Prema podacima koje sam procitao analiticari kazu da najvise sansi za pobedu sutra na lokalnim izborima u Francuskoj ima Marin Le Pen.Prema podacima analiticarima Marin ima 33% i trenutno je najaca politicka opcija u Francuskoj.Od kako je Marin preuzela partiju oni su sa nekih 17% skocili na 33%.
Nazalost to je jos uvek po meni malo za prevrat zato sto satanisti novog svetskog poretka tesko da ce dopustiti protivniku EU i SAD da pobedi.Mislim da ce se desiti ista sudbina kao kod nas kad su petokolonasi uvek pobedjivali tako sto su bili ujedinjeni.Medjutim sa druge strane dobro je to sto u Francuskoj desnica nije kao kod nas razjedinjena.Kazu takodje da trenutno vladajuci Orlan i Sarkozje ne mogu da racunaju na tako sigurne glasace.Jer oni koji glasaju za Marin o njoj govore u superlativu.Moguce i da strah od islamskog fundametalizma preovlada kod naroda da ne daju podrsku satanistima.
Mislim da u okupiranim zemljama EU jedina nada da se desi neka promena je u Francuskoj.U ostalim zemljama ima jako malo partija koje nisu satanisticke tj da ne podrzavaju EU.Videcemo sta ce biti sutra i sa nestrpljenjem ocekujem rezultate izbora.Po meni da bi se desila bila kakva promena u svetskoj politici mora prvo da se promena desi u najacim zemljama.Onda ce i ovi nasi pacovi odma da postanu nacionalisti.Cak i izdajnicki mediji u Srbiji daju prednost za Marin :
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/538935/DE ... rin-Le-Pen