Колумбија је јуче заслужено победила Грчку, која мора већ једном да схвати да није Италија, и да не може вечито да се извлачи и провлачи захваљујучи одбрани. Међу Грцима једини вредни помена (колико-толико) су Коне и Торосидис, остали мрка капа. Уругвај ме је потпуно разочарао

, не толико резултатски, колико због очајне игре против, на папиру гледано слабе Костарике. Тешко ће сада Уругвај даље са оваквом игром, морају да иду на победу и против Енглеске и против Италије, а то неће уопште бити лако. Ако у тим утакмицама дођу до бодова за пролазак даље, онда заиста вреде, али нису оставили такав утисак синоћ. Италијани и Енглези су одиграли добру утакмицу, помало ми је жао Енглеза који опет нису имали среће, играли су лепо за око након дужег времена на СП. Али, ни то није било довољно против жабара, који су били бољи за тај гол више. Обала Слоноваче рутински против Јапана, од кога ни не треба очекивати много, већ сам писао на ту тему.
Данас играју:
Швајцарска - Еквадор 18.00 (Бразилија)
Француска - Хондурас 21.00 (Порто Алегре)
Аргентина - БиХ 00.00 (Рио де Жанеиро)
Е па време је да после усташа и балије доживе пораз на СП ове године. Вечерас се навија за "гаучосе" (биће шестица

)!