- evro fundamentalisti
Pa bogami su izveli dobru masu evrofanatici u Kijevu i na zapadu Ukrajne, na istoku u vecim gradovim nisu imali uspeha po par stotina u vrh hiljadu ljudi, dok je u prestonici bila mora se reci ozbilna masa al se vidi da su u teskoj buli. Najludja stvar su mi ovi nazovi Ukrajinski nacionalisti imaju neku NS (cak i Hitlerovsku ideologiju) a protestvuju za savez u kom nacionalizam i sve uvezi s njim nije nimalo pozeljno da ne govorim o drugim stvarima tradicija, suverenitet itd. o kojima Ukrajinski nacionalisti mantraju.[img]517713.jpg[/img]

Zaista cudna zemlja to jest lako ih navlace na pricu eu. Dakle pritisci jos nisu gotovi ovo danas je bila samo jedna vrsta nastavice se. Videcemo kako ce biti dalje i regioni su imali skuo u Kijevu dosta manje mase nego ovi pro-eu ali ih je po meni ipak bilo dosta ne znam kako se medju mladjim Ukrajincima nije pojavio neki evroskepticizam sto je slucaj kod Poljske omladine koju smo pominjali u onoj temi, i na tome bi Rusija trebala da radi. P.S. jasno je da pojedini forumski titoisti mrze Rusiju kao sto njihovi presvuceni gradjanisti mrze i Srbiji danas.