srpskinacionalisti.com

Бановати комуњарске ботове

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!

Да ли треба бановати комуњарске ботове?

ДА
9
60%
НЕ
6
40%
 
Укупно гласова : 15

Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1401
Приступио: јул 2015

Бановати комуњарске ботове

Порука M-91 15.5.2016. 16:20

Комунизам је, као идеологија, смртни непријатељ српског национализма (ово је форум српских националиста) и одговоран је за најмање 300 000 убијених Срба, отцепљење Космета и поклањање шиптарима, уништење српске интелигенције и елите, распачавање српског етничког простора, као и за окупацију која траје од 1945. до данас.
Комунисти имају сијасет својих форума, стога су овде уљези и лева сметала.
Србија нема алтернативу!
Аватар
origin
Војвода
Војвода
 
Порука: 3849
Приступио: окт 2003
Место: Негде у равници

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука origin 16.5.2016. 22:04

Подржавам. =D> =D> =D> =D> =D>
Може бити само један.
Срби брзо забораве и оно мало што упамте.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Аватар
ДејанНационалистa
Војвода
Војвода
 
Порука: 1196
Приступио: феб 2014

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука ДејанНационалистa 17.5.2016. 16:54

M-91 ::Комунизам је, као идеологија, смртни непријатељ српског национализма (ово је форум српских националиста) и одговоран је за најмање 300 000 убијених Срба, отцепљење Космета и поклањање шиптарима, уништење српске интелигенције и елите, распачавање српског етничког простора, као и за окупацију која траје од 1945. до данас.
Комунисти имају сијасет својих форума, стога су овде уљези и лева сметала.


Да ли је баш тако? Са друге стране, чињеница је да су они који су се издавали за комунисте у Југославији заиста били погубни по све везано за нашу државу и народ. Притом, за српског националисту, некога ко се дичи својом историјом, културом, језиком, традицијом,... је апсолутно неприхватљиво да буде неонациста и германофил (ако узмемо у обзир зло које су нам кроз историју нанели) и слично.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука vemavuk 17.5.2016. 21:24

реакција и љубимци хитлера хахахахахахахааааааааааа.....
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Gladiator 007
Националиста
Националиста
 
Порука: 265
Приступио: сеп 2014

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука Gladiator 007 17.5.2016. 22:18

Ја не видим уопште да овде на форуму има неких наводних ''неонациста'', ''германофила'' или ''љубимаца хитлера'', нити их је икада и било, то је само пуста машта неких који потурају титоистичку пропаганду, вероватно су неки много слушали Нешу Чанка, Наташу Кандић и Латинку Перовић па им се привиђају разни ''неонацисти'' на сваком кораку, искачу им ''нацисти'' иза ћошка вероватно. :mrgreen:
Никада Срби нису били ''неонацисти'', већ је прљава анти-српска титоистичка пропаганда стално српске родољубе и све национално оријентисане Србе представљала као неке наводне ''сараднике окупатора'' и ''неонацисте'', док су прави неонацисти попут Фрање Туђмана, Мартина Шпегеља и сличних били високи комунистички официри и чланови партије. Главни непријатељ српског национализма је управо титоизам јер је он разарао српско национално биће и српске територије, зато је несхватљиво да на форуму Српских Националиста буду разни титоисти који се лажно представљају као некакви ''националисти''.
Аватар
ДејанНационалистa
Војвода
Војвода
 
Порука: 1196
Приступио: феб 2014

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука ДејанНационалистa 17.5.2016. 22:35

Gladiator 007 ::Ја не видим уопште да овде на форуму има неких наводних ''неонациста'', ''германофила'' или ''љубимаца хитлера'', нити их је икада и било, то је само пуста машта неких који потурају титоистичку пропаганду, вероватно су неки много слушали Нешу Чанка, Наташу Кандић и Латинку Перовић па им се привиђају разни ''неонацисти'' на сваком кораку, искачу им ''нацисти'' иза ћошка вероватно. :mrgreen:


Каже лепо наш народ - слеп код очију. За то ти ја нисам крив... Наравно да има љубимаца Адолфа Хитлера и његове (колико је то заиста његово питање је за неку другу тему) расне политике и слично. Нисам титоиста, нити су ми горе наведени аутошовинисти икада били инспирација. Када видиш будалу да потура приче о раси, чистоћи нације, супериорнијим расама, етничким групама које су генетски предодређене да служе другима и слично, јасно је иоле нормалној особи да се ради о некоме ко дрка на ону будалу са брчићима и нацисте.

