srpskinacionalisti.com

Шумадија за Еуро-почетнике

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Шумадија
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 88
Приступио: феб 2012
Место: Топола

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шумадија 22.5.2012. 21:11

Srbija na izborima 2012. g.

Upravo okončani predsednički, parlamentarni i lokalni izbori u Ostacima Republike Srbije, maja meseca tekuće 2012. g., biće po svemu sudeći prekretnica za budućnost ove centralne balkanske države: ili će Ostaci Republike Srbije bez Kosova i Metohije nakon izbora i zvanično priznati nezavisnost američke narko-mafijaške kolonije Kosova i tako pored već dobijene (tj. odrađene) kandidature za ulazak u ofucanu i bankrotiranu Evropsku Uniju, postati i kandidat za ulazak u NATO pakt ili će formalno sa Kosovom i Metohijom postati izolovana od strane zapadnih država-trabanata i odabrati put političkog, nacionalnog, vojnog i ekonomski prisnog približavanja sa Rusijom i Kinom – tj. sa jedine dve svetske sile koje podržavaju teritorijalni integritet Srbije odlučno se protiveći međunarodnom priznavanju nezavisnosti fantomske kvazi države Kosova, tj. severne provincije Velike Albanije.

Faktički, na tek održanim izborima, građani sa pravom glasa Ostataka Republike Srbije su birali između kvazi Evrope i kvazi (zapadne) kulture bez Kosova i Metohije, Vojvodine i Raške, i Srbije sa Kosovom i Metohijom, Vojvodinom i Raškom. U kom pravcu će se kretati balkanska politika Evropske Unije je vrlo jasno najavio austrijski kancelar Alfred Guzenbauer još odmah nakon dočeka nove 2008. g. izjavivši da će Austrija zasigurno odmah priznati samoproglašenu nezavisnost Kosova – izjava koja je već skupo koštala zapadnog marionetu Sarajliju Borisa Tadića (njegova koalicija je dobila samo 38% biračkog poverenja na prošlim izborima 11. maja 2008. g. iako je imao svu moguću i nemoguću podršku Brisela i ostalih zapadnih gazda), a na ovogodišnjim izborima ubedljivo još manje glasova, a koji uporno i dalje (čitave četiri godine) pokušava da ubedi birače, koje očigledno tretira kao kretene, da je proces ulaska „Srbije“ u Evropsku Uniju odvojen od procesa rešavanja statusa Kosova i Metohije. Međutim, praksa ukazuje da je ovo ubeđivanje za sada bilo neuspešno i da se etnički Srbi nakon svakog istupa nekog zvaničnika iz Evropske Unije u korist proglašenja i kasnijeg priznavanja nezavisnosti Kosova sve više i više okreću protiv Brisela (i ka Rusiji).

