Katastrofa, samo ne znam ko je u SRS imao licni interes da se podrzi ustav? Ko je to profitirao licno posle referenduma? Izmisljas.
Ми пут свој знамо, пут Богочовјека,
И силни, као планинска ријека,
Сви ћемо поћи преко оштра кама!
И кад нам мушке узмете животе,
Гробови наши бориће се с вама!
Да ме чуваш само хтјела сам, остало знам Да ме водиш тамо гдје срећна сам Друго не требам Чувај се ријечи од њих све креће и крв и мед Немој да журиш, каснити нећеш, ја знам возни ред...
У суботу сам стигао тог дана из Аргентине чак и нервирао се и ждрао у себи што је у суботу изашло свега 17%.Иначе (не претерујем уопште) да устав није усвојен настао би невиђен хаос у тих пола године да би вероватно изгубили државност и УН би нам као незрелом народу поставила намесника!
Batistuta ::и УН би нам као незрелом народу поставила намесника!
Намесника, а?
Па шта су друго Тадић, Коштуница и остала булумента?
Вук на овцу своје право има
ка' тирјанин на слаба човјека.
Ал' тирјанству стати ногом за врат,
довести га к познанију права,
то је људска дужност најсветија!
N.S. ::Па зар није постојала могућност да гласаш у нашој амбасади у Аргентини?
.
Dosao sam ovde na odmor,tako da se nisam ni raspitivao za tu opciju jer sam verovao da ce izaci 70% gradjana ali na kraju svaki glas je bio bitan pa sam izasao u nedelju na glasnje.Naravno nisam zbog ustava dolazio cak odatle vec se potrefilo...Inace spiskovi Srba po dijaspori su ocajni zato je izlasnost tamo tako ocajna da ne kazem smesna i broji stotinak glasova pa ljudi ovde misle da dijasporce zabole za maticu sto nije tacno.
То је истина Батистута пријатељу.Спискови су тотално непотпуни и ја ни не знам да ли наши гласови у опште стижу у Отаџбину.
Људи из дијаспоре подједнако брину за матицу као и Срби из Србије(можда чак и више).
Доказ ти је повећано улагање.