srpskinacionalisti.com

Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Šutko
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 143
Приступио: феб 2015

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Šutko 12.3.2017. 12:36

Те 1999. најмасовнији протести за Србе били су у Атини, али боме и у Скопљу. Затим у Торонту, Миску и што је интересантно за ову теми и у Кијеву.

Она Кузмановићка која је водила ЈУЛ, мислим да се звала Драгана Кузмановић посебно је говорила о митингу у Украјини, мислим у Кијеву против хапшења Милошевића.
Тада су поред Руса, Белоруса, Грка и Македонаца и Украјинци били на српској страни и жестоко у антиглобо табору.

Изменило се све тек кад је Руска црква одбила да подржи аутокефалност Украјинске Православне Цркве коју је хтео да изгласа васељенски поглавар Варнава. Залагао се за аутокефалнсот Украјинаца и Естонаца јер је прогнозирао да ће ти народи побеснети ако је не добију и разбушити православно јединство.
Так блокадом УПЦ-а, Украјинци масовно губе идентитет правосланог братства и постају бунтовници.
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука M-91 12.3.2017. 13:26

Спартанац357 ::А да не причамо још какви су били масовни протести и демонстрације широм Грчке, поготово у Солуну и Атини када је било бомбардовање 1999., док је с друге стране Израел подржавао јавно бомбардовање Србије.


Тачно тако Спартанче.

Грци су најмасовније демонстрирали против НАТО-ционистичког геноцида над Србијом 1999. године .

Са друге стране, јеврејски разбојници (Ротшилд, Рокфелер, Кларк, Сорош, Олбрајтова, Коен, Рубин, Холбрук) су организовали читав НАТО-ционистички геноцид над Србијом 1999. године - Блер, Клинтон, Солана и Ширак су само били извршиоци њихових наређења.

Јеврејске џукеле Нетањаху и Аријел ШароВ :mrgreen: су први поздравили НАТО-ционистички геноцид над Србијом 1999. године . То су такође учинили и којекакви белосветски јеврејски "интелектуалци" :roll: :

- Анри Бернар-Леви (Француска)
- Андре Глуксман (Француска)
- Иван Вејвода (шеф Сорошеве канцеларије у Србији од 1998. до 2002. године)
- Мирко Ковач (српски јеврејин)
- Филип Давид и ћерка Миа Давид (српски јеврејин)

Иначе, кад Републиканац већ помиње Додика и његово шуровање са Израелом, падају ми на памет две српске народне мудрости:

"Ко са ђаволом тикве сади, о главу му се лупају" и "Чега се паметан стиди, тиме се будала поноси".
Србија нема алтернативу!
Спартанац357
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 640
Приступио: феб 2015

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Спартанац357 12.3.2017. 14:21

Наравно да је тако М-91, слажем се потпуно са свим што си рекао. :wink:

А ево и да се подсетимо подршке браће Грка у време бомбардовања 1999.

Слика
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Србски ратник 12.3.2017. 19:28

M-91 ::Тачно тако Спартанче.

Грци су најмасовније демонстрирали против НАТО-ционистичког геноцида над Србијом 1999. године .


Тачно, само су те протесте које помињеш организовали грчки комунисти и левичари. Ти оно беше не волиш комуњаре?
Са друге стране, јеврејски разбојници (Ротшилд, Рокфелер, Кларк, Сорош, Олбрајтова, Коен, Рубин, Холбрук) су организовали читав НАТО-ционистички геноцид над Србијом 1999. године - Блер, Клинтон, Солана и Ширак су само били извршиоци њихових наређења.

Па, није спорно и да међу Јеврејима има битанги и џукела. Има. Има их и међу Србима. Има их међу свим народима. Само не може се цео један народ или држава етикетирати због тога што су неки од припадника тог народа били против Срба.

Друго, помињеш Олбрајтову која је сама рекла да није Јеврејка, него католкиња. Помињеш Сороша који каже да је Мађар. Па Сорош финансира протесте против Израела. Ето, толики је он ,,Јеврејин". Нацију не одређује порекло, схвати то већ једном. Они су ти ,,Јевреји" колико је и Тадић ,,Србин".

