признаје да је одувек био левичар). Као што комунизам не признаје нације, тако је и демократија против националних држава. Јеврејин Весли Кане Кларк, командант НАТО снага, изјавио је за СNN:

"Не заборавимо где је порекло проблема. У модерној Европи нема места за втнички чисте државе. То је идеја из 19. века а ми покушавамо да пређемо у 21. век; и то ћемо учинити са мултиетничким државама".

Модерна демократска Европа је против националних држава и националног суверенитета. То практично значи да Србија не припада Србима, већ на њу имају право и шиптари, цигани и муслимани.

То није никакво чудо када знамо да Европом не управљају Европљани већ Јевреји и њихове слуге. Јевреји желе "модерну Европу" пуну муслимана, цигана и црнаца. У ратовима у Босни, на Косову и Чеченији, јеврејски медији су увек на страни муслимана и увек против белих људи - Словена. Зашто је демократија увек против белих људи, и зашто се толико залаже за уништење Беле расе?

РАТ ПРОТИВ БЕЛЕ РАСЕ

Јевреји мрзе Белу расу јер је Бели човек једина препрека ка њиховом циљу да владају целим светом. Бели човек је најкреативније, најпродукгивније и најинтелигентније створење које је Природа икада створила. Јеврејин то врло добро зна и зато се толико труди да уништи Белу расу. Зато Јевреји проповедају "једнакост" и желе да се Бели човек меша са обојенима како би нестао као врста. Ту теорију "једнакости" је врло лако срушити. Све оно чему се дивимо на овој планети, наука и уметност, технологија и изуми, све је то дело Белог човека. Сви знамо да не постоје обојени научници, доктори, филозофи, књижевници. Обојени могу да егзистирају само уз Белог човека као паразити. Тамо где обојени живе сами (на пример у Африци), још живе на нивоу од пре хиљаду година, без икаквог напретка.

Основни инструменти којима Јевреји под маском демократије уништавају Белу расу су расно мешање, абортус, наркоманија, хомосексуализам и порнографија.

РАСНО МЕШАЊЕ

Ако погледамо трендове у холивудским филмовима и на телевизији, видећемо да су међурасно мешање и међурасни бракови све више заступљени. Јевреји су доминирали филмском индустријом од самог њеног настанка. Филмове који представљају међурасне бракове у позитивном светлу написали су, режирали или финансирали управо Јевреји. У холивудским филмовима позитивци су увек црнци док су негативци увек белци. Такође, сви главни полицајци, судије, ракетни научници и генијални доктори су увек црнчуге иако за то нема никакве основе у стварном животу.

Марксистички Јевреји су стајали у позадини покрета за "грађанска права" у Америци који је сломио баријеру између беле и обојених раса. Јеврејин Џоел Спингарн је основао и предводио "Национално удружење за прогрес обојених људи" 1909. године. После његове смрти организацијом је руководио његов син Артур све до 1965. године. Тада је организацију преузео опет Јеврејин, Кеви Каплан. Јеврејин дакле ради за ствар црнаца и обојених раса, како би их уздигао, док у исто време руши статус белог човека. За оне који још сумњају у заверу против беле расе имамо следећи податак: 12. јануара 1952. у комунистичкој Мађарској, у Бидимпешти је одржан специјални јеврејски састанак "Кризног савета европских рабина". На том састанку рабин Емануел Рабинович је изјавио:

"Могу са сигурношћу да изјавим даје последња генерација белих жена сада рођена. Наша контрола над комунизмом ће у интересу мира и брисања међурасних тензија, забранити белцима да се мешају међусобно. Бела жена ће морати да се спари са припадницима тамних раса, а бели мушкарац са црном женом. Тако ће бела раса коначно нестати, јер мешање обојених са белцима значи крај за белог човека. Наш најопаснији непријатељ ће постати само сећање."

На жалост, Јевреји су веома успешни у својим плановима. Организација Уједињених Нација која је јеврејска творевина радосно саопштава да тренутна популација људи на планети износи 6 милијарди људи, од чега бела раса сачињава свега 6%, од чега су само 2% беле жене способне за рађање. До 2025. године популација на планети биће око 10 милијарди људи од којих ће белаца бити мање од 4%. У Србији ће за 20 година српски народ постати мањина у сопственој отаџбини због свог ниског наталитета и прекобројног (животињског) рађања цигана, шиптара и муслимана. Ако се трендови наставе, за мање од 230 година српски народ ће у Србији потпуно нестати као народ беле европске расе. И све то у име демократије, једнакости и људских права!

Јеврејска тактика је хушкање обојених раса против белаца. Мада промовишу "једнакост" обојених, дубоко у себи уопште не маре за њихову добробит. То се лепо видело приликом агресије на Србију, када су НАТО авиони убијали шиптаре који су се враћали на Косово, само да би имали оправдање за бомбардовање Србије.

Погледајте само тренутну ситуацију у Србији, мало па се појави у медијима (и опозиционим и режимским) како су цигани угрожени, како их малтретирају, итд. (у томе предњачи БЛИЦ, праве демократске новине које форсирају хомосексуализам). Нигде се међутим не спомиње да ти цигани неће да раде, да радије просе, да краду и пљачкају Србе, шире болести због своје "чистоће", итд. Велики број кривичних дела у Србији чине баш цигани, муслимани и шиптари. Ипак, нама Србима се сервира да треба са њима да живимо заједно, да се волимо и поштујемо. Србима се сервира одвратна турска музика, главне естрадне звезде су Џеј, Синан, Шабан, Лепа Брена (Фахрета Јахић), Ђогани, Шемса, итд. Нарочито је погубан утицај Емира Кустурице који нас Србе приказује као цигане и стоку. Наравно, он за те "филмове" од Јевреја добија награде и важи за великог "уметника'. Његов пријатељ Неле Карајлић изјављује да "сви ми имамо циганске крви у себи". Можда он има, али ми Срби нисмо цигани, ми смо Словени припадници Беле расе!

Треба да се зна: у Србији само чисто расни белци су прави Срби! Ово, наравно, важи и за друге беле нације - било да су то Мађари, Русини, Немци, Бугари, Словаци или Румуни. Они који су мање или више мешани са обојенима, циганима, Турцима и Јеврејима су само монгрили и ништа више.

Нашу Белу расу чини 5 основних подтипова: нордијски, динарски, медитерански, алпински и источно-прибалтички. Међу нама Србима, најзаступљенији је динарски подрасни тип. Српско име води порекло од Аријеваца из Средње Азије и означавало је припадност војничком племству које се борило као претходница Словенства. Дакле, ми Срби смо Аријевци. Ми морамо бити свесни вредности своје крви и не смемо је прљати у сврху разних демократија, "једнакости" и осталих јеврејских творевина. Расно мешањеје смрт за Белу расу а тиме и за Србију и српски народ.

АБОРТУС

Још један вид борбе против Беле расе је абортус. Сасвим је логично зашто су Јевреји заговорници абортуса и што већина Јевреја "брани право" жене да се подвргне чедоморству. Зато није изненађујуће када откријемо да у Америци већину клиника за абортус воде Јевреји или у њима раде јеврејски доктори. Сматра се да је широм света до сада убијено око 35 милиона деце беле расе, која су жртвована по плану о абортусу који су наметнули Јевреји. Наиме, судија Јеврејин Блекмун, говорећи у име Врховног суда САД 1973. године тврдио је да је за извођење абортуса "легално". Блекмуново мишљење засновано је делом и на медицинској етици и стандардима још једног Јеврејина, др. Еденштајна.

Да је абортус убиство, показују најновија истраживања која доказују да фетус осећа и грчи се од бола. Треба истаћи медицинске грозоте побачаја, после којих многе жене остају телесно и душевно оштећене, а неке и умиру. Ту је још и ризик да жена после абортуса више не може имати децу.

Док је за Беле народе, а нарочито за угрожени српски народ, утробно чедоморство равно самоубиству - Јеврејима је абортус средство "демографског планирања", а монструмима из појединих компанија које се баве производњом козметичких препарата - извор баснословног (крвавог) профита, јер за њих остаци убијених беба представљају производни материјал!

Пошто нама Србима прети биолошки нестанак, ми се морамо свим силама борити против абортуса. Абортус треба одобрити једино у случају силовања, када је у питању расно мешање (што је Српска православна црква чинила за време Турака), када је угрожено здравље мајке и када је евидентно да ће се плод развити у дегенерисану креатуру.

НАРКОМАНИЈА

Све већа опасност за нашу расу и нацију је наркоманија. Број наркомана је све већи и уместо да се уведу оштре мере против наркоманије, Јевреји и либерали се залажу за легализацију лаких дрога, тврдећи да су оне "безопасне, па чак и корисне". Данас се слободно продају амблеми са листом марихуане и ником ништа! Теза да су лаке дроге безопасне и да не стварају зависност је обична лаж! Лаке дроге делују на мозак, марихуана уништава плућа, постепено ствара зависност и лаке дроге су само први коак ка хероину и кокаину. Демократија даје наркоманима сва права уз образложење да свако има право да са својим животом ради шта жели. Међутим, сви знамо да наркомани шире болести (пре свега сиду), да су спремни на свако разбојништво па и убиство како би се домогли новца за дрогу. Наркомани чак имају привилегију, када изврше неко кривично дело, њима је олакшавајућа околност то што су наркомани. Увек добијају благе казне и тиме се само подстичу на нова кривична дела. Јеврејима је циљ да све дроге постану нормална појава као што је и алкохол постао нормална појава. Ми Срби не смемо у име "људских права" дозволити да нам дрога трује омладину и морамо се борити свим силама против тог зла. За дилере дроге треба увести смртне казне.

ХОМОСЕКСУАЛНОСТ

Захваљујући демократији то је постала нормална појава. Хомосексуалност је злочин против природе. Цела Природа обзнањује да је сврха полног сазревања размножавање и самим тим и очување врсте. Хомосексуалност не размножава нити чува врсту. То је неприродна и самоубиствена перверзија. И овде се демократе позивају на "људска права". У "демократским земљама" хомосексуалци имају сва права, склапају бракове па чак усвајају и децу! Можете мислити како ће та деца бити васпитана и какви људи ће постати. Наравно, хомосексуалци шире сиду, али то је демократији и циљ.

Да ли је то оно што желите за Србију?

ПОРНОГРАФИЈА

Још један вид борбе против морала и пристојности белог човека. Порнографија је никла у демократској Јудео-Америци. Порнографија је болесна перверзија где је жена предмет животињског иживљавања. Данас видимо да се порнографски магазини и видео касете налазе у слободној продаји, па чак се и на телевизији емитују болесни порнографски филмови. Последице порнографије су сексуални злочини над децом и женама, разорени морал и појава људи звери.


Јевреји су сами по природи болесни и перверзни. Узмите на пример Вуди Алена и његове болесне филмове оптерећене сексом. Овај Јеврејин је у приватном животу оженио своју усвојену азијатску ћерку. Моралан човек нема шта! Или узмите Сигмунда Фројда, чије се учење заснива на наводном примату сексуалности у људској психи и души као органу за задовољавање инстинката. Наравно, ово болесно учење је проглашено науком будућности, све у циљу испирања мозга белим народима. Још Један познати јеврејски перверзњак је био Чарли Чаплин, чија су опсесија биле малолетне девојчице. Овај перверзњак је био оженио две малолетнице (од којих је једна имала само 14 година), које су после развода од Чаплина изјавиле да их је он терао на разне перверзије и блудне радње.

ШТА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА

Демократија је дакле, једна велика лаж која је уперена против читавог човечанства. Демократија је у потпуној супротности са Природним законима. У демократији, гласови пијанаца, наркомана, курви, педера, лопова, неписмених простака, убица, цигана, анархиста, разних поремећених лудака и осталог олоша изједначавају се са гласовима професора, сељака, официра, домаћица, доктора, вредних радника, школованих и нормалних људи. Размислите сами, да ли је то праведно? Демократија је јеврејска стратегија усмеравања маса у одређеном правцу, баш као што каубоји воде велика крда. Све што је потребно - то је мало буке и комешања на десној страни, како би се стадо натерало да скрене улево. "Јеврејска лига против клевета и лажи" у својој рекламној брошури тврди "да је посвећена испуњењу америчког демократског обећања и да се супроставља претњама сигурности демократије" (на који начин то ми Срби најбоље знамо).

У колевци демократије САД-у можете да чините све што вам је воља; можете пљунути на државну заставу, можете објављивати и рекламирати најопакију дечју порнографију, можете ружно урлати право у лице отмених дама, можете пропагирати употребу дрога и истребљење свих белаца. Све може да прође. Па, готово све. Постоји једна ствар коју не можете рећи, а да не изазовете политички терор. Не можете говорити против Јевреја. Учините то и око вас ће демонстрирати, претиће вам смрћу, бићете оклеветани у медијима (које наравно држе Јевреји) и уништиће вас док ће власт то посматрати са одобравањем, стојећи руку под руку са Јеврејима.

То је најбољи доказ чија је демократија изум и коме она служи. Ми Срби морамо одлучно одбацити ту болест или ћемо нестати као народ.

ЈЕВРЕЈИ ПОДСТИЧУ РАТОВЕ ИЗМЕЂУ БЕЛАЦА

Најмоћније оружје у јеврејском рату против белих народа је изазивање њихових међусобних ратова. Захваљујући свој огромној економској, а тиме и политичкој моћи, Јевреји су кроз векове изазивали ратове међу белим народима. Рабин Рајхорн, говорећи 1869. године на сахрани великог рабина Симеона Бен-Јуде је изјавио: "Захваљујући стравичној моћи наших међународних банака, терали смо хришћане (белце) у ратове без броја. Ратови имају посебну вредност за Јевреје, пошто хришћани масакрирајући се међусобно праве више места за нас Јевреје. Ратови су јеврејске жетве: јеврејске банке се дебљају од хришћанских ратова. Више од 100 милиона хришћана је збрисано са лица земље, а то још није крај."

После Првог светског рата (1918.), гроф Мендсдорф, Јеврејин и аустријски амбасадор у Енглеској, је рекао: "Израел (Јевреји) је добио рат. Ми смо га направили, обогатили се и профитирали од њега".
Када је 1933. године у Немачкој Хитлер дошао на власт, ослободио је Немачку од окова јеврејских банкара и ставио расу у центар државе, истовремено указујући целој Европи на јеврејско зло. Када је ова идеја пустила корен међу другим Аријевским народима, Јевреји су се нашли у незгодном положају и одлучили су да Немачка мора бити уништена до темеља, како никоме више у свету не падне на памет повратак расног идентитета. Августа 1933. године SEMUEL UNTER MEYER, председник "Јеврејске светске економске федерације" сазвао је Конгрес јеврејских вођа из целог света да би објавили рат Немачкој. Овај Конгрес је одржан у Амстердаму. Чим се вратио у САД са овог састанка UNTER MEYER је одржао говор на радио станици WАВС у Њујорку, 6. августа 1933. године у коме је нагласио да су светски Јевреји објавили рат немачком народу и да ће га изгладнети до смрти. То се догодило много пре било које акције коју је против Јевреја предузела Хитлерова влада и читавих шест година пре него што су отпочели војни сукоби 1939. године.

1939. је Немачка после безуспешних преговора у вези бивших немачких територија и области, луке Данзинг (90% насељене немачком нацијом -данашњи Гдањск - и одвојене територије Источне Пруске) окупирала Пољску коју су Британци гурнули у рат дајући јој гаранције у случају рата. Јевреји су преко бољшевичког СССР-а и демократске Велике Британије спремали рат Немачкој. Хитлер је разумео смртоносни Јеврејски план и упозоравао Енглеску да не игра јеврејску игру. У свом говору из септембра 1939. године је рекао:
"У бројним приликама нудио сам пријатељство немачког и енглеског народа. Моја цела политика је била грађена по идеји тог разумевања. И увек сам био одбијен... Ми знамо да цели британски народ не може због тога да буде одговоран. То је јеврејска плутократија и владајућа демократска класа која мрзи наш Рајх".

