srpskinacionalisti.com

Русија наоружавала ујке са С300 и огроман део модерног ору

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 333
Приступио: мар 2015

Re: Русија наоружавала ујке са С300 и огроман део модерног о

Порука Част 6.1.2020. 5:45


Једини документарац који је објавио о 50 покланим Српским селима око Сребренице и да су сотоне потуричке сваки договор о престанку клања Српских села прекршили. И тек кад се није могло више дозволити покољ, онда је отишао Ратко Младић и ослободио Сребреницу и једино тако је могло да престане истребљивање Срба око Сребренице.
Последњи пут изменио Част дана 6.1.2020. 6:10, измењено укупно 4 пута.
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 333
Приступио: мар 2015

Re: Русија наоружавала ујке са С300 и огроман део модерног о

Порука Част 6.1.2020. 6:03

Српски родољуб ::Нећу да браним Путина, и да га дижем у небеса. Свако гледа свој интерес, нема љубави у политици... Али, зар се у Сребреници није десио покољ? Ми као држава то никада нисмо негирали...Чак смо јавно и осудили.

Америчке марионете осудиле. К'етен си 100%. Ово што је остало од Србије америчке марионете воде од пада Милошевића, Милошевић ма колико мана имао био је златан у односу на ове америчке марионетске сотоне. Чавић и Додик су америчке марионете који су отишли у Поточаре и одале почаст онима који су све поклали у 50 Српских села око Сребренице и све жене и девојчице силовале па зверски поклале, труднице приковали уз дрво и живе их распорили, а Путн подмукла к'рва. Додик је пробисвет који је шверцовао и све издао што се могло издати, има усраше за пријатеље. Накрао се, он је само председник РС док може да је искористи, он је г'ида а не човек, такођер Чавић. РС је под окупацијом, њен једини прави председник је у Хагу, и највећи Српски херој 90их Ратко Младић. У Русији данас 80% мизерно живе, поетична правда.
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 333
Приступио: мар 2015

Re: Русија наоружавала ујке са С300 и огроман део модерног о

Порука Част 6.1.2020. 6:17


Увалио је он себи а не Србима. Та г'внара покрада Русију, а и Руси као народ су углавном подмукле к'рве, 80% живе мизерно, тако и треба. Велики број оружја који се требао модернизује отказано због јако лоших финансија. Кина ће и треба преузети и владати за сва времена Русијом.

Ево Путин и Русија дно дна опет показују пријатељство са усташама који им убијају народ у источној Украјини. нити су се Руси у источној Украјини побунили против овога:
Russian President Putin Awards Order of Friendship to Zagreb Mayor Bandić

https://www.total-croatia-news.com/poli ... yor-bandic
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 333
Приступио: мар 2015

Re: Русија наоружавала ујке са С300 и огроман део модерног о

Порука Част 6.1.2020. 14:43

RUSKI VELEPOSLANIK AZIMOV 'Vašu slavensku dušu nitko neće razumjeti bolje od nas Rusa'

Nemojte se zanositi kako je razvoj bez Rusije moguć – ne, suprotno, strateško partnerstvo s Rusijom od vitalnog je značaja za sveukupni razvoj Hrvatske, poručio je ruski veleposlanik Anvar Azimov

Sasvim sigurno jedan od najživopisnijih i medijima najomiljenijih pripadnika diplomatskog zbora koji djeluje u Hrvatskoj. Anvar Azimov, veleposlanik Ruske Federacije osoba je od velikog diplomatskog iskustva, ali jednako toliko, za profesiju kojom se bavi, atipičan.

Vrlo je otvoren, iskren i krajnje neuvijen u iznošenju svojih, ali i stavova države koju zastupa. Njegov dolazak na godišnju skupštinu riječkog ogranka Hrvatsko-ruskog društva prijateljstva bio je vrlo znakovit iz čitavog niza razloga.

Rijeka naime ima značajne ambicije kao vrlo bitni čimbenik razvoja energetskog sustava Hrvatske, posebno kad je plin u pitanju, ulazi u godinu kad postaje europskom prijestolnicom kulture, a dobro je poznato da je Kvarner i jako omiljena destinacija ruskih turista. S obzirom na to da se razvijaju i značajniji planovi prema kojima bi se u Rijeci uskoro mogao izgraditi Ruski centar, dolazak Azimova je i – poruka.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... fresh=true
Руси још једном су показали да су већина Руса подмукле к'рве.
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост