srpskinacionalisti.com

Мигранти

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6404
Приступио: мар 2006

Мигранти

Порука Коста 9.9.2015. 20:58

- милиони у покрету. Из разорених држава Африке и Азије.

- биле су то углавном социiалне (социiалистичке?) државе, од Либиiе до Ирака. Сад су ратишта. Краi се не назире.

- мигранти су учинили наiпаметниiи могући потез: запутили су се ка онима коiи су им растурили земљу. Као верни пси рата Америке и НАТО-пакта, Немци, Французи и Италиiани слепо су следили политику Црног Брата из Вашингтона.

- са-ће морати да их скуће, њих 160.000 за почетак. А рачуна се да iе око 4 милиона људи у покрету. И да iош 10-так милиона "размишља"...

- на путу ка обећаноi земљи - Западноi Европи - мигранте малтретираiу, биiу, понижаваiу. Некакви Мађари - стари фашисти - посебно.

- Србиiа се понела изванредно. На част и понос.

- iедино се српски десничари брукаiу. Шта ћеш, десничар iе по дефинициiи глуп. Рече неко на Мрежи Свих Мрежа: нису сви десничари глупи људи, али сви глупи људи iесу десничари.

- одлична максима, користим iе све чешће...
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Мигранти

Порука vemavuk 9.9.2015. 23:29

Коста све је то лепо што кажеш. Само треба имати у виду једно: Када ти се овде нађе пола милиона задржаних, када Меркелова каже Силиконцу да ће он бити крив ако једна избеглица пређе мађарску границу. Шта ондак?
Прасе се гоји пред Божић, то је главни проблем.
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Аватар
Nenad
Војвода
Војвода
 
Порука: 10518
Приступио: мар 2003

Re: Мигранти

Порука Nenad 9.9.2015. 23:33

Паметни људи, запутили се право у срце зла које им је разорило домовину. Пуна подршка мигрантима, надам се да успех ове прве групе додатно охрабрити и остале да крену, као и њихове породице да им се придруже.

Вазалне државице у окружењу се очекивано понашају као идиоти, првенствено Бугари и Мађари, очито их Немачка прво уцењује да зауставе незаустављив процес, потом их куде како су окрутни. Нека, још боље. Надам се да ће довести до погоршања односа унутар Уније.

Код нас причу кваре само ови што би да глуме граничаре за западну Европу, да ми тучемо јадне људе како би Немци и Енглези лагодно живели. Блесаво.

Штета што је Америка предалеко. Ваљда ће браћа Мексиканци тамо одрадити посао.
La soberanía de un pueblo no se discute, se defiende con el arma en la mano.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Мигранти

Порука vemavuk 9.9.2015. 23:44

Ми треба да их преусмеравамо у више праваца. Аутобусима и возовима према Мађарској, Хрварској, Црној Гори да иду на Италију, итд. Тако се може девно до 5000 комада преусмеравати те би се спречило нагомилавање у Србији. Иде зима, иду лошије временске прилике, може се много њих наћи у датом тренутку на тлу Србије. Даље не треба пренабрегнути захтеве ових плаћеничких ткз невладиних што их формирали атлантисти, који већ позивају да се читави делови Србије населе избеглицама.
Страх ме да се играмо барутом а нејаки смо и преслаби!
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Аватар
Nenad
Војвода
Војвода
 
Порука: 10518
Приступио: мар 2003

Re: Мигранти

Порука Nenad 9.9.2015. 23:55

Апсолутно им треба помоћи да стигну где су кренули. Превоз, превијање рана, храна и упутства где и како прећи даље.

Не страхујем да ће се овде заглавити, прошли су ратишта, мора и границе, а зауставиће их нека оградица? Не постоји начин да се толики број одлучнуих људи заустави, осим насиљем интензитета које није виђено у Европи дуже време. Притом, ови монструми у облику НВО које су створили широм света неће дозволити западњацима да се тако понашају. Зато би волели да им ми глумимо граничаре.

Мигрантима ни на крај памети није да остану. Само, шта то говори о томе колико нам добро иде кад би радије голоруки на бодљикаву жицу него овде са нама.

У крајњем случају ми немамо никакву контролу над тим дешавањима. Нит смо изазвали кризе, нити финансирамо миграцију, нити можемо зауставити те људе. А ако нас херметички затворе са свих страна, мигранти ће само кренути неким другим путем и нас заобићи.
La soberanía de un pueblo no se discute, se defiende con el arma en la mano.
roadrunner
Војвода
Војвода
 
Порука: 2161
Приступио: мај 2009

Re: Мигранти

Порука roadrunner 10.9.2015. 0:39

Lepo ste vi to zamislili da "preusmeravate", ko ono kad ste krenuli da crtate mape Velike Srbije onomad, kako je to Sloba mogao ovako i onako...аli je kao i tu, malčice drugačije u praksi, od snivanja..

