Draga braco i sestre. Dugo pratim ovaj forum a narocito ovu temu. Nikada se nisam ukljucivao jer moje znanje o ovoj oblasti nije toliko temeljno kao ""Vase"".
Ali nedavno kupih jednu knjigu i to po imenu PROROCANSTVO SRBIMA OD DEDA VUKANA. Umalo da prodjem pored nje zbog reci prorocanstvo, jer mi je dosta tih tarabickih i novosvetih poruka direktno od boga. Ali pravo da Vam kazem ime DEDA VUKAN me je privuklo i kupim knjigu. Sve ovo sto je napisano na ovom sajtu, a i drugim slicne tematike,u ovoj knjizi je obuhvaceno samo mnogo mnogo ranije cak i od asirije ,etrurije,mesopotamije itd. cak i pre pocetka ovozemaljskog vremena je opisano sta su i ko su bili SVETI RATNICI SORABI.
Govori da smo bili gospodari celoga sveta u sluzbi pravde, ali i govori da smo sada sluge zlim gazdama, ali braco i sestre govori i to da nas ceka ropstvo ukoliko se na vreme ne uzmemo u pamet i spremimo za rat koji sledi a koji ce se voditi izmedju sveg dobrog i sveg loseg na ovome svetu.
Nesto malo malo detaljnije mozete videti na
http://www.prorocanstvosrbima.rs.
Mogu slobodno da kazem da je ovo nesto najjace i naj smelije sto sam u zivotu procitao. Mogu isto da kazem buduci da sam srbin da procitane stranice jako bude arhetip u coveku i da se covek nakon citanja knjige definitivno oseca i misli "malo " drugacije nego do tada.
Voleo bih kada bi se jos neko javio a da je procitao knjigu pa da prodiskutujemo.
S verom u Boga