Наравно, Јеврејима је био циљ да два велика бела народа крену у међусобни рат и јеврејска марионета Черчил не прихвата мир са Немачком. Са друге стране, Стаљин је чекао да се у рату Немаца и Енглеза обе силе добро истроше, па тек онда да он удари на већ ошамућеног противника.

КАКО СЕ БОРИТИ ПРОТИВ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА

Јевреји су заузели све позиције моћи у свету: и војне (кроз контролу над САД, УН, НАТО, ЕУ) и финансијске (Светска банка, ММФ, итд), и медијске (телевизија, филмови, радио, новине). Јевреји су успели да загосподаре светом искључиво због наше наивности и неупућености у њихове злочиначке планове. Иако изгледа супермоћна, империја јудео-масонерије је на стакленим ногама, и пошто је заснована противно Природним законима сигурно ће пропасти. Са новим променама које ће доћи, ми Срби морамо бити спремни и већ сада деловати на обнови. Ми морамо одбацити и комунизам и демократију пошто су то два пилета из истог гнезда. Морамо се одрећи и монархије пошто је то потпуно антирасни покрет, т.ј. део демократског система. Потребна је нова свеста која ће изградити трајну националну и расну политику. Док народ остаје расно чист и свестан вредности своје крви, Јевреји га неће савладати. Они могу савладати само народ који нема своју расну вредност! Дегенерисани шиптари, цигани и муслимани не могу играти силу у кичми Европе, јер за то немају никакве основе, не постоје њихови филозофи, књижевници, уметници, научници. Постоје само смрад, ругобе, паразитни слинавци.
Србија нема алтернативу!
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука M-91 4.4.2017. 19:10

Јудео-америчко зло


СРПСКИ НАРОДЕ


Србија и српски народ се налазе у веома тешком положају. После губитка западних српских територија, снашло нас је злочиначко бомбардовање од стране НАТО пакта и окупација свете српске земље, Косова и Метохије. Уз сво ово зло, економска ситуација је очајна. На политичкој сцени су две опције: садашња левичарска власт, која се буса својим патриотизмом, а овамо пљачка српски народ, док њихови синови купују привате фабрике и виле богатећи се на рачун напаћеног српског народа. Са друге стране је "демократска опозиција" која сасвим отворено заступа интересе крвника који су нас бомбардовали и која је спремна да прода Србију и српски народ за њихове паре.

Иза овог прогласа стоји група патриота, која свом народу жели да укаже како су и једна и друга опција за нас погубне. Такође, желимо да укажемо на творце несрећа српског народа и творце свог зла на планети.
КО СТОЈИ ИЗА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА ?

Већ дуже време кружи прича о Новом Светском Поретку. Међутим, нигде се не помиње ко стоји иза тог ужаса. Ко има такву моћ да господари светом, диригује јавним мњењем, политичким и економским збивањима, да покреће револуције и ратове? Ко то за човечанство припрема гору тамницу од оне у којој су уништени и ојађени животи стотина милиона људи под комунистичким бољшевизмом? Ко прети да успостави диктатуру крвавију од бољшевичке?

Одговор је само један: иза Новог Светског Поретка стоје Јевреји и слободни масони!

Можда ће ова наша констатација некога изненадити, можда ће некоме деловати апсурдно, али ми ћемо вам изнети низ доказа и чињеница којима ћемо доказати нашу тезу. При томе се нећемо водити никаквом мржњом и предрасудама, већ искључиво љубављу према истини.

Сви знамо да су САД, као водећа светска сила, биле главни покретач иницијативе да се Срби бомбардују, прво у Републици Српској, а затим и цела Србија. Највеће европске силе - Немачка, Велика Британија и Француска -су такође биле заговорници уништавања Србије. У свим овим земљама власт имају Јевреји и масони! За почетак, навешћемо имена Јевреја који су умешани у рат против Србије у последњих десетак година.


1. GEORGE SOROS САД Quantum фонд за "отворено друштво"
2. LAWRENCE EAGLEBURGER САД БИВШИ амбасадор САД у Југославији
3. HENRI KISSINGER САД Бивши државни секретар САД
4. WARREN ZIMMERMAN САД Бивши амбасадор САД у Југославији
5. MADELEINE ALBRIGHT САД Државни секретар САД
6. RICHARD HOLBROOKE САД Изасланик САД за бившу Југоспавију
7. ALFRED (AL) GORE САД Потпредседник САД
8. WILLIAM COHEN САД Секретар одбране САД
9. SAMUEL BERGER САД Саветник за националну безбедност
10. JAMES RUBIN САД Портпарол Стејт Дипартмента
11. ZBIGNEW BRZEZINSKI САД Бивши саветник за нацирналну безбедност
12. ANTHONY LAKE САД Бивши главни саветник за нацио. безбедност
13. WARREN CHRISTOPHER САД Бивши државни секретар
14. PETER GALBRIGHT САД Бивши амбасадор САД у Хрватској
15. ROBERT GELBARD САД Изасланик САД за бившу Југославију
16. JACKUES KLEIN САД Управник УН за сремско-барањску област
17. JOHN KORNBLUM САД Изасланик САД за бившу Југославију
18. REGINALD BARTHOLOMEW САД Изасланик УН за бившу Југославију
19. JOHN DEUTSCH САД Бивши ЦИА директор
20. RICHARD KAUZLARICH САД Амбасадор САД у БиХ
21. STUART EISENSTAT САД Бивши помоћник Државиог сек. за безбедност
22. STEPHEN OXMAN САД Бивши помоћник Државног сек. за Европу
23. RICHARD SCHIFTER САД Амбасадор у Израелу, изасланик за ЈУ.
24. IRA MAGAZINER САД Бивши главни саветника за безбедност
25. MARAK GOULOING САД Подсекретар Уједињеких Нација
26. JEFFRY SAX САД Творац економског програма за Источну Евро.
27. MAURICE GOLDSTEEN САД Институт за међународну економију
28. ELIE WIESEL САД Нобеловац, захтевао бомбардовање Срба
29. ROBERT FROWICK САД Шеф мисије ОЕБС у БиХ
30. TIM GOULDIMAN САД Мисија ОЕБС у Хрватској
31. DAVID BORNSTEIN САД Портпарол СФОР-а у БиХ
32. TOM LANTOS САД Кoнгресмен, увек против Срба
33. PETER TARNOFF САД Помоћник Државног сек. за политичка питања
34. KATTY MARTHON САД Председница Организације за слободу медија
35. ROY GUTMAN САД Новинар, добио Пулицера за лажи о Србима
36. DAVID KAPLAN САД Дописник ТВ мреже АБЦ из Бих
37. LARRY KING САД Чувени СNN водитељ
38. WOLFF BLITZER САД Извештач СNN-а
39. PETER USTINOV САД Познати глумац, рекао "Срби су ретардирани"
40. STEVEN SPIELBERG САД Познати редитељ и велики србомрзитељ
41. WESLEY KANNE CLARK САД НАТО генерал, ратни злочинац

42. MALCOLM RIFKIND Британија Бивши Министар одбране
43. GERALD KAUFMAN Британија Члан Блерове Лабуристичке партије
44. NIGEL LAWSON Британија Бивши Министар финансија
45. DAVID HUNT Британија Комисија за борбу против антисемитизма
46. SIR LEON BRITTEN Британија Председник GАТТ Комисије
47. SIR ALFRED SHERMAN Британија Бивши саветник Маргарет Тачер
48. PETER MENDELSOHN Британија Блеров саветник, Министар трговине
49. DAVID HANNEY Британија Британски амбасадор у УН
50. NORA BELOFF Британија Дописник Оbservera
51. MAURICE SAATCHI Британија Организатор студентског протеста у БГ '97.

52. CARLOS WESTERNDORP Шпанија Представник међународне заједнице у БиХ
53. JORGE SAMPAIO Португал Председник Португалије
54. RICHARD GOLDSTONE Ј. Африка Бивши председник Хашког Трибунала
55. BRONISLAW GEREMEK Пољска Администратор ОЕБС
56. GIANNI DE MICHELLIS Италија Бивши Министар спољних послова
57. RUPERT MURDOCH Аустрал. Медијски магнат
58. JAMES WOLFENSON Аустрал. Председник Светске банке
59. EUGEN LANSKI Чешка Потпредседник Чешке републике

60. HENRY WEINNANS Холандија Бивши Министар спољних послова
61. PETRU ROMAN Румунија Бивши Премијер, вођа Демократске партије
62. GYORGY KONRAD Мађарска Председник Светског ПЕН клуба
63. EDGAR BROMFMAN Канада Председник Светског Јеврејсхог Конгреса
64. SIMON WIESENTAL Aустрија "ловац на нацисте"
65. TEDDY KOLEK Израел Градоначелник Јерусалима, мрзитељ Срба
66. SIMONE WAIL Франц. Бивша председница Европског Парламента
67. ROBERT BADINTEUR Франц. Председник чувене "Бадинтерове комисије"
68. BERNARD-HENRY LEVY Франц. Филозоф, предводник групе србомрзитеља
69. ANDRE GLUCKSMAN Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
70. JACQUES DERIDA Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
71. ALAIN FINKELKRAUT Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
72. LORAIN FABIUS Франц. Бивши Премијер
73. TANSU CILER Турска Бивша Премијерка
74. DANIEL COHN-BENDIT Франц. Вођа студентског протеста из 1968.
75. GABY GLUMAN Шведска Председница шведског ПЕН клуба
76. JACQUES ATALLY Франц. Председ. Европске банке за обнову и развој
77. RICK SALUTIN Канада Писац, учесник студентског протеста у БГ '97.
78. JOSEF "JOSHKA" FISHER Немачка Министар спољних послова
79. HELMUTH KOHL Немачка Бивши немачки Канцелар
80. FREIMUT DUWE Немачка Изасланик ОЕБС за слободу штампе
81. LUC LEVY Франц. Директор Француског културног сентар у БГ
82. BERNARD KUSHNER Франц. Србомрзитељ, увек са непријатељима Срба
83. JACK LANG Франц. Бивши Министар културе
84. LAZAR MOJSOV Македонија Високи функционер бивше Југославије
85. MICHAEL FRIDMAN Немачка Саветник бившег Канцелара Кола
86. ISRAEL KELMAN Аустрија Власник 51% пљачкашке Дафимент банке
87. MARGARET KOCH Швајцарска Председница Швајцарске конфедерације

88. BORIS YELTSIN Русија Бивши Председник Русије
89. YEGOR GAIDAR Русија Бивши Премијер
90. ANDREY KOZIREV Русија Бивши Министар спољних послова
91. SERGEY KIRIENKO Русија Бивши Премијер (1998.)
92. YEVGENI PRIMAKOV Русија Бивши Премијер (1999.)
93. ALFRED KOCH Русија Бивши заменик Премијера (до 1997.)
94. ANATHOLY CHUBAIS Русија Бивши Јелцинов саветник
95. GENADI BURBULIS Русија Бивши Министар финансија (код Гајдара)
96. VLADIMIR ZYRINOVSKY Русија Вођа Либерално-демократске партије Русије
97. GRIGORY YAVLINSKY Русија Вођа Блока Јаблоко (партије центра)
98. MICHAEL ZADORNOV Русија Министар финансија (код Примакова)
99. SERGEI STEPASHIN Русија Министар унутрашњих послова
100. SERGEI LAVROV Русија Амбасадор Русије у Уједињеним Нацијама
101. BORIS BEREZOVSKY Русија Билионер, медијски магнат
102. BORIS NIEMTSOV Русија Бивши заменик Премијера Кириенка
103. ALEXANDER RUTSKOY Русија Вођа побуне у Руском парламенту
104. PETER AVEN Русија Бивши Министар слољне трговине
105. MICHAEL FRIDMAN Русија Банкар, са Авеном сувласник Алфа банке
106. VLADIMIR GUSINSKY Русија Медијски магнат, пред. Руског Јеврејског Конг.
107. MICHAEL HODOROVSKY Русија Менател Банка
108. ALEXANDER SMOLENSKY Русија Престоничнаја Банка
109. VITALY MALKIN Русија Руска Кредитна Банка
110. VLADIMIR YASIN Русија Министар економије (код Черномирдина)
111. ANATOLY SOBCHAK Русија Градоначелник Санкт-Петерсбурга
112. YULLY VORONTSOVI Русија Бивши амбасадор Русије у УН
113. YEFIM ZVIAGILSKY Украјина Бивши Премијер
114. SONJA LICHT Југославија Председница Сорош фонда за Југославију
115. CZESLAV MILOS Чешка Нобеловац, тражио бомбардовање Срба
116. DAVID KALEFF САД Саветник за јавне односе код Милана Панића
117. LASLO SEKELY Југославија Дописник многих Сорошевих издања
118. DRAGOSLAV AVRAMOVIC Југославија Бивши Гувернер НБЈ, "вођа опозиције"Овом списку треба додати Хилари Клинтон, чији је отац Јеврејин (њен супруг Бил Клинтон је председник са највећим бројем Јевреја у својој администрацији, у целокупној америчкој историји), Дафину Милановић - која је опљачкала српски народ када му је било најтеже, Слободанку Груден -бившу градоначелницу Београда, Капетана Драгана - ратног профитера. Сви они су Жидови!

САД као највећа светска сила су потпуно под јеврејском контролом. Јевреји, иако чине мање од 3% становништва САД поседују преко 80% политичке моћи у САД. Преко 60% укупног капитала САД се налази у јеврејским рукама. САД владају светом - а САД-ом владају Јевреји!

Сви знамо да је Велика Британија уз САД била главни хушкач рата против Србије. Треба знати да је јеврејски утицај после САД највећи баш у Великој Британији. Она је још у 19. веку потпала под јакјеврејски утицај. Светски центар јеврејске моћи је тада био у Лондону, после се преселио у Њу Јорк, где је и данас. Зато и није чудо да је Велика Британија заговорник уништења Србије.

За време рата против Србије, наш народ се као и увек уздао у помоћ братске Русије; међутим, осим лепих речи нисмо ништа добили иако је руски народ био за упућивање војне помоћи Србији, иако се пријавило на хиљаде добровољаца да се боре са Србима. Међутим, и Русија се налази под јеврејском влашћу. Данас у Русији живи око три милиона Јевреја, од тога милион у Москви. Преко 60% руског капитала припада јеврејском бизнису који држи 12 јеврејских породица. Када то знамо, зар треба да нас чуди зашто од Русије нисмо добили помоћ?

Иста ситуација је и у Немачкој, Француској и осталим европским земљама. Све оне су под јеврејском влашћу.ЈЕВРЕЈИ ВЛАДАЈУ СВЕТСКИМ ФИНАНСИЈАМА

Многи од вас ће се запитати, како су то Јевреји успели да приграбе толику моћ и богатство? 0 Јеврејима се увек говорило као о "јадном, напаћеном народу кога су кроз историју увек угњетавали и прогањали". Поставља се питање: зашто су Јевреји кроз векове били прогањани? Зашто нико није могао живети са њима? Сами Јевреји ће рећи да су прогањани због своје вере, али то није прави разлог. Јевреје нико није прогањао због њихове вере, већ због њихових паразитских и експлоататорских навика. Јевреји су, вероватно, једини народ који никада није имао своју земљу или државу. Зато су стекли паразитски менталитет у тумарању светом, тражећи народ-домаћина на чији рачун могу да се издржавају и обогате не узвраћајући никаквим добром.

