Сербо Макеридов ::Smuk: А то што jе сад 7522 по старом србском календару то ти ништа не значи?
Тај "српски календар" у основи и не постоји, то је заправо календар средњовековне СПЦ који је броји године од стварања света на основу Библије (грчког превода Септуангинте) који има лошу хронологију догађаја јер су из непознатих разлога додаване године старозаветним патријарсима (по пар стотина година), тако да на основу тога сада испада да је 7521 година што је нетачно јер знамо на основу научних чињеница да је земља стара негде око 6000 година што такође и потврђује оригинални текст Старог Завета.
sorabikus ::Šta bre "kao što dobro znamo" & "potvrđeno je naučnim istraživanjima" ne kenjaš više, iz koje si ti sekte, da nisi od onih "što poturaju nogu u vrata" koliko su drski kad ti banu na gajbu, da te "spasu od greha" ?
Za takve čovek treba ne kera da ima nego Vargu, ako uopšte znaš šta je to...
Сербо Макеридов ::Пре 12 000 година догодио се прасак jезгра комете, што jе довело до промене климе и чудовишних поплава у северноj америци и довело до краjа леденог доба. Постоjе археолошки докази за то. Сада бих замолио креационисте да ми обjасне како се то могло десити, ако jе свет стар 6000 година?
Сербо Макеридов ::Даj ми доказе, да се то ниjе десило.
SMUK ::Сербо Макеридов ::Даj ми доказе, да се то ниjе десило.
Па није се десило јер нема ДОКАЗА. Не могу је доказивати нешто што се није догодило већ они што заступају такве теорије морају дати доказе.
Описао си религиују
Сербо Макеридов ::Управо тако. Тертулиjан jе своjевремено изjавио: ,, Веруjем, jер jе бесмислено".
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост