srpskinacionalisti.com

Сириза

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Šutko
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 143
Приступио: феб 2015

Re: Сириза

Порука Šutko 29.12.2015. 11:18

Контраш и ја бих такође осуђивао гејеве да је тако као што ти кажеш, да су произвог ,,дај шта даш'' и производ капитализма, али мислим да грешиш.

Хомосексуалност постоји и код животиња. За то ,,дај шта даш'', није крива ова или она идеологија већ је крив природни принцип да један јелен вођа крда хоће све женке само за себе, па један мајмун вођа крда хоће све женке само за себе а пар неких непривлачних да само оним мужјацима који су најлојалнији.
Тако је код скоро свих сисара.

Па пошто неки јелени никад неће доћи до женки, онда је природа подесила да их привлаче колико толико и мужјаци. У принципу ,,дај шта даш''.
Али опет не све. Рецимо да је привлачност према женки за оцену 5, а гађење према неком полу је -5.
Највећи мужјак, тај вођа чопора има оцене ЖЕНКЕ: +5, МУЖЈАЦИ: -1.

Међутим неки други мужјаци имају природу ЖЕНКЕ +5, МУЖЈАЦИ +1. Па нек је и далеко мање од женке то опет није минус. Чим пређе у плус није више гађање, па колико толико.

И код лудских мушкараца је слично. Оних који више воле мушке је врло мало. Свега 5-6 %. Сви остали више воле женске. Међутим од тих 95 % нису сви селекитирали мушке у негативу (односно у гађењу или бар у великом гађењу). Имаш још 45 % који никад неће бити с мушкима у овим животним околностима, кад су жене доступне.

Али замисли животну околност да одеш у затвор или да се легализује шеријат (са не 4 жене него са 100) и онда се појаве султани који имају по 100 жена па обичан народ не мож да дође до њих.
Или да је ропство или да не дај боже, нека болест коси само жене па их остане 10 на једна.
Онда ће и тих 45 % да активира колико толико задовољство па оно бар кад затворе очи и убаце га некоме у уста.

Мушка хомосексуалност је одговор природе на тежњу вођа мужјака свих сисара да држе све женке за себе и да се тако само гени најјачег преносе даље. То је дакле резервно решење једног процента слабих мужјака који до женки никад неће доћи и наравно да има везе са капитализмом али не зато што је нека животиња прочитала манифест капитализма него стога што капитализам и није ништа друго него закон јачег и способнијег.
Све до појаве хришћанства није ни било принципа - сваки човек једна жена.
Тек с тим принципом настаје правда и стичу се услови да неки мушки дођу до своје жене, па самим тим и да природа смањи хомосексуалност на само пар процената. За разлику од прехришћанског периода старе Грчке где је била и заступљенија.

Што се тиче тога да су гејеви повезани данас са капитализмом, ја то нигде не видим.
Десничарске капиталистичке партије типа Републиканаца У САД или Демохришћана Ангеле Меркел гласају редовно против геј бракоа.
Немачка док је ЦДУ на власти геј бракове неће имати, а за ЦДУ гласају сви који у Немачкој имају приватне радње. Код њих се зна. Чим си приватник гласаш за Мерлекову.

То да су гејеви по правилу неки издајници такође је конструкција.
Као најпатриотскија партија у Србији важи СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА.
Ко је био први председник СРС-а и њен оснивач?
Вељко Губерина.
Које је сексуалне оријентације био Вељко Губерина? Јесте ли гледали неко његово гостовање у емисији? Јесте ли видели те покрете, гестикулације? Је л има ту ичег мужевног? Никада се није женио.
Па опет човек био и патриота и у своју партију примио Српски Четнички Покрет препустивши Шешељу место председника. Увек је хвалио Шешељеву политику.

Оно шта сам ја видео је да су гејеви мање патриоте само кад је реч о њиховим правима. Против тог дела неког државног закона који их угрожава. У свему осталом ја уопште не приметих (код ових које знам) никакву издају, ништа различито у ставовима него што их ми овде исказујемо.
Тај друг моје жене кој је геј црногорац осећа се Србином и проклиње Мила, овај други брани српско Косово више од неких хетеросексуалаца који су били присутни, а Чеда Јовановић има чак петоро деце.
Тако да је то све једна конструкција, предрасуда која нема упориште у реалности.

Слажем се да нова левица може да оде у другу крајност и да форсира мањине, али опет све је то теорија. Чисто не видим како ћу ја као хетеросексуалац бити обесправљен што неко неће смети да пребије неког геја или да му да отказ само зато што је геј. Ја ћу и даље да радим то што радим и нико ми неће бранити да љубим своју жену на јавном месту. С друге стране неки којима то мало заштите много значи имаће неку основу, неопходну за достојанствен живот.
Аватар
Šutko
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 143
Приступио: феб 2015

Re: Сириза

Порука Šutko 29.12.2015. 11:27

A ako nekog pita šta je sledeće? Šta će ta umerena, nova levica da uradi posle gej prava?
Odgovor je jasan - ŽIVOTINJSKA PRAVA.