Gladiator 007 ::Никада Срби нису били ''неонацисти'', већ је прљава анти-српска титоистичка пропаганда стално српске родољубе и све национално оријентисане Србе представљала као неке наводне ''сараднике окупатора'' и ''неонацисте'', док су прави неонацисти попут Фрање Туђмана, Мартина Шпегеља и сличних били високи комунистички официри и чланови партије. Главни непријатељ српског национализма је управо титоизам јер је он разарао српско национално биће и српске територије, зато је несхватљиво да на форуму Српских Националиста буду разни титоисти који се лажно представљају као некакви ''националисти''.


Како нису били кад их имаш сијасет на овом форуму? :lol: Никада ми неће бити јасни Срби, Руси, Пољаци и други народи који су претрпели стравичне злочине у Другом светском рату, а величају умоболника из Браунауа... :roll: Слажем се за титоизам, али ме занима дефиниција српског националисте? Да видим да ли се ми смртници можемо удостојити да се назовемо националистима? На самом старту да ти кажем, те будалаштине из Мајн Кампфа не признајем.
Аватар
origin
Војвода
Војвода
 
Порука: 3849
Приступио: окт 2003
Место: Негде у равници

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука origin 17.5.2016. 23:29

Извини молим те али ја на овом форуму сам ретко када наилазио да било ко директно велича Адолфа Хитлера или његову књигу , док са друге стране сведоци смо свакодневног величања Тита и комунизма.
Та повика држте лопова , да би ја сам искористио пометњу која њоме настаје , зарада што је могуће веће крађе ,док она траје више не пролази ни код мале деце.
Са друге стране многе теме које се у широј јавности везују за Хитлера , нити су оригинално његове нити је он први нити последњи који се њима бавио исто као и за многе теме које су централне у комунизму.
Такође често имамо случај да се саговорнику овде у дискусијама лепе етикете , те да је неонациста , те да је хитлеровац , те да је реакција, те да је љотићевац , итд. а да у стварности нема ни једног реалног основа у порукама дате особе за те квалификације , нит их страна која их лепи управо у одсуству њиховог постојања може пружити ,већ само испаљује празне оптужбе и флоскуле.
Многи садашњи форумаши нису на овом месту ради садржајне дискусије , поткрепљене правим аргументима , која се одвија у цивилизованим оквирима, већ у чистој улози пропагандног радника , и то посебно црвене банде каја је Србију опустошила и то може свако непристрасан јасно видети на основу разговора који су се на овом месту водили у протеклих неколико месеци.
Може бити само један.
Срби брзо забораве и оно мало што упамте.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Gladiator 007
Националиста
Националиста
 
Порука: 265
Приступио: сеп 2014

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука Gladiator 007 17.5.2016. 23:32

Искрено Дејане да ти кажем, не сматрам тебе за титоисту, верујем да си националиста, али мислим да си у великој заблуди брате и превише си наиван јер верујеш разним небулозама које овде износе разни титоисти попут Косте. Наравно да нема овде на форуму никаквих ''неонациста'', нити међу Србима уопште има ''неонациста'', никада Срби нису били ''неонацисти'', тако су нас само обележавали они којима је био циљ да потпуно униште српско национално биће и да нам распарчају територије. И опет понављам, има овде на форуму разних националиста (изузев титоиста) који су искрени родољуби и који имају различита схватања, али никако нема ''неонациста'', нити их је икада било, то је обична будалаштина, само су нас наши непријатељи тако обележавали јер им је сметао српски национализам па су хтели да изједначе нацизам са српским национализмом.
Српски националиста је сваки онај који воли своју Отаџбину изнад свега, своју Православну веру и који поштује све наше славне претке који су проливали крв за нашу Отаџбину, и наравно који није под утицајем разних страних идеологија које немају никакве везе са Српством.
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1401
Приступио: јул 2015

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука M-91 17.5.2016. 23:46

ДејанНационалистa ::Када видиш будалу да потура приче о раси, чистоћи нације


Без расе нема нације и без расне свести нема националне свести. Нација није скуп људи који случајно живе на некој територији, већ заједница прожета заједничком генетском основом, културом, биолошким пореклом и језиком.