И не треба Израел повезивати увек са њима. Па Олбрајтова је била део администрације које је нанела више штете него користи Израелу. Они су направили ,,палестинску аутономну област" са које Хамас гранатира Израел. Немој само да понављаш антисемитске фразе и небулозе, него прочитај нешто. У Израелу, људе попут Олбрајтове сматрају издајницима. Толико о томе.

Јеврејске џукеле Нетањаху и Аријел ШароВ :mrgreen: су први поздравили НАТО-ционистички геноцид над Србијом 1999. године . То су такође учинили и којекакви белосветски јеврејски "интелектуалци" :roll: :

Ау брате, који си ти лажов. Па на претходној страни сам поставио изјаву Аријела Шарона који је један од ретких светских државника који је јавно, јасно и гласно осудио НАТО-бомбардовање Србије и подржао Србију тада. Ево тога:

Largely forgotten amid Sharon's hatred for "terrorism" was his outspoken criticism of NATO's war against Serbia in 1999, when he was Israeli foreign minister. Eleven years earlier he had sympathised with the political objective of Slobodan Milosevic: to prevent the establishment of an Albanian state in Kosovo. This, he said, would lead to "Greater Albania" and provide a haven for - readers must here hold their breath - "Islamic terror". In a Belgrade newspaper interview, Sharon said that "we stand together with you against the Islamic terror".
http://balkanwitness.glypx.com/Fisk.htm

Да си тежак лажов показује ова твоја реченица. Шарон и Лукашенко су јавно осудили бомбардовање Србије. Шарон је то бомбардовање назвао ,,дивљашством". Шарон је до краја подржавао Србију и Србе:
Слика

Нетањаху такође је један од политичара који имају позитиван став о Србима. Ево шта он каже:

ИЗРАЕЛСКИ ПРЕМИЈЕР:“Срби и Јевреји су пријатељи хиљадама година, још од Старог Рима!“ (ВИДЕО)

http://srbin.info/2014/12/01/srbi-i-jev ... arog-rima/

Толико о томе. Немој више да лажеш.

- Анри Бернар-Леви (Француска)
- Андре Глуксман (Француска)
- Иван Вејвода (шеф Сорошеве канцеларије у Србији од 1998. до 2002. године)
- Мирко Ковач (српски јеврејин)
- Филип Давид и ћерка Миа Давид (српски јеврејин)


Да, они стварно јесу џукеле. Али они нису доказ да јеврејски народ тобоже ,,мрзи Србе" или да је Израел нама ,,непријатељска држава". Не наравно.

Зато што док су ови били против нас, много Јевреја је било на страни Срба. Чувен је, рецимо, Аријел Шарон, а познато је да су се јеврејски добровољци борили на страни Срба током агресије на СРЈ. Ево о томе сам такође поставио линк: http://www.shofar.de/volunteers-e.html
Такође, београдски рабин се борио у србској војсци током НАТО-агресије. У ствари, србски Јевреји имају традицију борбе и ратовања на страни Срба и Србије. У балканским и првом светском рату, србски Јевреји су се борили на страни Срба и гинули су за Србију:
SRBI MOJSIJEVE VERE U BORBI ZA SLOBODU SRBIJE

http://www.ugradu.info/index.php/poziti ... odu-srbije

Heroji Mojsijeve vere

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... ijeve-vere

То су ти текстови о Јеврејима који су се борили на страни Срба и Србије. Јевреји јесу углавном пријатељски настројени према Србима и Србији. А има и међу њима наравно олоша, па нико није имун на такве људе.

Иначе, кад се говори о јеврејском лобију у Америци, често се прича као о некој јединственој групи људи која лобира за Јевреје, која ,,влада светом" и која, наводно, лобира за ционистичке интересе. У ствари, ствар је много комплекснија од тога. Не постоји јединствен јеврејски лоби у Америци, него постоје два. Један је демократски, други је републикански. Демократски је про-исламски и није баш толико наклоњен Израелу. Сви Јевреји који су нас бомбардовали су део тог демократског лобија.
Али, они који Јевреји који су део републиканског лобија они су оштро супростављени овима, они су без резерве за Израел и они су анти-исламски оријантисани. Ниједан Јевреј који је део тог лобија нас није бомбардовао. Сад, ја не кажем да има неке претеране разлике између политике демократа и републиканаца у односу према нама Србима, али факт је да су сви ови Јевреји који су нас бомардовали демократе, које се баш не миришу са Јеврејима који су републиканци.