19 vek - Borba protiv ropstva. Za crnačka prava.
20. vek - Borba za ženska prava i vek borbe za radnička prava
21. vek - Borba za gej prava i ponovo za radnička prava
22. vek - Borba za životinjska prava; Uspon vegetarijanstva i zaštita svih životinja od klanja.

Dakle naši praunuci i čukununuci možda neće moći da jedu originalnu govedinu, svinjetinu i piletinu već imitaciju.
No opet ja ne smem da kažem da je to loše jer ubijanje životinja stvarno jeste nešto što deluje jezivo.

Ili će biti klane samo životinje u godinama i to s nekim anestezijama.

Kad se patnje oslobode svi ljudi, logičan korak je i borba i za životinje.

Ne mogu da kažem ni to da je loše, a kamoli ugroziti pravo bilo kom čoveku.
Zasad jedem uglavnom ribu. Ostalo meso za praznike, jednom u 10 - 15 dana jer ne mogu da odolim, mada znam da me negde grize savest.
roadrunner
Војвода
Војвода
 
Порука: 2161
Приступио: мај 2009

Re: Сириза

Порука roadrunner 29.12.2015. 13:35

Lep ti j**em, na forumu SN, imamo otvorenog promotera pederastije, koji je čak smislio i novi moderni posrbljeni naziv "gejizam" :roll: , a ima stara slovenska reč - peder. Sve sa klasičnim mestima pedeske propagande sa kojim su krenuli tamo negde krajem pedesetih, od toga da je to već naravno mora biti normalno ako ih ima 5-6% (a nema toliko), pa do toga da ima latentnih još 45% koji bi to radili kad se nadju u odredjenim okolnostima...

Pa na kraju čak i promocija veganštine, jedenje mesa odvratno i užasno i slično... :evil:

Ma mundžosti su u pravu, daš im prst oni ti odeseku celu ruku....treba do po kratkom postpuku i kraj priče, kakav koji k**** prava ...zato će mundžosti i da nadvladaju za 100 godina a i manje i Evropa je muslimanska
..људи (па и Срби) се иначе деле на добре и поштене људе и ОЛОШ, а не на црвене, плаве, зелене...
Аватар
Контраш
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 622
Приступио: мар 2014

Re: Сириза

Порука Контраш 29.12.2015. 14:24

Шутко, ти водиш дискусију сам са собом.

Природа се постарала да хомосексуалност буде ексклузивитет само људи, и то оних људи који имају психолошки проблем са својом биологијом. Код животиња сексуалност има само репродуктивну функцију. Животиње се паре само у сезони. Биологија за 6 разред основне школе. Сваки мајстор ће ти рећи да је за функционални спој потребна утичница и утикач. Све остало је насиље над природом и логиком.

Рекох ти да не осуђујем хомосексуалце већ капиталистичку идеологију хомосексуалзма. Да болесни западњачки капиталистички поредак свуда на свету подржава хомосексуалност се не мора ни доказивати, то је јасно као дан. Сврха - смањити број становника планете земље на "златну милијарду".

Шта је са правом деце? Деца више неће имати маму и тату већ старатеље, који ће децу куповати као на пијаци, децу коју други људи направе, пошто сами нису у стању ни да обезбеде просту репродукцију. Не рађају се деца на дупе, нит на "лизање тепиха". Одмори мало.

И кад си тако душебрижан иди и изнајмљуј педерима материцу своје жене, можда она има вишак јајних ћелија за најам. И вишак слободног времена да буде трудна за друге.
"Если кто погубит Россию, то это будут не коммунисты, не анархисты, а проклятые либералы"
Фёдор Михайлович Достоевский.
Аватар
Контраш
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 622
Приступио: мар 2014

Re: Сириза

Порука Контраш 29.12.2015. 14:53

По поводу отказа који добјају хомосексуалци, а не тангирају те откази које добијају трудне жене, или уговори које послодавци захтевају да жене поптпишу чиме се обавезују да у наредних 5 или 10 година не рађају децу? То те не занима.

Не занима те што неке жене шаљу на стерилизацију и што лекари при најмањој компликацији препоручују абортус. Шта је са правом жена, радница? Али зато сироти педери...

Ко је њима крив што се хвале да су педери, прави џентлмен никад не прича шта ради у кревету. Кога то уопште занима? Нисмо ми мушкарци доконе женетине да причамо о томе у ситна цревца. Бар не прави мушкарци, за ове Сека-Персе не знам.