Ipak, ni zapadni hohštapleri nisu sisali vesla pa su stoga na vreme podmetnuli Srbima mućak u liku večitog lidera večito najjače neke opozicione stranke u Ostacima Republike Srbije - Tomislava Nikolića (po profesiji upravnika groblja sa veoma diskutabilnom univerzitetskom diplomom), koji je uz njihovu direktivu i propagandnu i finansijsku potporu osnovao novu stranku zajedno sa još jednim otpadnikom Vučićem, a koji je rodom iz iste Tadićeve Bosne samo ne iz Borisovog Sarajeva već iz jednog seoceta pored Bugojna (rodom iz Bosne, iz Bosanskog Šamca, je i dr. Zoran Đinđić). Da se samo potsetimo da je radikal Nikolić u svojoj predizbornoj kampanji iz 2007./2008 g. jasno isticao da će u slučaju pobede, tj. formiranja nacionalne vlade, i kao predsednik države, nakon 11. maja 2008. g. izvesti Vojsku Srbije na granicu sa Kosovom i Metohijom (za početak) i da niukom slučaju neće isporučiti optuženike generala Ratka Mladića i dr. Radovana Karadžića tribunalu u Hagu (što je sasvim razumljivo nakon ubistva Slobodana Miloševića u istom od strane samih domaćina). Međutim, taj isti Nikolić, sada već zapadni konvertit i naličje trabanta Borisa Tadića, danas podržava hapšenje i Karadžića i Mladića i Hadžiča, Rusiju više i ne spominje, investicije traži od bivšeg gradonačelnika Njujorka za koga se zna da je otvoreno zagovarao bombardovanje Srbije 1999. g. a ulazak Srbije u Evropsku Uniju mu je glavni deo programa Srpske Nazadne Stranke koju je osnovao u kafani zajedno sa Vučićem popljuvavši svoje stare saborce radikale stavljajući se tako u isti konvertitski koš Hercegovca oportuniste i ljigavca Vuka Draškovića.
Dvanaest godina nakon 5. oktobra 2000. g. i sa ulice državnim udarom obaranja Slobodana Miloševića sa vlasti vidljivo je da je “slepa zaljubljenost” ovdašnjih demonokratskih političara u Zapad u velikoj meri izbledela. Međutim, ove prekretnice ne bi ni bilo da nije došla neočekivana „pomoć“ – upravo od same Evropske Unije i njenog prekookeanskog “Velikog brata”. Za razliku od zahteva za ispunjavanje osnovnih evropskih standarda (u skladu sa kriterijumima iz Kopenhagena) upućenih ostalim zemljama u našem regionu koje su u procesu tranzicije uspele da uđu ili teže da uđu u Evropsku Uniju, Ostacima Republike Srbije je na mala vrata, pored dodatnih uslova ispunjavanja “pune saradnje sa Haškim tribunalom” dodat još jedan, tek posredno iznesen „zahtev“ – da se pomiri sa nezavisnošću Kosova “nadziranom” od EU i NATO. Ovo je prelilo čašu ogorčenja još pre pet godina i dovelo do preokreta u javnosti početkom 2007. g. koja je do tada bila dvotrećinski nastrojena u prilog tzv. evrointegracijama.

Potezima Saveta Evropske Unije o preuzimanju misije na Kosovu i Metohiji od Ujedinjenih Nacija (EULEX) bez saglasnosti Saveta bezbednosti UN i mimo Srbije kao punopravne članice UN, pred Srbiju se od strane Brisela još 2007. g. direktno postavila dilema “Kosovo i Metohija ili Evropska Unija” bez obzira kako politiku Evropske Unije prema Srbiji i njenoj južnoj pokrajini zvanično tumače srpski „eurointegralisti“ (tj. „eurobuzdovani“) za koje uz sve propagandne talambase i floskule totalitarističkih režima tipa „Evropa nema alternative“ put Srbije ka Briselu je sine qua non (zašto, to do sada nisu uspeli da objasne). Taj totalitaristički i bezalternativni stav „ili-ili“ se slušao i još uvek se konstantno čuje i od zvaničnih predstavnika velikih država Evropske Unije (npr., pored Guzenbauera i od Brauna i Sarkozija, itd.). Spram ovog, sada već izvesno postavljenog “izbora”, sasvim detinjasto su zvučale za poslednje četiri godine u javnim medijima opravdanja predsednika Tadića i njegovih potrčaka (npr. potpredsednika vlade Đelića) da dotični predstavnici zvanične Evropske Unije „nisu tako mislili“ ili da „ne misle svi tako“, tj. da se tu manje-više radi o nekakvoj privremenoj „grešci u koracima“, ali da su nam svi oni iskreni prijatelji koji nam u suštini šalju pozdrave dobrodošlice u evropski klub a koji nije ništa drugo već deklinirajući kapitalističko-germanski vid Sovjetskog Saveza iliti Brozovog jugoslovenskog krpeža.

