Спартак07 ::Од српског народа није ни једну пару узео,нити је ишта у рату украо,већ је само бранио српски народ. Ево ја у Бијељини имам фамилију и Аркан је у Бијељини највећи херој јер је он са својом гардом први ослободио Бијељину од муслиманских фундаменталиста,да није било Аркана тамо би многи Срби били побијени. Аркан је први ослободио Бијељину и Зворник.
У Бијељини је једна од главних улица,улица Српске Добровољачке Гарде.
За мене и за многе Србе је Аркан херој, који је први кренуо у рат добровољно да брани српски народ,док су неки овде седели у својим топлим домовима и гледали како им браћа гину преко Дрине.
И Председник Радован Караџић је сматрао Аркана српским херојем,од њега је добио орден Милоша Обилића,за исказану храброст у рату.
Ја ти причам о Зворнику а ти окрећеш причу. Ако није криминалац, и то ратни профитер најгоре врсте, одакле му кућа (пре бих рекао вила) преко пута звездиног стадиона? На који начин је ФК Обилић био првак СРЈ? За мене су прави хероји Отаџбинског рата Споменко Гостић, Раде Рогић и многи други који су дали своје животе за своју отаџбину!