Ма тужан је живот хомосексуалаца, они се теше међусобно, замисли кад можешп да имаш децу а нећеш, чему ли се радујеш? Томе што ћеш оћелавити, омлитавети и постати матора педерчина а живот ћеш делити са другим истим таквим, и никад нећеш знати како изгледа бити тата, да помазиш оно слатко мало, да се обрадујеш буцмастим обрашчићима своје дечице, да те погледају едца у старости, да ти дођу унуци...

Тужно је то заиста, зато је код њих и највећи степен самоубистава од целе популације. ретко који педер дочека старост.
"Если кто погубит Россию, то это будут не коммунисты, не анархисты, а проклятые либералы"
Фёдор Михайлович Достоевский.
Аватар
Đorđo Napolitano
Војвода
Војвода
 
Порука: 1858
Приступио: мар 2012

Re: Сириза

Порука Đorđo Napolitano 29.12.2015. 19:21

По мом мишљењу не стоји да дечаци постају аџувани зато што су слабићи и не могу ништа женско да натакаре. Доста хомосексуалаца је ожењено и има и децу али то им је само маска. Такође за многим педерима хиљаде жена широм света је секло вене типа Џорџ Мајкл, разни глумци, певачи о манекенима да не причамо. Они су сигурно могли нешто женско да смувају у животу. Тако да не стоји да људи постају педери на тај начин. На многима од њих се још у детињству види да ће бити педери, воле да играју ластиш, да облаче женску одећу, играју се само са девојчицама... итд. То су "рођени" хомосексуалци. Сад, сигурно постоје људи и који касније у животу постану хомосексуалци кад победе своју урођену сексуалну одбојност према другом мушкарцу али о тој теми нисам нешто много размишљао.

Хомосексуализам је један поремећај, и друштво треба да прихвати те људе да се не би женили и правили децу из страха да не буду проваљени и одбачени од стране друштва.
rođen da me svi iskorišćavaju, ne zato što sam naivan i glup, već zbog toga što sam nekotrolisano human -K.G.
Аватар
Šutko
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 143
Приступио: феб 2015

Re: Сириза

Порука Šutko 29.12.2015. 20:48

Две ствари.

1) За Ђорђа Наполитана.
- Наравно да би и Џорџ Мајкл и Рики Мартин и Фред Мерјкури (мада он није пример геја јер је ипак био и бисекс па је имао доста жена) могли да имају коју год хоће женску.
Ја не кажем да је на инвидидуалистичком нивоу то тако - Не могу да натакарим женско, па идем на мушко.
То и није на нивоу индивидуе већ је на нивоу формуле.

Природа је у човечанству и не само у човечанству (Контраш говори да је хомосексуалност ексклузивитет људи што је глупост. Упишите на гоогле и гоогле имаге термине ,,хомосексуалност код животиња'' и добићете море и море сајтова и слика. Сам Вук Бојовић је говорио о двојици лабудова који се паре међусобно итд).

Природа дакле створи одређену формулу - 5 % далтониста, 5 % леворуких, 5 % мушких гејева, 15 % ове крвне групе, 20 % оне, 0,2 % албино људи итд. јер у тим формулама
популација функционише.

До саме формуле, односно измене гена је дошло вероватно зато што код свих сисара нема пронципа 1 мужјак на 1 женку, већ алфа мужјак вођа чопора хоће све женке за себе. Тако се код неких јединки ствара алтернативна тежња...
Како код мушких, тако и код женских које ретко долазе на ред када су тек једна од ко зна колико женки у харему вође чопора.

Пошто је човек настао од мајмуна, дакле од сисара, он носи формуле које носе и сви сисари.

Није човек настао од птица које заиста имају идеал пара и формулу 1 мужјак на 1 женку (Мада је код птица све различито па и нису пример. Код њих су и мужјаци лепши од женки због обојеног и лепшег перја, па су мужјаци и подједнако важни родитељи, па гранитељи гнезда). Да је настао од птица постојале би стотине милионе година одређене формуле живота у пару и можда хомосексуалности не би ни било.

Рики Мартин би наравно могао да има женску коју жели, али није то индивидуалистички избор већ је њему запала та генетска формула.
Природа по закону вероватноће врти одређене комбинације. Генетика је као лутрија.

- И није тачно да животиње воле секс само током парења. То у најбољем случају може да важи искључиво за женке. Код мужјака уопште не постоје ни циклуси ни сезони парења. Мужјаци су ту да се изборе да буду алфе и да тако швоје гене пренесу даље.
Чак ни женке не желе секс само током парења већ га тада желе највише док им у другим периодима све једно. Но и ту ствари нису тако комплексне. Мачке дају мужјацима да их крешу у фебруару искључиво зато да би им се младунци родили усред лета и да би тако преживели. Ако нека мачка да ону ствар у друго доба године, мачићи јој се омацити у зиму па ће помрети. Она као мајка то не може да дозволи и само зато се даје само неколико месеци пред лето.
Но ако мачку издвојиш из природе и ставиш је топао стан, изгубиће и тај осећај па ће се давати у сасвим другим интервалима.
Аватар
Šutko
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 143
Приступио: феб 2015

Re: Сириза

Порука Šutko 29.12.2015. 21:21

А што се тезе контраша тиче, око тога да гејеве по свету више форсирају капиталисти од социјалиста, ондосно десничари од левичара, хајде да не причамо на памет већ да проверимо.