U trenutnim društveno-političkim okolnostima u kojima de facto floskula „Evropa nema alternative” sve više i više doživljava eroziju u očima etničkih Srba jer Brisel bez velikih obzira i prikrivanja pokazuje Srbima svoje pravo srbomrzačko lice tipa jednog Josipa Broza, Kosovo i Metohija ponovo postaju iskonska kolevka Srpstva deleći etničke Srbe na one kojima reč „Kosovo“, tj. suverenitet i teritorijalni opstanak države Srbije, nacionalno dostojanstvo i samilost prema Srbima koji žive u getima šiptarske Republike Kosova, predstavlja aksiomu biti ili ne biti; i na one etničke Srbe (uključujući i nacionalne manjine u Srbiji) kojima je „Kosovo“ izgubljena priča pa se stoga po logici real politik mora živeti dalje a turčenje i nije tako strašno jer donosi praktične koristi u svakodnevnom životu (npr. Palmi bi turčenje obogatilo njegov zoo vrt u Jagodini a dinastiji Krkobabića popunilo penzijske fondove). Klasičan primer predstavnika ove druge grupacije je večiti i nezamenljivi gradonačelnik Jagodine, inače bivši Arkanovac, zajedno sa Krkobabićima koji su svi skupa uključujući i Miloševićevog šefa komsomola SPS-a Ivicu Dačića prave evropske face i bez kojih Srbija jednostavno nema druge alternative sem da uskoči u evropski vlak a oni će zajedno sa raznoraznim čankolizcima već znati da nas odvlače do briselskog glavnog kolodvora.

U svakom slučaju, srpska politička scena je neminovno već utaborena na one koji ne pristaju na euroiluzije i uključivanje Srbije u novu Jugoslaviju sa glavnim gradom u Berlinu i na one koji bi i rođenu decu prodali za nešto veće penzije, nilske konje, žirafe i ostale divlje životinje kako bi popunili fondove svojih lokalnih zoo i ostalih vrtova.

Dakle, videli smo se na bukvalno istorijskim izborima maja meseca 2012. g., a čiji su rezultati poznati, na kojima je „Osovina Berlin-Pariz-Brisel“ računala na tradiciju srpskog poltronstva, turčenja i pre svega oportunizma. I nisu pogrešili.
Шумадијски покрет отпора
Resistance Movement of Shumadija
http://shumadija.webs.com
Аватар
Шаовић
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 571
Приступио: авг 2008

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шаовић 23.5.2012. 10:30

Сотировићу, па Литванија ти је у Европској унији. Није ваљда да ти то нису рекли тамо гдје примаш плату? Свашта.. :lol: Такви сте ви сви Сорошеви бивши питомци, нису ни они будале, покупили оне паметније, а вас набили ногом у дупе, па сад шкеврите ко кујице :lol:
...Још остаде Бошко Југовићу
Крсташ му се по Косову вије
Још нагони Турке на буљуке
Као соко тице голубове...

``4 минута борбе... и бјежанија. а онда су свој кукавичлук правдали код својих жена кући "СДС-овим лоповлуком по Палама".. изгубили вољу да ратују, јер ето тај СДС води криминалну политику..``
Аватар
Шумадија
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 88
Приступио: феб 2012
Место: Топола

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шумадија 23.5.2012. 19:40

Шаовић ::Сотировићу, па Литванија ти је у Европској унији. Није ваљда да ти то нису рекли тамо гдје примаш плату? Свашта.. :lol: Такви сте ви сви Сорошеви бивши питомци, нису ни они будале, покупили оне паметније, а вас набили ногом у дупе, па сад шкеврите ко кујице :lol:


Седи у Алијиној и Додиковој Босни и не једи говна по околним земљама јер те нико није звао да силазиш са своје планинчине и серњаш у комшилуку.
Шумадијски покрет отпора
Resistance Movement of Shumadija
http://shumadija.webs.com
Аватар
жерар
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 165
Приступио: јул 2008

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука жерар 24.5.2012. 10:37

Шумадија ::
жерар ::
Е, будалетино неписмена, чега си ти професор, мајке ти? :lol: :lol: :lol:

И престани више да вређаш Србе, пиздурино глупа!


