Србски ратник 11.2.2016. 21:37
Искрено, мени су републиканци некако боља опција од левичарског олоша ткз. ,,демократа". А мислим да је и за Србију боље да победи неки републиканац, него демократа. Јер, не заборавите, да су управо демократе (и то баш ови Клинтонови) водили најгори рат против нашег народа, бомбардовали нас, распарчавали земље, окупирали, подржавали све наше непријатеље, од Хрвата до Шиптара, итд.
Тако да више готивим републиканце, док ове демократе (који су најобичније комуњаре) не могу да смислим јер су они отворене слуге илуминатског новог светског поретка. И велики србомрзци, и она скотина Бајден је демократа. А међу републиканцима се могу наћи људи који су противнивици новог светског поретка (рецимо, чувени борац против новог светског поретка, Пат Робертсон, је републиканац), као и људи који имају позитиван став о Србима или Русији. Ето, пример је баш тај Трамп који је рекао да није требало бомбардовати Србију и који је хвалио Русију и Путина. И није он једини.
Мада, као што рекох, у Америци избори не одлучују ко ће да влада, нити избори мењају америчку политику, а ја имам утисак да ће она кучка Хилари ипак победити.
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."