Ево ја сам на гооглу уписао термине ,,државе, геј бракови, године''
и добио тачан списак кад је која држава увела геј бракове.
Ево списка и година...

Слика

Тих држава је дакле до половине 2015. било 21. касније им се придружила и УСА.

Хајде да анмализирамо ко је био на власти у којој земљи, кад су геј бракови усвојени.

2000. Холандија - не знам
2003. Белгија - не знам
2005. Шпанија - На власти била Социјалистичка Партија Шпаније. ( Дакле левица)
2006. Јужна Африка - не знам, али су ушли у БРИКС дакле неки левичари вероватно
2009. Норвешка - не знам
2009. Шведска - левица
2010. Аргентина - Дакако левица, перонисти. Кристина Киршнер. Велика антиглобалисткиња, пријатељица Путина, Чавеза и Кастра. Критичарка капитализма. Она је увела геј бракове у Аргентини.
2010. Исланд - не знам ко је био на власти, али одбили су да уђу у ЕУ
2010. Португал - на челу Анибал Силва - социјалдемократска партија у коалицији са Народном партијом. Дакле левица.
2012. Данска - на челу коалиција три партије међу којима су Социјалисти главни (дакле опет левица)
2013. Бразил - Дилма Русоф - један од симбола антиглобализма. Изразита левичарка. Некад затварана због подршке револуцији. Форсира пријатељство Бразила са Русијом, Индијом, Кином, Индијом и Јужном Африком. Она и њена партија изгласале су геј бракове.
2013. Енглеска и Велс - микс коалиција
2013. Француска - Оландови социјалисти (дакле левица). Против бракова био је Саркози, ратник против Гадафија.
2013. Н. Зеланд - не знам
2013. Уругвај - МУШИКА. Он је увек геј бракове. Симбол најлевичарскијег председника данашњице (после Чавеза и Кастра). Човек који је смањио радно време Уругвајаца на 6 сати, који је искоренио незапосленост, имао је емпатију и за геј права.
2014. Шкотска - микс коалиција. Лабуристи и шкотски националисти
2015. Финска - коалиција центра и левице
2015. Ирска - лабуристи (дакле левичари)
и на крају
2015. УС Америка - Обамине демократе. Дакле опет левица. Десни републиканци шу изразито против. Са швим хришћанима Америка покушавају то да оспоре.

ЗАКЛЈУЧАК: - Из приложеног се црно на бело види, да су малтене све владе које су изгласале геј бракове левичарске. Било да су умерени левичари социјалдемократе (Шведска, Финска, Данска, Норвешка, Француска), било да су јача, антиглобалистичка левица (Бразил, Аргентина, Уругвај, најаве Кубе, у последње време Сириза итд).

Ниједна десна влада, осим можда што ја не знам ко је владао Холандијом 2001 или Белгијом 2003. није никада изгласала геј бракове.
Као што видите на списку нема Немачке. Меркелина партија зове се Демохришћанска. Меркелова и њени чланови већи су хомофоби и од Дилме и од Кристине Кирхнер и од уругвајца Мушике.

У Америци су борци за што више капитализма републиканци, а они су против гејева.
У Француској је империјалиста био Саркози који је против гејева.

Дакле показао сам црно на бело да та теорија о капиталистичкој подршки гејевима не стоји. Да таквих доказа и примера нема,
Чак напротив. Левица у себи носи солидарност. Капиталисти, односно десничари нису ништа друго до дарвинисти који подржавају право јачег и способнијег. Природно је да не воле гејеве. Нађите ми једна десничарско-капиталистичку партију која је гласала за геј бракове.
За левицу је обрнуто. Она би да се солидарише са свима. Борба за радничка и сва друга праве јесу негде логична и паралелна јер емпатија је емпатија.
Што се тиче Русије једина од 4 парламентарне партије која није хомободична је комунистичка.

Дакле контраш, ако си хомофоб, а хоћеш и даље да будеш левичар, ти си у контрадикторности.
Аватар
Контраш
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 622
Приступио: мар 2014

Re: Сириза

Порука Контраш 30.12.2015. 0:33

David Cameron: Gay equality is at the centre of the Conservative Party’s mission

http://www.pinknews.co.uk/2015/10/07/da ... s-mission/

Закон о брачним заједницама хомосексуалаца је изгласан у Британији 2013 баш под конзервативцем Камероном, од чега је пола конзервативне партије гласало ЗА.

Такозвана "геј права" су мање-више већ политички мејнстрим на Западу. Министар иностраних послова Немачке у једној од најдесничарскијих влада свих времена је био Гвидо Вестервеле, који је чак и свог "дечка" водио у дипломатске посете.