Настави да чистиш улице и престани више да једеш усташка говна жутичару тадићевски


Опа, ``професоре``, зар је срамота чистити улице? Јбг нисам се као ти образовао у ЕУропском духу.
А ово што ме прозиваш да сам жутичар тадићевски, зајеби, тај епитет теби више пристаје...
Аватар
Шумадија
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 88
Приступио: феб 2012
Место: Топола

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шумадија 24.5.2012. 19:49

жерар ::
Шумадија ::
жерар ::
Е, будалетино неписмена, чега си ти професор, мајке ти? :lol: :lol: :lol:

И престани више да вређаш Србе, пиздурино глупа!


Настави да чистиш улице и престани више да једеш усташка говна жутичару тадићевски


Опа, ``професоре``, зар је срамота чистити улице? Јбг нисам се као ти образовао у ЕУропском духу.
А ово што ме прозиваш да сам жутичар тадићевски, зајеби, тај епитет теби више пристаје...


Ниси ти Тадићево говно него измет од Чеде Јовановића.
Шумадијски покрет отпора
Resistance Movement of Shumadija
http://shumadija.webs.com
Аватар
Шаовић
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 571
Приступио: авг 2008

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шаовић 25.5.2012. 10:03

Владиславе, да ти ниси мало прежгољав да би се курчио? Или мислиш да си довољно далеко? :D
...Још остаде Бошко Југовићу
Крсташ му се по Косову вије
Још нагони Турке на буљуке
Као соко тице голубове...

``4 минута борбе... и бјежанија. а онда су свој кукавичлук правдали код својих жена кући "СДС-овим лоповлуком по Палама".. изгубили вољу да ратују, јер ето тај СДС води криминалну политику..``
Аватар
жерар
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 165
Приступио: јул 2008

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука жерар 25.5.2012. 14:49

Шумадија ::
жерар ::
Шумадија ::
Настави да чистиш улице и престани више да једеш усташка говна жутичару тадићевски


Опа, ``професоре``, зар је срамота чистити улице? Јбг нисам се као ти образовао у ЕУропском духу.
А ово што ме прозиваш да сам жутичар тадићевски, зајеби, тај епитет теби више пристаје...


Ниси ти Тадићево говно него измет од Чеде Јовановића.


Ал` смо елоквентни, ``професоре``. :D
С том речитошћу и можеш само те ЕУропске предмете да предајеш. :wink:
Аватар
Шумадија
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 88
Приступио: феб 2012
Место: Топола

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шумадија 27.5.2012. 9:29

Исправљање једне неправде према Јосипу Брозу Титу

Дана 25. маја (по званичној државној титоистичкој историографији) текуће 2012. г. навршила се још једна св(иј)етла годишњица рођења „највећег сина свих наших народа и народности“ – Велог Јоже, а који нас је напустио (игром случаја) онда када нам је било најтеже. У међувремену, од те 1980.-те г. до данас издогађале су се разноразне ствари у његовој сузама и крвљу (углавном српском) заливеној Титославији, а између осталог и то да тамо неке комисије траже посмртне остатке „окорелих народних издајника и колаборациониста са окупаторима“ типа реакционарних ђенерала, итд. Тако је држава Србија (тј. њени територијално-физички остаци) објавила још прошле године преко своје фамозне „Комисије“ за (не)проналажење гробног места и евентуалних посмртних остатака ђенерала Драгољуба Драже Михаиловића да ће тзв. „скенирање“ терена на Ади почети у суботу 18. јуна тако да смо се надали да ћемо ускоро и открити где и како је завршио министар војни југословенске владе у избеглиштву. Међутим, није прошло ни 24 часа а нашим надама је дошао крај изјавом у јавности којом се (индиректно обавештава јавност ко је још увек у Србији „газда у кући“ још од октобра 1944. г.) још једанпут огласио незаобилазни пензионисани генерал ЈНА Стеван Мирковић, експерт (руку под руку са Јовом Капичићем) за народноослободилачку борбу, четнике и остале „сараднике окупатора“ да је Дража Михаиловић стрељан, кремиран а пепео расут на разне стране и то све по стандардима Уједињених нација који прописују како се поступа са осуђеним нацистима – пракса која је примењивана након Нирнбершког процеса. Ову изјаву Стевана Мирковића, и након годину дана, треба узети крајње озбиљно обзиром да је познато да су исту примењивали Мирковићеви, Ђиласови и Капичићеви антифашистички борци за народно ослобођење широм Босне, Херцеговине а нарочито Црне Горе (зима 1941. г./1942. г.) под фирмом тзв. „пасијих гробаља“ а којих има и на територији Србије након јесени 1944. г. па и у самој њеној престоници која је експресно ослобођена од стране Мирковићевих истомишљеника у октобру 1944. г. за разлику од Загреба који фактички никада и није био ослобођен јер су се „мирковићевци“ само ушетали у главни град НДХ маја 1945. г. (дакле читавих 6 месеци након Београда) кога су усташе напустиле у највећем реду и по свим уџбеничким правилима привременог напуштања прве линије фронта. Узгред, у Загребу до дана данашњег није пронађено ни једно једино „пасије гробље“ за разлику од Београда где тек испливавају на површину.

