srpskinacionalisti.com

Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6404
Приступио: мар 2006

Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Коста 7.7.2015. 21:42

Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

- цинични душмани Енглези поднели су "резолуциiу". Глупаво (правничко - а правници су глупи) значење резолуциiе као некаквог документа, акта, декларациiе - не знам чега - довешће, надам се, до поправљања оне праве резолуциiе - у значењу какво iоi придавамо ми физичари. А ми смо ипак наiпаметниiи део популациiе, слажете се? Дакле: резолуциiа = моћ раздваiања. Поiам први пут уведен са поiавом оптичких инструмената. Резолуциiа телескопа, резолуциiа микроскопа, резолуциiа људског ока...

- примећуiем да "резолуциiа" звучи iако слично глаголу "разлучити". А исто и значи. Дакле, разлучивање, овде: доброг од зла, приiатеља од неприiатеља. .

- ваљда ће ова резолуциiа помоћи и оном ћорчи Вучићу да поправи резолуциiу? - да нас не убеђуiе више да имамо много приiатеља. У ствари, по Вучићу, сви су нам приiатељи, само iе Русиiа мало сумњива?

- како Вучић, тако и млозина српских будала. Али ипак: не може се против резолуциiе. Нити се може без добре резолуциiе.

.
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
roadrunner
Војвода
Војвода
 
Порука: 2161
Приступио: мај 2009

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука roadrunner 7.7.2015. 22:37

Al srpska raja, barem ove koja koristi internete, to ismeva...

Eve na B92, sprdnje i zajebancije na Nikolićev (i generalno vladin i SNS račun) što je pisao Engleskoj kraljici..ima 100 komentara...a povika naravno na Vučkove navode botove...

Slično je i po Facebooku na komentarima sa tom vesti...
..људи (па и Срби) се иначе деле на добре и поштене људе и ОЛОШ, а не на црвене, плаве, зелене...
Аватар
Vranac
Војвода
Војвода
 
Порука: 10347
Приступио: мар 2006
Место: Београд, Србија

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Vranac 7.7.2015. 23:43

То је био генијалан потез. Цела та њихова круна, и некаква обавеза према поштовању Британске државе није низашта друго него за српдњу...

А ти по Б92 и њузу ионако подржавају све што намигну американци, тако да су небитни.
Човек
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 861
Приступио: мај 2011

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Човек 8.7.2015. 19:57

Само незналице могу да се спрдају са улогом коју има енглеска краљица. То биће је вероватно најмоћније створење на планети. Један је од власника америчких Федералних резерви, поседује енормно богатство, у сродству је са скоро свим илуминатским хибридним крвним лозама, а да не говорим о реалној моћи коју поседује. И управо њој се требало обратити. Само политички мамлаз може томе да се смеје.
Сврха/циљ/намера ове поруке није вршење нити позивање на вршење кривичних или других кажњивих дела, већ упражњавање Уставом зајемчене слободе мисли, савести и говора.
triatlon
Војвода
Војвода
 
Порука: 1652
Приступио: сеп 2004

Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука triatlon 8.7.2015. 22:34

Тешко. Већина не види даље од стомака, гнуша се размишљања и гласа за ЕУ, у нади да ће од тога имати личне користи. Вучић није глуп, само је плаћеник.

Резолуција скоро сигурно има за главни циљ Русију. Сад ће да машу ветом да би их свађали са муслиманима широм света а нарочито у Руској федерацији. Солидан резултат а не кошта их ништа. Ми смо споредни. Као и увек, али се, наравно, трпамо где не треба. Или нас наши западни злотвори ту стрпају.