Историја новца и контроле над њиме је историја слободе и ропства, т.ј. историја економских окова и слободе. Јеврејин то врло добро зна. Јеврејин је одавно експерт у економском поробљавању људи путем банкарства, давањем зајмова и зеленаштва.


ЗЕЛЕНАШТВО

Позајмљивање новца са каматом је моћно оруђе у стицању финансијске власти над другим људима. Не само да онај ко узима зајам бива слуга ономе ко даје зајам, због новца који му дугује, већ и зато што мора да плати више него што је позајмио. Јеврејин у економском животу никада није био произвођач, он никада не обрађује земљу, он не прокопава канале, он не гради мостове. Он је увек посредник, банкар, адвокат. Јеврејин воли да тргује, али да тргује туђим трудом. Јеврејин је обичан експлоататор.Како Јевреји успевају да економски (а тиме и политички) завладају неком државом? Најједноставније речено: јеврејски банкари дају зајам некој држави, а као залог траже некретнине, имовину државе. Када дође време исплате зајма, захваљујући каматама, банкарима треба да се исплати много више, па им држава радије предаје у власништво заложену имовину. Мало по мало, банкари временом узурпирају ту државу, самим тим што постају власници огромног броја њених некретнина.

Јевреји су постали зајмодавци у већини европских земаља позајмљујући - државама, владарима, трговцима и земљорадницима - свакоме коме је новац требао. Реч Јеврејин је постала синоним за речи зајмодавац и зеленаш.

Данас, Јевреји држе светске финасије у својим рукама. Крунски догађај у јеврејском задобијању финансијске контроле, збио се када је у САД донет "Акт о федералним резервама" који је 23. децембра 1923. године потписала јеврејска марионета од председника Вудроу Вилсон. Главни архитекта овог плана био је, наравно, Јеврејин Пол Варбург из банке Кун, Леб и Компани. Овај законски акт створио је корпорацију "Банку федералних резерви", чије деонице поседују или контолишу јеврејске банкарске фирме.

Систем федералних резерви Јеврејима пружа могућност да оплођују сопствени новац (новчанице федералних резерви и вредносне папире), пуштајући га у "оптицај" и на тај начин манипулишу зајмовима и каматним стопама. Америка је сада потчињена господарима који су створили власништво над новцем.

Када би нека страна сила хтела да тајно преузме државу, најсигурнији метод би јој био поседовање и штампање целокупног новца у држави. Уосталом, то је рекао и председник Џејмс Гарфилд: "Ко год контролише количину новца у оптицају, у било којој земљи, апсолутни је господар целокупне индустрије и трговине у њој." То је управо случај са јеврејском Банком федералних резерви, као и код других централних банкарских система широм света. Јевреји имају економско господарство над целим светом.ПОЛИТИЧКА ВЛАСТ

Видели смо да Јевреји имају економско господарство над целим светом. Онда није никакво изненађење што Јевреји имају и политичку моћ целог света. Лидери у целом свету су постали јеврејске лутке и климоглавци, савијају се и клањају пред силом јеврејске кесе (погледајте само нашу "опозицију"). Они су везани обавезом према Јеврејима, јер су их они поставили на места на којима се налазе. Јевреји увек праве сигуран избор, постављајући на политичке положаје кукавичке и издајничке типове, или оне који имају јеврејски материјалистички и рушилачки начин размишљања.

Контрола коју су задобили над политичким лидерима практично их ставља на чело сваке државе. У Америци су имали утицај на сваког председника, као и на многе конгресмене још од доба Вудро Вилсона.

У многим државама беле расе Јевреји су формирали политичке групе за лобирање чији су моћ и утицај далеко изнад свих других. Јеврејски лоби у Америци има 125 комитета за политичку акцију (РАС) и њихов политички циљ се брижљиво чува. Ове комитете контролише америчко-израелски комитет за јавне послове (АIРАС), који је огранак израелске амбасаде у Вашингтону. АIРАС је тако лоби који ради у корист стране владе.

Ове организације могу да изаберу политичаре који су наклоњени Израелу и да учине да про-амерички политичари изгубе на изборима. Контролишу усељавање, нацрте закона, говоре конгресменима како да гласају или их на то приморавају, и старају се да помоћ непрестано долази у Израел! У сукобу Израела са арапским нацијама САД су увек на страни Израела. Израел бомбардује Либан кад год им се прохте и ником ништа. Нема НАТО интервенције, нема чак ни осуде тих напада. Зашто? Зато што Јевреји владају америчким јавним мњењем преко својих медија и тако обезбеђују подршку за криминалну државу Израел. Јеврејске групе за притисак непрестано "лобирају" за њихов Израел у свакој државној институцији САД. Ту јеврејски комитети представљају највећи извор новчаних донација за цео Конгрес. Дакле, Јевреји су, у ствари, сам Конгрес. Они имају политичку доминацију над америчком владом.

Јевреји желе власт над целим светом. Овај план јасно је изразио члан "Комитета за стране односе", Јеврејин Џејмс П. Варбург у сведочењу пред америчким Сенатским комитетом за иностране односе 17. фебруара 1950. године:"Имаћемо Светску владу, свидело се то вама ипи не. Једино је питање хоће ли се до те владе стићи освајањем или концензусом."

Да би дошли до светске владе, морали су да се обезбеде начини којима ће се она оснажити и помоћу којих ће се светом управљати. То средство су Организација Уједињених Нација - главни инструмент светске владе. Уједињене Нације (као и Лига Народа) сујеврејски план и програм. Промовисали су их и подржавали Јевреји да би служили јеврејским циљевима. Пар година после успостављања УН, Јеврејин Давид Бен Гурион, први председник републике Израел, изјавио је: "Наша-јеврејска - политика мора да буде јединство људске расе. Ми сматрамо да је идеал Уједињених Нација - јеврејски идеал".

Када држава постане члан Уједињених Нација, она предаје свој суверенитет и независтан статус. Потпада тада под међународни закон Јевреја и није слободна да одлучује о сопственој судбини. За то нема бољег доказа од америчког рата са Ираком (операција "Пустињска олуја"). САД нису деловале у складу са својим Уставом нити путем Конгреса, већ према резолуцији УН. Америка није суверена држава и она је потчињена диктатима Уједињених Нација које контролишу Јевреји.

Јеврејин Барух Леви је још давно, средином 19. века, сасвим отворено изнео крајње циљеве Јевреја:

"Јеврејски народ као целина биће свој сопствени Месија. Он ће постићи впаст над светом разарајући остале расе, укидајући границе, уништавајући монархије и успостављајући светску репубпику у којој ће Јевреји уживати привилегију грађанства. У овом новом светском поретку Јевреји ће дати све вође и они неће имати опозицију. Владе разних народа које формирају светску републику пашће без тешкоћа у руке Јевреја. Онда ће јеврејски владари бити у могућности да укину приватну својину и да свуда искоришћавају ресурсе држава. На тај начин испуниће се циљ ТАЛМУДА који каже да ће Јевреји, када дође време, имати имовину целог света у својим рукама".
("Из писма Карлу Марксу" – Le Revue d’ Paris, стр. 574, 1. јун 1928. године)

Данас видимо да су Јевреји испунили већину својих планова. Главни механизми помоћу којих Јевреји успевају да држе контролу и владавину над белим европским народима и целом планетом су: капитализам, комунизам, масонерија и демократија.

КАПИТАЛИЗАМ

Код капитализма је ствар више него јасна. Јасно се види ко је у задњих 200 година успео да узме у своје руке богатство целог света или да га бар стави под своју контролу. Погледајте само овај наш свет данас. Све се врти око материјалних ствари, док су духовност, морал и народне вредности готово потпуно нестале.

КОМУНИЗАМ

Велика је заблуда да је комунизам "руски" - он је у потпуности јеврејски изум и дело. Отац комунизма, КАРЛ МАРКС, био је син јеврејског рабина, а право име му је МОЗЕС МОРДИЧИ ЛЕВИ. Иако су Јевреји највећи корисници капитализма, они су увидели да је питање њихових злочиначких циљева везано баш за успех комунизма. Комунизам се показао као моћно оруђе за цепање европских народа, рушење њихових националних држава, борбу против беле Европе, за остварење јеврејске политичке владавине у свету.

У рату Србије против Турске, Маркс је изјавио да његово срце није на страни оних који се боре за слободу, већ на страни Турске. Нас Словене је сматрао неспособним и да ћемо "увек бити ђубриво за ђубрење туђих њива". У бившем СССР-у, све Марксове анти-словенске мисли су "прочишћене" из његових књига!
Јеврејин Хенри Ватон, који је био међу раним јеврејским комунистичким вођама у Америци, у својој књизи "Програм за Јевреје" јасно признаје ко је и зашто измислио комунизам:

"Комунизам је судбина човечанства. Постоји само једно дело из социологије, а то је Марксов КАПИТАЛ. Само Јеврејин може да напише такво дело".
Слом царске Русије, т.ј. Октобарску револуцију 1917. године, су иницирали Јевреји. Амерички Јевреји су употребили 20 милиона (садашња вредност од најмање 5 милијарди) долара од новца америчког народа да спроведу бољшевичку револуцију. Имена која су се у тој јеврејској револуцији највише истицала су: Троцки (право презиме Бронштајн), Стеклов (Нахамкес), Мартов (Зедербаум), Зиновјев (Апфелбаум), Рамењев (Розенфелд), Суханов (Гимел), итд. Сви они су били Јевреји! Веровало се да је једини Рус био Владимир Илич Лењин, али је касније утврђено да и он био Јеврејин по мајци.

После револуције и доласка комуниста на власт, почела је крвава бољшевичка диктатура у којој је убијено 60 милиона руских националиста. Ко год је увиђао зло комунизма, био је убијен. Тако је Русија од највеће европске силе постала јеврејско-бољшевичка тамница за братски руски народ.

Колико је руски народ био запостављен у бољшевичком СССР-у, т.ј. колика је јеврејска моћ, показују следећи подаци:
- од 556 главних функционера у првој Совјетској комунистичкој влади, преко њих 400 су били Јевреји ("Liberty Bell", Vol.8, No.1, 1. септембар 1980.)
- од првих 119 чланова комунистичког Руског савета који влада Русијом, 81 је био Јеврејин ("Rulers of Russia'', Д. Факси, 1938. година)
- 1936. године за време владавине Стаљина, на 98% водећих позиција у Русији налазили су се Јевреји ("Јеврејски рат за опстанак", 1945.)

МАСОНЕРИЈА

Јевреји сами не би успели у својим настојањима за потчињавање света да немају своје верне слуге и помагаче. Ових јеврејских колаборатора највише има међу нашом сопственом расом. Легло ових белих изрода је у слободној масонерији. У најкраћем, масонерија је тајно друштво подељено на 33 степена чији је задатак да обухвати врхове друштва и повеже их у "братски ланац" чије крајеве држе нечије невидљиве руке, а те руке су наравно јеврејске.

Да видимо шта сами Јевреји кажу за своје најоданије сараднике. Часопис Јеwish Тribunе је писао у вези масона: "Масонерија се заснива на јудаизму. Елиминишите јудејска учења из масонских ритуала и шта ће онда од ње да остане?" Јеврејска енциклопедија, капитална јеврејска књига, поносно истиче: "Технички језик, симболика и ритуали масонерије су препуни јевреjских идеја и термина."

Треба имати у виду да многе књиге о масонерији и масонима пишу сами масони, како би сакрили праву улогу масонерије и приказали је као безазлено удружење.

ДЕМОКРАТИЈА

Демократија је јеврејски изум који се тренутно највише потенцира. Сведоци смо да нас свакодневно бомбардују изјавама о неопходности демократизације, о "слободном демократском свету". Све то лепо звучи, али шта је заправо демократија? Једноставно речено, демократија је владавина туђина, или још боље демократија је владавина Јевреја. Видели смо да Америком, Британијом, Русијом не владају Американци, Британци и Руси већ Јевреји. Демократија омогућава Јеврејима да се као странци попну на највиша места у свакој држави. Нама свакодневно пуне главу како је демократија "облик владавине у коме народ сам одлучује о својој судбини". Да је то тачно Србија никада не би била бомбардована, пошто је већина Американаца и Британаца била против бомбардовања, али њихове јеврејске владе се нису обазирале на вољу грађана и бесомучно су бомбардовали нашу отаџбину.

Многи сматрају да само треба сменити Милошевића и тада ће све бити идеално, ући ћемо у демократску Европу, добићемо кредите и тећи ће мед и млеко. Многи наседају на пропаганду како демократија (Јевреји) није против Србије и српског народа, већ само против Милошевића и његовог режима. Ако је то истина, зашто су бомбардовали Србију убивши при томе хиљаде цивила? Зашто су ти "хуманисти" гађали болнице? Зашто су бомбе падале на школе? Зар су и деца војни циљеви (број убијене деце приликом бомбардовања износи 79)? Ако су они толики борци за људска права, зашто је после њиховог доласка на Косово протерано преко 150 000 Срба? Зашто допуштају да преостале Србе шиптари убијају и пале им куће? Зашто се допушта дивљим муслиманима да уништавају српске цркве и манастире? И поред свог тог дивљања шиптарских терориста, "мировне снаге" малтретирају преостале Србе, упадајући им у куће (наводно траже оружје) и понашају се према њима као према стоци. Па, ко још може да поверује у хуманост тих крволока? Као разлог бомбардовања Србије, ти зликовци су навели постојање масовних гробница у којима је наводно покопано на десетине хиљада шиптара. Па где су те силне гробнице? Нема их! То је био само изговор да се Србија бомбардује и да јеврејска ударна песница НАТО пакт окупира Косово.

И поред свега тога, гомила плаћеника из "демократске опозиције" уверава српски народ како "демократија" није против Србије! Они чак тврде да су они којим случајем били на власти до бомбардовања не би ни дошло, и да је за све крива садашња власт. Морамо схватити да је проблем Косова настао много пре Милошевића. Срамотни ултиматум из Рамбујеа нико није могао потписати. Његово потписивање би значило окупацију целе Србије. Док је НАТО бомбардовао Србију и сада док преостале Србе на Косову убијају, "лидери опозиције" се састају са тим крвницима, смешкају се, љубе им руке (брадати Драшковић) и примају њихове заповести. Врхунац њиховог "патриотизма" је било присуствовање устоличењу хрватског председника, усташе Месића који је учествовао у разбијању Југославије и који се преко ноћи претворио у "демократу". Уз то, главни адут "опозиције" Драгослав Аврамовић је Јеврејин!

Многи сматрају да Србија не може да опстане без страних (јеврејских) кредита. Наш народ треба да зна: уколико би Србија приступила Међународном Монетарном Фонду (ММФ), први одобрени кредити биће намењени искључиво "сервисирању дугова" заосталих из претходне пропале државе. ММФ и Светска Банка су јеврејске творевине уз чију помоћ Јевреји држе економску моћ над целим светом. "Слободна трговина" је такође јеврејски изум. Јевреји су увели своју валуту "еуро" у циљу брже контроле читаве европске економије. Слободна трговина је смрт за националну економију а тиме и за национални суверенитет. Као доказ погубности приступања светским (јеврејским) економским токовима можемо узети пример суседне Бугарске. Бугари су по налогу ММФ извршили све стране захтеве и одговарајућа "структурална прилагођавања". Сви ти захтеви и препоруке ММФ циљали су да изазову катастрофалне учинке. Бугарски народ је данас на ивици глади и бори се за голо преживљавање. Наравно стручњаци ММФ и домаћи агенти, редовно сву кривицу сваљују на "неспособност" и "некомпетентност" политичара на власти. Слична ситуацијаје и у Румунији.

