Мардо ::...али наравно да вама не смета ваш вођа Вучић педер који вам ионако намешта титулу...
Спартанац357 ::Мардо ::Ти си блебетао и комплаксаш си управо због тога што стално потенцираш то "јаки сте на речима, демагогија, бла, бла, бла...", а ја сам ти одговорио да је било скупљања прилога за народне кухиње на Косову и Метохији на Партизановим утакмицама.За то што сте подржали мафијашку пудлицу немаш одговор, него још патетично и смехотресно замењујеш тезе помињањем Вујошевића.Само неко ко нема везе са мозгом или реалности може да тврди да је Вујошевић веће зло од тог патуљастог криминалног скота који је крао наш народ на Косову и Метохији и још је повезан са овим издајничким режимом, али наравно да вама не смета ваш вођа Вучић педер који вам ионако намешта титулу...
Види се веома добро ко је блебетало и комплексаш, тако да можеш да причаш шта хоћеш, ништа ти то не вреди кад чињенице говоре супротно, јер пљујеш друге Србе који се делима боре за Србски народ а не празним речима и демагогијом ко ви. Ја никад нисам ни чуо ни видео да сте ви нешто скупљали за Косово и Метохију, то су ваше измишљотине, организујте нешто као што то ми годинама чинимо па ћу вам поверовати, овако сте само обични лажови и комедијаши којима сметају други Срби који раде нешто конкретно за Србски народ. Само неко ко нема мозга може да брани оног дебелог милодукљанина Вујошевића који патолошки мрзи Србе и Звезду, Човић је за њега Србенда на куб, може само да му пљуне под прозор, није му ни до колена ваш гуру давитељ, то да је он покрао неке паре сте исто измислили јер то нема везе са здравим разумом, само знате да измишљате и лажете. Не знам само ко је вама намештао титуле свих претходних година, уз помоћ Тадића и Толета сте освајали на срамотан начин титуле и још имате образа нешто да причате. Срамота сте Србије, боље се покријте ушима и не јављајте се више.
Ко што каже Бора Чорба у песми: ''Љубоморни нека им уздаси, јер остаће тек комшија МАЛИ. Не веруј им сине и поносан буди што Звездашко срце бије ти из груди''.
Делија са Севера ::Мардо ::...али наравно да вама не смета ваш вођа Вучић педер који вам ионако намешта титулу...
Баш нам лепо намешта. Тако што одмара ваше балване пред сваки битан меч ко сад против Чукаричког. Против Рада се утакмица одлаже 10 пута. Једини тим на Свету који има посебан третман јер није у стању да паралелно игра европске утакмице и домаће првенство. Парадокс који није забележен у историји фудбала. О судијским крађама боље и да не причам, то је већ једна мало шира тема...
Мардо ::Делија са Севера ::Мардо ::...али наравно да вама не смета ваш вођа Вучић педер који вам ионако намешта титулу...
Баш нам лепо намешта. Тако што одмара ваше балване пред сваки битан меч ко сад против Чукаричког. Против Рада се утакмица одлаже 10 пута. Једини тим на Свету који има посебан третман јер није у стању да паралелно игра европске утакмице и домаће првенство. Парадокс који није забележен у историји фудбала. О судијским крађама боље и да не причам, то је већ једна мало шира тема...
Намештава вам титулу тако што је нама наметнуо управу која не ради у интересу Партизана.СНС управа никако не може да буде добра за нас.Нама се утакмице одлажу, јер играмо и на међународној сцени и то је сасвим нормално.Ви сте заборавили како је то, јер сте последњи пут били у тој ситуацији пре 8 година...
Спартанац357 ::Види се колико си ти глуп и ретардиран, ја сам вам прво и честитао на победи над Немцима ал сам се испалио јер сам видео после какав си ретард и теби слични комплексаши који мрзе Звезду, ти си овде први почео са просеравањем и вређањем, када сам ја поставио да ће се одржати концерт за Србско Косово и рекао да се Србство исказује делима, ти си одмах после тога почео са кењањем, па сад стварно не знам ко мрзи Србе када ти овде искаљујеш ненормалну мржњу према Делијама и Звезди, исто ко онај ваш Вујошевић који је константно опседнут Звездом и само о њој прича, тај човек је психијатријски случај, а пребацујете неку кривицу на Човића што сте измислили ви да је наводно покрао неке паре, нема потребе ја њега да браним, већ знам да сте то за њега измислили јер сте пуни мржње према свему што је у Звезди, па сад не знам ко је исфрустриран и пун лажи. Освајали сте титуле за време Тадића на сраман начин, и још имате образа нешто да причате, не вреди са таквима ништа нормално дискутовати, исти сте ко ваша браћа из Загреба, није ни чудо кад вас Бед Блу Бојси зову 3. највећим хрватским клубом.
ЈАРОМИР ::Срећан 70 рођендан најуспијешнијем спортском друштву у Србији и шире ЈСД Партизан!![]()
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост