srpskinacionalisti.com

Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбасаду

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
ЈАРОМИР
Војвода
Војвода
 
Порука: 8844
Приступио: јул 2008

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука ЈАРОМИР 21.11.2013. 22:42

Jovan-Vladimir ::
ЈАРОМИР ::Ви „другови”. упорно користите назив фашизам, ваљда вам се римује у ону паролицу о смрти фашизма и слободи народа. Фашизам је био миноран покрет у односу на њемачки нацизам у сваком погледу, али како то вама објаснити.


Хоћеш да те зовемо нацистом јер то и јеси, па тако кажи, нема проблема што се мене тиче. Нациста, фашиста, усташа... исти к**** друго паковање. Нема ту никакве разлике, ни појавне нити било које друге. Само ментално ретардиран лик, било да је Србин, Пољак или Рус, може бити нациста.

Ви српски нацисти треба редовно да узимате пилуле и да се понашате као да сте нормални а не да лапрдате овде о Пољацима. Не може свака будала која млатара негде српском заставом да нам буде савезник а да се притом залаже за разбијање Русије и да мрзи све што је руско.

Русофобија је само један корак од Србофобије.

Мрзим Маркса и Енгелса, Ћопавца, жене у црном, волим ове „нацисте ” Пољаке који протествују због Срба, кљањам им се до пода. Ако ме то чини нацистом онда ваљда и јесам, јеси сада сретан ?
Аватар
0младинац
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 90
Приступио: јан 2012

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука 0младинац 21.11.2013. 22:47

Обилић ::
0младинац ::Јел си то прочитао у Равногорској читанци или у часопису навијача Црвене звезде? :mrgreen:
Ти стварно мислиш да ствари тако функционишу? Као Италијани се сажалили на Србе па почели да се боре против својих савезника усташа. Уозбиљи се. Италијани нису били на страни Срба, без обзира на појединачне случајеве који су и онако безначајни.

Нисам нигде читао већ све има документовано о томе да су Италијани били на страни четника у борби против усташа,да су помагали Србима.

Italija je posle 66 godina odlucila da otvori arhiv Drugog svetskog rata....

Italijani o ustaskim zlocinima i cetnicima Momcila Djujica...

Senator Ajmone Finestra, italijanski oficir iz Drugog svetskog rata govori o ustaskim zlocinima, zbog kojih su italijanski vojnici stupili u kontakt sa cetnicima Momcila Djujica sa kojima su se zajedno borili protiv ustasa, kao i protiv ustasa i partizana zajedno....o tome da su se ustase plasile cetnika...o tome da su cetnici Djujica branili srpska sela i tamo gde su oni drzali straze, tamo nisu ustase mogle da prodju i tamo je narod sacuvao zivote...o partizanskim zlocinima...

''ČAK SU SE ZAJEDNO PARTIZANI I USTASE BORILI PROTIV NAS''

Ништа овде није документовано, помиње се само да су се борили, не пише ни где ни када. :wink:

Обилић ::Финестра је био поручник у италијанској 6. регименти, која је послата у Лику да смири ситуацију, јер како каже, италијанска команда је била упозната са злочинима над Србима и знала је да ће Срби да се побуне

У овој реченици је апсолутно све речено. Да се не понављамо овде, Јован је све лепо срочио.
kutuzov
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 587
Приступио: мај 2012

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука kutuzov 21.11.2013. 22:55

Niko i nespori ko nam je glavni saveznik (Rusi) , nego se govori o Poljskoj omladini koja ima simpatije prema Srbima i koja ima prevashodno anti-eu stavove i to je dobro nikako lose, ko zna kako ce se stvari odvijati u buducnosti i dokle ce Poljska elita ostati na Nato-eu pozicijama, svakao da ce biti dobro ako se Poljaci u buducnosti od toga istrgnu a simpatije prema nama nam sigurno nece stetiti. Sto se tice Zabara i oni sami ne spore sta su radili protiv Jugoslovenske kraljevine nego se govori o delovanju prema ustaskoj drzavi tokom rata, hrvatski nacionalisti i pogotovo ustase iz Dalmacije i Istre danas su na stavu da su Italijani bili sa nama u talu tokom rata i da su i danas, i svakako da ne bi trebalo dirati niti kritikovati sa nase strane bilo kakvo delovanje Italijana prema Istri.
Аватар
Verterdegete
Војвода
Војвода
 