Иначе, Јевреји које помињеш, демократе, нису баш наклоњене Израелу. И није америчка политика толико наклоњена Израелу колико ми то мислимо. Америчка политика је доста проарапска тј. про-исламска, а то није баш одговарајуће за Израел. Ционистичку идеју о Великом Израелу спречили су и осујетили управо Американци. Ко се сећа и ко зна, зна да је Израел неколико пута ратовао против Арапа, побеђивао их и освајао њихове територије. И знате ко их је натерао да се повуку? Па Американци. Па ко је натерао Аријела Шарона да се повуче из Газе и препусти је Хамасу? Па Американци. Ко је велике израелске територије све на ову коју данас има? Па Американци.
Тачно је да Американци желе да Израел постоји (али они желе да постоји и Палестина, циљ Америке је да постоје и Палестина и Израел), али није тачно да Американци безрезервно подржавају Израел. Закинули су они, нарочито демократе, Израел и то доста пута. Па нијењ џабе сад Нетањаху оштро оплео по Обами као израелском непријатељу, чак га је назвао и антисемитом, колико се сећам. Узгред, Израел није признао Косово и подржава Додика и РС.

А ево, на овом клипу, овај лик каханиста баш прича о Јеврејима демократама (онима који су нас бомбардовали) и не хвали их баш, ни њих ни Америку:
https://www.youtube.com/watch?v=v19IsGDxnpc
Вреди погледати. Дакле, није то тако једноставно као што ти мислиш.

Наравно, ја не тврдим да су Јевреји савршени, ја не тврдим да међу њима нема лоших и нечасних људи, али да су сви Јевреји наши ,,непријатељи" или да нам је Израел (који, наравно, није савршен и чија политика има доста мана) ,,непријатељска држава". То су антисемитска глупости и небулозе, а историја нам потврђује да су Срби и Јевреји имали коректне и углавном пријатељске односе. Антисемитизам није део србске традиције и идентитета и нема везе са нама, а и не треба да има.

Иначе, кад Републиканац већ помиње Додика и његово шуровање са Израелом, падају ми на памет две српске народне мудрости:

"Ко са ђаволом тикве сади, о главу му се лупају" и "Чега се паметан стиди, тиме се будала поноси".

А јел? Стрварно мислиш то? А јел то важи и за твоје идоле љотићевце који су шуровали са нацистичким злом и убицама?
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Србски ратник 12.3.2017. 19:34

Спартанац357 ::., док је с друге стране Израел подржавао јавно бомбардовање Србије.


Покојни израелски премијер је јавно осудио бомбардовање и подржао је Србију, велики број израелских политичара и странака такође. Узгред, десни ционисти су често знали да буду наклоњени Србима и Србији.

Јевреји су се борили као добровољци на страни Срба: http://www.shofar.de/volunteers-e.html
Београдски рабин, Исак Асијел се такође борио на србској страни. Израел данас подржава Србију. Па уз помоћ Израела је Додик успео да сачува полицију Републике Србске, и њу су хтели да укину.

То су чињенице Спартанче. И нема потребе да се оне негирају. Срби и Јевреји као народи јесу генерално имали добре и пријатељске односе и то треба да се поштује.
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Србски ратник 12.3.2017. 19:48

Ево такође, клип од овог лика, каханисте, у коме отворено подржава Србе и оспорава шиптарску пропаганду о Србима: https://youtu.be/8lFWuGVE7rs

Дакле, не гледајте ствари црно-бело, него схватите да су и Јевреји људи, ко и сви други. То значи да су и они подељени међу собом, да их има и оваквих и онаквих. Нису они неки ванземаљци или роботи који јединствено раде на неком циљу и који мрзе све не-Јевреје. Иначе, реч ,,гоим" се налази и у Библији, на хебрејском она не означава не-Јеврејина. Та реч значи ,,многобожац" тј. онај ко не припада Јудеизму, а не значи ,,стока", како би то хтели да нас убеде стормфронт-незналице.

Нечасно је да Србин подржава антисемитизам, јер су упаво они који су убијали Србе присталице антисемитизма.
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4676
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука SMUK 12.3.2017. 21:06

Не можеш ти багри са стромфронта да објасниш ништа, све су то затровани мозгови. :!:
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1422
Приступио: јул 2015

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука M-91 12.3.2017. 21:30

Србски ратник ::И нема потребе да се оне негирају. Срби и Јевреји као народи јесу генерално имали добре и пријатељске односе и то треба да се поштује.


