101%_Srbin 10.2.2008. 23:29
За све што вам је сумњиво,или имате неких нејасноћи ја сам ту као представник организације и питајте мене.Уосталом 80% тренутних донатора су чланови скупштине и људи који је воде.Што значи да и ако неко помисли да се нешто краде то би само значило да крадемо из свог џепа и сами од себе.
Као друго суме су смешне да би се неко уопште и трудио око тога,јер већина људи је из иностранства,којима не треба цркавица од 500 евра.Поврх свега,у питању су већином озбиљни људи,са породицама за које гарантујем да не би узели ни да су суме 100 пута веће,
Схватамо сви ми из организације колико су људи неповерљиви према хуманитарним организацијама и све то стоји,али зато смо и решили да нам транспарентност буде главни адут,и да све презентујемо јавно.Немамо неке експерте из области финансија и књиговодства,али мислим да се ипак добро сналазимо с обзиром на дате околности.
Мене такође нико није убеђивао да приступим,када сам приступао пре две године,већ сам добио линк ка њиховој интернет презентацији,и пратио временом како све то функционише и уверио се да организација има поштене намере и да је воде поштени људи.Додуше од тад се променила гарнитура људи који је воде,мада су циљеви и карактер организације исти.
Вас позивам не само да донирате него и да се укључите на форум прво,да слободно дате неке предлоге,критике и слично и да се евентуално укључите и активније у рад саме организације.Сви су добродошли,а тиме такође можете да имате још ближи и бољи увид у рад целе организације и где паре иду.
С' Богом
Хуманитарна Организација "Срби за Србе"