супериорнијим расама, етничким групама које су генетски предодређене да служе другима и слично,


Људске расе постоје и не разликују се само "по боји коже" како неуки људи мисле, већ се ради о озбиљним анатомским разликама: у величини и структури мозга, коефицијенту интелигенције, у дигестивном тракту, нивоу различитих хормона, менталитету, понашању, па чак и у структури мишића. Ове разлике су настајале хиљадама година из разноразних разлога и не могу се обрисати декретом и гурнути под тепих. Биолошке расне разлике су узрок и разлика у култури, интелигенцији, менталитету и степену развоја цивилизације па је зато немогуће узети човека једне расе и "научити" га да се понаша према мерилима друге расе. Због тога су сви покушаји асимилације пропали, јер их природа спречава.

Како нису били кад их имаш сијасет на овом форуму? :lol: Никада ми неће бити јасни Срби, Руси, Пољаци и други народи који су претрпели стравичне злочине у Другом светском рату, а величају умоболника из Браунауа... :roll:


Чињеница број 1: шта год мислили о Адолфу Хитлеру, тај човек је био најближи коначном решењу јеврејског проблема , као нико пре или после њега. Узгред, ти јевреји су после ДСР нагло ојачали и данас контролишу и малтретирају цео свет помоћу НСП-а, којим они управљају.

Чињеница број 2: јевреји мрзе белу расу јер је бели човек једина препрека ка њиховом циљу да владају целим светом. Бели човек је најкреативније, најпродукгивније и најинтелигентније створење које је природа икада створила. Јеврејин то врло добро зна и зато се толико труди да уништи белу расу. Зато јевреји проповедају "једнакост" и желе да се бели човек меша са обојенима како би нестао као врста. Ту теорију "једнакости" је врло лако срушити. Све оно чему се дивимо на овој планети, наука и уметност, технологија и изуми, све је то дело белог човека. Сви знамо да не постоје обојени научници, доктори, филозофи, књижевници. Обојени могу да егзистирају само уз белог човека као паразити. Тамо где обојени живе сами (на пример у Африци), још живе на нивоу од пре хиљаду година, без икаквог напретка.

На самом старту да ти кажем, те будалаштине из Мајн Кампфа не признајем


Заболе ме кyрац шта ти не признајеш. :wink:

Слажем се за титоизам, али ме занима дефиниција српског националисте? Да видим да ли се ми смртници можемо удостојити да се назовемо националистима?


Просто и једноставно: национаиста је онај који је национално и расно свестан, који се залаже за културну војну економску добробит свог народа, који је против најезде туђинаца на своју земљу и који је свестан јеврејског питања и њиховог оружја - НСП - којим нас тиранишу (и не само нас).
Србија нема алтернативу!
Аватар
origin
Војвода
Војвода
 
Порука: 3849
Приступио: окт 2003
Место: Негде у равници

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука origin 17.5.2016. 23:52

Такође да се надовежем на поруку Gladiator 007 , српски националиста је свако ко поштено ради и живи од свога рада и зараде, који такође поштује туђе поштено зарађено имање и који не покушава да врши редистрибуцију незарађене вредности преко неких магловитих појмова "социјалне правде" и "партиципација" који су када се у њих дубље погледа ништа друго до један механизам крађе капитала од оног способног дела становништва да га направи ка неспособном.
Не може се бити српски националиста а активно се залагати за било који вид крађе , јер је то у самој супротности са основним начелима , права и правде ,који чине корен српског национализма.
Популистичке флоскуле које могу а и не морају да буду популарне код сиромашнијих слојева становништва у једној нацији , не представљају аутоматски саставни део националне идеологије дате нације , нити су икада.
Може бити само један.
Срби брзо забораве и оно мало што упамте.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Аватар
ДејанНационалистa
Војвода
Војвода
 
Порука: 1196
Приступио: феб 2014

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука ДејанНационалистa 18.5.2016. 0:33

origin ::Извини молим те али ја на овом форуму сам ретко када наилазио да било ко директно велича Адолфа Хитлера или његову књигу , док са друге стране сведоци смо свакодневног величања Тита и комунизма.