Права истина је да је Јеврејима Балкан веома битан због свог стратешког географског положаја и њихов циљ је да читав Балкан постане њихова колонија. Због тога је и разбијена претходна Југославија, а притисак је највећи на Србију као највећу силу на Балкану (што смо током историје много пута доказали). Због тога се Србија мора уништити као највећа сметња њиховим циљевима.

И на крају, колико је ММФ и слободна трговина добра за европске народе види се по томе што је у целој Европи све већа стопа незапослености, све су чешћи штрајкови експлоатисаних радника, и све већа имиграција обојених странаца у Белу Европу.

ДЕМОКРАТИЈА ЈЕ ПРИКРИВЕНИ КОМУНИЗАМ

Већина српских (и светских) "демократских" политичара су "бивши" комунисти (Драшковић, Ђинђић, Драгослав Аврамовић сам признаје да је одувек био левичар). Као што комунизам не признаје нације, тако је и демократија против националних држава. Јеврејин Весли Кане Кларк, командант НАТО снага, изјавио је за СNN:

"Не заборавимо где је порекло проблема. У модерној Европи нема места за втнички чисте државе. То је идеја из 19. века а ми покушавамо да пређемо у 21. век; и то ћемо учинити са мултиетничким државама".

Модерна демократска Европа је против националних држава и националног суверенитета. То практично значи да Србија не припада Србима, већ на њу имају право и шиптари, цигани и муслимани.

То није никакво чудо када знамо да Европом не управљају Европљани већ Јевреји и њихове слуге. Јевреји желе "модерну Европу" пуну муслимана, цигана и црнаца. У ратовима у Босни, на Косову и Чеченији, јеврејски медији су увек на страни муслимана и увек против белих људи - Словена. Зашто је демократија увек против белих људи, и зашто се толико залаже за уништење Беле расе?

РАТ ПРОТИВ БЕЛЕ РАСЕ

Јевреји мрзе Белу расу јер је Бели човек једина препрека ка њиховом циљу да владају целим светом. Бели човек је најкреативније, најпродукгивније и најинтелигентније створење које је Природа икада створила. Јеврејин то врло добро зна и зато се толико труди да уништи Белу расу. Зато Јевреји проповедају "једнакост" и желе да се Бели човек меша са обојенима како би нестао као врста. Ту теорију "једнакости" је врло лако срушити. Све оно чему се дивимо на овој планети, наука и уметност, технологија и изуми, све је то дело Белог човека. Сви знамо да не постоје обојени научници, доктори, филозофи, књижевници. Обојени могу да егзистирају само уз Белог човека као паразити. Тамо где обојени живе сами (на пример у Африци), још живе на нивоу од пре хиљаду година, без икаквог напретка.

Основни инструменти којима Јевреји под маском демократије уништавају Белу расу су расно мешање, абортус, наркоманија, хомосексуализам и порнографија.

РАСНО МЕШАЊЕ

Ако погледамо трендове у холивудским филмовима и на телевизији, видећемо да су међурасно мешање и међурасни бракови све више заступљени. Јевреји су доминирали филмском индустријом од самог њеног настанка. Филмове који представљају међурасне бракове у позитивном светлу написали су, режирали или финансирали управо Јевреји. У холивудским филмовима позитивци су увек црнци док су негативци увек белци. Такође, сви главни полицајци, судије, ракетни научници и генијални доктори су увек црнчуге иако за то нема никакве основе у стварном животу.

Марксистички Јевреји су стајали у позадини покрета за "грађанска права" у Америци који је сломио баријеру између беле и обојених раса. Јеврејин Џоел Спингарн је основао и предводио "Национално удружење за прогрес обојених људи" 1909. године. После његове смрти организацијом је руководио његов син Артур све до 1965. године. Тада је организацију преузео опет Јеврејин, Кеви Каплан. Јеврејин дакле ради за ствар црнаца и обојених раса, како би их уздигао, док у исто време руши статус белог човека. За оне који још сумњају у заверу против беле расе имамо следећи податак: 12. јануара 1952. у комунистичкој Мађарској, у Бидимпешти је одржан специјални јеврејски састанак "Кризног савета европских рабина". На том састанку рабин Емануел Рабинович је изјавио:

"Могу са сигурношћу да изјавим даје последња генерација белих жена сада рођена. Наша контрола над комунизмом ће у интересу мира и брисања међурасних тензија, забранити белцима да се мешају међусобно. Бела жена ће морати да се спари са припадницима тамних раса, а бели мушкарац са црном женом. Тако ће бела раса коначно нестати, јер мешање обојених са белцима значи крај за белог човека. Наш најопаснији непријатељ ће постати само сећање."

На жалост, Јевреји су веома успешни у својим плановима. Организација Уједињених Нација која је јеврејска творевина радосно саопштава да тренутна популација људи на планети износи 6 милијарди људи, од чега бела раса сачињава свега 6%, од чега су само 2% беле жене способне за рађање. До 2025. године популација на планети биће око 10 милијарди људи од којих ће белаца бити мање од 4%. У Србији ће за 20 година српски народ постати мањина у сопственој отаџбини због свог ниског наталитета и прекобројног (животињског) рађања цигана, шиптара и муслимана. Ако се трендови наставе, за мање од 230 година српски народ ће у Србији потпуно нестати као народ беле европске расе. И све то у име демократије, једнакости и људских права!

Јеврејска тактика је хушкање обојених раса против белаца. Мада промовишу "једнакост" обојених, дубоко у себи уопште не маре за њихову добробит. То се лепо видело приликом агресије на Србију, када су НАТО авиони убијали шиптаре који су се враћали на Косово, само да би имали оправдање за бомбардовање Србије.

Погледајте само тренутну ситуацију у Србији, мало па се појави у медијима (и опозиционим и режимским) како су цигани угрожени, како их малтретирају, итд. (у томе предњачи БЛИЦ, праве демократске новине које форсирају хомосексуализам). Нигде се међутим не спомиње да ти цигани неће да раде, да радије просе, да краду и пљачкају Србе, шире болести због своје "чистоће", итд. Велики број кривичних дела у Србији чине баш цигани, муслимани и шиптари. Ипак, нама Србима се сервира да треба са њима да живимо заједно, да се волимо и поштујемо. Србима се сервира одвратна турска музика, главне естрадне звезде су Џеј, Синан, Шабан, Лепа Брена (Фахрета Јахић), Ђогани, Шемса, итд. Нарочито је погубан утицај Емира Кустурице који нас Србе приказује као цигане и стоку. Наравно, он за те "филмове" од Јевреја добија награде и важи за великог "уметника'. Његов пријатељ Неле Карајлић изјављује да "сви ми имамо циганске крви у себи". Можда он има, али ми Срби нисмо цигани, ми смо Словени припадници Беле расе!

Треба да се зна: у Србији само чисто расни белци су прави Срби! Ово, наравно, важи и за друге беле нације - било да су то Мађари, Русини, Немци, Бугари, Словаци или Румуни. Они који су мање или више мешани са обојенима, циганима, Турцима и Јеврејима су само монгрили и ништа више.

Нашу Белу расу чини 5 основних подтипова: нордијски, динарски, медитерански, алпински и источно-прибалтички. Међу нама Србима, најзаступљенији је динарски подрасни тип. Српско име води порекло од Аријеваца из Средње Азије и означавало је припадност војничком племству које се борило као претходница Словенства. Дакле, ми Срби смо Аријевци. Ми морамо бити свесни вредности своје крви и не смемо је прљати у сврху разних демократија, "једнакости" и осталих јеврејских творевина. Расно мешањеје смрт за Белу расу а тиме и за Србију и српски народ.

АБОРТУС

Још један вид борбе против Беле расе је абортус. Сасвим је логично зашто су Јевреји заговорници абортуса и што већина Јевреја "брани право" жене да се подвргне чедоморству. Зато није изненађујуће када откријемо да у Америци већину клиника за абортус воде Јевреји или у њима раде јеврејски доктори. Сматра се да је широм света до сада убијено око 35 милиона деце беле расе, која су жртвована по плану о абортусу који су наметнули Јевреји. Наиме, судија Јеврејин Блекмун, говорећи у име Врховног суда САД 1973. године тврдио је да је за извођење абортуса "легално". Блекмуново мишљење засновано је делом и на медицинској етици и стандардима још једног Јеврејина, др. Еденштајна.

Да је абортус убиство, показују најновија истраживања која доказују да фетус осећа и грчи се од бола. Треба истаћи медицинске грозоте побачаја, после којих многе жене остају телесно и душевно оштећене, а неке и умиру. Ту је још и ризик да жена после абортуса више не може имати децу.

Док је за Беле народе, а нарочито за угрожени српски народ, утробно чедоморство равно самоубиству - Јеврејима је абортус средство "демографског планирања", а монструмима из појединих компанија које се баве производњом козметичких препарата - извор баснословног (крвавог) профита, јер за њих остаци убијених беба представљају производни материјал!

Пошто нама Србима прети биолошки нестанак, ми се морамо свим силама борити против абортуса. Абортус треба одобрити једино у случају силовања, када је у питању расно мешање (што је Српска православна црква чинила за време Турака), када је угрожено здравље мајке и када је евидентно да ће се плод развити у дегенерисану креатуру.

НАРКОМАНИЈА

Све већа опасност за нашу расу и нацију је наркоманија. Број наркомана је све већи и уместо да се уведу оштре мере против наркоманије, Јевреји и либерали се залажу за легализацију лаких дрога, тврдећи да су оне "безопасне, па чак и корисне". Данас се слободно продају амблеми са листом марихуане и ником ништа! Теза да су лаке дроге безопасне и да не стварају зависност је обична лаж! Лаке дроге делују на мозак, марихуана уништава плућа, постепено ствара зависност и лаке дроге су само први коак ка хероину и кокаину. Демократија даје наркоманима сва права уз образложење да свако има право да са својим животом ради шта жели. Међутим, сви знамо да наркомани шире болести (пре свега сиду), да су спремни на свако разбојништво па и убиство како би се домогли новца за дрогу. Наркомани чак имају привилегију, када изврше неко кривично дело, њима је олакшавајућа околност то што су наркомани. Увек добијају благе казне и тиме се само подстичу на нова кривична дела. Јеврејима је циљ да све дроге постану нормална појава као што је и алкохол постао нормална појава. Ми Срби не смемо у име "људских права" дозволити да нам дрога трује омладину и морамо се борити свим силама против тог зла. За дилере дроге треба увести смртне казне.

ХОМОСЕКСУАЛНОСТ

Захваљујући демократији то је постала нормална појава. Хомосексуалност је злочин против природе. Цела Природа обзнањује да је сврха полног сазревања размножавање и самим тим и очување врсте. Хомосексуалност не размножава нити чува врсту. То је неприродна и самоубиствена перверзија. И овде се демократе позивају на "људска права". У "демократским земљама" хомосексуалци имају сва права, склапају бракове па чак усвајају и децу! Можете мислити како ће та деца бити васпитана и какви људи ће постати. Наравно, хомосексуалци шире сиду, али то је демократији и циљ.

Да ли је то оно што желите за Србију?

ПОРНОГРАФИЈА

Још један вид борбе против морала и пристојности белог човека. Порнографија је никла у демократској Јудео-Америци. Порнографија је болесна перверзија где је жена предмет животињског иживљавања. Данас видимо да се порнографски магазини и видео касете налазе у слободној продаји, па чак се и на телевизији емитују болесни порнографски филмови. Последице порнографије су сексуални злочини над децом и женама, разорени морал и појава људи звери.


Јевреји су сами по природи болесни и перверзни. Узмите на пример Вуди Алена и његове болесне филмове оптерећене сексом. Овај Јеврејин је у приватном животу оженио своју усвојену азијатску ћерку. Моралан човек нема шта! Или узмите Сигмунда Фројда, чије се учење заснива на наводном примату сексуалности у људској психи и души као органу за задовољавање инстинката. Наравно, ово болесно учење је проглашено науком будућности, све у циљу испирања мозга белим народима. Још Један познати јеврејски перверзњак је био Чарли Чаплин, чија су опсесија биле малолетне девојчице. Овај перверзњак је био оженио две малолетнице (од којих је једна имала само 14 година), које су после развода од Чаплина изјавиле да их је он терао на разне перверзије и блудне радње.

ШТА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА

Демократија је дакле, једна велика лаж која је уперена против читавог човечанства. Демократија је у потпуној супротности са Природним законима. У демократији, гласови пијанаца, наркомана, курви, педера, лопова, неписмених простака, убица, цигана, анархиста, разних поремећених лудака и осталог олоша изједначавају се са гласовима професора, сељака, официра, домаћица, доктора, вредних радника, школованих и нормалних људи. Размислите сами, да ли је то праведно? Демократија је јеврејска стратегија усмеравања маса у одређеном правцу, баш као што каубоји воде велика крда. Све што је потребно - то је мало буке и комешања на десној страни, како би се стадо натерало да скрене улево. "Јеврејска лига против клевета и лажи" у својој рекламној брошури тврди "да је посвећена испуњењу америчког демократског обећања и да се супроставља претњама сигурности демократије" (на који начин то ми Срби најбоље знамо).

У колевци демократије САД-у можете да чините све што вам је воља; можете пљунути на државну заставу, можете објављивати и рекламирати најопакију дечју порнографију, можете ружно урлати право у лице отмених дама, можете пропагирати употребу дрога и истребљење свих белаца. Све може да прође. Па, готово све. Постоји једна ствар коју не можете рећи, а да не изазовете политички терор. Не можете говорити против Јевреја. Учините то и око вас ће демонстрирати, претиће вам смрћу, бићете оклеветани у медијима (које наравно држе Јевреји) и уништиће вас док ће власт то посматрати са одобравањем, стојећи руку под руку са Јеврејима.

То је најбољи доказ чија је демократија изум и коме она служи. Ми Срби морамо одлучно одбацити ту болест или ћемо нестати као народ.

ЈЕВРЕЈИ ПОДСТИЧУ РАТОВЕ ИЗМЕЂУ БЕЛАЦА

Најмоћније оружје у јеврејском рату против белих народа је изазивање њихових међусобних ратова. Захваљујући свој огромној економској, а тиме и политичкој моћи, Јевреји су кроз векове изазивали ратове међу белим народима. Рабин Рајхорн, говорећи 1869. године на сахрани великог рабина Симеона Бен-Јуде је изјавио: "Захваљујући стравичној моћи наших међународних банака, терали смо хришћане (белце) у ратове без броја. Ратови имају посебну вредност за Јевреје, пошто хришћани масакрирајући се међусобно праве више места за нас Јевреје. Ратови су јеврејске жетве: јеврејске банке се дебљају од хришћанских ратова. Више од 100 милиона хришћана је збрисано са лица земље, а то још није крај."

После Првог светског рата (1918.), гроф Мендсдорф, Јеврејин и аустријски амбасадор у Енглеској, је рекао: "Израел (Јевреји) је добио рат. Ми смо га направили, обогатили се и профитирали од њега".
Када је 1933. године у Немачкој Хитлер дошао на власт, ослободио је Немачку од окова јеврејских банкара и ставио расу у центар државе, истовремено указујући целој Европи на јеврејско зло. Када је ова идеја пустила корен међу другим Аријевским народима, Јевреји су се нашли у незгодном положају и одлучили су да Немачка мора бити уништена до темеља, како никоме више у свету не падне на памет повратак расног идентитета. Августа 1933. године SEMUEL UNTER MEYER, председник "Јеврејске светске економске федерације" сазвао је Конгрес јеврејских вођа из целог света да би објавили рат Немачкој. Овај Конгрес је одржан у Амстердаму. Чим се вратио у САД са овог састанка UNTER MEYER је одржао говор на радио станици WАВС у Њујорку, 6. августа 1933. године у коме је нагласио да су светски Јевреји објавили рат немачком народу и да ће га изгладнети до смрти. То се догодило много пре било које акције коју је против Јевреја предузела Хитлерова влада и читавих шест година пре него што су отпочели војни сукоби 1939. године.