Као на пример Јосип Франк, Моша Пијаде, Ротшилд, Рокфелер, Сорош, Кларк или Олбрајтова :lol: :lol: Хвала друшкане што си ме бар мало насмејао :lol: :lol: .
Србија нема алтернативу!
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4676
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука SMUK 12.3.2017. 21:37

А ево, на овом клипу, овај лик каханиста


То је легендарни Хаим Бен Песах, велики пријатељ српског народа.

Као на пример Јосип Франк, Моша Пијаде, Ротшилд, Рокфелер, Сорош, Кларк или Олбрајтова


Усташа, комуниста, и пар интернационалних сатаниста, дакле овде нема Ј од Јеврејина.
Спартанац357
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 640
Приступио: феб 2015

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Спартанац357 12.3.2017. 21:38

Добро је позната чињеница да је Израел увек био највећи савезник Америке на блиском истоку и да је 1999. дао подршку бомбардовању Србије, чак је око 30 организација из Израела било за бомбардовање Србије. :shock:
Не треба ни помињати да су сви они злочинци попут Мадлен Олбрајт, Холбрука, Кларка, Сороша пореклом Јевреји и да они у Америци држе све конце у својим рукама. Лењин и Троцки су такође били пореклом Јевреји, који су мучки побили Царску породицу Романов.
Али не треба ни генерализовати ствари и сматрати да су сви Јевреји лоши због тога, има и међу Јеврејима добрих људи као и свуда, и сигурно има и међу њима оних који нас подржавају и осуђују Нато бомбардовање и не прихватају независност Космета, пошто и они имају сличну ситуацију са Палестином. :?
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Србски ратник 13.3.2017. 12:07

Спартанац357 ::Добро је позната чињеница да је Израел увек био највећи савезник Америке на блиском истоку и да је 1999. дао подршку бомбардовању Србије, чак је око 30 организација из Израела било за бомбардовање Србије. :shock:

Коме је то добро позната ,,чињеница"? Теби? А изворе, изгледа, немаш?
Спартанче, Израел никада (и понављам никада) као држава није подржао бомбардовање Југославије и Србије. Јесу неки израелски политичари и неке њихове странке (углавном левичари који су добри са демократама), али као држава никада. Чак је био притисак да Израел и војно учествује против Србије, што је наравно од стране Израелаца одбијено. А тадашњи министар одбране Израела, Аријел Шарон, јавно је јасно и гласно осудио бомбардовање СРЈ и назвао га дивљашством и злочином. А негде сам прочитао да је и израелски кнесет (парламент) тада осудио бомбардовање Југославије, гласовима изаелских десничарских партија (које су иначе србофилски оријентисане), док су против тога гласали израелски левичари и палестинске странке. Толико о томе. Ево, мало прочитај нешто о томе:

Israeli government's criticism of the 1999 NATO bombing of Yugoslavia

Israel refused to support the 1999 NATO bombing of Yugoslavia, leading to admonishment from the United States.[13] Ariel Sharon criticised NATO's bombing as an act of "brutal interventionism".[14] In the first detailed Israeli response to the NATO campaign against Belgrade, Sharon said both Serbia and Kosovo have been victims of violence. He said prior to the current Yugoslav campaign against Kosovo Albanians, Serbians were the targets of attacks in the Kosovo province. "Israel has a clear policy. We are against aggressive actions. We are against hurting innocent people. I hope that the sides will return to the negotiating table as soon as possible." During the crisis, Elyakim Haetzni said the Serbs should be the first to receive Israeli aid. "There are our traditional friends," he told Israel Radio."[15] It was suggested that Sharon may have supported the Yugoslav position because of the Serbian population's history of saving Jews during the holocaust.[16] On Sharon's death, Serbian minister Aleksandar Vulin stated: The Serbian people will remember Sharon for opposing the 1999 NATO bombing campaign against the former Yugoslavia and advocating respect for sovereignty of other nations and a policy of not interfering with their internal affairs.[17] It was suggested that Israel's pro-Serbian position may have been a result of the Serbian population's history of saving Jews during the holocaust, personal memories of which were still present among many older Israeli politicians serving in government at the time such as Tommy Lapid.[18]


https://en.wikipedia.org/wiki/Israel%E2 ... Yugoslavia

Дакле, то су чињенице, Израел никада није подржао бомбардовање наше земље. Аријел Шарон је до краја живота задржао про-србски став. Про-србски став је став Израела и дан данас, а ево шта је израелски амбасадор у Србији рекао о НАТО-агресији на нашу земљу:

AMBASADOR IZRAELA: Kada je NATO bombardovao Srbiju, nisu bile u vestima srpske žrtve!

