ЈАРОМИР ::Организоваћемо онда кад евентаулно Човке врати сваки динар који је покрао.
Спартанац357 ::ЈАРОМИР ::Организоваћемо онда кад евентаулно Човке врати сваки динар који је покрао.
Исто ко што ће Шешељ створити Велику Србију кад убеди хрвате и муслимане да су Срби, а то ће бити кад на врби роди грожђе. Е тако и ви, само причате а критикујете друге који раде нешто конкретно за Србство, од вас само комедија.
Спартанац357 ::Не кажем ја да сте усташоиди, ал да сте демагози ко Шешељ, то стоји.
Мардо ::А зашто ви не бисте урадили нешто конкретно и натерали свог председника да врати паре које је покрао на Косову и Метохији?
Спартанац357 ::Па ја сад стварно не знам ко је блебетало и комплексаш, ал то вам је изгледа урођено у црно-белој крви, није чудо што сте ''фрањевци'', зна се одакле вам потичу толики комплекси, вашим лажима нема краја. Само сте на речима јаки, а овамо сте као неки велики Срби, критикујете друге који раде нешто конкретно за Србски народ док ви само причате, од вас већих демагога нема, боље да се покријете ушима од срамоте. Није чудо што сте Партизани.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-JcnxZxEdYg
Мардо ::Ти си блебетао и комплаксаш си управо због тога што стално потенцираш то "јаки сте на речима, демагогија, бла, бла, бла...", а ја сам ти одговорио да је било скупљања прилога за народне кухиње на Косову и Метохији на Партизановим утакмицама.За то што сте подржали мафијашку пудлицу немаш одговор, него још патетично и смехотресно замењујеш тезе помињањем Вујошевића.Само неко ко нема везе са мозгом или реалности може да тврди да је Вујошевић веће зло од тог патуљастог криминалног скота који је крао наш народ на Косову и Метохији и још је повезан са овим издајничким режимом, али наравно да вама не смета ваш вођа Вучић педер који вам ионако намешта титулу...
Корисници тренутно на Форуму: Google [Bot] и 3 гостију