1939. је Немачка после безуспешних преговора у вези бивших немачких територија и области, луке Данзинг (90% насељене немачком нацијом -данашњи Гдањск - и одвојене територије Источне Пруске) окупирала Пољску коју су Британци гурнули у рат дајући јој гаранције у случају рата. Јевреји су преко бољшевичког СССР-а и демократске Велике Британије спремали рат Немачкој. Хитлер је разумео смртоносни Јеврејски план и упозоравао Енглеску да не игра јеврејску игру. У свом говору из септембра 1939. године је рекао:
"У бројним приликама нудио сам пријатељство немачког и енглеског народа. Моја цела политика је била грађена по идеји тог разумевања. И увек сам био одбијен... Ми знамо да цели британски народ не може због тога да буде одговоран. То је јеврејска плутократија и владајућа демократска класа која мрзи наш Рајх".

Наравно, Јеврејима је био циљ да два велика бела народа крену у међусобни рат и јеврејска марионета Черчил не прихвата мир са Немачком. Са друге стране, Стаљин је чекао да се у рату Немаца и Енглеза обе силе добро истроше, па тек онда да он удари на већ ошамућеног противника.

КАКО СЕ БОРИТИ ПРОТИВ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА

Јевреји су заузели све позиције моћи у свету: и војне (кроз контролу над САД, УН, НАТО, ЕУ) и финансијске (Светска банка, ММФ, итд), и медијске (телевизија, филмови, радио, новине). Јевреји су успели да загосподаре светом искључиво због наше наивности и неупућености у њихове злочиначке планове. Иако изгледа супермоћна, империја јудео-масонерије је на стакленим ногама, и пошто је заснована противно Природним законима сигурно ће пропасти. Са новим променама које ће доћи, ми Срби морамо бити спремни и већ сада деловати на обнови. Ми морамо одбацити и комунизам и демократију пошто су то два пилета из истог гнезда. Морамо се одрећи и монархије пошто је то потпуно антирасни покрет, т.ј. део демократског система. Потребна је нова свеста која ће изградити трајну националну и расну политику. Док народ остаје расно чист и свестан вредности своје крви, Јевреји га неће савладати. Они могу савладати само народ који нема своју расну вредност! Дегенерисани шиптари, цигани и муслимани не могу играти силу у кичми Европе, јер за то немају никакве основе, не постоје њихови филозофи, књижевници, уметници, научници. Постоје само смрад, ругобе, паразитни слинавци.
Србија нема алтернативу!
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука M-91 28.9.2017. 0:43

Српски народ у канџама Јевреја

Милорад Мојић


Поразна сведочанства из Талмуда и Шулхан аруха и примена њихова у садашњости

Књига “Српски народ у канџама Јевреја” је, како њен аутор наглашава, била спремљена за штампу још 1940. године, али тадашње политичке (не)прилике нису дозволиле њено објављивање. Она представља плод дугогодишњег и напорног рада њеног аутора на превођењу и упоређивању различитих издања Талмуда и Шулхан аруха. Милорад Мојић је тридесетих година овог века у новинама објавио добар део материјала ове књиге. Због тога се и нашао на суду, на чувеном “Талмудском процесу”, који је покренула нека од јеврејских општина Краљевине Југославије. Но, Милорад Мојић је, заједно са својим братанцем доказао тачност и истинитост ових навода и превода, те је био ослобођен оптужбе. Тужба је одбачена као не основана. Водећи се аналогијом, слободни смо да закључимо да се и данас према овом штиву треба односити као на суду доказаним истинама, јер је готово све наводе из књиге аутор поткрепио одговарајућим доказима и чињеницама нађеним у оригиналним јеврејским документима.
На крају, казаћемо нешто о Милораду Мојићу, аутору ове књиге.
Милорад Мојић је пре рата био генерални тајник “Југословенског народног покрета Збор”, а за време рата је, као мајор, био комадант Петог српског добровоњачког корпуса. Његов пук је негде у зиму 1944. у источној Србији године био разбијен од Совјета, а Мојић се са једним делом војске успео довући до Загреба. У Загребу се, са остатком свог пука, сместио у један вагон на железничкој станици. Али, 7. децембра 1944. Милорад Мојић је, са још 39 људи (од којих четири жене) убијен од усташа.ТОРА, ТАЛМУД И ШУЛХАН АРУХ

По јеврејском учењу, подсредством Мојсија, јеврејском народу дат је двоструки закон: писани и усмени. Писани закон састављен је у пет књига од Мојсија, које сачињавају главни део Старог Завета. вих пет књига Јевреји називају: Тора.
Усмени закон Мојсије није написао, него га је усмено предао Јозуи, а овај најстаријим Јеврејима, па је на тај начин од генерације до генерације предаван, кроз столећа допуњен и прилагођен новим обичајима. Овај усмени закон, огроман по своме обиму, касније је написан. На овом трудном и великом послу радило је око 2500 рабина пуних петстотина година, од 100 година пре Христа, до 400 година после Христовог рођења. Тај написани усмени закон зове се: Талмуд.
Талмуд је света књига за Јевреје. Он садржава не само религиозну науку Јевреја, него и грађанске законе: приватно право, породично право и казнено право.
Талмуд се састоји из два дела: Мишна и Гемара.
у Мишни су сакупљена предања усменог закона, а Гемара садржава међусобне разговоре рабина, као и разговоре вођене у школама између рабина и ученика.
Талмуд има 63 велика отсека, који се зову: трактати.Сваки трактат има назив који одговара тексту. Пошто је ово огромно дело било у великој мери непрегледно, временом се осетила потреба да се овај јеврејски законик систематски среди, што је познати рабин Мојсије бен Мајмон, зван и Мајмонидес и учинио, те је тако 1180 године створен први јеврејски законик под именом: Мишиах Тора или Јад Хазаках. Овај законик се састоји из 14 књига, а ове се деле не отсеке, који се зову: Хилхоти. Хилхоти се деле на мање делове који су означени параграфима.
Неколико столећа касније 1565. године шпански рабин Јосиф Каро саставио је нови верски кодекс под именом Шулхан арух.
Овај кодекс је 1578. године допуњен од пољског рабина Мојсија Исерлеса обичајима источних Јевреја.
Шулхан арухсе састоји из 4 књиге са насловима:
Орах хајим, Јорех деах, Кошен ха-мишпат и Ебен хаезер.
Књиге се деле на параграфе и потпараграфе.


ЈЕВРЕЈИ О ЗНАЧЕЊУ ТАЛМУДА И ШУЛХАН АРУХА

Шта је Талмуд и Шулхан арух за Јевреје?
Да видимо шта о њима кажу сами Јевреји.
“Јеврејски лексикон” издат 1930. године у Берлину пише “Талмуд је кроз столећа васпитач, одгајивач и учитељ Јеврејског народа.“
Јевреј Хајнрих Георг Леве који је 1840 године превео Шулхан арух на немачки у предговору вели: “Није важно колико лепог има у Талмуду, него је важна основна тенденција његова. Талмуд као целина је животни и правни закон за Јевреје.“
“Стари јеврејски култ, чија је база била и остаје Талмуд, даје јеврејству снагу која се не може порушити.“
Јеврејски историчар Грец у своме делу: “Историја Израиљаца“, у издању од 1877. године на страни 133 вели: “Шулхан арух је и данас за Јевреје религиозна норма, он је официјално Јеврејство.“
“Јеврејски лексикон” пише: “Шилхан арух је постао надлежни ритуални и правни кодекс за Јеврејство, па је са својим многобројним коментарима, то и данас остао... Ретко је кад једно законско дело добило такав публицитет и такво признање као Шулхан арух.“
Румунски Јевреј др. Аарон Бриман пише:
“Шулхан арух је комплетни законик за све Јевреје, који је за њих обавезан и данас. Главни предмет при полагање испита за рабине је Шулхан арух, односно његово тачно познавање и знање; мањи изводи из Шулхан аруха служе као школски уџбеници за јеврејску омладину, као нека врста хришћанског катихизиса...“Могли бисмо да наведемо још много цитата јеврејскох научника и стручњака о томе шта значи и од колике је важности Талмуд и Шулхан арух за Јевреје, али мислимо да је потпуно довољно и ово неколико цитата па да и лаик увиди да је Талмуд и Шулхан арух за Јевреја више него за Хришћане: Свето писмо.
Талмуд и Шулхан арух су за Јевреје правило по којем се владају, васпитавају, по коме се понашају, живе, делају и мисле.
Они су за њих путоказ у животу њиховом.
Једном речју: Талмуд и Шулхан арух су за Јевреје све и сва.
А сада да видимо чему уче Јевреје њихови закони. Талмуд и Шулхан арух?

ЈЕВРЕЈ СЕ ИМА ПРИДРЖАВАТИ ЈЕВРЕЈСКИХ ЗАКОНА

“Јевреј се не сме придржавати државних закона Нејевреја. Он се има придржавати државних закона Јевреја јер би ови иначе сувишни били.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 368).


СМРТ ЗА ПРЕКРШАЈ ТАЛМУДА

“Учења и закони Талмуда важнији су и имају се строжије примењивати од закона Торе. Ко прекрши закон Талмуда заслужује смрт.“( Талмуд, Ерубин 21а).


БЕЗ ЈЕВРЕЈА НИШТА НЕ БИ БИЛО НА СВЕТУ

“Да јевреја нема на свету, не би ни сунце сјало, ни киша падала, нити би икаква благослова било на земљи.“(Талмуд, Берах 101б).


ЈЕВРЕЈИ ИЗЈЕДНАЧЕНИ СА БОГОМ

Ко Јевреја ошамари толико је учинио греха као да је самог Бога ударио.“ (Талмуд, Санхедрин 58б).


О РАДУ

“Рад је веома штетан и мало доноси .“ (Талмуд, Гетин 680).
“Нема горег и лошијег посла од обрађивања земље; јер кад ко 100 сребрника има у трговини може сваки дан меса и вина имати; ко пак уложи 100 сребрника у земљорадњу, може само соли и купуса јести.“(Талмуд, Јебамот 63а).


РАД ЈЕ ЗА НЕЈЕВРЕЈЕ

“Нејевреји су створани да служе Јевреје. Они морају орати, копати, сејати, косити, вршити. Јевреји су створени да све готово нађу.“ (Талмуд, Берахот 58а).

ЈЕВРЕЈСКО ЈУНАШТВО

“Јевреј нек иде последњи у рат. У том случају биће први код куће.“ (Талмуд, Тесахим 113а).


ЈЕВРЕЈСКО МИЛОСРЂЕ

“Забрањено је бити милостив према Нејеврејима.“ (Талмуд, Рамбан).
“Нејевреју не треба милост и помоћ указивати.“ (Талмуд, Јебамот 12а).


НИ У СМРТНОЈ ОПАСНОСТИ НЕЈЕВРЕЈУ НЕ ТРЕБА ПОМОЋИ

“Ако једном Нејевреју прети опасност да се у једној реци удави, па ако се налази већ и близу смрти, Јевреј му не сме ићи у помоћ да га спасе.“ (Јад Хазаках, Абода Цара 10а).


НЕЈЕВРЕЈИ НИСУ ЉУДИ ВЕЋ ЖИВОТИЊЕ

“Бог је створио Нејевреје, иако су они равни са животињама, и дао им је човечји облик, јер не доликује Јевреју да буде служен од стоке. Зато га служе животиње у човечијем облику.“ (Шулхан арух, Мудраш талпиот 225).
“Нејевреји, чија душа потиче од нечистог духа, називају се свињама.“ (Талмуд, Јалкут Рубени 12).
“И зато кад један нејеврејски слуга или слушкиња умре, треба их ожалити онако, као кад један во или магарац цркне.“ (Талмуд, Брохес).
“Између Нејевреја и Јевреја не постоји никаква веза. Јер месо Нејевреја је животињско месо, а њихово семе је животињско семе.“ (Талмуд, Јебамот 89а).
“Нејевреј је као једно псето. Што више, записи уче да се псето има више поштовати од Нејевреја.“ (Талмуд, Екесегетрашиексод 22).
“Месо Нејевреја је месо магареће, а семе коњско семе.“ (Талмуд, Јебамот 98а).
“Онај који није обрезан и не држи сабат не назива се човеком.“ (Талмуд, Јалкут Рубени 39).
“Нејевреј нема оца, јер је он на ђубришту рођено псето.“ (Талмуд, Јебамот).
“Ма колико имали народи света тело слично Израиљцима, ипак се они упоређени са човеком имају сматрати за мајмуне.“ (Талмуд, Шене Лукот 250).
“Полни односи Нејевреја су исто као и полни односи животиња.“ (Талмуд, Санхедрин 74б).
“Куће нејеврејске су куће животињске.“ (Талмуд, Леб. тоб. 46а).
“Туђа жена која није кћи Израиља, парче је марве.“ (Талмуд, Абарбанел).
“Нејеврејка у бременитном стању има се сматрати као бременита стока.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 405).
“Дете у утроби једне Нејеврејке није боље од животиње.“ (Шулхан арух, Јорех деах 240).


НЕЈЕВРЕЈКЕ СУ ПРОСТИТУТКЕ

“Нејеврејке су нечисте и имају се сматрати проституткама.“ (Талмуд, Алода Кара 36б).
“Све Нејеврејке су курве.“ (Талмуд, Евен хекор).


ПЕТ ЗАПОВЕСТИ ЗА ЈЕВРЕЈЕ

“Јевреји морају научити ових пет ствари: 1. волите један другога. 2. Волите пљачку. 3. Волите банчење. 4. Мрзите ваше господаре. 5. Не говорите никада истину.“ (Талмуд, Песахим 113а).


ЛАЖ

“Према Нејеврејима дозвољена је свака употреба лажи.“ (Талмуд, Берахот).


НЕПРАВДА

“Не смеш Јевреју, твоме брату, учинити какву неправду. Нејевреју је дозвољено да учиниш све и сваку неправду.“ (Талмуд, Генеба 40а).ЛИЦЕМЕРСТВО

“Допуштено је пред нејеврејом претварати се да те не оштети и не уједе.“ (Талмуд, Лота 41б).


ЗЕЛЕНАШТВО

“Бог је наредио да се Нејевреју новац позајми само уз зеленашку камату. Ми му на тај начин не помажемо него штетимо.“ (Талмуд, Сефер Миквод 73).
“Јевреј треба свој иметак помоћу зеленаштва да повећа. Он треба помоћу зеленаштва Нејевреје да упропасти.“ (Талмуд, Баба Меција 70б).


КРИЈУМЧАРЕЊЕ

“Дозвољено је нејеврејску власт преварити за царину. Дозвољено је кријумчарити.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 369).


ПОДМИЋИВАЊЕ

“Ако твоје претпостављене Нејевреје помоћу јела не можеш да придобијеш, ти их придоби помоћу новца.“ (Талмуд, Санхедрин).


ПРЕВАРА

“Дозвољено је грешку једног Нејевреја искористити. Дозвољено му је дуг не платити. Дозвољено му је при рачуну преварити.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 384б).
“Ако два Јевреја направе какву трговину са Нејеврејом, те при томе један другоме помаже да Нејевреја на мери, тежини или броју преваре, добитак имају оба Јевреја да поделе.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 183).
“Дозвољено је Нејевреја довести у заблуду. Дужност је Нејевреја преварити. Ко то не учини долази у сумњу да Нејевреја воли, а ко Нејевреја воли тај мрзи Бога.“ (Талмуд, Расим).
“Ако Јевреј нађе признаницу своју, коју је Нејевреју дао за од њега позајмљени новац, не треба да му је врати, јер обавеза престаје чим је њу Јевреј нашао. А ако би и поред тога Јевреј хтео Нејевреју признаницу да врати, рабин му мора рећи: “Ако хоћеш да славиш име Бога, не јачај моћ неверника и задржи оно што ти је од Бога по закону одређено.“ (Талмуд, Раби Јерухам, Сеф. меш. 51).
“Јевреј може Нејевреја преварити и огулити, али свог ближњег Јевреја нетреба варати.“ (Талмуд, Баба мација 61а).
“Ако би Јевреји читаве недеље лутали около и варали Нејевреје, нека се у суботу сви сакупе и испричају један другоме своје славне подвиге.“ (Талмуд, Раби Бенц).