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1 ... bardovanju

Иначе, у Израелу често говоре да се против Израела данас води кампања исто као што се водила против Срба 1999-те године. Да не помињем сад добровољаце, помоћ у вези РС, непризнавање Косова, итд. Израел има сасвим пријатељске односе са Србијом и то се не може негирати.

Добро је позната чињеница да је Израел увек био највећи савезник Америке на блиском истоку

Што се тиче ове твоје тврдње, она није баш тачна. Израел је далеко од тога да је ,,највећи савезник Америке", на тим просторима. Ок, јесу савезници, јесте да сарађују, али далеко да су највећи. Чак шта више, ја лично мислим да Амери боље сарађују са Саудијском Арабијом, него са Израелом. Познато је да је Арабија била учесница рата против Израела и да их је Израел победио и освојио њихове територије. И шта мислиш ко је натерао Израел да се повуче? Па Американци. Ко је натерао Аријела Шарона да се повуче из Газе? Па Американци. Ко је Хамас терористима створио територију са које они мало по мало гађају Израел? Па Американци. Па извини молим те, али ,,најбољи савезници" не раде то једни другима. Иначе, погледај:

NETANJAHU POBESNEO ZBOG REZOLUCIJE: Sraman potez Obame, radujem se Trampu i ne dam više pare za UN!

http://www.kurir.rs/planeta/netanjahu-b ... ak-2605571

Дакле, нису њихови односи тако ,,бајни", како се то прича.
Не треба ни помињати да су сви они злочинци попут Мадлен Олбрајт, Холбрука, Кларка, Сороша пореклом Јевреји и да они у Америци држе све конце у својим рукама. Лењин и Троцки су такође били пореклом Јевреји, који су мучки побили Царску породицу Романов.

Тачно, они су били пореклом Јевреји. Наравно, има и међу њима олоша и нико то није спорио. Али, не треба због њих појединаца етикетирати цео јеврејски народ и измишљати како су Јевреји некакви ,,архинепријатељи" Срба.

Иначе, велики део тих које си навео се и нису изјашњавали као Јевреји, нису се ни осећали тако. А Јевреји у Израелу не воле баш људе попут Олбрајтове, чак их сматрају издајницима. Лењин није био Јеврејин, он је био мешанац, отац ваљда Рус, а по мајчиној страни Калмик. Дакле, Лењин није имао јеврејско порекло. Троцки јесте имао јеврејско порекло, али он се никада није осећао као Јеврејин и не знам да ли се уопште тако изјашњавао. А у строју који је пуцао у царску породицу је било и Мађара, нажалост чак и Руса, а не само Јевреја.

У сваком народу има добрих и лоших људи, не сме генерализовати. Па било је и Срба у усташкој влади, па то ништа не треба да значи, сем да олоша има у сваком народу.

Али не треба ни генерализовати ствари и сматрати да су сви Јевреји лоши због тога, има и међу Јеврејима добрих људи као и свуда, и сигурно има и међу њима оних који нас подржавају и осуђују Нато бомбардовање и не прихватају независност Космета, пошто и они имају сличну ситуацију са Палестином

Не само то, него су се јеврејски добровољци борили на страни Срба током 90-тих. Нису били само Руси и Грци добровољци, него и Румуни и Јевреји. Ево, погледај ову слику:
Слика
Погледај овог са Давидовом звездом, то је био Јеврејин, добровољац на страни Срба. А иначе, Американци су током рата у Босни оптуживали Израел да је тајно наоружавао Србе. Било је и обавештајних података о томе, ево погледај: https://en.wikipedia.org/wiki/Israel%E2 ... _in_Bosnia

Толико о томе.

