srpskinacionalisti.com

Јевреј, гробар Срба

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4666
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука SMUK 17.6.2012. 23:38

А Тома Николић је пример неког издајника па то питање вучеш кроз целу тему?Чеда и Тадић су мала деца што се тиче издајства у односу на Тому! Николић и Коштуница су архииздајници и притом нису са стране већ из срца Србије :cry:
Jovan-Vladimir
Војвода
Војвода
 
Порука: 2179
Приступио: феб 2007

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Jovan-Vladimir 17.6.2012. 23:47

Да, у праву си, ево Тома Николић је на власти већ 50 година, о свему је одлучивао и то увек против интереса српског народа, то је општепозната ствар, ето 1000 бамбија за тебе што си ми отворио очи. :roll:

О Коштуници и његовој банди људи чуднијех презимена (од Бакареца до Шамија) би могло тек да се прича ко су и одакле су.
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4666
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука SMUK 18.6.2012. 0:17

Да, у праву си, ево Тома Николић је на власти већ 50 година, о свему је одлучивао и то увек против интереса српског народа, то је општепозната ствар, ето 1000 бамбија за тебе што си ми отворио очи


Не мора да буде на власти да би био издајник,довољно је да разбије најјачу националистичку странку у Србији..А сад кад је дошао и на власт тек ће да покаже свој издајнички таленат :x
Jovan-Vladimir
Војвода
Војвода
 
Порука: 2179
Приступио: феб 2007

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Jovan-Vladimir 18.6.2012. 0:43

Ма Тома је дошао на власт и тиме је показао да је он у праву а да Шешељ није. И тачка. То је чињенично стање. А да ли то некога боли, на пример што се зајеб'о па одабрао погрешну страну у том конфликту вођа па заглавио испод цензуса, то је опет његова ствар. А опет да ли је неко у тој причи о "великој Србији" мислио да има нешто више од пуке демагогије за освајање власти, то је опет кажем његов проблем. Јер јбг, знаш како то иде, мало смо великочетничке војводе а мало мазнемо стан, као на пример Красић, Тодоровић и Тома Николић. Тад је још био радикал. Мало ћемо да шаљемо добровољце у помоћ "браћи Америма" против Садама, а мало ћемо да се шеткамо после тога по "братском Ираку".

Да ли је због тога неко издајник? Мислим да није, јербо би онда све наше владаре од кнеза Вишеслава до данас све могли да назовемо издајницима. Издајник је онај који продаје државну територију, природна богатства, разоружава војску, убија морал, растура привреду и врши тихи геноцид (тзв "белу кугу") над сопственим народом. Тај је издајник а демагогије да се будале ложе а демагози долазе на власт је увек било и увек ће бити.
Ориген Адамантије
Националиста
Националиста
 
Порука: 450
Приступио: окт 2011

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Ориген Адамантије 18.6.2012. 1:22

Опет онај фалсификат служи за отварање теме?

Јел то овдје иде по оном: 100 пута поновљена лаж постаје истина ?
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4666
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука SMUK 18.6.2012. 3:11

Ориген Адамантије ::Опет онај фалсификат служи за отварање теме?

Јел то овдје иде по оном: 100 пута поновљена лаж постаје истина ?


Изгледа..
Аватар
Делија са Севера
Војвода
Војвода
 
Порука: 1267
Приступио: окт 2008
Место: Маракана, Север

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Делија са Севера 18.6.2012. 18:42

Jovan-Vladimir ::Ма Тома је дошао на власт и тиме је показао да је он у праву а да Шешељ није. И тачка.


А како је то показао да је у праву? Да није осакатио странку, сад би СРС и ДСС глат формирали владу. А овако може да уђе у власт само ако га жути пусте!

Jovan-Vladimir ::Да ли је због тога неко издајник? Мислим да није, јербо би онда све наше владаре од кнеза Вишеслава до данас све могли да назовемо издајницима. Издајник је онај који продаје државну територију, природна богатства, разоружава војску, убија морал, растура привреду и врши тихи геноцид (тзв "белу кугу") над сопственим народом. Тај је издајник а демагогије да се будале ложе а демагози долазе на власт је увек било и увек ће бити.