На Западу и тако ни не постоји нека битна разлика између деснице и левице. Нијансе су у питању, које се више тичу фискалне политике, војног буџета и социјале. Тамо левице о којој ми говоримо једноставно нема.

Запад је инхерентно реакционарно друштво, тамо више практично и не постоји радничка класа, тек о марксистичким партијама да не говоримо. Тамо револуционарног потенцијала више нема ни у траговима. Друштва која су себе сматрала инкарнацијом филозофским концепата марксизма нису ни у малом мозгу разгалабала о "правима" хомосексуалаца.

На крају крајева, која су па њима права ускраћена која има остатак грађанства?
"Если кто погубит Россию, то это будут не коммунисты, не анархисты, а проклятые либералы"
Фёдор Михайлович Достоевский.
Аватар
Контраш
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 622
Приступио: мар 2014

Re: Сириза

Порука Контраш 30.12.2015. 1:01

Šutko ::Контраш говори да је хомосексуалност ексклузивитет људи што је глупост. Упишите на гоогле и гоогле имаге термине ,,хомосексуалност код животиња'' и добићете море и море сајтова и слика. Сам Вук Бојовић је говорио о двојици лабудова који се паре међусобно итд


Нерепродуктивни полни односи постоје само код људи. Дај ми објасни како лабудови могу да се "паре", који је резултат "парења" између 2 мужјака? Ко ће од њих да снесе јаје?

Женке обично емитују и феромоне кад су спремне за парење, зато мужјаци и "полуде", тако и знају да је сезона. Да не кажем омиришу се. Шта омиришу два мужјака и како знају да је време парења? Ко од њих двојице овулира?

Мислим, какве ти бајке причаш то је за смејање...
"Если кто погубит Россию, то это будут не коммунисты, не анархисты, а проклятые либералы"
Фёдор Михайлович Достоевский.
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Сириза

Порука Србски ратник 30.12.2015. 10:28

roadrunner ::Lep ti j**em, na forumu SN, imamo otvorenog promotera pederastije, koji je čak smislio i novi moderni posrbljeni naziv "gejizam" :roll: , a ima stara slovenska reč - peder. Sve sa klasičnim mestima pedeske propagande sa kojim su krenuli tamo negde krajem pedesetih, od toga da je to već naravno mora biti normalno ako ih ima 5-6% (a nema toliko), pa do toga da ima latentnih još 45% koji bi to radili kad se nadju u odredjenim okolnostima...

Па јел видиш, брате. Дошла задња времена, што би рекли. :wink:

roadrunner ::
Ma mundžosti su u pravu, daš im prst oni ti odeseku celu ruku....treba do po kratkom postpuku i kraj priče, kakav koji k**** prava ...zato će mundžosti i da nadvladaju za 100 godina a i manje i Evropa je muslimanska


Вала баш, овде имаш право. Па муџоси бацају педере са планине или им секу главе, па да видим баш ко ће се тамо сетити да буде педер. Има сви да полете на жене, хтели то или не. Муџоси имају по 5, 6 или више деце. Оваква либерална и педеризована Европа не може да се супростави том и таквом Исламу који надире.

Контраш ::David Cameron: Gay equality is at the centre of the Conservative Party’s mission

http://www.pinknews.co.uk/2015/10/07/da ... s-mission/

Закон о брачним заједницама хомосексуалаца је изгласан у Британији 2013 баш под конзервативцем Камероном, од чега је пола конзервативне партије гласало ЗА.Па сад не можеш да оспориш да педерастију више промовише левица, него десница. Од Лењина до Сиризе то је дуга традиција. Једино је Стаљин, који је био бивши ђак богословије и који има многе ,,десне" и ,,конзервативне" елементе то забрањивао. Левичари то углавном подржавају.

Е сад, то не значи да нема десничара који то подржавају. У суштини, ти си у праву, на западу је промовисање изопачености постао политички мејнстрим и ту нема неке велике разлике између левице и деснице. Сем, наравно, ткз. ,,екстремне деснице" као што је Национални фронт у Француској рецимо која је против или грчке Златне Зоре која је такође против.
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Аватар
Šutko
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 143
Приступио: феб 2015

Re: Сириза

Порука Šutko 30.12.2015. 11:39

Дакле Контраш, од 22 - 24 државе које имају геј бракове ти си успео да нађеш само једну у којој су такви бракови изгласани током десничарске, конзервастивне владе.
То су Енглези.
Ок ето једна земља, можда две, три су изгласале геј бракове током режима деснице, али је зато осталих 20 изгласало током левице. (Бразил, Аргентина, Уругвај, Француска, Шпанија, Шведска...)

