У мечу за треће место навијам за Бразил. Искрено било ми их је баш жао када су им смрдљиви немци давали голове као на траци. Још када сам видео оног чикицу са брковима како је пригрлио пехар, а немци дељу ли дељу, било ми их је баш жао (увек се сетим меча из Гелзенкирхена 2006. године). И још нешто, можда ће звучати глупо, можда ћете мислити да сам субјективан и да нисам гледао исти меч као и ви; али чини ми се да немци и нису били бољи за тих шест голова разлике. Бразил је слабо ушао у меч, био пресечен после другог гола и већ тада био далеко од било каквих шанси за финале. Сем гола Шурлеа сви остали су били јад и беда, онако нешто се прима у нижим лигама од ове наше ЈСЛ. Практично сваки њихов иоле озбиљнији шут је завршио у мрежи. А у финалу ћу навијати за Аргентину. Нису ми они били баш неки фаворити до полуфинала када су избацили (хвала Богу) холанђане, које не могу да смислим. Свакако ми је драже да "гаучоси" освоје трофеј него немци, штавише нису ми јасни Срби који ликују након њиховог тријумфа?!

Уреду, јесте то највеће (по мени) изненађење у историји СП, ал' где баш за швабе да навијају? Ништа драже ми неће бити ако свиња меркел спуштеног носа напусти Маракану!