Генерал Стеван Мирковић нам је тако прошле године у оквиру свог тада најновијег јавног наступа још једанпут предочио заслуге „нашег највећег сина свих наших народа и народности“ а ова кратка лекција из курса општенародне одбране и друштвене самозаштите од повампирене четничке идеологије је очигледно имала за своју циљну групу младе европске нараштаје евроатлантицистичке Србије који нису имали ту част да часно живе са маршалом (врховним Мирковићевим командантом) а камоли то задовољство да свом вољеном Другу преносе изливе љубави и захвалности путем мултиетничке штафете и добровољних слетова младости на стадиону ЈНА (то је иначе стадион оне Мирковићеве армије која је експресно по угледу на Београд 1944. г. разбила и спољњег и унутрашњег непријатеља од Вардара па до Триглава још у лето 1991. г. тако да су се и Туђман и Алија и Тачи и ХОС и ОВК и Зелене беретке у највећој бежанији нашли код својих иностраних газда још док се летња сезона отворених базена није завршила).

Ипак, и Мирковићу и осталим чуварима лика и дела нашега јединог и јединственог маршала сукцесивно промиче један детаљ из животописа нашега највећег сина а на који бисмо желели да укажемо овом приликом како би наше младе европске генерације на својим пропутовањима по Европи, нарочито након избора 2012. г., исправиле и ову велику неправду и предочиле потпуну слику својим европским вршњацима о највећем антифашисти кога је дао Стари континент а чији је антифашизам потврђен од стране западних антифашистичких земаља многобројним орденима (нпр. од стране Харија Трумана, Шарла де Гола...) који се могу наћи у маршаловом штафетном музеју на Дедињу у оквиру комплекса Куће цвећа. Дакле, ради се о највишим државним орденима добијеним од стране антифашистичке западне коалиције за антифашистичку борбу – ордење о коме је један квислинг Дража Михаиловић могао само да сања.

У времену „постслобоумног“ и „еуротадићијевско-дачићевско-томиног“ бивствовања на просторима Београдског пашалука (под још увек званичном фирмом „Република Србија“), а под диригентском палицом еуропејске Сербије Бориса Тадића, још једног Ђиласа, Бата Мрке и њима сличнима, за многе пашалушке грађане и није нека вест прворазредног домена да је неки политичар, јавни радник, дисидент илити једноставно патриота предложио да се нека улица у неком граду Тадићеве Србије назове по команданту ЈВуО Драгољубу Дражи Михаиловићу. Са стране чисте науке, тј. научних чињеница, сматрамо да је равногорски командант у једном најмање европском опсегу (ако не и светском) заслужио не само назив тамо неке улице већ најмање главног булевара (илити авеније) сваког иоле већег урбаног насеља у Остацима Србије а са тачке гледишта демократско-слободарских принципа и напора антитоталитаристичке (антифашистичке, антикомунистичке и антинацистичке) Европе слободни смо да предложимо Савету Европе да се главни град ове свеевропске институције – Стразбург, преименује у „Михаиловићбург“ (Mihailovichbourg).