Ако се неко сећа зашто сам прогнозирао да од БРИКС-а неће бити ништа. Па управо зато што је запад сличан свуда, а у БРИКС-у свих 5 држава има 5 различитих цивилизација, различитих погледа на свет и ништа им није заједничко осим да САД скину с трона. На оваквим примерима види се колико Русија и Бразил немају ништа заједничко.

Што се тиче животиња такође да не причамо на памет већ имамо интернет.
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexua ... in_animals
Дакле у 1500 врста досад је забележана.

То што је пример ИСИЛ-а у коме геј људе бацају са зграда, поменут у позитивном контексту не бих да коментаришем. Ако је то нешто за дивљење, што онда уопште навијамо против исламске државе?

И на крају да кажем да сам и ја против усвајања деце од стране гејева. Знам колико мој син воли маму и колико би му било тешко без ње.
Тај захтев за децом који се јавља тек код сваког стотог геја, је један контрааргумент код осталих 99. гурају у још веће блато.
Уместо да се изборе за основно прихаватање, за одсуство батина и отказа,
за могућност да га полиција не избаци на улици по смрти партнера... за поштовање и основно достојанство, неки су кренули у борбу за потпуну равноправност што је немогуће.

Но тај мотив да се деца удоме, па код било кога па и код гејева, није само потекао од гејева већ и од самих држава јер је чињеница да остављене деце увек има више него оних који би да их усвоје.
Једино код беле расе однос је сличан.
У београдском дому за напуштену децу нек је једне године остављено 100 белчића и 100 ромчића, од тих 100 малих белаца чак њих 80-85 добиће шансу да буду усвојени јер ће се неки парови ипак појавити. Остаће 10-15 деце јер су нека са посебним потребама, нечије су биолошке мајке биле проститутке или наркоманке или из луднице па их нико неће усвојити због предрасуда. Но већина беле деце ипак добије шансу да буду усвојена.
Што се тиче Ромчића ту је обрнуто. Од њих 100 остављених током једне године, скоро нико неће бити усвојен. Евентуално 5-6 %. Сви ће остати по домовима до пунолетства, а онда напоље без игде ичега.
Што важи за Роме важи и за целу црну расу као и за Азијате. Код њих је далеко више остављене деце него потражње док је само код белаца тај однос сличан.
Кад се чује аргумент ,,дете треба да има тату и маму, а не двојицу тата или две маме'', морамо знати да се то не односи ни на једно дете тамне боје коже јер се зна да њих и овако нико не усваја, па је за њих опција - или ико или било ко.
Каква мама и тата? Па мали Ромчић из дома или црнић коме су сви страдали у земљотресу на Хаитију требало би да буде срећан да га узме било ко.
Но то се не дешава. Распитајте се ако знате сваког ко ради у дому за незбринуту децу или погледајте ону емисију о Звечанској у ком тип показује слику једне исте домске генерације, најпре као мале, где се види пола беле, пола ромске деце, а онда слику исте генерације са 18. где се види да су се белци разредили јер нека су деца ипак удомљена, док су Роми остали у дому сви до једног.
Ко ће њих да усваја? Какве тате и маме?
Да. Деси се и код Рома или црнаца да се нађе пар који не може да има децу, усвоји, али то је тек неки једноцифрен проценат у односу на то колико се деце оставља у тој популацији.

Роми као и црнци по свету остављају децу на кило. Задрже троје, четворо, а осталих петоро у дом. То се зна. У Кини је то био случај са женском децом. Могли су да имају једно дете, задрже мушко, а девојчицу рођену пре тога не пријаве него у дом. На милионе је у Кини такве деце.
После дома та деца иду на улици. Мушки у криминал. Женске у проституцију. Немају услове за студирање, немају кров над главом. Зна се шта бива с њима.

Дилема је ту само једна. Да ли децу коју ионако нико не би усвојио, дати било коме (ко прође психолошку проверу и ко никад није осумљичен и осуђиван), па макар и геју, па чисто да, после пунолетства, имају неки кров над главом, грејање, услов за студирање и да наследе бар нешто или да не добију ништа.
Била је емисија о оном тајландском кик боксеру који је после каријере променио пол. Као жена узео је на старатељство једну девојчицу.
Јбг. није том детету лако. Има ,,маму'' која је транџа, али ако је опција да нема никад ништа, да се гура у соби са 100 друге деце у дому, а шанса да га усвоји неко други тек 1 %, па можда је боље ишта него ништа.

Може неко да спусти дете и од Елтона Џона и од Рики Мартина - Тата ти је педер! Јесте, али овај може да му одговори - Тај тата ми је оставио милион у банци. Довољно ми је што ме никад није злостављао, што сам био сит, што ћу бити обезбеђен, а не да ринтам цео живот.

Но и поред овог мог трактата, ја сам против овога. За Србију то није.
За афричку ил' азијску сиротињу која нема никакав избор, то је већ друга ствар.
Аватар
Контраш
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 622
Приступио: мар 2014

Re: Сириза

Порука Контраш 30.12.2015. 15:09

Србски ратник ::Па сад не можеш да оспориш да педерастију више промовише левица, него десница. Од Лењина до Сиризе то је дуга традиција.