Наравно да јесте издајник и због тога. Не буди наиван ко француска собарица, наставиће он Тадићевим стопама, дај му мало времена, тек је стигао! :mrgreen:
Не треба нам плаћена титула,
Држава цела зна да је лоповчина
Караџић Томислав!!!


Слика
Аватар
Гага
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 868
Приступио: окт 2006

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Гага 18.6.2012. 20:38

Који фалсификат?
Да Бог да догодине у Дреници.
Jovan-Vladimir
Војвода
Војвода
 
Порука: 2179
Приступио: феб 2007

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Jovan-Vladimir 18.6.2012. 23:41

Делија са Севера ::А како је то показао да је у праву? Да није осакатио странку, сад би СРС и ДСС глат формирали владу. А овако може да уђе у власт само ако га жути пусте!

СРС и ДСС су до сада имали милион пута прилике да формирају заједничку власт па нису. А нису зато што су Коштуница и ДСС највећи камелеони и највећи издајници српске политичке сцене. За твоју информацију, највећи борци "против жутице" на овим изборима су формирали коалициону власт са ДСом у појединим београдским општинама. Толико о "различку".

Гага ::Који фалсификат?
Ваљда мисли на сам почетак теме о споразуму између усташа и КПЈ.
Аватар
Делија са Севера
Војвода
Војвода
 
Порука: 1267
Приступио: окт 2008
Место: Маракана, Север

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Делија са Севера 19.6.2012. 14:22

Да ти ниси можда из Кремана. :mrgreen: Имам тамо друга који сличним речима описује Коштуницу, а и остали ставови су му слични твојима.

Ја лично не верујем да је Коштуница неки превртљивац и издајник. Јесте имао раније прилике да формира власт са радикалима. Али ја мислим да је ту очито српска неслога превагнула. Тј. и једни и други су хтели да буду "главни". И пошто су се ту мимоишли, Коштуница је нашао Геј17 и осталу багру са којима се сложио. А из Викиликсових депеша се види и да га је Николић израдио 2008. кад је хтео са радикалима да прави владу без нових избора.
Не треба нам плаћена титула,
Држава цела зна да је лоповчина
Караџић Томислав!!!


Слика
Jovan-Vladimir
Војвода
Војвода
 
Порука: 2179
Приступио: феб 2007

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Jovan-Vladimir 19.6.2012. 16:34

Коштуница никад није хтео да прави владу са радикалима, али никада, и то је она афера "извини Томо мало смо се шалили" са избором Томе Николића за председника скупштине дефинитивно потврдила. Војислав Коштуница је једно тешко ђубре и издајник, и један опасан човек чија се погубна и потпуно погрешна идеолошка прича на најперфиднији могући начин увукла међу српске националисте. А то што га ти још увек шлепаш више говори о теби, као да си преспавао томе о дотичном на овом форуму:

Đorđo Napolitano ::Подсећам на следеће:
1. Ставио се на чело буљука издајника, лоповчина и америчких шпијуна званог ДОС као некакав шатро националиста (а у ствари је исто што и тај олош)
2. Амнестирани су шиптарске звери: кољачи, пљачкаши и силоватељи српске нејачи на КиМ
3. На најсрамнији начин киднапован је покојни председник Милошевић уз помоћ највећег олоша, и касније испоручен на српски празник Видовдан чиме је избрукан и увређен српски народ
4. Долази до најсрамније пљачке огромне државне и друштвене имовине (тзв приватизација) где разни криминалци блиски досовским издајницима стичу енормна богатства, а радници постају социјални случајеви
5. На председничким изборима 2004 Војислав Коштуница позива да се гласа за про ЕУ-НАТО Бориса Тадића, кандидата нокаутиране ДС, а не за кандидата СРС Томислава Николића. Доноси Тадићу победу и враћа ДС у живот из мртвих.
6. Прави владу са олошем и издајницима: Драшковићем, Лабусом, Динкићем.
7. Мишковић, Беко и слични толико јачају да дрмају земљом, сами кадрирају у влади Србије, бирају министре
8. Србија седи скрштених руку за време погрома 17 марта
9. За време владе Војислава Коштунице похапшен је и испоручен на суђење у иностранство цео војни и политички врх који је учествовао у одбрани српског народа
10. Препоштени Коштуница окружује се са буљуком лоповчина
11. Уз прећутну сагласност Србије, Косово и Метохија се потпуно осамостаљују од остатка Србије
12. Уз прећутну сагласност Србије, Црна Гора се потпуно осамостаљује од остатка Србије
13. После парламентарих избора 2007 испаљује Николића за место председника скупштине, прави владу са ДС и Г17
14. Уништена нам је војска и службе безбедности
15. Сарадња са Русијом и Кином је била = 0. Руски контигент напустио Косово и Метохију 2001.
16. Државна администрација се драстично увећала
17. На председничким изборима 2008 пред други круг председничких избора није хтео позове да се гласа за Томислава Николића због чега историја креће другим током. Да је победио Николић, на парламентарним изборима исте године СРС би направила много бољи резултат и не би било владе ЗЕС-СПС.


