Коста ::- сваки поштен Србин навиiа за Каталониiу!
Да, и сваки ,,поштени Шиптар". Али, Коста, ти си сенилан очигледно, не разумеш ништа и то је ок. Свако зађе у те године. Али, нису ми ови млађи форумаши јасни, зар они толико ништа не капирају.
Коста ::- сваки поштен Србин навиiа за Каталониiу!
gatorlale ::У Што се нас тиче не треба нешто специјално да се уживљава у те њихове сукобе нити да подржава никога
Зорад ::ПКИИМБ
Деведесетих су САД и НАТО били све и свја. Сада је 2017. и више нису јаки ко тада.
Шпанија може бити врло лако бомбардована ако одлучи да изађе из ЕУ и НАТО и ако престане да тргује у доларима.
Војвођанске Швабе нису вршиле систематски геноцид над Србима.
Шиптари нису. Толико о ,,про-србској" политици титокомуниста о којој ти и пар још њих дрндају.
То је дрндање, а не историјски факат.
Шпанија није пријатељска, али имамо обострани интерес. У политици се руководи интересима, то што ти то не разумеш, то је твој проблем.
Једини, али једини, интерес који можемо извући из овога је да РС тражи право на отцепљење.
SMUK ::Војвођанске Швабе нису вршиле систематски геноцид над Србима.
Učestvovale su, kako nisu?
Ja? Nigde na ovom forumu nećeš videti ni jednu moju reč o pro-srpskoj politici titokomunista, tako nemoj da izmišljaš.
Ja govorim o istorijskoj činjenici da je posle rata je doseljeno oko 250 hiljada Srba, a isto toliko proterano Nemaca. To ne može niko da ospori. A to sa krostizovanim Bunjevcima nema nikakve sa ovom pričom.
Pa šta sa tim? I Ukrajina i BiH imaju obostrani interes kao i mi, pa to ne znači da treba da ih podržavamo.
Srbi ne mogu ništa da traže niti šta da dobiju, jer ono što važi za druge narode ne važi za Srbe.
Србски ратник ::Швабе нас јесу окупирале, али нису вршили систематски геноцид над Србима
На који начин? Друже, изгледа да ти не разликујеш појмове. Швабе нас јесу окупирале, али нису вршили систематски геноцид над Србима. Геноцид и истребљивање су вршили Шиптари, конкретно, балисти, који су то радили на Косову и Метохији.
Индиректно си то рекао, више пута, можда чак не ни свесно.
И шта ћеш сад са том чињеницом?
Кроатизовање Буњеваца итекако иа везе у контексту приче да су комунисти ,,посрбили" Војводину.
Иначе, да се Тито питао, хрватска застава би се вијорила у Земуну, али су му Срби из Крајине запретили да ће, уколико се то деси, они опет отићи у партизане, и они су одустали од тога. Толико о томе.
Изгледа да је теби баш тешко објаснити просте ствари. БиХ не подржава нас, напротив у свему су против нас, тако да нема ни разлога да ми њих подржавамо
Али, то не значи да треба да сад да се предамо, да одустанемо од борбе и својих националних циљева.
Немци и Италијани су често спашавали Србе од помахниталих усташетина
Такође, сремски Немци су спасли мошти цара Лазара од усташких лудака
SMUK ::Da, da divni ljudi ti Nemci i Italijani, naši spasioci.. Okupirali su Kraljevinu Jugoslaviju da bi nas spašavali od ustaša, a tu NDH su verovatno instalirali da bi pokrenuli svoju spasilačku misiju.
Takođe su oslobađali života srpsku decu u Šumaricama kretenu nenormalni!!!
Nemci su direktno odgovorni za sve zločine nad Srbima počinjene od 6 aprila 1941. Da nije bilo njihove okupacije, ne bi bilo ni genocida nad Srbima! Pa šta misliš ko je omugućio tim balistima, ustašama, Mađarima, Bugarima..da vrše istrebljenja Srba? Ko je glavni i odgovorni za to?
Ne.
Da da kroatizovali su milion Bunjevaca i tako od Vojvodine napravili hrvatsku zemlju.
Jes Tito se nije ništa pitao nego se Jovanka pitala, daj bre.
Niko nije rekao da odustajemo, nego da se ne bavimo glupostim. Zalaganje za celovitu Španiju nema nikakve veze sa našom borbom i ciljevima.
Србски ратник ::Опет, по не знам који пут, ти кажем да држава Србија нема интерес да подржава цепање Шпаније. Али, ја више нећу да те убеђујем и да ти објкашњавам да су 2 и 2 4.
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 6 гостију