Шта с Лењином? Сириза је коалиција различитих праваца.

Левица је на Западу лево од чега? Од капитализма? Немој да се шалимо.

Левица је на Западу група "политички коректних" малограђана, поправљача система, нема ту ништа ни истински левог, ни радикалног а камоли револуционарног. Либерали, социјал-либерали, социјал-демократе.

Десница је на Западу фискално конзервативна, у преводу за мање порезе богатима, мања социјална давања и за већи војни буџет, читај милитаризам, колонијализам. Конзервативни либерали.

То је једина разлика. Све грађанске партије, нијансе су у питању.

Направе се педерски клубови, педерски медији, педерска мода, литература, створи се друштвена клима да је "Геј = ОК" и онда се само створено стање легализује. Правно се санкционише. А ко ће донети закон остаје само пука формалност.

Кад су десничари тако конзервативни што не укину те законе кад се врате на власт? Зато што је атмосфера таква, Запад је умируће друштво у коме више ни не постоје вредности које се могу "конзервирати", нема ни породице, ни брака, ни друштвено пожељног понашања (морала), ничега...

Они су ту смо да бране свој капитал и свој "ред и поредак" од изгладнелих и експлоатисаних маса из земаља "трећег света". А левица није у стању да изгради никакво хуманије друштво јер тамо више никаквих људских вредности и нема. Западњаци и нису више људска бића.

Šutko ::Што се тиче животиња такође да не причамо на памет већ имамо интернет.
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexua ... in_animals
Дакле у 1500 врста досад је забележана.


Ма како да не, пази мајку му тенденциозно написани чланак на википедији за промовисање ЛГБТ идеологије са натегнутим тумачењима и изворима и без критичког осврта и доказа "оних других". Уопште примењивати химосексуалност као типично људско понашање на животиње :roll:

Ај сад прочитај разговор о чланку - https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Homo ... in_animals
"Если кто погубит Россию, то это будут не коммунисты, не анархисты, а проклятые либералы"
Фёдор Михайлович Достоевский.
Аватар
Србски ратник
Војвода
Војвода
 
Порука: 1644
Приступио: авг 2015
Место: ђе не рађа мајка издајице

Re: Сириза

Порука Србски ратник 30.12.2015. 19:14

Šutko ::
То што је пример ИСИЛ-а у коме геј људе бацају са зграда, поменут у позитивном контексту не бих да коментаришем. Ако је то нешто за дивљење, што онда уопште навијамо против исламске државе?

Кад би ми то само једном урадили, да видиш како се нико више не би сетио да буде педер, већ би сви волели жене, као што и треба да буде. Знају муџоси шта раде. Каква ,,права" и слично. Али се они зато рађају, имају наталитет и спречавају сваки облик изопачености и неморала. А Европа изумире. Ко ће ту превладати, процени сам. Уосталом, и сама Русија води политику која је против педерастије, она је у Русији забрањена, у смислу да нема пропаганде (ти би, рецимо, за ову пропаганду педерастије у Русији кривично одговарао), нема парада, нема ништа од тих њихових ,,права". И добро је што је тако.
А против ИСИЛ-а сам јер је он радикална фракција сунитског Ислама и као такав је непријатељ Русије и њених геополитичких интереса на тим територијама, јер он има план циљ да створи ,,калифат" где би спадала и Србија, којој би био наметнут шеријат, итд. ИСИЛ је претња и за саму Србију, јер он Србе као Православне Хришћане сматра ,,неверницима" против којих треба да се води џихад.. Надам се да ти је јасно колико је то довољан разлог да будем против ИСИЛ-а? Али, то не значи да не треба приметити неке позитивне елементе код њих, а то што забрањују педерастију и тамане изопаченике јесте позитивно.

А кажеш, против си тога да педери усвајају деца? Али, зар ти ниси у стању да схватиш да сво то залагање за њихова некаква ,,права" неминовно води у то? То је последица тога. Тако да не можеш се залагати за њихова ,,права" и слична глупости, а бити противник усвајања деце, то је контрадикторно. А колико су таква усвајања деце погубна за ту децу, надам се да ти не морам објашњавати.

Контраш ::
Србски ратник ::Па сад не можеш да оспориш да педерастију више промовише левица, него десница. Од Лењина до Сиризе то је дуга традиција.


Шта с Лењином?


Па Лењин је легализовао све ове изопачености о којој говориш, па и педерастију. То је био један од конкретних његових одлука, одмах након револуције. Срећа да је после њега на власт дошао Стаљин који је, као бивши православни богослов, ипак био много моралнији човек, па је све то забранио.

Левица је на Западу лево од чега? Од капитализма? Немој да се шалимо.

