Perke ::Ruzice mogu u svakom momentu da pitam Siptare i o njemu i svakom drugom a znas zasto zato sto smo Siptare vojnicki pobedili,vecinu smo zive zarobili i do poslednjeg dana drzali a da nikom nije falila dlaka sa glave po nasem nesrecnom povlacenju sa Kosova.
Znam mnogi ce da kazu da smoih trebali rrrrrr...,zato sto su oni ovo,oni ono.
Nismo zato sto smo mi ratnici a ne zlikovci.Mogu slobodno da kazem da su zlocine pravili oni sto su lizali kazane u pozadini,razni debejci,mebejci i jebemliga kakva ***** jos.
A u pravu si da su se Arkana plasili pekari,ja sam cuo da su se isto plasili i poslasticari i buregdjije.
Pusti te gluposti nisu se Siptari plasili nikoga osim sopstvenih komandanata.Akoga mi ne ubijemo a pobegao je ili se slabo borio Sultan mu je presudio sigurno.
I oni su imali razne debejce i mebejdce koji su pravili zverstva nad onom nasom sirotinjom dole kao i nad sopstvenim narodom.
Не знам зашто имаш тако негативно мишљење о Аркану...
Колико схватам, учествовао си у рату... да ли си био војник, полицајац или припадник неке добровољачке јединице ( под предпоставком српске, наравно)...
Требало би да знаш да у грађанском рату ( који нису Срби исфорсирали, већ... па, знамо коме је требао рат у бившој), ово се односи на све учеснике рата - дозвољено је при освајању града или... да се терен "почисти"... зар да се све затечено - остави непријатељу???
Наравно, уз што мање сопствених губитака на чему је Аркан посебно инистирао јер је водио рачуна о сваком свом борцу ( за погинуле је основао Фонд - из којег и дан данас њихове породице добијају неку, можда и симболичну надокнаду, па Фонд Треће дете... и сл.)
ДА СУ АРКАН И СРПСКА ДОБРОВОЉАЧКА ГАРДА ПЉАЧКАЛИ И УБИЈАЛИ СРБЕ???
Аркан је био вешт војсковођа, имао је најдисциплинованију војску и извојевао је победе где год се борио. Био је велики Србин и борио се, првенствено за СРПСТВО... као и сваки прави српски добровољац.
Саркастично је оно твоје... пекари и бурегџије...
Не знам да ли су се Шиптари плашили свог Султана, како наводиш, али знам да су се Аркана плашили сви до једног, и не само Шиптари, већ и Хрвати и Муслимани...
Ако је Аркан у младости био криминалац ( што је истина, о тога не бежим) - искупио је своју прошлост чак и својим животом.
Ако се Аркан обогатио ратујући, што правдам, питам те како су се обогатили ОНИ КОЈИ НИСУ РАТОВАЛИ, КОЈИ НИСУ НИКАД ОМИРИСАЛИ БАРУТ, А ТО И ДАН ДАНАС РАДЕ?!!!