Ево јавила се ова будала М-91, ако ти сва његова несувисла писанија по овом форуму нису отворила очи, ја не знам шта хоће. Нигде ја нисам спорио да има титоиста на форуму.

origin ::Та повика држте лопова , да би ја сам искористио пометњу која њоме настаје , зарада што је могуће веће крађе ,док она траје више не пролази ни код мале деце.


Не разумем шта хоћеш да кажеш, молим те ми појасни на кога или шта се ово односило.

origin ::Са друге стране многе теме које се у широј јавности везују за Хитлера , нити су оригинално његове нити је он први нити последњи који се њима бавио исто као и за многе теме које су централне у комунизму.


И о томе сам већ писао у претходном коментару. Без обзира на то, не могу да прихватим да неко ко је Србин буде присталица неонацистичких идеја. Да је Хрват па да разумем, дида му бија у усташама '41. Овако...

origin ::Такође често имамо случај да се саговорнику овде у дискусијама лепе етикете , те да је неонациста , те да је хитлеровац , те да је реакција, те да је љотићевац , итд. а да у стварности нема ни једног реалног основа у порукама дате особе за те квалификације , нит их страна која их лепи управо у одсуству њиховог постојања може пружити ,већ само испаљује празне оптужбе и флоскуле.


Нема ту никаквог лепљења етикета, то је чињенично стање. Шта сад, ја не смем да кажем да држиш животињу на аватару?! Можда није политички коректно рећи оно што видиш својим очима?

origin ::Многи садашњи форумаши нису на овом месту ради садржајне дискусије , поткрепљене правим аргументима , која се одвија у цивилизованим оквирима, већ у чистој улози пропагандног радника , и то посебно црвене банде каја је Србију опустошила и то може свако непристрасан јасно видети на основу разговора који су се на овом месту водили у протеклих неколико месеци.


Наравно да нису. Део њих због неонацистичке банде, квази комуниста и сличних. Остали неће да се упуштају у дискусију са особама које преиспитују политички систем уопште, а онда свега пар сати касније коментаришу изборе и пљују једне односно сажаљевају се на неуспех других. То се зове недоследност самоме себи.

Gladiator 007 ::Искрено Дејане да ти кажем, не сматрам тебе за титоисту, верујем да си националиста, али мислим да си у великој заблуди брате и превише си наиван јер верујеш разним небулозама које овде износе разни титоисти попут Косте.


То је онај Коста што проповеда о комунизму, а зимује на Јахорини? :lol: Боље да си ми у лице рекао да сам будала, него ли да напишеш да верујем таквим типовима.

Gladiator 007 ::Наравно да нема овде на форуму никаквих ''неонациста'', нити међу Србима уопште има ''неонациста'', никада Срби нису били ''неонацисти'', тако су нас само обележавали они којима је био циљ да потпуно униште српско национално биће и да нам распарчају територије. И опет понављам, има овде на форуму разних националиста (изузев титоиста) који су искрени родољуби и који имају различита схватања, али никако нема ''неонациста'', нити их је икада било, то је обична будалаштина, само су нас наши непријатељи тако обележавали јер им је сметао српски национализам па су хтели да изједначе нацизам са српским национализмом.


Паде ми на памет сада она будала што се назива "фирером" из Новог Сада. И? Кажеш нема неонациста међу Србима? Наравно да има брате. Будала има међу свим народима, негде више, негде мање. Наравно, ја немам намеру да са гађењем гледам целокупан српски народ, народ коме припадам и поносим се тиме. Али, глорификовање мимо граница здравог разума је лоше и детињасто. Не бих да се понављам, али особа са таквим тенденцијама је било и има их и овде, на овом форуму.

Gladiator 007 ::Српски националиста је сваки онај који воли своју Отаџбину изнад свега, своју Православну веру и који поштује све наше славне претке који су проливали крв за нашу Отаџбину, и наравно који није под утицајем разних страних идеологија које немају никакве везе са Српством.


Амин!
Аватар
ДејанНационалистa
Војвода
Војвода
 
Порука: 1196
Приступио: феб 2014

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука ДејанНационалистa 18.5.2016. 0:51

M-91 ::Без расе нема нације и без расне свести нема националне свести. Нација није скуп људи који случајно живе на некој територији, већ заједница прожета заједничком генетском основом, културом, биолошким пореклом и језиком.