Левица је на Западу група "политички коректних" малограђана, поправљача система, нема ту ништа ни истински левог, ни радикалног а камоли револуционарног. Либерали, социјал-либерали, социјал-демократе.

Десница је на Западу фискално конзервативна, у преводу за мање порезе богатима, мања социјална давања и за већи војни буџет, читај милитаризам, колонијализам. Конзервативни либерали.


Па имаш на западу и радикалну, револуционарну левицу. Рецимо, комунистичка партија Италије. Затим неки анархистички левичарски покрети, који су радикална левица. Колико знам, они сви пропагирају и промовишу педерај. Уосталом, дао ти је овај Шутко примере левичарских држава где је то легализовано, и притом многе од тих левичарских земља нису та како је ти зовеш западна ,,социјал-левица", многе те земље уопште нису западне земље.

А што се тиче деснице: па видиш, имаш ти и традиционалистичку, националну десницу која је итекако против промоције педерастије и осталих либералних и мондијалистичких ,,вредности". Тако да не можеш тако да генерализујеш, постоји итекако више десних, националних и традиционалистичких снага које су против ЕУ и свих анти-вредности које она намеће. Ето, рецимо, пример ти је Национални фронт у Француској, Златна Зора у Грчкој, итд.

А слажем се са тобом да је западна Европа у тешкој духовној и моралној кризи, она је напустила неке основне моралне вредности, убија породицу и породичне вредности и заражена је либерализмом, секуларизмом и индивидуализмом. Она више није религиозна, данас је ЕУ можда и више атеистичка него бивши СССР.
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."
Аватар
Контраш
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 622
Приступио: мар 2014

Re: Сириза

Порука Контраш 31.12.2015. 19:39

Србски ратник ::Па Лењин је легализовао све ове изопачености о којој говориш, па и педерастију. То је био један од конкретних његових одлука, одмах након револуције. Срећа да је после њега на власт дошао Стаљин који је, као бивши православни богослов, ипак био много моралнији човек, па је све то забранио.


Ваљало би да цитираш неки извор за ту тврдњу, овако делујеш неозбиљно.
Свашта сам читао од Лењина и о Лењину, ово никад.

Србски ратник ::Па имаш на западу и радикалну, револуционарну левицу. Рецимо, комунистичка партија Италије. Затим неки анархистички левичарски покрети, који су радикална левица. Колико знам, они сви пропагирају и промовишу педерај. Уосталом, дао ти је овај Шутко примере левичарских држава где је то легализовано, и притом многе од тих левичарских земља нису та како је ти зовеш западна ,,социјал-левица", многе те земље уопште нису западне земље.


Не постоје "левичарске државе", постоје левичарски филозофски принципи и левичарске идеологије.

А већ сам ти и рекао да на западу нема озбиљне левице и нема озбиљних левих организација.
Нема радничке класе и сељаштва - нема ни левице. Проста ствар. КП Италије ни не постоји од1991, па не знам о чему причаш.

Анархисте не треба ни коментарисати. Од осталих, које је Шутко поменуо, углавном "нова левица", социјал-демократе, лабуристи, социјал-либерали и сл. Перонисти су меки фашисти а не левица. Дилма Русеф и није популарна у бразилској ЛГБТ заједници те та мера може бити и изнуђена. У Уругвају је на власти широки фронт "прогресивних снага", међу којима има и левих и десних, и социјал-демократа и конзервативаца.

Србски ратник ::А што се тиче деснице: па видиш, имаш ти и традиционалистичку, националну десницу која је итекако против промоције педерастије и осталих либералних и мондијалистичких ,,вредности". Тако да не можеш тако да генерализујеш, постоји итекако више десних, националних и традиционалистичких снага које су против ЕУ и свих анти-вредности које она намеће. Ето, рецимо, пример ти је Национални фронт у Француској, Златна Зора у Грчкој, итд.


О екстремној десници нисам ни говорио, она мене много ни не занима. Ту се ради о широком дијапазону партија од национал-капиталиста који су за протекционизам и заштиту домаћег капитала до наци-фашиста, расиста и верских фанатика.

Србски ратник ::А слажем се са тобом да је западна Европа у тешкој духовној и моралној кризи, она је напустила неке основне моралне вредности, убија породицу и породичне вредности и заражена је либерализмом, секуларизмом и индивидуализмом. Она више није религиозна, данас је ЕУ можда и више атеистичка него бивши СССР.


Запад је увек и био у духовној кризи, он је на погрешним принципима и основан. Питај латинске оце, инквизицију, крсташе и конквистадоре, протестанте и просветитеље.

И батали цитирање Љотића, он је био застарео и онда кад је писао а камоли данас, после скоро 100 година.
"Если кто погубит Россию, то это будут не коммунисты, не анархисты, а проклятые либералы"
Фёдор Михайлович Достоевский.
ПретходнаСледећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 0 гостију