Једини прави потез би било прекид преговора са злочиначким организацијама и државама: ЕУ и НАТО, трајни прекид дипломатских односа са Енглезима и затварање њихове амбасаде, уз истовремено отварање представништва Шкотске и Велса. Такође, свођење односа са Америма на конзуларни ниво у некој малој канцеларији уз враћање поклоњеног плаца код Белог двора и отете куће у Ужичкој улици.
Аватар
Batistuta
Војвода
Војвода
 
Порука: 3085
Приступио: мај 2003
Место: United States Of Serbia-Argentina

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Batistuta 9.7.2015. 6:37

Муслиманске земље које су америчке колоније би и овако и онако радиле против Русије,тако да је овај вето фантастична ствар и повећава симпатије до невиђених размера и углед Русије тамо где треба.Да су подржали резолуцију као Сауди Арабија би почела да обожава Русију,да кад би се зезали.А месни муслимани у Руској Федерацији су данас толико економски интегрисани да више нема шансе за неку озбиљнију побуну јер су богати Чечени, Дагестанци,Татари а и остали слојеви те популације и остали увезани за Русију.Наравно увек је могућа нека бомба у позоришту и сл али то не може да дестабилизује земљу.
SAMO!
SRS!
SRBIJU !
SPASAVA!
Аватар
Sekretar
Војвода
Војвода
 
Порука: 1080
Приступио: јан 2015

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Sekretar 9.7.2015. 12:37

triatlon ::трајни прекид дипломатских односа са Енглезима и затварање њихове амбасаде, уз истовремено отварање представништва Шкотске и Велса.


Слажем се са твојим уписом, само ми није јасна мисао из овог цитата. Како да отвориш представништво нечега што и није прогалсило независност?

У Шкотској, која је регија у УК, је на власти сепаратистичка СНП која ради по британским законима, поштује одлуке референдума, учествује у заједничким институцијама попу Парламента и друго. Ни не помишљају да повлаче једностране потезе и проглашавају независност без договора са Лондоном, који би почивао на референдумској вољи грађана, које, како смо видели - нема.

Велс са друге стране има још нижи ниво аутономије, тамо су сепаратистичке тенденције минорне и грађани гласају за странке са седиштем у Лондону. Тамо независност може да прогласи само неко на интернету.

Batistuta ::Муслиманске земље које су америчке колоније би и овако и онако радиле против Русије,тако да је овај вето фантастична ствар и повећава симпатије до невиђених размера и углед Русије тамо где треба.Да су подржали резолуцију као Сауди Арабија би почела да обожава Русију,да кад би се зезали.


Ова резолуција је циљала на провоцирање реакције само једне земље - Турске, која је и животно заинтересована за БиХ. Западу не одговара потенцијално приближавање Ердогана и Путина и ова резолуција је за Британце био класична win-win ситуација.
Да Руси нису уложили вето Вучић би могао да каже – ето видите ли ви Срби моји, какви су нам Руси пријатељи? Никакви.

А овако, ем подижу одијум ка Путину међу Бошњацима (а било је оних који су га и симпатисали, нарочито оних који су проирански оријентисани), ем га свађају са Анкаром, која је након његовог говора у Јеревану ионако наелектрисана и под притиском пантурског дела своје јавности и националиста са своје политичке сцене. Све то треба поставити и у контекст компликованих преговора састављању владе након последњих избора на којима је Ердоган изгубио апсолутну већину.

Што се мулимана у РФ тиче, тачно је да Путин комбинацијом репресије и великих уступака, улагања, подмићивања и трошења нереално високих средстава којима купује социјални мир успева да муслимане држи под контролом, а све то уз жмурење на увођење шеријатског права, што је ове године постало очигледно када су у Дагестану тужиоци (!), дакле државни, руски, а муслимани поднели захтев за забрану порнографије на територији Дагестана или када се лични пријатељ Рамзана Кадирова пред матичарем (дакле русаким државним службеником) венчао у Грозном са другом женом, која је малолетна (!), а да се од претходне није развео.