Порука: 3253
Приступио: сеп 2009
Место: Vidikovac - Beogradski Akropolj

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука Verterdegete 22.11.2013. 2:39

Obilicu, u periodu Drugog sv. rata (i ranije), Italija ima teritorijalne pretenzije na preko 60% ondasnje NDH. Zbog toga su i bili u neprijateljskom odnosu sa Hrvatima. Srbi su Italijanima bili samo neprijatelj njihovog neprijatelja, koji ce krvariti za njihove interese.
Банована је Лазарица,
разлог:вређање руског народа и подршка америчком марионетском режиму у Кијеву и геноциду руског народа Новорусије.
Аватар
Обилић
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 888
Приступио: нов 2009
Место: Србско Царство

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука Обилић 22.11.2013. 9:48

Па нама је било од највеће користи да се удружимо са Италијанима јер смо имали заједничког непријатеља. И Шешељ има веома позитиван став о Италијанима,они су '91. прихватили Шешељев предлог да наше буде до Карлобага,а од Карлобага Кварнер и Истра да буде Италијанско ко што је увек било Италијанско до 1945.,многе Италијанске десничарске странке подржавају Шешеља и његову идеологију.
Ми треба са Италијанима да се удружимо,да склопимо савез са њима јер имамо исте циљеве и заједничког непријатеља,једино савезом са Италијом ми можемо срушити НДХ.
Од Крушевца, Призрена, Цетиња, Дубровника, Книна, Невесиња,
са Авале, Ловћена и Шаре кличе србство "устани Лазаре"!

Догодине у Призрену, Скадру, Дубровнику и Книну!!!
mali soso
Националиста
Националиста
 
Порука: 250
Приступио: мај 2011

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука mali soso 22.11.2013. 12:40

Војске Краљевине Италије и НДХ (усташе и домобрани) су биле савезничке.
Спорадично спашавање понеког детета и жене и то што је понеки италијански војник био лично згрожен усташким злочинима (узгред, било је згрожених и четничким злочинима, само то Самарџић не помиње) ништа битније не мења суштину.

Госпић, април 1942. - прослава прве годишњице НДХ:

Миле Будак међу италијанским официрима ...

Слика


Јурица Фрковић, један од главних кољача у Јадовну ...

Слика
Jovan-Vladimir
Војвода
Војвода
 
Порука: 2179
Приступио: феб 2007

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука Jovan-Vladimir 22.11.2013. 13:13

ЈАРОМИР ::Мрзим Маркса и Енгелса, Ћопавца, жене у црном, волим ове „нацисте ” Пољаке који протествују због Срба, кљањам им се до пода. Ако ме то чини нацистом онда ваљда и јесам, јеси сада сретан ?


Па шта ја има да будем срећан, то је твоја срамота, није моја. То је за жаљење а не радовање, како Србин може бити нациста, то је контрадикција, оксиморон, аутошовинизам. Мржња је једно лоше осећање, мрзе само инфериорни људи, из зависти и немоћи, мрзе оно што је боље од њих. Супериорни људи не мрзе, они презиру, осећају гађење према ономе што је ниско и безвредно.

Маркса и Енгелса не мораш да волиш, не верујем ни да си много упознат са њиховом мишљу и делом. Али њих двојица су били врхунски научници и филозофи, који су објаснили како функционише капиталистичко друштво и како обогаћени лопови и преваранти држе народ у покорности. Ћопавца ни ја не волим, мада као што сам већ рекао не сматрам га "најгорим српским владаром" нити извором свег зла.

Курве у црном су башибозлук фашистичког Новог светског поретка, таквих п(л)аћеника је увек било и увек ће их бити, док добијају паре из иностранаства дотле ће и срати. Курве у црном су безначајна политичка појава, нема потребе да од њих правимо неки значајан фактор кад то нису.