Колико је ђенерал Михаиловић, од народа од милоште назван “Чича” (као што то бејаше прозван и краљ Петар Први – “Чика Пера”) задужио слободарску, демократску и антитоталитаристичку Европу, Србију и српски народ није потребно посебно истицати нити у недоглед понављати тако да се по овом питању, сматрамо, не воде данас неке озбиљније полемике на чињенично-научном нивоу, док дневно-политикантско-пропагандистичко настојање разноразних Мирковића и Капичића да задрже материјално-друштвене позиције и банковне рачуне не бисмо желели да коментаришемо, бар не овом приликом. Овде бисмо желели да истакнемо неправду коју је југословенска, а нарочито српска, повеснографија нанела, и још увек наноси, лику и (не)делу Јосипа Броза Тита. Свима нам је познато да је наш вољени друг Тито на основу космичких заслуга у Другом светском рату (сламање Трећег Рајха преко Бате Живојиновића) крајње заслужено самонаденуо своје маршалско име свим главним булеварима у свим већим селима и нешто јачим урбаним заједницама дуљем наше нам липе отаџбине (од Вардара па до Триглава). На жалост, никада до дана данашњег на читавом простору наше (бивше) отаџбине од Триглава па до Вардара нису уочене Брозове заслуге за све наше народе и народности, републике и покрајине (а нарочито за Србију и Србе), из времена његовог учешћа у Првом светском рату. Сматрамо да је дошло крајње време да се коначно исправи и ова велика неправда и да се праведно избалансира Брозова револуционарна делатност и као каплара у Првом и као маршала у Другом светском рату на просторима Југославије, али такође и Источне Европе.

Што се тиче команданта Равногорског покрета (илити ЈВуО) Драже Михаиловића познато је да се он у Првом светском рату херојски борио (у српској униформи) па је стога из тог истог рата заслужено изашао са читавих пет (5) ордена. Међутим, остаје потпуно несхватљиво да до дана данашњег нису уочене (чак ни од једног Милована Ђиласа, Стевана Мирковића или Јове Капичића) документоване заслуге Јосипа Броза Тита (у аустро-угарском мундиру) у истом том рату а зна се да је за те заслуге каплар-Броз од стране аустро-угарске војне команде добио две (2) медаље. Није баш као Дража Михаиловић добио свих пет комада али се и две Брозове ратне медаље из 1914. г. и 1915. г., и то од европске Аустро-Угарске, морају поштовати и дати им се заслужно место у општој Брозовој ратној биографији тим пре што их је Вели Јожа заслужио (исто као и Михаиловић – за храброст) и то на два фронта (у Србији и Русији) а Дража само на једном - балканском.

Загорски металац је био најмлађи водник (тј. каплар)-извиђач у аустро-угарској војсци, и као такав је и ушао на територију Србије 1914. г. а из које је изашао 1915. г. у чину старијег водника. Дакле, унапређење је зарадио на територији Краљевине Србије врло вероватно и зато што се јављао као добровољац-извиђач који хвата тзв. “живе језике” (за овако деликатно-рискантне задатке одређивани су искључиво добровољци, тј. на Брозовом загорском језику драговољци). Данас је повесничарима познато да се будући (из Другог светског рата) југословенски (самопроглашени) маршал Тито у Првом светском рату борио на територији Србије у редовима (по злу) чувене аустро-угарске 42. домобранске тзв. “Вражије дивизије” која је између осталог одговорна и за тзв. “Алеју вешала” у Мачви. Колико је друг Тито особно партиципирао у формирању ове алеје за сада није познато. Оно што је за сада ипак знано повесничарима је то да је каплар Броз са својим 45. домобранским пуком у оквиру 42. “Вражије дивизије” прешао ратни пут у земљи Србији: Љубовија-Мали Зворник-Лозница-Крупањ-Бела Црква-Столица-Текериш-Ваљево-Мионица-Љиг-Лајковац.