M-91 ::
Србски ратник ::И нема потребе да се оне негирају. Срби и Јевреји као народи јесу генерално имали добре и пријатељске односе и то треба да се поштује.


Као на пример Јосип Франк, Моша Пијаде, Ротшилд, Рокфелер, Сорош, Кларк или Олбрајтова :lol: :lol: Хвала друшкане што си ме бар мало насмејао :lol: :lol: .


Они су ,,Јевреји" колико је и Борис Тадић ,,Србин".
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Србски ратник 13.3.2017. 12:31

Inače, Soroševi plaćenici su dobro poznati po tome što često protestuju protiv Izraela:

Žene u crnom osuđuju izraelske napade - RTV - Naslovi.net
https://www.google.rs/url?sa=t&source=w ... 4H-IcExHaw

Dakle, Soroš plaća ljude koji pljuju Izrael i deo su propagande protiv njega. Eto koliki je Soroš,, Jevrejin".
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Спартанац357
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 640
Приступио: феб 2015

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Спартанац357 13.3.2017. 12:46

Србски Ратниче, то сам прочитао негде раније да је преко 30 организација из Израела се залагало за бомбардовање Србије, сад дал је Израел као држава тада био за бомбардовање не могу са сигурношћу да тврдим, можда и није да не грешим душу, али Израел јесте био раније један од већих савезника Америке и чак је по налогу Америке хтео да нападне Иран. Јесте Саудијска Арабија убедљиво највећи савезник Америке на блиском истоку, али и Израел је био њихов савезник. :| Не кажем, има сигурно Јевреја који нас подржавају и који су на нашој страни, вероватно су неки били и као добровољци у Босни за време рата, ко што је било и осталих, између осталог највише Руса и Грка, али не може се никада веровати у потпуности некоме ко је друге вере, то ваљда треба да знамо из искуства, само нам Православни народи могу бити блиски, други не могу. :wink:
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Србски ратник 13.3.2017. 15:17

Спартанац357 ::Србски Ратниче, то сам прочитао негде раније да је преко 30 организација из Израела се залагало за бомбардовање Србије, сад дал је Израел као држава тада био за бомбардовање не могу са сигурношћу да тврдим, можда и није да не грешим душу,

Стварно не знам шта си ти брате читао, али ја сам ти поставио линкове, са све изворима, који потврђују чињеницу да Израел никада није подржао бомбардовање Србије, чак напротив, кључни израелски званичници су осудили то бомбардовање. То су чињенице. И ту нема шта да се буде у дилеми, то је све лако провериво и доступно је на интернету. Све ове информације можеш да нађеш без икаквих проблема.

И да, мислим да је код тебе проблем то што не провераваш информације пре него што нешто кажеш. Тврдио си са сигурношћу мало пре да је Израел подржао бомбардовање, а сад кажеш ,,не знам, можда и није, не бих да грешим душу". Е па требао си прво да провериш пре него што кажеш, да не би испадао неозбиљан. :wink:

али Израел јесте био раније један од већих савезника Америке и чак је по налогу Америке хтео да нападне Иран.

Пази, Израел и Америка имају доста сложене и натегнуте односе. Није истина да су њихови односи бајни. Као што рекох, кад год су ратовали и ширили територије, Амери су притискали Израел да се повуче са тих територија. Амери су више пута притискали Израел, присиљавали га на уступке, да оштетили су га чак неколико пута.
А снага израелског лобија у Америци је тек толика да могу да сачувају Израел да не буде уништен. Мада, ја мислим да тајна израелског опстанка није пре свега у лобију, већ у израелском наоружању и нарочито ,,опцији Самсон". Погледај нешто о томе. :wink:

Дакле, као што рекох, Америка је више пута оштетила Израел, због чега многи Израелци нису баш одушевљени Америком. Ево, овај поменути каханиста иде чак толико далеко да оптужује америчке Јевреје из демократске администрације да су издајници, а Хилари Клинтон је чак оптужио за антисемитизам: https://youtu.be/3SHFcvhP3VE

И доста Јевреја се слаже са њим. Иначе, нарочито га уважавају руски Јевреји, што је такође занимљиво.
Јесте Саудијска Арабија убедљиво највећи савезник Америке на блиском истоку, али и Израел је био њихов савезник.

Мало пре си тврдио да је Израел највећи савезник Америка, сад тврдиш да је Арабија највећи савезник. Поприлично брзо мењаш ставове, Спартанче.

