lakys ::СРБ
Тим Звезде са Робертсом је био скупљи од Партизановог тима. Сваки Звездин тим у последњих 10 година је био скупљи.
Ја мислим да од свих твојих бисера је овај највећи. Хајде онда да изузмемо фактор судијског намештања, које ти оспораваш. Зар је логично онда да ви доминирате 10 сезона са слабијим тимом. Запитај се има ли логике у томе!
Играју вам репрезентативцци, млади репрезентативци
А који нам то репрезентативци играју? Наброј ми их молим те. Ја сам теби већ набројао репрезентативце из Партизана. Од младих репрезентативаца ту је само Недовић, који има ужасно малу минутажу.
lakys ::Проблем вас цигана је тај што ви не навијате за овај вештачки клуб јер једноставно не можете да се индентификујете са клубом фмп који се данас зове Дива. Вас води мржња и комплекс према Партизану.
Комплекс је када тим за који тврдиш да је ФМП зовеш Дива по генералном спонзору само да не би изговорио Црвена Звезда. То је као када бих ја вас звао МТС. Али ја немам комплексе за разлику од тебе.
lakys :: Ваш једини циљ и неостварена жеља је да победите Партизана и узмете нам титулу. На било који начин. А добро знате да то не може.
Ено га онај мајмун се убио зато што је мислио да Звезда не може да победи Партизан. Боље се и ти окани тог залуђивања. Не убеђуј сам себе у неке ствари. Мисли својом главом!
lakys ::Пешић је на паркету 2 метра током целе утакмице. Неспортски фаулови се не свирају. Ударање са леђа, ударање ногама се не санкционише. Међутим, вечерас се игра у нашој кући.
Пешић некад и уђе на терен, али не претеруј. А ово си остало све измислио. Наброј ми те ситуације!