Оно што на овом месту свакако треба истаћи је чињеница да се (и дан данас) у Крупњу главна градска улица назива “Улица Маршала Тита” иако за време Другог светског рата маршал Тито особно није боравио у Крупњу али за време Првог светског рата јесте и то у чину аустро-угарског каплара па би стога било оправданије да се ова главна градска авенија преименује у “Булевар аустро-угарског каплара Јосипа Броза Тита”. Тим пре што је такође познато да је каплар Броз показао изузетну храброст у биткама (против војске Краљевине Србије) на реци Дрини, Гучеву, Мачковом камену, Церу и Колубари (дакле у најближем околишу Крупња) па је стога и добио заслужно (једно од два) одликовање (не од Краља Петра већ од Цара Фрање Јосифа). У току операције аустро-угарске опсаде главног града Краљевине Србије друг Тито се борио код Умке, Остружнице, на Бановом Брду, Сењаку, Ади Циганлији као и на Бежанијског коси. Из овог ратног периода маршала Тита сачувана је и једна фотографија (у аустро-угарској униформи са пушком у руци како нишани на сред бојног поља а која се прилаже уз овај текст) која из до сада неразумљивих разлога није угледала светло дана заједно са илити поред Титове фотографије са Сутјеске (без оружја и са руком у завоју) у било ком писаном животопису нашег највољенијег сина свих наших народа а посебно (албанске) народности. Каплар Броз је 1915. г. напустио Србију отишавши у Русију, тј. на Источни фронт, да и тамо задужује Русију и Русе бар онолико колико је задужио Србију и Србе. На жалост, нити Руси нити Срби се до дана данашњег нису одужили каплару Брозу именовањем бар једног булевара у својим отаџбинама - “Булевар аустро-угарског каплара Јосипа Броза Тита”. Стога предлажемо да се ова неправда што скорије исправи бар за живота Јове Капичића и Стевана Мирковића којима убрзано истиче рок трајања, како би могли да поднесу рапорт свом врховном команданту да је и овај пропуст коначно скинут са дневног реда.

На крају, што се тиче судбине команданта ЈВуО вероватно је генерал Стеван Мирковић у праву да је Михаиловић завршио у неком од титоистичких “пасијих гробаља” ако ништа друго а оно на основу сачуване последње Михаиловићеве фотографије коју су направили Мирковићеви другови а на којој се види раскомадан и избоден леш Чича Драже. Можда је за Мирковића, како је то сам изјавио у горе споменутој изјави штампаној у европском дневнику «Данас», случај Михаиловић за Титоисте завршен 15. јула 1946. г. али је сигурно да за многе грађане Србије и Србе уопште случај Титоиста тек треба да се завршава на овакав или онакав начин.
Шумадијски покрет отпора
Resistance Movement of Shumadija
http://shumadija.webs.com
Аватар
Шумадија
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 88
Приступио: феб 2012
Место: Топола

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шумадија 27.5.2012. 9:30

Шаовић ::Владиславе, да ти ниси мало прежгољав да би се курчио? Или мислиш да си довољно далеко? :D


Е, сад сам се стварно усро у гаће. Ви Босанци сте мало зајебани типови (нарочито кад пређете Дрину са пушком у руци па почнете да рушите и палите по Србији као 1944/45) па је боље да ћутим да не би најебо ко 100.000 Срба из Србије кад сте оно задњи пут прешли Дрину са пушкама под руководством вашег пречанског маршала Тита. Ипак смо ми из Србије ситне рибе за вас пречане. Што јес, јес. Хвала на досадашњој конструктивној конверзацији и свако добро.

П. С. Немојте баш све да попалите и покољете по Србији, оставите нешто и за муфтију Зукорлића и Хашима Тачија биће вам обојица захвални од срца - својим вјерним савезницима још од Другог свијетског рата.
Последњи пут изменио Шумадија дана 27.5.2012. 10:24, измењено укупно 2 пута.
Шумадијски покрет отпора
Resistance Movement of Shumadija
http://shumadija.webs.com
Аватар
Шумадија
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 88
Приступио: феб 2012
Место: Топола

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шумадија 27.5.2012. 9:33

[/quote]

