Па и сам Шешко је још деведесетих рекао да Срби треба да подрже све сепаратистичке покрете на Западу...
Ja сам увек за!
И комуниста, немо њи да исписујеш
Против легионара и фашиста, ај кармела..

Па и сам Шешко је још деведесетих рекао да Срби треба да подрже све сепаратистичке покрете на Западу...
И комуниста, немо њи да исписујеш
SMUK ::Па и сам Шешко је још деведесетих рекао да Срби треба да подрже све сепаратистичке покрете на Западу...
Ja сам увек за!
Онда сте и за цепање Србије, ако сте за сепаратистичке покрете из европе који су у пријатељским односима са шиптарским сепаратистима и војвођанским сепаратистима.
Док целовиту Србију подржавају сви европски националисти.
Спартанац357 ::Онда сте и за цепање Србије, ако сте за сепаратистичке покрете из европе који су у пријатељским односима са шиптарским сепаратистима и војвођанским сепаратистима.
Ево видели сте која издајничка багра подржава сепаратисте у Каталонији.
Србски ратник ::Спартанац357 ::Онда сте и за цепање Србије, ако сте за сепаратистичке покрете из европе који су у пријатељским односима са шиптарским сепаратистима и војвођанским сепаратистима.
Ево видели сте која издајничка багра подржава сепаратисте у Каталонији.
Не лупај. Каталонија и Војводина се не могу ни поредити. Каталонци су други народ, док у Војводини живи србски народ, исто као и у остатку Србије. У Каталонији постоји критична маса која жели отцепљење. У Војводини нико не жели отцепљење. Чанак је вођа аутономаша, а колико је та идеја популарна сведочи и снага Чанкове партије. Дакле, никаква. Према томе, не може се то поредити.
SMUK ::Дакле онда по твојој логици, Срби треба да подрже целовитост Украјине са Кримом као њеним саставним делом.
Србски ратник ::Не лупај. Каталонија и Војводина се не могу ни поредити. Каталонци су други народ, док у Војводини живи србски народ, исто као и у остатку Србије. У Каталонији постоји критична маса која жели отцепљење. У Војводини нико не жели отцепљење. Чанак је вођа аутономаша, а колико је та идеја популарна сведочи и снага Чанкове партије. Дакле, никаква. Према томе, не може се то поредити.
Коста ::- мали, не сери. Подржавам све сепаратизме, каталонски, курдски, баскиiски, фламански, тексашки...
- шта, као, Шпаниiа iе "добра"? Она Шпаниiа што iе била "сигурна кућа" за Анту Павелића? Она Шпаниiа што iе учествовала у бомбардовању `99-те?
- башка Солана?
- ма ку*рац iе добра. Желим iоi да се распадне.
Спартанац357 ::Е па видиш да могу и да их већ пореде, и Каталонци а и ови овде сепаратисти из Војводине и већ свуда почели да пишу пароле ''Војводина=Каталонија'', чак хоће и митинг да одрже за отцепљење Војводине.
И сад ми треба да подржимо отцепљење Каталоније од једне државе која није признала Косово, то могу да подрже само левичари и титоисти, а никако србски националисти.
Каталонци и Војвођански аутономаши се и лижу међусобно и подржавају јер су и једни и други левичари и комунисти, док прави националисти су за целовиту националну државу.
То се не може поредити уопште
Док је Каталонија увек раније припадала Шпанији
Србски ратник ::Ма Лига је минорна, аутономаши су минорна политичка опција у Војводини. И ЛСВи ДС су пропали потпуно. И Мађари који тамо живе чак немају намеру да се одвајају.
И то сви врло добро знају, вероватно и ти, али ја схватам да је твој циљ само да контрираш, тако да...
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 7 гостију