Ne znam kako ćete ih preusmeravti u Hrvatsku kad je Hrvatska EKSPRESNO vratila u Srbiji sve one koji su probali da predju, pa im ne pada na pamet da tamo i pobaju. U Crnu Goru? :D Pa jedino puškom mi da ih tamo teramo...

A kad za koji dan Orban dovede vojsku da obezbedjuje zid, kako je obavestio na vreme Vučka, ne znam kako će da prelaze... A mi svoju granicu sa Makedonijom, plus Bugarskom koja krivudajući ima sigurno jedno 500,600km nema šanse da kontrolišemo i da imamo vojsku...

Ovo naravno nije naš problem, niti smo mi krivi, niti je sve ovo krenulo zbog nas, a tipa teprije zavere o planiranom naseljavanju Arapa u Srbiji što čitam od raznih budala tek ne ...sitne smo mi ribe, ovo su ozbiljnije igre (da se razumemo, rat u Siriji traje već skoro četri i po godine, i sad ne padaju veliki gradovi, tu je front stabilan i gradovi su davno razrušeni, Asad gubi ali mic po mic, padaju neka sela i manji gradovi..a nije bilo ovog talasa kad su još pre 4 godine bile žesroke borbe i porušeni najveći milionski gradovi Alepo, Damask, Homs, Hama itd....i sad odjednom kranulo...Neće biti da je spontano baš sve...neko je spustio ručnu, da upotrebim izraz, a narod onda krenuo....).

Ali ovo je lov u mutnom, haotično stanje, a kao i svakom haosu, kako se ko snadje i svako gleda samo sebe , što države druge već i rade...Od organizacije i države u haosu, požaru, ludilu (u ovom slučaju EU), nema ništa, nego je pravilo - snadji se sam.Tako da ćemo zbog neznalaženje biti i opasnosti da hteli ili ne, kod nas počnu da se nagomilavaju migranti koji nadiru iz Makedonije i Bugarske, a ne mogu dalje...

Nadam se da neće biti tako...do pre 10 ak dana sam i ja milsio, ma oni će samo da prodju, medjutim poslednja dešavanja nisu baš obećavajuća
Последњи пут изменио roadrunner дана 10.9.2015. 0:40, измењено укупно 1 пут.
..људи (па и Срби) се иначе деле на добре и поштене људе и ОЛОШ, а не на црвене, плаве, зелене...
Спартанац357
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 640
Приступио: феб 2015

Re: Мигранти

Порука Спартанац357 10.9.2015. 0:39

Не знам како да им се помогне кад они одбијају пакете помоћи због црвеног крста на пакетима, то се десило у Македонији да су се тамо и полицајци зачудили, звиждали су и негодовали због црвеног крстића на пакетима, ваљда би хтели полумесец са звездом, они да су гладни не би сигурно одбијали пакете помоћи црвеног крста, они су сви пуни пара а то је довољан доказ да их Америка финансира за своје циљеве које хоће да оствари. Чак је један од тих миграната у Кањижи изјавио да ће свуда по европи уместо цркава бити минарети, то им је каже главни циљ. Оно што није остварило Османско царство, то ће ИСИС уз помоћ миграната, јер је већ неколико хиљада исламиста и ушло свуда по европи заједно са мигрантима.
Тешко да ће нас заобићи, ово је све и испланирано како би нас преплавили са мигрантима, и нас и европу.
Изгледа да нисмо ништа научили из лекције са шиптарима, тако смо и њих из Албаније насељавали овде после 1945. па видимо како нам се вратило, да сад имамо на Космету преко 2 милиона шиптара, и према шиптарима смо били хумани, хранили их, школовали, да би нам после лепо захвалили на помоћи коју смо им пружили. Ништа се ово не дешава случајно, зна се веома добро ко је све ово направио и са каквим циљем.
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1418
Приступио: јул 2015

Re: Мигранти

Порука M-91 10.9.2015. 0:50

Ово је несумњиво ционистичко масло. Циљ је исламизација Европе и контрола чипованих робова без јасног идентитета.
Србија нема алтернативу!
Аватар
Sekretar
Војвода
Војвода
 
Порука: 1080
Приступио: јан 2015

Re: Мигранти

Порука Sekretar 10.9.2015. 10:56

Уколико би Арапи желели да остану овде и били лојални грађани Србије и добри комунисти - бујрум!

Србија ионако има капацитет да прими минимум 25 милиона људи, без да се гурамо.
Спартанац357
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 640
Приступио: феб 2015

Re: Мигранти

Порука Спартанац357 10.9.2015. 11:45

Sekretar ::Уколико би Арапи желели да остану овде и били лојални грађани Србије и добри комунисти - бујрум!

Србија ионако има капацитет да прими минимум 25 милиона људи, без да се гурамо.

