srpskinacionalisti.com

Србска историја ...

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Pera_Azdajic
Националиста
Националиста
 
Порука: 442
Приступио: јан 2012

Србска историја ...

Порука Pera_Azdajic 1.2.2013. 14:53

Ћаоске, :D :D :D


Драги пријатељи, хтео би да потакнем дискусији о ИСТОРИЈИ,
колико је знамо, шта су нас научили и како, а шта се скривало од нас и још увек се крије... Не говорим само о "комунистичком издању " историје у задњих 65-70 година, већ мислим и на ону Србску историју пре тог периода, коју већина родољуба третира као једино ТАЧНУ.

Сви знамо из онога како су нас научили (сад, дал` је тачно или не, нећу да расправљам) скоро све о вожду Карађорђу ... те он је рођен тад и тад, те дигао је први Србски устанак, те убио га кум по Милошевом наређењу итд. итд ... углавном сви се слажемо, све најбоље о њему, уз ситним словима написано да је лично убио и свог брата и свог рођеног оца. ... Е баш то ме је понукало да чујем и другу страну ове историјске приче ...

Прича се ...

Карађорђевићи су смеће које су на власт у Србији поставили болесници са запада.
Тзв. "вожд" КараЂокица је био обичан криминалац, фамилија му је била ругло, ћаћа није био у стању да плаћа порез, па су им га плаћале комшије из села. Такви бедни су се иселили из тадашњег Османског царства и настанили у Срему. Тамо је Ђорђе био оно шта је једино знао да ради, ЛОПОВ.
Аустроугари су ангажовали битанге попут њега да се боре за њихове интересе, прво се борио као аустроугарски војник, а потом су га пребацили преко Дунава у Србију. Он никад није ни био вођа 1. србског устанка" него су га Цинцари (трговци) који су били и остали Аустријски пиони, поставили на то место.
Аустријанци су у сарасдњи са Турцима побунили Србске великаше, ЧИСТО ДА БИ ЗНАЛИ ОД КОГА ИМ ПРЕТИ ОПАСНОСТ. Тада су их побили у СЕЧИ КНЕЗОВА. Тако је уместо неког ПРАВОГ СРБИНА И ВЕЛИКАША, на чело "устанка" дошао ПИОН - ПОЛУПИСМЕНИ МАЈМУН којег су убили кад им је засметао. (Обреновићевци су били АУСТРОФИЛИ, па и Милош)
Тај исти КараЂОКИЦА је убио свог ћаћу и брата, ТО ГОВОРИ О ТОМЕ КАКВА ЈЕ ТО ЉУДИНА БИЛА...

Србији и Србима су везане руке уназад 200 година, та "држава" није никад била "народна творевина" у правом смислу речи, НИТИ ЈЕ ИКАД У ИСТОРИЈИ СРБИЈА БИЛА САМО СА ДЕСНЕ СТРАНЕ ДРИНЕ. Прави стожер СРБСТВА је било Захумље, а Србија је постојала и под именом Босне, Захумља, Зете, Рашке, уосталом Србија је и Полабље, Поморје...Србија је много шира од ове прћије, а СРБСТВО је далеко више од Карађорђа, Милоша и свих њихових наследника.

Ево неких чињеница које нису опште познате. Вожд на скупу у ,,Марићевића јарузи,, није изабран за вођу устанка. Вођство је припало кнезу Теодосију Марићевићу који је и сазвао устанике дошавши са три стотине коњаника после првог окржаја са Турцима у селу Барошевац где је и пала прва жртва на Србској страни.
Хајдук и разбојник из Тополе је при доласку на скуп једноставно извадио кубуру и убивши Теодосија, преузео вођење устаничке групе. Устаници би се вероватно и разишли због овог злочина да није били Арсенија Ломе који је стао на страну Карађорђа. Овај догађај је остао запамчен и налази се дубоко у позадине каснијих догађаја у Радовањском лугу. ...
--------------------------------------------------------------------

Е сад, има тога на кило и дало би се писати и писати најмање у истој сразмери којом је написана и званична историја. Ово сам донео само да би Србима скроз отворио очи, да виде иу другу страну званичне историје јер бити затуцан у нешто, не ваља, потребно је погледати и другу страну, па тек онда трезвено размислити чему веровати ...
И пијан и трезан, за Србију везан

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 3 гостију