СТРЕЉАЊЕ ЗА ПРЕВАРУ ЈЕВРЕЈА

“Нејевреј који Јевреја ма и за једну пару превари има се стрељати.“ (Талмуд, Санхедрин).


ЗАКИДАЊЕ НАДНИЦЕ

“Јевреју је дозвољено да од Нејевреја закине надницу.“ (Талмуд, Санхедрин).


ОТИМАЧИНА

“Имање Нејевреја је као без господара. Јевреј има право да то имање узме у посед.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат).


КРАЂА И ПЉАЧКА

“Ко Нејевреју врати нешто (украђено или опљачкано), томе бог никад опростити неће.“ (Талмуд, Санхедрин).
“Изгубљен предмет Нејевреја дозвољено је задржати.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат).
“Јевреју је дозвољено да од лопова купи ствар.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат).
“Закон немој красти односи се само на крађу од Јевреја. Крађа на Нејевреја је дозвољена.“ (Талмуд, Санхедрин).
“Опљачкати Нејевреја сасвим је дозвољено, а исто тако и надницу му задржати.“ (Талмуд, Бабан 111б).
“Када један ортак у послу нешто украде или опљачка мора добитак да подели са својим ортаком.“ (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 176).


БРАКОЛОМСТВО

“Ванбрачни односи са једном Јеврејком заслужују смртну казну, а са Нејеврејком пак дозвољени су.“ (Талмуд, Санхедрин).
“Браколомство са Нејеврејком не подлеже никаквој казни.“ (Талмуд, Кетубот 4б).


ОБЕСЧАШЋЕЊЕ

“Јевреју је дозвољено да обесчасти Нејеврејку.“ (Талмуд, Јад Хасаках 2б).


ОСКРВНАВЉЕЊЕ

“Нејеврејско девојче старо 3 године и 1 дан може се оскрнавити.“ (Талмуд, Абода сара 37а).


КРИВОКЛЕТСТВО

“Ако је један Јевреј преварио или покрао једног Нејевреја, а при томе мора да положи заклетву у присуству других Јевреја који то знају, дозвољено је да се криво закуне.“ (Шулхан арух, Јорех деах 239а).
“Ако је Јевреј једну Нејеврејку обечастио и злоупотребио, па ако се помоћу криве заклетве може решити казне, може криву заклетву без предомишљања да положи.“ (Шулхан арух, Јорех деах 232).


НЕЈЕВРЕЈ ПРЕД ЈЕВРЕЈСКИМ СУДИЈОМ

“Ако Јевреј са Нејеврејом теби на суд долази мораш, ако по јеврејском закону Јевреју заправо можеш дати, учинити то, а Нејевреју кажи: “Тако је по нашим законима!“; аком пак можеш удесити да Јевреј по нејеврејским законима суд добије, нека га тако добије, а Нејевреју кажи: “Тако је по вашим законима.“ Ако пак ни по једном закону Јевреј нема право обманом обрлати Нејевреја.“ (Талмуд, Баба Кама 113а).


ТРОВАЊЕ

“Дозвољено је лекове на Нејеврејима испробавати, да би се установило да ли су лекови штетни.“ (Шулхан арух, Јорех деах 158а).


УБИСТВО

“Стоји написано: немој убити. То значи да се не сме убити припадник јеврејског народа. Нејевреји међутим нису Израиљци и зато се они могу убити.“ (Талмуд, Генеба 57а).
“Ти ћеш прогутати све народе које ти твој Бог даде. Немој их штедети и немој служити њиховим боговима, јер ће то за тебе бити крај.“ (Тора, Мојс. 7, 16).
“Тако смо ми у то време задобили све вароши и поубијали све људе и никог нисмо оставили у животу.“ (Тора, 5 Мојс. 34-35).
“Ко пролива крв оних који нису Јевреји Богу жртву приноси.“ (Јалкут 772).
“Нај поштенији међу Нејеврејима имају се убити.“ (Талмуд, С. бен Јохар 406).
“Дозвољено је Нејевреју одузети тело и живот.“ (Талмуд, Сефер и Корим).
“И најбољи међу Нејеврејима треба да се убити.“ (Талмуд, Мелхита 32б).
“Најбољем Нејевреју узми живот само ако можеш.“ (Талмуд, Абода 62б).
“Кољите Нејевреје као бестије.“ (Талмуд, Сохар).


ЗА УДАРАЦ ЈЕВРЕЈУ СМРТ

“Као што је син од очевог тела тако је Јевреј од Божијег тела, те зато сваки Нејевреј, којиби се усудио да удари Јевреја мора главом платити.“ (Талмуд, Сан Хедрин 146).


УНИШТЕЊЕ ХРИШЋАНСТВА

“За Јевреја постоји закон да све оно, што је у вези са хришћанском црквом, уништи.“ (Шулхан арух, Јорех деах 146).


БОГОХУЉЕЊЕ

“Христос је син проститутке. Он је копиле.“ (Токдош Јежу).
“Христос је био луда. Он је мађионичар. Он се зове Бен штада (син проституткиње).“ (Талмуд, Сабат 104б).
“Христос је син једне менструације. Он је: Бен пандреат, тј. син нечисте животиње.“ (Токдош Јежу).
“Христос је на једном ђубришту сахрањено цркнуто псето.“ (Сахар).


МЕСИЈА

“Месија ће доћи и повратити Краљевину Јеврејима, а остали народи сви ће њему и њима служити и потчињени бити.“ (Талмуд, Шаб 120а).
“Кад Месија дође онда ће земља родити колаче и вунене хаљине, а жито ће крупно бити као два бубрега од највећег вола.“ (Талмуд, Кетубот 112б).
“Тад ће сваки Јевреј имати 2800 слугу и 300 слушкиња.“ (Талмуд, Санхедрин 101а).
“Пре тога биће страховит рат, који ће две трећине света уништити. У њему ће Јевреји толико оружија запленити да ће им требати 7 година да га сагору и истоне.“ (Талмуд, Мајене Јеш. 74, 4).
“Тада ће Јевреји неизмерно богати бити јер ће благо целог света у њиховим рукама бити. Сви ће народи прећи у Јеврејску веру само хришћанима то неће дозвољено бити, него ће их потпуно искоренити, јер су пореклом од ђавола.“ (Талмуд, Јебамот 24б, Абода 3б).


ЦИЉ ОВЕ БРОШУРЕ

Изнели смо само неколико десетина цитата из законика јеврејских са намером да се с њима и шира јавност, која је до сада о њима веома мало знала, упозна и да на тај начин, бар они који својом главом знају мислити, извуку потребне закључке и да на основу тих закључака створе објективан суд о народу који се тих законика углавном држи прилагођавајући их садашњем времену, духу и животу.
Цитата сличне садржине могли смо још стотинама навести навести, али пошто је наш циљ да у што сажетијем обиму, што прегледније и широким слојевима у што приступачнијој форми изнесемо друштвене и моралне основице јеврејског народа, како би Јевреје што боље упознали и њихово разорно делање разумели, сматрали смо да је напред изнети материјал за постизање наведене сврхе потпуно довољан.


ОВАКВЕ НЕ ЧОВЕЧНЕ ЗАКОНЕ НЕМА НИ ЈЕДАН НАРОД НА СВЕТУ

Изнети материјал, иако по обиму свом мален, по садржини својој је запањујући, скоро невероватан. Човек и нехотице, кад тај материјал прочита, стане размишљати и пита се: да ли је то могуће да на овом свету постоји и један народ, ма и најнекултурнији и најпримитивнији, кога његова предања и закони уче да овако мисли, ради и живи, како то јеврејска предања и законици јеврејски н народ уче.
Узалуд ћемо га тражити, јер у историји целог света такав народ нећемо наћи.


ДА ЛИ ИМА ДОБРИХ ЈЕВРЕЈА?

Јевреји брижљиво чувају своје основне законе и свим силама настојавају да за њих Нејевреји не дознају.
Имају и сувише разлога за то јер би у противном случају били потпуно разголићени и њихова гладна работа паклени планови, који су неописиве невоље и зла проузроковали другим народима другим народима, не би успевали тако лако и сигурно.
Маска би тада са њиховог лица пала, па би они заведени и добронамерни, и многи други, -уколико нису обични плаћеници јеврејски- који у својој лаичности и незнању бране Јевреје, тврдећи да су и они људи као и други, да их има добрих и рђавих, брзо увидели своју страховиту заблуду и стекли уверење да народ који се од вајкада васпитивао у околости и страховитој мржњи према свима осталим народима, да народ који од малена васпитава своје синове у духу својих закона који их уче да су равни Богу, да су само Јевреји људи, а сви други народи да су животиње у човечијем облику створени само дад служе Јеврејима, који их уче да је Јеврејима према нејеврејским народима дозвољена употреба сваке лажи и неправде и да могу, шта више дужност им је, да их варају, пљачкају па чак и убијају, -увериће се тада и ти добронамерни и заведени, да такав народ није као остали народи, него да јејеврејски народ гнусни и подли непријатељ свим осталим народима.
Зар може бити добар народ онај који у својим законима дозвољава и препоручује лицемерство, зеленаштво, кријумчарење, подмићивање, кривоклетство? Зар могу под таким околностима и условима и појединци таквог народа бити добри? Можда спољашње, али у свима је један исти дух, специјалан јеврејски злодух, који се код једних у већој, а код других у мањој мери испољава, боље речено који је код једних боље, а код других лошије маскиран.
Зар је могуће да могу добри људи бити они чија вера их учи да мрзе све што није јеврејско, да буду немилосрдни према свим Нејеврејима, па чак да и у смртној опасности не пруже, ма и само прстом својим, помоћ припаднику другог народа.
Зар могу бити добри људи они које њихови закони уче да обесчашћују жене туђих народа шта више, страшно је и рећи, да им је дозвољено да оскрнаве невину дечицу од 3 године и 1 дана, што ни звер не чини, а камо ли човек.
Нека заведени браниоци Јевреја упореде 10 заповести Божијих хришћанских народа који говоре о љубави, поштовању, добрим делима, поштењу са пет заповести јеврејских, које су у овој брошури цитиране, па нека онда добро промисле, да ли се Јевреји, који се у духу тих заповести васпитавају, могу уопште и упоредити, упогледу добрих и племенитих врлина, са хришћанским или другим народима, а камо ли да се са њима на равну меру ставе?


ГОЊЕЊЕ ОНИХ КОЈИ ОТКРИВАЈУ ЈЕВРЕЈСКЕ ТАЈНЕ

Када се, и поред брижљивог чувања својих тајни да о њима остали народи не дознају, ипак догоди да се нађу појединци, који појединости из јеврејских заиста не човечних и грозних закона намеравају да обелодане, онда Јевреји чине све да би се то спречило, употребљавајући при том сва средства од потплаћиваља до претње. Ако све то не помаже онда се чини пресија помоћу власти (цензурисање, забрана издања и т.д.), а тек у крајњем случају иде се пред суд, где њихови вођи иду тако далеко да оспоравају важност и постојање тих закона, ударајући том приликом у сентименталне жице причом о прогону и мучењу Јевреја, који су увек ”лојални држављани и одлични патриоти.”
Писац ових редака, који је раније објавио у новинским чланцима извесне пасусе из јеврејских закона, одговарао је такође пред судом ради наведеног богохуљења, али у том т.зв. талмудском процесу Јевреји су извукли краћи крај јер је окривљени доказао да инкриминисани цитати из Торе, Талмуда и Шулхан аруха заиста постоје.


ТАЛМУД И ШУЛХАН АРУХ И ДАНАС У ПУНОЈ ВАЖНОСТИ

А сада да видимо да ли је на месту одбрана Јевреја да су ти њихови закони важили само за оно време када су створени, а да сада немају стварног значаја ни вредности.
Да је таква њихова тврдња скроз не истинита јасно се види из констатације самих јеврејских научника и стручњака, које смо на почетку брошуре навели.
Тако Јевреј Хајнрих Георг Леве каже: ”Талмуд као целина је животни и правни закон за Јевреје.”
Јеврејски историчар Грец вели: ”Шулхан арух је и данас за Јевреје религиозна норма, он је официелно Јеврејство.”
Јевреј Др. Аарон Бриман тврди: ”Шулхан арух је комплентан законик за све Јевреје, који је за њих обавезан и данас.”
Када ти закони наводно данас већ нису у важности, зашто је, по тврђењу Јевреја Др. бримана, за рабине главни предмет при полагању испита тачно познавање Шулхан аруха? Зашто се изводи из Шулхан аруха употребљавају као уџбеници за јеврејску омладину!
Одговори на ова питања намећу се сами: Рабини као носиоци Јеврејског духа, као васпитачи јеврејске омладине морају до танчине познавати јеврејске законе како би у духу њиховом васпитавали јеврејску омладину. Саниенти сат!