Онда их прими код себе кући за пример, да покажеш како си добар комуниста. :mrgreen:
Само не знам дал би тако био великодушан према прогнаним Србима из Крајине и са Космета који су протерани, они су по вама комуњарама грађани другог реда док су вам сви други странци дражи од Срба, зато и нисте хтели Србима у хрватској федералној јединици да дате аутономију, а свима другима сте давали и то на територији Србије како би свели Србију на београдски пашалук, нису нама шиптари отели Космет већ онај ваш аустро-угарски сатрап Броз Кита, који је убијао Србе у оба светска рата.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Мигранти

Порука vemavuk 10.9.2015. 12:02

Нека секретар да пример, пример је главни критеријум у комуниста. Прими једну породицу, да се то као пример види на ТВ и ондак мора да се следи пример Секретара.
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Аватар
Sekretar
Војвода
Војвода
 
Порука: 1080
Приступио: јан 2015

Re: Мигранти

Порука Sekretar 10.9.2015. 12:30

Спартанац357 ::
Sekretar ::Уколико би Арапи желели да остану овде и били лојални грађани Србије и добри комунисти - бујрум!

Србија ионако има капацитет да прими минимум 25 милиона људи, без да се гурамо.

Онда их прими код себе кући за пример, да покажеш како си добар комуниста. :mrgreen:
Само не знам дал би тако био великодушан према прогнаним Србима из Крајине и са Космета који су протерани, они су по вама комуњарама грађани другог реда док су вам сви други странци дражи од Срба, зато и нисте хтели Србима у хрватској федералној јединици да дате аутономију, а свима другима сте давали и то на територији Србије како би свели Србију на београдски пашалук, нису нама шиптари отели Космет већ онај ваш аустро-угарски сатрап Броз Кита, који је убијао Србе у оба светска рата.


Ја сам помагао и примао на конак избеглице из Хрватске, а помагао сам и избеглицама са Космета и из БиХ. Тако да куцаш на погрешну адресу. Ја сам скроман и сиромашан човек по капиталистичким мерилима. Пролетер. Немам ништа на свом имену. Али опет, помажем и дајем колико могу.

Узгред, у наше време, Срби су били конститутивни народ [b]на територији целе СР Хрватске. [/b]
Аватар
Sekretar
Војвода
Војвода
 
Порука: 1080
Приступио: јан 2015

Re: Мигранти

Порука Sekretar 10.9.2015. 12:32

vemavuk ::Нека секретар да пример, пример је главни критеријум у комуниста. Прими једну породицу, да се то као пример види на ТВ и ондак мора да се следи пример Секретара.


Да имам где, бих врло радо. Наговорићу пријатеље и рођаке да им помогнемо и населимо их на једно опустело, а лепо и потенцијално богато имање у Војводини.

И ти треба слично да поступиш. Као хришћанин и социјалиста (то су они светлоцрвени, хе, хе).
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1418
Приступио: јул 2015

Re: Мигранти

Порука M-91 10.9.2015. 12:49

Sekretar ::
vemavuk ::Нека секретар да пример, пример је главни критеријум у комуниста. Прими једну породицу, да се то као пример види на ТВ и ондак мора да се следи пример Секретара.


Да имам где, бих врло радо. Наговорићу пријатеље и рођаке да им помогнемо и населимо их на једно опустело, а лепо и потенцијално богато имање у Војводини.

И ти треба слично да поступиш. Као хришћанин и социјалиста (то су они светлоцрвени, хе, хе).


Још један доказ да су комунисти смртни непријатељи сваког национализма, поготово српског.
Отворено се залажу за унштење нација и стварање безлилчне масе којом управљају јеврејски банкари.
Србија нема алтернативу!
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1418
Приступио: јул 2015

Re: Мигранти

Порука M-91 10.9.2015. 12:53

Спартанац357 ::
Sekretar ::Уколико би Арапи желели да остану овде и били лојални грађани Србије и добри комунисти - бујрум!

Србија ионако има капацитет да прими минимум 25 милиона људи, без да се гурамо.

Онда их прими код себе кући за пример, да покажеш како си добар комуниста. :mrgreen:
Само не знам дал би тако био великодушан према прогнаним Србима из Крајине и са Космета који су протерани, они су по вама комуњарама грађани другог реда док су вам сви други странци дражи од Срба, зато и нисте хтели Србима у хрватској федералној јединици да дате аутономију, а свима другима сте давали и то на територији Србије како би свели Србију на београдски пашалук, нису нама шиптари отели Космет већ онај ваш аустро-угарски сатрап Броз Кита, који је убијао Србе у оба светска рата.


Спартанац, ако се икада сретнемо, од мене ћеш добити читаву цистерну вопса. =D>
Србија нема алтернативу!
Следећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 3 гостију