Milo je izjavio 300 puta do sad da su odnosi Beograda i Podgorice najbolji od kako je Vucic na vlasti.Vucic nikad nije rekao ni 1 losu rec o Milu.Jedini razlog zasto mu nije cestitao pobedu je taj sto Milo jos uvek zvanicno nema vecinu.Ustase i siptari cute a balija je rekao da ce razgovarati sa svima.Tako da sto bi mu Vucic cestitao kad Milo jos uvek nije zvanicno pobednik.Ceda i Canak su tupani tako da o njima ne vredi trositi vreme.
Vucicevic je Vucicev ker koji laje kako mu on zapovedi.Krunski dokaz da su Milo i Vucic u dilu jesu informer i pink.To su dva medija koji sluze rezimu u CG i Srbiji da se brutalno obracunavaju sa protivnicima.Milo se plasio da dukljani ne izadju na izbore i zato ih je aktivirao preko lazne price o terorizmu.Jer masa je retardirana i pali se na gluposti.I u Srbiji postoje mentoli koji zaista veruju da CIA rusi Vucica.
Nazalost u Srbiji i CG je napravljen retardiran sistem gde je vecina mase neobrazovana i ne zna da koristi racunar i google.Za tu neobrazovanu masu jedini izvor informacija su pink i informer.Ta masa cita informer i ceka parove da vidi dal ce Zmaj od Sipova da pokaze kitu.Ja u pocetku nisam verovao da masa gleda parove i farmu a cita informer.Ali posto privatno radim na terenu 100 puta mi se desilo da dodjem u kucu gde porodica gleda farmu a na stolu im stoji informer.
Ne znam dal je Vucic upetljan u jucerasnje dogadjaje.Ali znam da su Vucic , Milo , Vucicevic i Mitrovic tesno povezani.Takodje njihova sprega je i Beba Popovic.Sustina je da se narod preko tabloida zasipa lazima i da se drzi u stalnom strahu.Eto nas premijer se bori protiv kriminala a oni hoce da zavrsi kao Djindjic.A niko ne sme da kaze gde njegov sin ide u skolu i odakle mu pare da placa skolarinu od 12 000 evra.Bitno da CIA , Mi6 i slicni planiraju smenu Vucica.
Kao sto sam rekao - Vucic , Milanovic , Bakir ,Rama i Milo su sve jarani.U Srebrenici kamenuju Vucica a onda gle cuda on sedi sa Camilom kod Klintona i prica kako je bio budala kad je bio radikal.Da nije tragicno bilo bi smesno.Iskreno ne podnosim ni Trampa ali bi voleo da dobije Hilari jer bi ubrzo Vucic izgubio novac koji dobija od Klintonovih.Ceo taj Balkanski cirkus finansiraju Klinton i slicni.Onda se za nepismenu raju oni kao svadjaju i nisu u dobrim odnosima.
Inace ni jedan Albanski premijer nije bio nikad za vreme zutih kod nas.A sada Rama dolazi u BG kao da smo najbolji prijatelji.Onda kao Vucic ljutito kaze "Ne damo Kosmet!" a sutra potpise sporazum koji ni Tadic nije smeo.Kako ne vidite ljudi da je cela ta prica sarena laza.Vucic je trojanski konj koji je tu da odradi ono sto Tadic nije imao muda.A idealan je pion jer mora da se opere od radikalske proslosti i zato mora da se saginje svima redom i da prihvata ono sto ni Ceda ne bi pristao.