Ти се бориш против неког имагинарног непријатеља, не постоји завера некаквог "светског комунизма", постоји завера светског фашизма, завера светске финансијске елите, лопова, битанги и дерикожа. То одавно нису људи, нису људска бића, то су ти који пљачкају, изазивају ратове, гурају ГМО храну, ваде органе људима и тргују њима итд.
mali soso
Националиста
Националиста
 
Порука: 250
Приступио: мај 2011

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука mali soso 22.11.2013. 14:01

Заборавих и трећу савезничку војску, па само да допуним свој претходни пост ...

Препис четничког писма упућеног немачкој команди у Дрнишу http://znaci.net/00002/T314_565/350_299.htm

Медачки (Госпић) четници, након 300 својих мртвих у борбама против партизана, склапају споразум са делегацијом НДХ уз присуство италијанског пуковника Servatzy-ја ...

... Након партизана који су контролисали Медак од априла до децембра 1943, стиже 114. ловачка дивизија Вермахта и у Медаку се успоставља "усташко-домобранско-четнички гарнизон. Све се одвијало у духу споразума и искрене сарадње са установама НДХ."

... Четнички одреди из Медака учествовали у свим акцијама Вермахта у априлу 1944. Од команде пука "Brandenburg" добили награду за храбро држање у тим борбама.

... Како усташе средином маја 1944. спаљују село и убијају 6 особа, четници се обраћају својим газдама:

"У овом најсудбоноснијем часу за све нас, нека немачки Вермахт буде та мудра и праведна сила која ће увести ред и тиме нам омогућити да све своје снаге усмеримо на борбу против комунизма, а не да губимо време и драгоцене четничке животе на освету усташама.
Надамо се да ће наш протест наићи на разумевање и добру вољу немачке команде, те помоћ и подршку немачког Вермахта."
kutuzov
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 587
Приступио: мај 2012

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука kutuzov 22.11.2013. 15:05

Morate da razdvojite cetnicke dobrovoljacke milicije koje su delovale na Italijanskom delu Dalmacije pod njihovom kontrolom i Dinarsku diviziju. I o tim cetnickim dobrovoljackim jedinicama Hrvati danas imaju lose misljenje navode njihovo delovanje protiv NDH i navodne zlocine nad Hrvatima. A ako krenemo da pricamo o saradnji s ustasama onda to moze da ide i o prici pre rata i saradnji sa KPJ pa martovski pregovori onda odosmo u nedogled bilo je saradnje i s jedne i druge str sa raznim okupatorom. Negirati Djuicevu borbu sa ustasama je smejurija samo treba videti sta neo-ustase danas govore o njemu sve jasno, isto tako je korisno ovo sto je Italija otvorila dokumentaciju o drugom svetskom ratu i nova dokumentacija ustaskuh zlocina, ono sto je Obilic pisao o Seselju i Italijanima je istina on je i dan danas na tom stanovistu, to je ponovio u Hagu.
Аватар
Verterdegete
Војвода
Војвода
 
Порука: 3253
Приступио: сеп 2009
Место: Vidikovac - Beogradski Akropolj

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука Verterdegete 22.11.2013. 18:15

Обилић ::Па нама је било од највеће користи да се удружимо са Италијанима јер смо имали заједничког непријатеља. И Шешељ има веома позитиван став о Италијанима,они су '91. прихватили Шешељев предлог да наше буде до Карлобага,а од Карлобага Кварнер и Истра да буде Италијанско ко што је увек било Италијанско до 1945.,многе Италијанске десничарске странке подржавају Шешеља и његову идеологију.
Ми треба са Италијанима да се удружимо,да склопимо савез са њима јер имамо исте циљеве и заједничког непријатеља,једино савезом са Италијом ми можемо срушити НДХ.


Stvar je u tome sto je Italija 1941. pretendovala na mnogo vise od Istre i Dalmacije. Italijani u tom periodu polazu pravo i na celu Krajinu (hrvatsku i bosansku), kao i Hercegovinu i celu Crnu Goru.

