Кући па плачи!
Човић-Живковић-Весић! То су људи који воде вашу проституку. Њих подржавате ви Монаси. Која бре Звезда? Јел она што је угашена? Навијате јер су вам вође добиле лову и то велику лову. Не бој се ти за мене

изађем ја често (кад год је прилика) и увек лепо са све ''цапс лоцк'' објасним навијачима Звезде и кажем шта треба да кажем. Као што су Гробари пре неки дан показали на Бежанији овим твојим херојима шта мисле. Видим да си много упознат са дешавањима на улици
Ти си земљаче тежак комплексаш, пишеш о Звезди и звездашима а немате бре свој клуб него навијате за овај жути пројекат. И то не вреди. Опет смо пишали по Човићевој курви. И пишаћемо кад год стигнемо. Циганијо, пљујете играче и тренера једне србске ИНСТИТУЦИЈЕ! Великане Србије пљујете. Шта бре ти пишеш? Јел опет пишеш са мобилног па немаш ћирилицу? Па само мржњу и немоћ показујете тиме што не навијате за свој клуб (који немате) него за лову навијате против Партизана! Човића-Живковића-Весића подржавате. И ти си мени нашао да продајеш муда за бубреге? Па цела Србија вас прозива због овога што радите. Комплексаши ноторни. Генерације и генерације не знају шта је титула у фудбалу и кошарци. Сад сте угашени па навијате за фмп. Ај полако у Индију и Пакистан...