99% Срба који се осећају као националисти просто заболе она ствар за тзв. расну свест. Све се бојим да је иста генетска основа присутна код тебе и неког Врањанца рецимо.

M-91 ::Људске расе постоје и не разликују се само "по боји коже" како неуки људи мисле, већ се ради о озбиљним анатомским разликама: у величини и структури мозга, коефицијенту интелигенције, у дигестивном тракту, нивоу различитих хормона, менталитету, понашању, па чак и у структури мишића. Ове разлике су настајале хиљадама година из разноразних разлога и не могу се обрисати декретом и гурнути под тепих. Биолошке расне разлике су узрок и разлика у култури, интелигенцији, менталитету и степену развоја цивилизације па је зато немогуће узети човека једне расе и "научити" га да се понаша према мерилима друге расе. Због тога су сви покушаји асимилације пропали, јер их природа спречава.


Зашто би све цивилизације уопште морале бити истоветне?!

M-91 ::Чињеница број 1: шта год мислили о Адолфу Хитлеру, тај човек је био најближи коначном решењу јеврејског проблема , као нико пре или после њега. Узгред, ти јевреји су после ДСР нагло ојачали и данас контролишу и малтретирају цео свет помоћу НСП-а, којим они управљају.


Жао ми је што ниси био жив од 1941. до 1945. па да те бркати скемба у неки од логора решавајући питање инфериорније словенске расе. Извини, можда си ти аријевац, ко ће га знати.

M-91 ::Чињеница број 2: јевреји мрзе белу расу јер је бели човек једина препрека ка њиховом циљу да владају целим светом. Бели човек је најкреативније, најпродукгивније и најинтелигентније створење које је природа икада створила. Јеврејин то врло добро зна и зато се толико труди да уништи белу расу. Зато јевреји проповедају "једнакост" и желе да се бели човек меша са обојенима како би нестао као врста. Ту теорију "једнакости" је врло лако срушити. Све оно чему се дивимо на овој планети, наука и уметност, технологија и изуми, све је то дело белог човека. Сви знамо да не постоје обојени научници, доктори, филозофи, књижевници. Обојени могу да егзистирају само уз белог човека као паразити. Тамо где обојени живе сами (на пример у Африци), још живе на нивоу од пре хиљаду година, без икаквог напретка.


Кад је бели човек толико креативан, продуктиван и интелигентан, како онда дозвољава себи да га зајебавају Јевреји који су на нижем ступњу развоја? Колико ја знам Кинези и Арапи не спадају међу беле народе, а њихова достигнућа су огромна. Са таквим идиотским ставовима о супериорности белаца и њихове културе су и "хумани" западњаци ишли на све светске континенте да "цивилизују" друге народе.

M-91 ::Заболе ме кyрац шта ти не признајеш. :wink:


Пре ће бити да те боли од прекомерног мастурбирања на твог вођу :badgrin:
Аватар
origin
Војвода
Војвода
 
Порука: 3849
Приступио: окт 2003
Место: Негде у равници

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука origin 18.5.2016. 0:53

ДејанНационалистa ::
origin ::Извини молим те али ја на овом форуму сам ретко када наилазио да било ко директно велича Адолфа Хитлера или његову књигу , док са друге стране сведоци смо свакодневног величања Тита и комунизма.


Ево јавила се ова будала М-91, ако ти сва његова несувисла писанија по овом форуму нису отворила очи, ја не знам шта хоће. Нигде ја нисам спорио да има титоиста на форуму.

Извини али М-91 је само констатовао у предходној поруци да је Хитлер био управу за јевреје и ништа више , није дао никакав општи став о Хитлеру , нити га је величао , зо би било као када би ја рекао да су комунисти били управу што су у Блајбургу побили онолике Усташе, ја тиме не би величао комунисте већ би се само у конкретној ствари сложио са њима.
ДејанНационалистa ::
origin ::Та повика држте лопова , да би ја сам искористио пометњу која њоме настаје , зарада што је могуће веће крађе ,док она траје више не пролази ни код мале деце.


Не разумем шта хоћеш да кажеш, молим те ми појасни на кога или шта се ово односило.

На комунисте и њихове повике.