Слика


Njihovi nacionalni interesi, i nasi, se nikako nisu poklapali.
Банована је Лазарица,
разлог:вређање руског народа и подршка америчком марионетском режиму у Кијеву и геноциду руског народа Новорусије.
Аватар
Обилић
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 888
Приступио: нов 2009
Место: Србско Царство

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука Обилић 22.11.2013. 18:42

То је лажна карта,Италијани никад нису претендовали на толику територију. Они су највише претендовали на Истру и Кварнер,и део Далмације,нису никада на Херцеговину,Крајину и Црну Гору,а поготово нису никад на део Грчке. То је фалсификат,Италијани су увек имали добро мишљење о Грцима,што би њима хтели да узму део територије.
Од Крушевца, Призрена, Цетиња, Дубровника, Книна, Невесиња,
са Авале, Ловћена и Шаре кличе србство "устани Лазаре"!

Догодине у Призрену, Скадру, Дубровнику и Книну!!!
Аватар
Verterdegete
Војвода
Војвода
 
Порука: 3253
Приступио: сеп 2009
Место: Vidikovac - Beogradski Akropolj

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука Verterdegete 22.11.2013. 19:10

http://en.wikipedia.org/wiki/Imperial_I ... fascist%29

A sto se tice odnosa Grcke i Italije, ne zaboravi ko je zapravo prvi napao Grcku.
Банована је Лазарица,
разлог:вређање руског народа и подршка америчком марионетском режиму у Кијеву и геноциду руског народа Новорусије.
Аватар
Vranac
Војвода
Војвода
 
Порука: 10349
Приступио: мар 2006
Место: Београд, Србија

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука Vranac 23.11.2013. 1:07

Италијани су баш претендовали на ту територију. Кроз саму НДХ се вукла црта приближно тим границама. Један од разлога што су Италијани касније наоружавали четнике, је што су их Немци изневерили и нису им дали оно што су они сматрали да им припада на Балкану.

Данас Италија у каквој је распад ситуацији не може ни на истру саму да претендује... али када би дошло до неког новог успона те државе, целокупнио хрватско приморје би сигурно било прво на удару. Опет Немачка никада тако нешто не би дозволила јер је Хрватска њена клијент држава.
roadrunner
Војвода
Војвода
 
Порука: 2161
Приступио: мај 2009

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука roadrunner 23.11.2013. 1:39

tačno tako, Italijani su predendovali na delove Francuske prema Marseju, Tunis, a bogumi i Suec su merklai da uzmu od Engleza (i probali da uzmu, pa su dobili po pičci žestoko - bio je to najsramniji poraz u II. svetskom ratu, barem 5-6 puta su bili brojniji od Engleza, kojima je glavni logistički problem bio toliki broj zarobljenika, pa je Hilter nevoljno morao da šalje Romela da spasava stvar ) i dobar deo Francuske Severne Afrike.

Tačno po toj mapi su okupirali i Albaniju, a zatim napali i Grčku , ne bi li oteli deo Epira i ostrva u Jonskom moru, na koje su polagali "istorijsko pravo" (Krf držala Venecija od XIV veka, kad je Vizantija otišla u aut)

U Crnog Gori su instalirali marionetsku zelenašku vladu, Sekula Drljević and co, pa je tada još uvek Srpski narod Crne Gore dan psle proglašenja nezavisne marionetske Crne Gore digao 13. Julski ustnanak....ma baš su bili prosrpski ti Italijani:D
..људи (па и Срби) се иначе деле на добре и поштене људе и ОЛОШ, а не на црвене, плаве, зелене...
Аватар
ЈАРОМИР
Војвода
Војвода
 
Порука: 8844
Приступио: јул 2008

Re: Русија затражила од Пољске извињење због напада на амбас

Порука ЈАРОМИР 23.11.2013. 21:39

Зли пољски „нацисти ” пале заставу еу. :D

Слика
ПретходнаСледећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Bing [Bot] и 0 гостију