Опа, ``професоре``, зар је срамота чистити улице? Јбг нисам се као ти образовао у ЕУропском духу.
А ово што ме прозиваш да сам жутичар тадићевски, зајеби, тај епитет теби више пристаје...[/quote]

Ниси ти Тадићево говно него измет од Чеде Јовановића.[/quote]

Ал` смо елоквентни, ``професоре``. :D
С том речитошћу и можеш само те ЕУропске предмете да предајеш. :wink:[/quote]

Шта да радиш нисмо сви завршили Бечке Еуро школе ко ви жутаћи. Има и примитивног света. Кад нас примитиваца неби било ви наображени никада небисте знали да вам је крајње време да се чистите за Еуропу са картом у једном правцу.
Шумадијски покрет отпора
Resistance Movement of Shumadija
http://shumadija.webs.com
Аватар
Стефан90
Националиста
Националиста
 
Порука: 434
Приступио: јан 2012

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Стефан90 27.5.2012. 17:38

А што шумадинац оде ти из наше Шумадије?
Јеси се бар оженио тамо,скућио јел имаш децу? Да ниси напуштао отаџбину безвезе?
БОЉЕ ТИ ЈЕ ИЗГУБИТИ ГЛАВУ НЕГО СВОЈУ ОГРЕШИТИ ДУШУ

...,,нема врба колико има Срба али има граната колико и Хрвата''
Аватар
Шумадија
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 88
Приступио: феб 2012
Место: Топола

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шумадија 27.5.2012. 17:42

Стефан90 ::А што шумадинац оде ти из наше Шумадије?
Јеси се бар оженио тамо,скућио јел имаш децу? Да ниси напуштао отаџбину безвезе?


Нема места за све у Шумадији: и за Титоисте, и за Црногорце, и за Херцеговце, и за жутаће, и за Босанце... Кад може пола Босне, Херцеговине и Црне горе да се сјати у Шумадију и Србију може исто тако и из ње да се оде. Важно је да си ти још увек тамо да држиш воду док мајстори оду.
Шумадијски покрет отпора
Resistance Movement of Shumadija
http://shumadija.webs.com
Аватар
Рогља
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 185
Приступио: апр 2012
Место: Брда

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Рогља 27.5.2012. 20:11

Пошто сам нови овдје, ко је Шумадија, пошто видим да му сви знате име и професију?
Три 'иљаде густе браде!
Аватар
Шумадија
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 88
Приступио: феб 2012
Место: Топола

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Шумадија 27.5.2012. 21:21

Рогља ::Пошто сам нови овдје, ко је Шумадија, пошто видим да му сви знате име и професију?


Па ваљда Шумадинац.
Шумадијски покрет отпора
Resistance Movement of Shumadija
http://shumadija.webs.com
Аватар
Стефан90
Националиста
Националиста
 
Порука: 434
Приступио: јан 2012

Re: Шумадија за Еуро-почетнике

Порука Стефан90 27.5.2012. 23:45

Шумадија ::
Стефан90 ::А што шумадинац оде ти из наше Шумадије?
Јеси се бар оженио тамо,скућио јел имаш децу? Да ниси напуштао отаџбину безвезе?


Нема места за све у Шумадији: и за Титоисте, и за Црногорце, и за Херцеговце, и за жутаће, и за Босанце... Кад може пола Босне, Херцеговине и Црне горе да се сјати у Шумадију и Србију може исто тако и из ње да се оде. Важно је да си ти још увек тамо да држиш воду док мајстори оду.


Па то се подразумева,држимо линије,нема повлачења нема предаје и бранимо Шумадију до последњег :) него немој да се увредиш али мало је цинично то кад неко оде преко и нема га 20 год. па моралише о томе шта је и како је у отаџбини.На то имају право они који су остали овде и потурили леђа па раде за 200-300 јев. и думају како да споје први и први у месецу.
БОЉЕ ТИ ЈЕ ИЗГУБИТИ ГЛАВУ НЕГО СВОЈУ ОГРЕШИТИ ДУШУ

...,,нема врба колико има Срба али има граната колико и Хрвата''
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Google [Bot] и 15 гостију