ЧИЉЕНИЦЕ ГОВОРЕ

Да се Јевреји и данас тачно држе својих закона о томе јасно говоре многобројне чињенице.
Ако узмемео ма који од цитата из ове брошуре па га упоредимо са радом и животом садашњих Јевреја, брзо ћемо доћи до уверења да их се Јевреји и данас, те још како, придржавају можда у финијој, али у последицама по Нејевреје много страшнијој форми.
Узмимо цитате који говоре о раду. “Рад је штетан и мало доноси.“ Тако вели Талмуд. Под радом се наравно подразумева физички рад.
Такво мишљење Талмуда о раду Јевреји и данас сто процентно акцентују и тачно се држе њега. Зато ћете тешко наићи на физичког радника Јевреја.
Бадава ћете тражити Јевреја међу дрвосечама, туцачима камена, копачима, кубикашима, обалским радницима, носачима рударима, ковачима, обичним фабричким радницима, као и у сличним позицијама. Таквим ситницама, обичним стварима Јевреји се не баве. Нека се тиме Гоји (Нејевреји) занимају. Јевреји су радије банкари, индустријалци, трговци, директори, шефови и агенти; они су адвокати, лекари и инжињери.
Њих нећете наћи међу земљорадницима, који лично у зноју свог лица, раде комадић земље. О, како би се они таквим прљавим послом бавили, када Талмудизричито каже: “Нема горег и лошијег посла од обрађивања земље...“ За такав посао су ту Нејевреји, нека се они муче са земљом, јер Талмуд јасно каже: “Нејевреји морају копати, орати, сејати, косити, вршити. Јевреји су створени да све готово нађу.“ Ту нема двоумице: јасно је и прецизно Јевреји има на готово да дођу. Зашто да се они који су по Талмуду “Богу милији од анђела“ и они који су “од Бога постављени над свим народима“, баве тим животиљским послом, кад су ту Нејевреји који су опет по Талмуду “животиње у човечијем облику, створени да служе Јевреје.“


И СРПСКИ НАРОД ЈЕ БИО РОБ ЈЕВРЕЈА

Ако се за икоји народ може рећи да је роб јеврејски, онда се то међу првим може казати за српски народ на његову несрећу. А да та несрећа буде још већа, огроман ддео напаћеног српског народа и не зна чије је он робље. Народ види и осећа да је живот из дана у дан све тежи и мучнији, он осећа да много штошта није у реду, али не зна откуд долази, откуда проистиче зло и невоља која га све више и више притискује. Он криви факторе, који су фактично споредни, али је мало њих који прави извор, праве факторе тог зла јасно виде.
Није ни чудо јер су Јевреји мајстори у маскирању и претварању, што су такође научили из Талмуда, који каже: “Допуштено је пред Нејеврејима претварати се да не оштете или не уједе.”
Нема вештијих и бољих глумаца и редитеља од Јевреја на читавом свету. Али они веома ретко, скоро никада не излазе на позорницу.
Уместо њих на позорници се појављују њихове лутке: добро плаћене хришћанске слуге, који онако играју како то јеврејски глумци и редитељи захтевају. Како Јевреји за лутке везани конопац трзају, тако лутке играју.
А те лутке, јеврејске и народне изроде, могли сте наћи у целој држави, у свим гранама народне делатности.
Било их је свуда и на сваком месту. У влади, у парламенту, у свим политичким партијама, код свих власти, у државним и приватним установама, у привредним и социјалним удружењима, у националним и интернационалним, у културним, у хуманим и спортским свугде се наилазило на Јевреје односно јеврејске слуге. Јевреји по потреби маскирани у позадини, иза кулиса у тами, а слуге њихове на сцени, у пуној светлости, много пута и они у маскама националистичким, културним и сличним.
А све те слуге јеврејске радиле су онако како то интереси Јевреја, а на огромну штету нашег народа, захтевају. И отуда зло и невоља по народ, а добро по Јевреје. И отуда је и чињеница да народ није у стању да се противу зла ефикасно бори јер он види хришћанске лутке и њих криви за све што не ваља, а не види редитеље његових мука и патња.
А Јевреји, искоришћавајући робље живели су без муке и труда, богато, весело и расипнички и са уживањем су мучили своје робове, који су иначе по Талмуду: “животиње у човечијем облику да служе Јевреје.”БАНКАРСТВО, ИНДУСТРИЈА И ВЕЛЕТРГОВИНА ОГРОМНИМ ДЕЛОМ У ЈЕВРЕЈСКИМ РУКАМА

Грамзивост и похлепа Јевреја за златом и земаљским добрима довољно је позната широм целог света. Да би до њих дошли они средства не бирају. И најнеморалнија и најгаднија средства добро им долазе као оруђе. Лажно књиговодство, лажни биланси, прикривено избегавање обавеза, подмићивање, корупција, зеленаштво, фалсификати, лицемерство, лаж, превара, обмана, шверц, кривоклетство, па чак и рафимиране пљачке и отимачина и злочин- све то Јевреји употребљавају да би свој циљ постигли. И чине они сва та недела без гриже савести, мирне душе и ревносно јер за све то имају и сувише “моралне основе” у Талмуду и Шулхан аруху, који их уче па им чак наређују да тако раде.
Под оваквим околностима није ни чудо што су банкарство, индустрија и велетрговина, та животоносна била народна, огромним делом налазили у њиховим рукама и поред тога што су Јевреји чинили свега пола процента од укупног броја становништва наше државе.
Сила и моћ Јевреја налази се баш у том њиховом малом броју, а огромном капиталу. Јер што је већи капитал, а мањи број људи који са њим располаже, тим је снага и сила тих људи значајнија и већа, а тиме је и опасност која држави и народу од тих људи прети, свестранија и већа.
Податке које ниже дајемо о банкарству, индустрији и велетрговини црпели смо из јеврејских извора, а односе се на стање од пре неколико година. Подацима о доцнијем стању не располажемо али је сигурно да се то стање за минуле године још више променило у корист Јевреја, а на штету српског народа.


БАНКАРСТВО

Ако би данас поставили питање у којим су новчаним заводима Југославије били заинтересовани Јевреји, читаоце би издало стрпњење читајући имена тих многобројних банака и новчаних завода- толики је њихов број.
Обрнуто питање било би много једноставније, а одговор би био веома лак јер се на прстима могу избројати оне веће кредитне установе у којима нема Јевреја.
Шта више од 20 главних новчаних завода није било ни једног без Јевреја, не укључујући ту ни Народну Банку.
У Народној банци у есконтним одборима који одлучују о додељивању кредита Јевреји су били заступљени овако: у филијали Вараждин од5 чланова 3 Јевреја, у Битољу од7 Чланова 3 Јевреја, у Осјеку 3 Јевреја, у Сарајеву, Скопљу, Панчеву по 2, а по један у Бања Луци, Петровграду, Вршцу, Загребу, Марибору, Мостару, Нишу, Новом Саду, па чак и на Цетињу.
Кредити Народне Банке 1926 год. код чије су чије су поделе одлучивали Јевреји износили су преко 1300 милиона динара, од укупне своте од 1401 милиона динара. Од ове огромне своте пољопривреда је добила свега 8,5 милиона динара док су банкарство, индустрија и трговина добили све остало, што пак у стварности значи да су огроман део уживали и искоришћавали Јевреји.
У Хипотекарног Банци заступник управитеља и главни секретар био је Јевреј.
У Занатској Банци има Јевреја и у Управном одбору и по филијалама.
И у београдском банкарству утицај Јевреја је одлучујући. У 20 већих новчаних завода у Београду од 152 члана управе 86 су били Јевреји, а од 30 директора 20 су били Јевреји.
Од 5 главних банака које су 1928 год. радиле на територији Босне и Херцеговине, изузев једне, све су биле у рукама Јевреја.

Поред већих новчаних завода у нас било је још преко 300 мањих банака у рукама Јевреја.
Мењачке радње налазиле су се са 90% у јеврејским рукама.


БЕРЗЕ

Утицај Јевреја у југословенској привреди одлично се види из курсних листова појединих берзи.
На загребачкој берзи од 20 нотираних акција новчаних завода 11 се односило на јеврејске; од 16 нотираних акција индустријских предузећа све се односило на предузећа јеврејске интересне сфере; од 3 нотиране акције трговачких предузећа, две су се односиле на јеврејске.

На београдској берзи: од 19 нотираних београдских новчаних завода 11 се односило на јеврејске; од 14 нотираних индустријских предузећа 7 се односило на јеврејска.
На Љубљанској берзи: од 4 нотиране акције новчаних завода 2 се односиле на јеврејске; од 9 нотираних акција индустријских и трговачких предузећа 6 се односило на јеврејска.
На новосадској берзи: све нотиране акције се односиле на јеврејске установе.


ОСИГУРАВАЈУЋА ДРУШТВА

90 процената целокупног осигуравајућег посла у нашој држави налазило се у рукама домаћих и страних Јевреја.
Нејеврејски осигуравајући заводи у нашој држави много су били слабији финансијски од јеврејских, па су услед тога у многоме зависили од њих.
Највећи посао имала је “Сава”; она је била у рукама италијанских Јевреја.
Веома успешно ради и “Јадранско осигуравајуће друштво”, које је било у рукама италијанских, бечких и пештанских Јевреја.
“Дунав” је предузеће бечких Јевреја.
“Росија-Фонсијер” је у рукама наших, пештанских и тршћанских Јевреја.
“Уједињено осигуравајуће друштво” било је концерн наших и страних Јевреја.
И у свим осталим осигуравајућим друштвима: француским, енглеским, швајцарским и другим, главну реч су водили Јевреји.


МЛИНСКА ИНДУСТРИЈА
У нашој држави било је око 650 парних и моторних млинова, са дневним капацитетом око 800 вагона жита.

Претежна већина великих млинова налазила се у рукама Јевреја, а скоро сви велики млинови у Војводини и Хрватској били су у рукама страних махом мађарских Јевреја.
Добар део ових предузећа је после рата “национализован”, али тај вео национализације је толико избледео, да се она чак и формално једва примећивала.
У 20 највећих млинских предузећа од 185 чланова управа 94 су били Јевреја, а од 40 директора и њихових заменика 34 су били Јевреји.
Коментар овоме је излишан.


ИНДУСТРИЈА ШЕЋЕРА
У нашој држави било је свега 8 великих фабрика шећера од којих су 6 приватне, 2 државне. Годишњи капацитет њихов је 12.500 вагона шећера и око 6.000 вагона сувих резанаца.

Све приватне фабрике шећера налазиле су се у рукама Јевреја; национализација њихова је само на папиру.
У 4 највеће фабрике шећера после “национализовања” од 52 члана управе били су 22 Јевреји, а од 8 директора и заменика 6 су били Јевреји.
Чланови управе Нејевреји су углавном масони, “угледни” људи, министри, бивши министри, проф. универзитета и т. д. који својим “угледом” покривају немилосрдну пљачку оних фабрика, на штету сељака, радника, и државе, примајући за то масне тантијаме.
Чиста добит ових фабрика редовно далеко премашује основни капитал.


ИНДУСТРИЈА АЛКОХОЛА

Великих алкохолних индустрија у нашој држави било је 14 са капацитетом од 24 милиона литара апсолутног алкохола. Осим њих било је и 34 пиварска предузећа са капацитетом од 1.500.000 хектолитара. Јевреја није било у свега 3 предузећа.
У 12 највећих предузећа Јевреји су овако били заступљени: од 110 чланова управа 58 су били Јевреји, док су остали добро плаћене хришћанске слуге Јевреја. Од 24 директора и заменика 22 су Јевреји.


ИНДУСТРИЈА ПРЕХРАНЕ
Овде спадају разна предузећа за прераду и конзервирање. И у овој грани индустрије доминирали су Јевреји, који су у управама 20 највећих предузећа имали апсолутну већину, добар део од њих је био искључиво у њиховим рукама.


ДРВАРСКА ИНДУСТРИЈА

Највећа и најважнија грана индустријске продукције у Југославији је била индустрија дрва.

У нашој држави било је око 650 већих предузећа дрварске индустрије, а поред ових око 2000 мањих, нарочито пилана на води. Док су мала предузећа већим делом била у рукама наших људи , велика предузећа су била скоро сва у рукама овдашњих и страних Јевреја.
У 23 највећа дрварска предузећа од 210 чланова управа 125 су били Јевреји, од 56 директора 44 Јевреји.
Једна од највећих дрварских фирми А.Д. Гутман, за чије је везана срамна Нашичка афера, свијина је мађарских Јевреја. Она има сопствене пилане , фабрику танина, бачава, камене мајдане, ливницу гвожђа, рибогојство, 50.000 јутара шуме, 150 км. своје железнице и т. д.
“А.Д. за експлоатацију дрва” је била интересна сфера бечких и пештанских Јевреја. У њихов концерн спадају “Босанско друштво за производњу дрва” у Бања Луци, “ Славекс”, “Загребачка фабрика бачава” и друга предузећа.
“Нихан” је такође јеврејска фирма , са “Дугоселом” и “Југотанином”.
У рукама Јевреја налазила су се и ова крупна предузећа: “Славонија”, “Нашичка фабрика и парна пилана”, “Индустрија дрва Драх”, “Шумско индустријско предузеће Добрлин Дрвар” у Сарајеву, “Криваја”, “Игар”, “Јела”, “Босна”, “Уна”, “Варда”, “Викторија” и т.д.


ГРАЂЕВИНСКА ИНДУСТРИЈА
Од грађевинских индустрија најважнија је индустрија цемента; сва велика предузећа ове важне индустрије налазила се у рукама Јевреја или су била под њиховим одлучним утицајем .

У 8 највећих цементних предузећа од 85 чланова управе 55 су били Јевреји, а од 21 директора 18 Јевреји.

“Беочинска фабрика каје”, са обртом од 80 милиона динара била је у рукама наших и мађарских Јевреја.

“Сплит” у Сплиту са обртом од 170 милиона динара у рукама Италијанских Јевреја.

“Далмација” је такође својина италијанских Јевреја.

“Кроација”, “Јадранско Бауксит”, “Адрија Бауксит” били су у рукама наших и италијанских Јевреја, а “Ла Далмасијен” наших и француских Јевреја.ХЕМИЈСКА ИНДУСТРИЈА

Сва предузећа хемијске индустрије налазила су се у рукама Јевреја, што се јасно види из ове статистике: у 28 великих предузећа од 233 чланова управа 132 су били Јевреји, а од 56 директора 44 Јевреји.

Највећа предузећа су: “Даница” у Загребу са обртом преко 100 милиона динара. Претседник, потпретседник и сви директори били су Јевреји. “Творница за душник” (Словенија). Обрт 50 милиона. Већина акција у јеврејским рукама.

“Зорка” (Загреб и Суботица). Обрт 50 милиона. У њој су ангажовани аустријски, чешки, мађарски и наши Јевреји.

Јевреји су мали пресудну улогу и у предузећима: Енглеско- Југословенска Дестилација, Англо- Југословенско Петролејско а.д. Стандард Ојл, Вакуум Ојл и т.д.ИНДУСТРИЈА ЖЕЉЕЗА И РУДАРСТВО

У нашој држави постојало је око 300 већих предузећа машинске, жељезне, електротехночке и електричне индустрије.

У свим овим предузећима утицај Јевреја је био велики.

Рударску индустрију у Србији заузели су у главном странци, а у осталим крајевима странци и Јевреји.

Неколико примера:

“Трбовљанско угљарско друштво” у Љубљани је једно од највећих индустријских предузећа на Балкану. Годишњи обрт је преко пола милијарде. Утицај Јевреја у овом предузећу је био веома велики, а нарочито од 1924 год. када је Банк де Пе преузела велики број акција.

“Прва југословенска фабрика вагона, стројева и мостова” у Броду са акц. Капиталом од 110 милиона динара потпуно је била у рукама Јевреја.

У 6 највећих предузећа ове индустрије имало је међу члановима управа 30 Јевреја, а од 11 директора 7 су били Јевреји.ТЕКСТИЛНА ИНДУСТРИЈА

Текстилних и конфекциских предузећа у нашој земљи било је око 250.

Изузев две велике српске фирме, фирме Илића и Тео каровића, сва важнија предузећа текстилне индустрије налазила су се у рукама Јевреја.ГРАФИЧКА И ПАПИРНА ИНДУСТРИЈА

У главним предузећима наше индустрије папира и графичке индустрије Јевреји су били заступљени овако: у 6 највећих предузећа у управама налазило се 24 Јевреја, а од 11 директора 6 Јевреја. Јевреја нема једино у фабрици хартије М. Вапа а.д. и Пантић и друг.КОЖАРСКА ИНДУСТРИЈА

Већих предузећа у нашој држави било је преко 100, а она су огромним делом била у рукама Јевреја.

Највећа предузећа кожарске индустрије “Загребачка фабрика кожа” била је искључиво у јеврејским рукама.ВЕЛЕТРГОВИНА И ЗАСТУПСТВО

Чим се банкарство и индустрија претежним делом својим налази у рукама Јевреја, онда је веома лако погодити да се исто тако и велетрговина и заступства готових индустријских артикала налазе огромним делом у рукама Јевреја. Када се томе још дода и чињеница да су се продукти пољопривреде налазили скоро искључиво у јеврејским рукама, добија се потпуна слика господарства коју су Јевреји имали у нашој држави.СВЕМОЋНИ ЈЕВРЕЈСКИ КАПИТАЛ

Предњи кратки преглед јесно показује огромну моћ Јевреја у Југославији. А када се томе још дода под звучним националним и хришћанским фирмама и вешто маскирани јеврејски капитал, као и чињенице да је и чисто нејеврејски капитал већим делом диригован и контролисан од много јачегјеврејског капитала, онда и лаику мора бити јесно да је у несрећној “нашој држави” фактички и апсолутни господар било свемоћно Јеврејство.

До овакве силе и моћи Јевреји су могли доћи само зато што су се у свом делању строгопридржавали упутстава и учења фамозног Талмуда и Шулхан аруха, које смо у првом делу ове брошуре приказали.