Ипак, поставља се питање шта ће бити после Путина? Шта уколико криза потраје, а сва је прилика да хоће? Шта када буде почињао да се снижава животни стандард у руским крајевима, у Москви у Лењинграду? Шта када оде Путин а наследник буде био под притиском ем народа који лошије живи, ем националиста да прекине са улагањем енормних средстава у куповину мира у муслиманским републикама? Шта ако се ујка Сем заинтерсује за так крај када реши питање Сирије и Украјине (и ако реши, а на добром је путу)? Одговор се већ назире из поступака Кадирова који је припретио да ће полиција Чеченије пуцати на сваког руског полицајца из било које друге републике који у Чеченију дође непозван. Тада је Кадиров рекао како је он Путинов војник, али је очито и нагласио – само његов! Онај ко дође после Путина (који је око 25 година старији од Кадирова) ће морати да буде велики махер да би га у оваквој ситуцаији држао на узди. Тако је то када се гради култ вође а не оно што ми комунисти желимо – систем.

А нафта више није 170 за барел... И никад више неће ни бити.
Последњи пут изменио Sekretar дана 9.7.2015. 13:25, измењено укупно 1 пут.
Аватар
Đorđo Napolitano
Војвода
Војвода
 
Порука: 1857
Приступио: мар 2012

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Đorđo Napolitano 9.7.2015. 12:48

Тамо где се све пита један увек увек је тужан крај на крају баладе
rođen da me svi iskorišćavaju, ne zato što sam naivan i glup, već zbog toga što sam nekotrolisano human -K.G.
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6404
Приступио: мар 2006

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Коста 9.7.2015. 17:00

- ко iе срао изван рупе?! - наравно, опет Секретар Кардељ и Ђорђо Наполитано.

- да видимо шта су посрали:

Порука Sekretar 9.7.2015. 12:37
Онај ко дође после Путина (који је око 25 година старији од Кадирова) ће морати да буде велики махер да би га у оваквој ситуцаији држао на узди. Тако је то када се гради култ вође а не оно што ми комунисти желимо – систем.


Порука Đorđo Napolitano 9.7.2015. 12:48
Тамо где се све пита један увек увек је тужан крај на крају баладе


- па мамлази iедни, iесте важан систем ал` iе важна и личност. Без Iосифа Висарионовича ку*рац би Руси (СССР) постали велесила.

- и: да ли ви, мамлази антипутиновски, стварно мислите да после Путина - потоп? - па следећи iе већ спреман, али ви за њега не морате знати. За њега не знамо ни ми, приiатељи, а поготово не ви, неприiатељи Русиiе. Ко iе знао за Владимира Владимировича док iе пиiани Елцин био све-и-свiа?

- не берите ви бригу, Кеi-Џи-Би зна шта ради. А ви, усроње iедне, следећи пут да серете у рупу!
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
Аватар
Sekretar
Војвода
Војвода
 
Порука: 1080
Приступио: јан 2015

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Sekretar 9.7.2015. 23:26

Па како се онда десио Горбачов?
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6404
Приступио: мар 2006

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Коста 10.7.2015. 0:15

- Служба iе имала извесне пропусте...
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
Аватар
Batistuta
Војвода
Војвода
 
Порука: 3085
Приступио: мај 2003
Место: United States Of Serbia-Argentina

Re: Резолуција коiа нам поправља резолуциiу

Порука Batistuta 10.7.2015. 4:20

На руски вето од целог исламског света највише су полудели ови наши домаћи муслимани у БиХ јер би резолуција у УН-у била круна целог њиховог труда ево 2 деценије да се представе као дивни и племенити људи који су били жртве крвожедних србо-ћетника,наравно и Хрвати и домаћи другосрбијанци.Руским муслиманима је до ових наших исламизованих Срба стало као до лањског снега :D ,а на другој страни у српском свету због руског вета популарност Русије је скочила до вероватно највећих размера до сад.Ставили људи вето и то без икаквог условљања.
SAMO!
SRS!
SRBIJU !
SPASAVA!

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 0 гостију