ДејанНационалистa ::
origin ::Са друге стране многе теме које се у широј јавности везују за Хитлера , нити су оригинално његове нити је он први нити последњи који се њима бавио исто као и за многе теме које су централне у комунизму.


И о томе сам већ писао у претходном коментару. Без обзира на то, не могу да прихватим да неко ко је Србин буде присталица неонацистичких идеја. Да је Хрват па да разумем, дида му бија у усташама '41. Овако...

Али осим неколико будала као охих што јавно салутирају сунцу , нема Срба неонациста али има много више оних које комунисти називају неонацистима јер боже мој имају другачије ставове од њих.
Такође неко појединацно гледиште у конкретној ситуацији се поклапа са неонацистичким , то аутоматски не значи да дата индивидуа баштини цео идеолошки конструкт неонациста.
ДејанНационалистa ::
origin ::Такође често имамо случај да се саговорнику овде у дискусијама лепе етикете , те да је неонациста , те да је хитлеровац , те да је реакција, те да је љотићевац , итд. а да у стварности нема ни једног реалног основа у порукама дате особе за те квалификације , нит их страна која их лепи управо у одсуству њиховог постојања може пружити ,већ само испаљује празне оптужбе и флоскуле.


Нема ту никаквог лепљења етикета, то је чињенично стање. Шта сад, ја не смем да кажем да држиш животињу на аватару?! Можда није политички коректно рећи оно што видиш својим очима?

То није чињенично стање , то су ставови који се онда морају поткрепити конкретним чињеницама , да би се на крају усвојили као тачни. Видиш то што је на мом аватару животиња јесте чињеница а не став , јер се јасно види по свом облику и бојама.
ДејанНационалистa ::
origin ::Многи садашњи форумаши нису на овом месту ради садржајне дискусије , поткрепљене правим аргументима , која се одвија у цивилизованим оквирима, већ у чистој улози пропагандног радника , и то посебно црвене банде каја је Србију опустошила и то може свако непристрасан јасно видети на основу разговора који су се на овом месту водили у протеклих неколико месеци.


Наравно да нису. Део њих због неонацистичке банде, квази комуниста и сличних. Остали неће да се упуштају у дискусију са особама које преиспитују политички систем уопште, а онда свега пар сати касније коментаришу изборе и пљују једне односно сажаљевају се на неуспех других. То се зове недоследност самоме себи.


Ваљда можеш да разликујеш када ја нешто озбиљно напишем у шта стварно верујем , а када само терам шегу и хоћу неке идијоте да урнишем.
Може бити само један.
Срби брзо забораве и оно мало што упамте.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука vemavuk 18.5.2016. 1:37

О којим комунистима трабуњате. Комуниста нема. То само реакционари измишљају да прикрију своје лоше намере.
А овај што прди о расама и нацији, одлепио скроз на скроз, али је.беми се за то, он проповеда фашизам.
А Коста, он се више зајебава и провоцира него што то мисли. Намерно поткецава и ваћајте се на његове дудинке.
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Аватар
origin
Војвода
Војвода
 
Порука: 3849
Приступио: окт 2003
Место: Негде у равници

Re: Бановати комуњарске ботове

Порука origin 18.5.2016. 2:20

Него шта него да их има и још нису платили за све злочине које су нанаели српској нацији нити је њима или њиховим потомцима сва имовина конфискована , што би наравно требало урадити да осете мало сами свој лек.
А што се тиче Косте он већ годинама овде се залаже за Тита , комунизам , Стаљина и остале накарадне ствари (ја још нисам видео да неко овде пропагира Черчила или Рузвелта колико Стаљина иако они нису ништа бољи од дотичног па онда не разумем што неко ко га критикује је одмах прозападни ако истовремено не хвали западне лидере) тако да се он макар што се тиче тих основних ствари не фолира.
Наравно зајебава се за друге ствари али није ни за то нешто талентован , шта да се ради када је медиокритет.
Иначе јеси ли ти постао Костин дрвени адвокат? Шта теби лично смета ако Косту неко банује?
Чак ја мислим да је то предуслов да се квалитет дискусија овде подигне на виши ниво , као и да се банују остале комуњаре , они су у суштини и разјурили праве националисте десничаре који су овом месту и давали једини прави квалитет.
Може бити само један.
Срби брзо забораве и оно мало што упамте.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Следећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 73 гостију