Елем, ситуација на Блиском Истоку је доста дубока и замршена и врло је погрешно да се она своди на причу ,,Јевреји владају, Израел ради шта хоће, Америка га подржава", итд. Јер, то није баш тако.
Не кажем, има сигурно Јевреја који нас подржавају и који су на нашој страни, вероватно су неки били и као добровољци у Босни за време рата

Није вероватно, него јесу били. Сад сам ти поставио слику команданта Манде и један од бораца има Давидову звезду, што је и логично, јер је реч о јеврејском добровољцу на србској страни током рата у Босни. Иначе, нису јеврејски добровољци долазили само у Босну, него је и 1999-те дошла група јеврејских добровољаца на Косово и Метохију и борила се у србској војсци. Дакле, Руси, Грци, Румуни и Јевреји су 90-тих долазили у помоћ Србима. Све то треба поштовати и ценити.

Е сад, не знам да ли си погледао линк који сам поставио, али током рата у Босни, муслиманска војска је запленила оружје од стране Срба и нашли су наоружање израелске производње. Такође су неки обавештајци тврдили да Израел тајно наоружава Србе у Босни. Израел је касније био нападан од стране Американаца због тога.
Иначе, израелски десничари су веома наклоњени Србима, имаш чак израелске десничарске странке које отворено подржавају Србе и величају Радована Караџића и ђенерала Младића као хероје.
али не може се никада веровати у потпуности некоме ко је друге вере, то ваљда треба да знамо из искуства, само нам Православни народи могу бити блиски, други не могу.

Па сад, искуство нам говори да су и православни народи, нажалост, знали да убијају и кољу Србе исто као Хрвати. Ето, рецимо, Бугари који су вечито имали претензије према србским територијама. Прошетај мало до Врања, Ниша и тих крајева и питај народ шта мисли о Бугарима и шта су доживели од Бугара (нарочито током Првог светског рата) и неће ти ништа лепо рећи о њима. Ја имам друга који је пореклом из Јужне Србије и он ми је причао да су Бугари поклали скоро целу његову фамилију тамо. Бугари су клали Србе без милости, готово исто ко Хрвати. Нажалост, али тако је било. Наравно, ја не кажем да су сви Бугари такви, далеко било.

Тачно је да су нам православни народи најблискији, пре свих Руси, али то не значи да нема честитих људи и из народа који нису православни. Са свима који су према нама били фер и коректни, треба и ми са њима да будемо фер и коректни. Историја потврђује да су Јевреји били у добрим односима са Србима током векова и то треба знати и поштовати.
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Спартанац357
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 640
Приступио: феб 2015

Re: Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Спартанац357 14.3.2017. 10:28

Србски Ратниче, не могу ни ја да знам сад где сам то нашао и прочитао, ал тако сам видео да је више од 30 организација из Израела заговарало бомбардовање Србије, мислио сам зато да је и држава Израел била за бомбардовање ал пошто су Изрелски званичници осудили бомбардовање онда нисам ту био у праву. Само је чињеница да су сви амерички Јевреји заговарали бомбардовање Србије.

Не мењам брзо ставове, јер за Садијску Арабију сам увек сматрао да је највећи савезник Америке, јесам рекао да је то Израел прво, Израел јесте био велики савезник Америке, али сигурно је већи савезник Саудијска Арабија.

Погледао сам линк који си поставио, јесте било и Јевреја као добровољаца у Босни, али чињеница је да је највише било Руса и Грка јер су они ипак Православци и најблискији су нам, Јевреји нас подржавају против муслимана зато што и они имају сличан проблем са Палестином.

Јасно ми је да и међу Православним народима има оних који нам нису били наклоњени и са којима смо некад ратовали, ту мислим на Бугаре ко што си и ти рекао, знам да су Бугари починили страшне злочине, али сада је ситуација другачија и има доста Бугара који нас подржавају, чак и у Бугарском парламенту има оних који јавно истичу да је Косово Србија. Ипак су нам најближи сви Православни народи и ми треба првенствено да гледамо да будемо братски настројени искључиво са Православним народима.
Најбоље би било када би се створила Православна Унија између свих Православних земаља, то би било много боље од ЕУ. :)
ПретходнаСледећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 0 гостију