Коста ::Можеш ти то боље:

- на председничким изборима 2004-те, ДСС iе подржала Тадића!

Можда фанатични ДСС-овци не воле да се сећаiу тога? Е па - ето - iа их подсећам.
Аватар
Реакционар
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 162
Приступио: окт 2011
Место: Петровград

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Реакционар 20.6.2012. 2:59

Jovan-Vladimir ::Коштуница никад није хтео да прави владу са радикалима, али никада,


Тома Николић те демантује. Каже хтео је Коштуница са радикалима, каже хтео је и Шешељ са Коштуницом и чак је инсистирао да Коштуница буде премијер. Ал не хтеде Тома.

S kim će onda SNS da pravi vladu?

- Čak i ako s našim koalicionim partnerima - Novom Srbijom, Pokretom "Snaga Srbije" i Pokretom socijalista ne budemo mogli da je formiramo, ponudićemo manjinama učešće u vladi. Pre svega SVM.

A Koštunici?

- Koštunica i ja smo se dogovorili da se u međustranačkim odnosima ne vređamo i da na izbore idemo samostalno. Posle izbora bismo mogli da sednemo i vidimo gde se sudaraju principi naših stranaka i da li je moguć neki kompromis za zajedničko učešće u vladi.

Šta ako vam postavi uslov kao pre nekoliko godina - možemo u vladu, ali ja sam premijer?

- Koštunica neće da postavi takav uslov. Najjači bira premijera. To je uostalom bio i povod za moj sukob sa Vojislavom Šešeljem pred prošle izbore. Šešelj je tražio da Koštunica bude predsednik vlade, a ja sam se otvoreno pobunio. Jer zašto bih ja trčao po Srbiji, ako će Koštunica da bude premijer. Mi osvojili 30 odsto glasova, a on sa 12 da bude premijer. Ne može.

Je li to bio početak vašeg kraja sa Šešeljem?

- Jeste, to je bio početak našeg razlaza. Išao sam čak u Hag da ubedim Šešelja da Koštunica ne bi trebalo da bude premijer, ali nisam u tome uspeo.


http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... 4%8De.html
Слика
ДЕЛИЈА86ЦЗБГ
Војвода
Војвода
 
Порука: 1541
Приступио: нов 2011

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука ДЕЛИЈА86ЦЗБГ 20.6.2012. 9:43

Наравно да је тако,Коштуница је хтео владу са радикалима али није неверни тома хтео са њим да не би Коштуница био премијер,јер је Шешељ хтео Коштуницу за премијера.
Коштуница је сада једини патриота у парламенту,сви остали су евроунијати.
Аватар
Oskar Freysinger
Националиста
Националиста
 
Порука: 253
Приступио: нов 2011

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Oskar Freysinger 29.6.2012. 19:35

Осим патриотског ДССа и издајничког Преокрета све остале партије у парламенту немају идеологију, непостоји разлика између СНСа, ДСа, СПСа и Г17+ све четири партије и њихови сателити су интересне групације којима је циљ долазак на власт и лака зарада.
Sergian
Војвода
Војвода
 
Порука: 1336
Приступио: сеп 2009

Re: Јевреј, гробар Срба

Порука Sergian 28.7.2012. 22:43

ДСС јесу патриоте али су много килави и немоћни да било шта промене.

Потребна је нека нова јака национална организација, енергична и жустра у остваривању својих циљева!..
"Мрдни собом, Бог ће тобом!"
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Google [Bot] и 9 гостију