ДејанНационалистa 27.6.2014. 18:35
Швајцарска је била добра против Хондураса (мада друго и није било за очекивати), надам се да ће шипачко-турска репрезентација што пре кући. Французи су одиграли лаган меч, без много труда, но ипак довољно за прво место. Аргентина - Нигерија, морам признати врло чудан меч. Ењеама се смејуљио читаво друго полувреме, да ли је нека намештаљка или је једноставно чуо резултат са друге утакмице па се одобровољио, заиста не знам. Аргентинци ме ни у овој утакмици нису одушевили, доста падова у игри, али то опет ништа не мора да значи. У братском дуелу, потурице су биле боље и заслужено славиле. Швабе некако слабо у последњем колу (а можда и баш због тога јер је последње), амери нису лош тим, међутим не верујем да могу много. Гана и Португал, дуел две распаднуте екипе, припао је Португалу уз доста среће. Није Португал баук и могли би смо се носити са њима у предстојећим квалификацијама за ЕП. Руси су ме разочарали, уз онако јадну и бедну игру не да им није било место у елиминационој фази СП, већ ни на њему самом. Труло, безидејно, пуно муљања на средини терена те и не чуди што нису победили глупи Алжир. Белгија је "на мишиће", и "на имена" славила против Кореје.