А да су се Јевреји при невероватно брзом нагомилавању тог огромног капитала обично служили Талмудом и Шулхан арухом, јер на иоле поштен начин до таквог богатства немогуће је доћи, види се јасно из њихових делања у нашој земљи.ТАЛМУДСКИ ПОДВИЗИ

Има ли афере веће у нашој земљи а да иницијатори и коловође нису били Јевреји?

Узмимо, примера ради, огромну Нашичку аферу. Јеврејска клика Гутман, Сор, Шлезингер и компанија подмитивши не само мале службенике и чиновнике, већ и начелнике, посланике и министре успели су да оштете државу са неколико стотина милиона динара. Исекли су најлепше славонске шуме те су дрво и друге прерађевине кријумчарили у иностранство не плаћајући царину. Чинили су они то јер их је тако научио Талмуд и Шулхан арух, који вели: “Ако твоје предпостављене нејевреје помоћу јела не можеш да придобујеш, ти их придоби помоћу новца” (Талмуд, Санхедрин). Да би у својој пљачкашкој намери успели Јевреји су употребили и једно и друго. Предпостављеним властима, високим чиновницима, утицајним личностима, посланицима и министрима приређивали су богате гозбе: вечере, банкете и забаве, приређивали су сјајне ловове, слали скупоцене поклоне и просипали на подмићивање новац. Просипали су милионе да би се напљачкали стотине милиона. И није ни чудо што су у потпуности успели у свом гангстерском подухвату. Посланици и министри из разних политичких партија, које је народ изабрао да њега и државу штите, изневерили су и издали су и народ и државу и уместо да енергично спрече, они су се напротив дали од Јевреја купити, те су омогућили и помогли огромну превару, кријумчарење и пљачку јеврејске лоповске клике.

Јевреји, при свему томе, нису се осећали кривим јер им њихови закони веле: “Дозвољено је Нејевреја преварити.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат). “Дозвољено је нејеврејску власт преварити за царину. Дозвољено је кријумчарити.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 369). ”Имање Нејевреја је као без господара. Јевреј има право да га узме у посед.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат).”Опљачкати Нејевреја сасвим је дозвољено.” (Талмуд, Бабам 111б).

Јевреји су дакле тачно примењивали наведена упутства својих закона.

Сличних афера великог стила има много. Довољно је ако напоменемо само неколико као: афера са шпиритусом, са тенисом, са угљом, Кривају, Беочинску кају и т.д. творци и носиоци свију тих афера су Јевреји потпомогнути хришћанским плаћеним изродима.

Сећате ли се огромне афере са шверцом валуте која је срозала вредност народног новца. У тој афери која је под називом “Црна берза” недељама пунила ступце наших листова, учесници и коловође су само Јевреји.

Прочитајте казне Министарства финансија по валутним кривцима: огромним делом јеврејске фирме.

Пре извесног времена дневни листови донели су белешку како је суботичка полиција казнила 80 трговаца због нагомилавања дугова и поскупљивању робе: осим једног сви су били Јевреји.

Пре кратког времена могли смо читати махинације јеврејске фирме Дајч која је лажним вођењем пословних књига оштетила државу са ситницом од 10 милиона динара.

Сличних талмудских подвига имате на стотине за које се зна, а сасвим сигурно на хиљаде за које се не зна.

“Моралну” подлогу за извршење ових и сличних кривичних дела Јевреји су обично нашли у Талмуду и Шулхан аруху, који су им служили за путоказ и дали им подстрека за вршење истих.НЕДЕЛА СКОРО БЕЗ ИКАКВЕ КАЗНЕ

Колика је моћ Јевреја јасно се види по томе што су они за своја недела, иако се њихова кривица потпуно докаже, скоро увек избегавали одговарајуће строге казне.

Шта се догодило са пљачкашима из Нашичке афере? Првостепени суд пошто је установио тешку кривицу њихову казнио их је са необично благом казном, по неколико месеци затвора, уместо да су, и више него заслужено, омастили конопац. Али Јевреји ни са том преблагом скоро никаквом казном нису били задовољни. Успели су да их другостепени суд, - пошто је на нашу највећу срамоту првобитни судски сенат, који је требао да им суди, смењен, -ослободи.

Шта је било са учесницима фамозне “Црне берзе”? Уместо да су кратким путем на вешалима свршили, они су са незнатним казнама испливали, те на слободи и надаље неометано обављали свој уносни посао.

А и остали јеврејски крупни афераши, упропаститељи нашег народа нису много горе пролазили. У најгорем случају, ако никако не могу да избегну строжију казну, ако им и кривоклетство, лицемерство и остали талмудски трикови не помогну да се испод строге казне извуку, онда они још увек пронађу неку душевну ману, неурачунљивост и т.д., те уместо да су у затвору или на вешалима они се “лече” по луксузним сенаторијумима и то наравно брзо и успешно, да би затим поново наставили свој прекинути, омиљени и уносни занат.СЕЉАК ЈЕ БИО РОБ ЈЕВРЕЈСКИ

Наша земља је сељачка земља. Око 80% њеног становништва бави се земљорадњом. Огромни део обрадиве земље налази се у сељачким рукама. Али поред свега тога прави господар те земље није био сељак, и поред тога што има тапију или је грунтовни власник, него јеврејски капитал. Сељак је тапијом или грунтовницом био везан, као роб ланцима, за ту своју земљу и осуђен да целог века свог копа, оре, сеје, коси, врши, да се труди и мучи, зноји и кулучи, а да од свега тога има веома мало или ништа. Када би требало, после свршеног напорног и тешког рада, да види плод своје муке, труда и зноја, када треба своје сељачке производе, праведно и сразмерно уложеном раду, да уновчи, како би себе и породицу својудостојно опскрбио и децу своју на пут извео, онда се сељак најмање пита. Кад је трудан сељачки посао свршен, када су пшеница, кукуруз и остали сељачки производи спремни за продају, тада су ступили на позорницу Јевреји, који су целокупну трговину сељачких производа имали у својим рукама и одређивали цену. Није одређивао цени плоду своје муке и зноја сељак, него Јеврејин, који ни прстом својим није мрднуо, који је дошао на готово. А те цене су такве, да малим и средњим сељацима, који су у огромном броју, када плате порез, прирез, кутлук, и остале дажбине, не остајаше ни толико да људски обскрбе, обуку и исхране своју породицу него злопате и муче се , док су на њиховој грбачи, на њиховој патњи и муци, Јевреји, који им много пута у пролеће по дуплој цени продају њихову сопствену пшеницу да би нахранили гладну децу своју, зарађивали без муке и зноја милионе и милионе.

Сељак је, дакле, огромним делом својим био најобичнији роб јеврејски везан за своју земљу, осуђен да до смрти своје кулучи и злопати, а да му плод његовог труда односе фактички господари његови, Јевреји, који се и при овој гадној работи својој тачни придржавају Талмуда, који каже: “Нејевреји су створени да служе Јевреје. Они морају копати, орати, сејати, косити, вршити. Јевреји су створени да све готово нађу.”(Талмуд, Берахот 58а).

А при куповини труда сељачког, када га поред ниске цене, још и на квалитету, кантару и рачуну преваре, Јевреји се и тада придржавају Шулхан аруха који вели ”Дозвољено је Нејевреја преварити.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат). “Дозвољено је Нејевреја при рачуну преварити.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 384б). “Ако дав Јевреја један другоме помажу да Нејевреја на мери, тежини или броју преваре, добитак имају оба Јевреја да поделе.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 183).И РАДНИК ЈЕ БИО РОБ ЈЕВРЕЈСКИ

Индустрија у нашој земљи, као што се то јасно види из прегледа нашег, огромним делом налазила се у Јеврејским рукама, што значи да су Јевреји били господари највећег дела радништва, који је за свој мучан и напоран посао тако слабо награђиван да је једва у стању да састави крај са крајем. Радник који има велику породицу није у стању да својој породици обезбеди ни довољну исхрану, а о другим животним потребама да и не говоримо. Живот радника и њихових породица под оваквим околностима је био право мучење. Заиста тешка је судбина радника које Јевреји немилосрдни искоришћују до потпуне исцрпљености. За мизерну награду радник је био присиљен, често пута у нездравим фабричким просторијама, у прљавштини, диму и прашини, у зноју свог лица и тела од изнемоглости да кулучи само зато да би господари његови, у огромној већини Јевреји, његовом снагом и муком зарадили безбројне милионе, живећи богато и расипнички, задовољно и безбрижно, остављајући радника да са својом породицом често пута до глади скапава.

По њим то тако мора бити, јер се они физичким послом и тако не баве, пошто по талмуду: “Рад (физички) је веома штетан и мало доноси.” (Талмуд, Гетин). А иначе рад њима ни не приличи јер су они опет по Талмуду: “Од Бога постављени над свима народима.” (Талмуд, Берах 101б). За рад је јеврејски Бог по Талмуду створио Нејевреје: “Нејевреји су створени да служе Јевреје.” (Талмуд, Усбамот 63а), а пошто су сви Нејевреји животиње и захваљујући само томе што служе Јевреје добили су човечији облик (Шулхан арух, Мудраш талпиот 225), то нека буду срећни и задовољни јер би у противном били животиње у животињском облику.

Када се све ово зна онда се не треба чудити ако су Јевреји према радницима немилосрдни, тим пре што их и Талмуд учи: “Забрањено је бити милостив према Нејеврејима.” (Талмуд, Рамбан).

Не треба се чудити што Јевреји чине многе неправде раднику, јер по Талмуду: “Јевреју је дозвољено да учини све и сваку неправду.” (Талмуд, Генеба 40а).

Не треба се чудити ако Јевреји своје раднике преваре и огуле јер по Талмуду: “Јеврејин може Нејевреја преварити и огулити.” (Талмуд, Баба меција 61а).

Не треба се чудити ако Јевреји и ону мизерну надницу раднику много пута закину јер по Талмуду: ”Нејевреју је дозвољено да од Нејевреја закине надницу.” (Талмуд, Санхедрин).ОСТАЛЕ ПРОФЕСИЈЕ

И остале професије нису биле у Југославији у много бољем положају од сељака и радника.

Трговци су обични продавци индустријских производа, који су у огромној већини јеврејски. Од тога свога рада многобројни мали трговци једва имају толико колико им је потребно за свакидашњи живот, док главну корист имају Јевреји произвођачи чије производе радници израђују, а трговци продају, док они наређжују, управљају и уживају муку својих хришћанских робова.

Занатлије већим делом само животаре. Пошто су они у многим занатима ситна конкуренција јеврејској индустрији, то их она све више потискује и упропашћује и полако али сигурно ствара од њих обичне најамне раднике- робове.

Слободне професије су већином потпуно зависне од Јевреја који претежни део капитала имају у својим рукама те су тако у стању да слободним професијама највише омогуће, а по потреби противницима својим често пута и да онемогуће, егзистенцију њихову.

А чиновнички апарат? Када се зна да је велики број чиновника и службеника веома слабо онда није чудо што су они добрим делом, у исчекивању мрвица са богате трпезе јеврејске, према овима били веома услужни, постајући на тај начин несвесно оруђе у рукама Јевреја.КАКО ЈЕ ТО МОГУЋЕ?

Како је то могуће, питају се многи у чуду, да Јевреји којих је у нашој држави свега 0,5% од укупног броја становништва, господаре над целим нашим народом?

Постарали су се Јевреји да то буде могуће, постарали су се они да народ не буде сложан и задовољан, јер би иначе њима за навек одзвонило. Створили су лажну демократију са лажним паролама: једнакост, братство и слобода. Из те лажне демократије произишле су политичке партије које су успеле да у потпуно поцепају и посвађају наш народ.

Због политичких партија сељак је ишао против сељака иако су им интереси њихови били једни исти. Радник је ишао против радника, занатлија против занатлије, трговац против трговца. Наравно да овакав несложан, по партијама подељен и посвађан народ не представља никакву снагу и није у стаљу да се одупре никаквој опасности и злу. Народ је остао немоћан и на тај начин су Јевреји, који су свађу народну још више потстрекивали, неограничено загосподарили и нашим народом створивши од њега себи слуге и робове и употребљавајући га као оруђе за постизање својих крајњиј мрачних циљева.

А да би своје мрачне циљеве што пре постигли поред лажне демократије употребили су и остала своја оруђа: масонерију и комунизам, који су већ и онако оронули организам народни потпуно руинирали и народ наш довели на руб пропасти.САТАНСКИ ПЛАН ЈЕВРЕЈА

Све оно што су Јевреји чинили по Југославији, исто то су радили и по осталим државама по једном одавно скованом плану са извесним циљем. Шта је њихов циљ? На ово питање даје нам јасан одговор Талмуд који каже: “Месија ће доћи и повратити крељевину Јудејима, а остали народи сви ће њему и њима служити и потчињени бити.” (Талмуд, Шаб. 120а).

“Тада ће сваки јеврај имати 2000 и 300 слушкиња.”(Талмуд, Санхедрин 101а).

Талмуд дакле јасно обележава циљ Јевреја. Све народе на свету потчинити Јеврејима и сви народи на свету имају да служе Јеврејима.

Како ће се доћи до овог циља? И на ово даје Талмуд одговор: “Пре тога биће страховит рат, који ће две трећине света уништити...”

А ако резултат свега тога долази владавина Јевреја над целим светом и истребљење хришћанских народа: “Тада ће Јевреји неизмерно богати бити јер ће благо читавог света у њиховим рукама бити. Сви ће народи тада прећи у јеврејску веру, само Хришћанима то неће дозвољено бити, него ће их потпуно искоренити јер су пореклом од ђавола.” (Талмуд, Јебамот 24б, Абода 3б).

Зар ти, драги читаоче, овај садашњи рат* не личи на спровођење сатанског плана јеврејског који је предвиђен у Талмуду?

Зар не видиш како Јеврејство злджочиначки употребљује своје два најопаснија, исто тако злочиначка, оруђа: комунизам и масонерију, за постигнуће својих паклених намера?* * *Јеврејство је највеће зло садашњице. Оно је најподмуклији и најопаснији противник свију хришћанских народа. Јеврејство се због тога мора брзо и енергично ликвидирати, јер у противном случају неминовна је пропаст хришћанске цивилизације и хришћанског света.

Пресудна борба за решење тог судбоносног питања у пуном је јеку.

Од исхода те борбе зависи и будућност нашег народа и наше Отаџбине.

И зато у овој борби мораји сви истински патријоти дати све од себе да се победа над Јеврејством што пре и што ефикасније извојује.

Иначе је наша пропаст неминовна.

Ова је брошура била спремна за штампу још 1940. год. Како тадашње политичке прилике у Југославији то нису дозвољавале, она излази тек данас (1941. године) и то саображена приликама у Србији. (Прим. издавача).

* Мисли се на Други светски рат- опаска приређивача другог издања
Србија нема алтернативу!
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4676
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука SMUK 29.9.2017. 1:41

Daj ugasi se više bolidu jedan stromfronski!
Аватар
Atreid
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 546
Приступио: јун 2004

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука Atreid 29.9.2017. 17:47

дечко канда мало кризира, олујни фронт је офлајн па мора негде да поставља старе чланке оданле; и то прекуцане на ћирилицу, јер су у почетку били на латиници/шушкавици, већином :D
мада има доста ствари које су чињенице.
SMUK :: пре потопа инцест је био дозвољен јер није било мутације коју су спречавали препотопни животни услови.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Највећи Српски непријатељ

Порука vemavuk 1.10.2017. 23:02

ал неки јеђу го.вна, невиђено. нек засладе да окину Микицу :D
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
ПретходнаСледећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 2 гостију